hadi bekliyoz kuşummmm
valla sumru bence senin doktor problemli başka doktora git sen
gördüm zaten o yüzden diyom ya
ya normal hayatımı sürmüyom dikkat ediyom ama öyle çokta abartmıyom ben
Benimde TSH yüksekti bak maşallah hiiiiiiiiiiiiiiiç bişem yok Allah böyle gitmesini nasip etsin kanama leke olmadan korkmayın diyo benim doktor:)
benim de tsh yüksek. senin kaçtı diye sorsam hatırlar mısın? hatırlamıyorsan zorlama kendini. sana nazarlık hediye ediyorum canım. hem tsh yüksek, hem pkobuna rağmen hamişsin. bravo sana.
gülün ablasının rahatsızlığı benimle aynıymış. onun lekelenme başlamış. 1 hafta hastanede yatmış.
yaa ne güzel doktorlar var yaa maşallah valla size. benim doktorlarım niye hiç böyle ilgilenmiyo, niye bana böyle şeyler söylemiyo yaa çok rahat bunlar. rahatlıkları rahatsız ediyo beni. kızıyorum aaaaa
4,85 ti enson ama benim bir arada düşük oluyodu 0,0012idi düşün artık kuşum 9 pko kisti ile hamile kaldım ben :)
Kızlar ben artık kalkıyım her tarafım iyice tutuldu eşimde gelir şimdi o gelmeden dinleneyim yemekde yapmadım daha
bende diom kiii bak en azından 30u geçionnnn ben napcamı şaşırmıştım.kıss.kolay diil insan düşükte bile üzülüo.bu 6 aylık bebek yani allah korusun her zman zorda.ama sonra dedim ki.allah onmun yaşamasını isterse hiçççççç bişey olmaz sonuçta.öle kendime geldim streste ii diil çünküü
4,85 ti enson ama benim bir arada düşük oluyodu 0,0012idi düşün artık kuşum 9 pko kisti ile hamile kaldım ben :)
anladım. çok maceralı bir süreç olmuş. inişli çıkışlı. maşallah canım sana ve güzel yavruna :
benim direkt çıkış. 6,72
4'ü geçmemesi gerekiyormuş.
iyi hadi dinlen sen. kiz yemek dedinde bende ne pisirsem diye düsünüyorum ama aslinda hicte ne istehim var nede birsey yiyesim moralim cok bozuldu ya. annem babam derdi hep simdi anlamiyorsunuz ama cocgunuz olunca anlarsiniz dedi ona birsey olunca nasil üzülüyormus insan ozaman göreceksiniz diye. gercektende öyle ya. benim yapabilecegim birsey yok ama yinede insan üzülüyo ya
anladım. çok maceralı bir süreç olmuş. inişli çıkışlı. maşallah canım sana ve güzel yavruna :
benim direkt çıkış. 6,72
4'ü geçmemesi gerekiyormuş.
Kızım bişi değil oooo 12 değerle doğuran arkadaşım var benim levatiron iç yeter:)
Kızım bişi değil oooo 12 değerle doğuran arkadaşım var benim levatiron iç yeter:)
yaaaaa gerçekten mmiiiiçok korktum ben zeynepim yaa vallahi iki gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum. bi şey olacağı yoksa bile olacak az kaldı sanki. o kadar sıkıntı yaptım yani. neyseki iyi bi dr buldum, yarın sabah 8 de randevum var gidiyorum.
söylediğin ilacı da aylardır içiyorum zaten. düşmüştü, hamilelikte yükselmiş.
ama madem 12'yi bile gördün. eee benimki de bi şey mi bee
ya canım ebruyada eşi yaşlanmış demişlerdi.maşallah ii bak.ayrıca o ultrasopn kağıdında artı eksi yazıo haftaları çıkarken.benim drum normal herşeyi tahmini ölçümler olduğu için artı eksi diye çıkıo dedi.bende de bazı yerleri tam haftasında bazıalrıda geri ama o öle dedii.mrk etme yaniiiiiiiiii
yaaaaa gerçekten mmiiiiçok korktum ben zeynepim yaa vallahi iki gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum. bi şey olacağı yoksa bile olacak az kaldı sanki. o kadar sıkıntı yaptım yani. neyseki iyi bi dr buldum, yarın sabah 8 de randevum var gidiyorum.
söylediğin ilacı da aylardır içiyorum zaten. düşmüştü, hamilelikte yükselmiş.
ama madem 12'yi bile gördün. eee benimki de bi şey mi bee
Kızım gayet normal hamileyken yükselmesi ilacın dozu arttırılıyo ve düşüyo ben kaçar öptüm sizi:)
Hatice üni hastanesine panik atagı oldugundan gitmio ıdrarındaki iltihap düşmüş ama kanındaki düşmemiş malesef doktoru bu haftayı çıkarmamız lazım demiş uyumuş baya daha iyi geliodu sesi annecide gelio yarın sabah yanına buyuk ihtimal sezeryanla alcaklar bebegi bu haftayı çıkarırsa nstde bebgin kalp atışları 120nin altına inersede hemen alabiliriz demiş iltihap kurumazsa ve haticenin bebegi alınırsa yaraları iyileşmezmiş doktorun ben en kotusunu dusunerek hareket etmek zorundaım ıyısı olursa sevınelim demiş allah razı olsun doktoru allahtan çok ilgilenio şimdilik haberler bu kadar
Hatice üni hastanesine panik atagı oldugundan gitmio ıdrarındaki iltihap düşmüş ama kanındaki düşmemiş malesef doktoru bu haftayı çıkarmamız lazım demiş uyumuş baya daha iyi geliodu sesi annecide gelio yarın sabah yanına buyuk ihtimal sezeryanla alcaklar bebegi bu haftayı çıkarırsa nstde bebgin kalp atışları 120nin altına inersede hemen alabiliriz demiş iltihap kurumazsa ve haticenin bebegi alınırsa yaraları iyileşmezmiş doktorun ben en kotusunu dusunerek hareket etmek zorundaım ıyısı olursa sevınelim demiş allah razı olsun doktoru allahtan çok ilgilenio şimdilik haberler bu kadar
mesai bitti, toplanıyorum ben kızlar. kendinize iyi bakın ve çoookk güzel bir akşam geçirin.
hepinize iyi akşamlar
gelmez inş canım yaaaKızlar halen tık yok bende 2 mink damlacık çok açık kahverengi leke olmuş o kadar perşembe doktora gideceğim inşallah ozamana kadar gelmez bende aranızda yerimi alırımm....
inşallah canım... senin nedir bu çektiğin çile...gelmez inş canım yaaa
ben halen daha iş yerindeyim müdürmde gelmedi konuşamadım da of of
inşallah canım... senin nedir bu çektiğin çile...
yarına bırak daha rahat kafayla konuşursun şimdi gün yorgunluğu da var... hakkında hayırlı haberler olsun inşalah...ya gittiği yere kadar gider diyorum ama gerçekten zor oluyor.birde sigortam yüksek yatıyo maaşım çok şükür iyi birikim yapıyorum bi yandan bakalım müdürler bugün konuşmak yalan oldu bu saatten sonra yarına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?