Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hadi bekliyoz kuşummmm

valla sumru bence senin doktor problemli başka doktora git sen

gördüm zaten o yüzden diyom ya

ya normal hayatımı sürmüyom dikkat ediyom ama öyle çokta abartmıyom ben

kiz baska doktora gittim zaten yani baskasina gönderdi kendisi. en son 26inci haftada kesin oglan dedi. ozaman birde herseyde normaldi yani. gecen hafta gittigimde yine hersey normal ama bebegin kafayla karni orantili degilmis. kafasi büyük demisti o. birde gecen hafta iste yine dedi kizda olabilir diye. bende dedim e surda ne kaldi yani tmm saglikli olmasi herseyden önemlide yani cinsiyetinide ögrenmek istiyoruz falan dedik. ben seni en iyisi baska doktora göndereyim dedi. bugün baskasindaydim iste. oda bakti kiz dedi. ve iste esi yeterince beslemiyormuymus neondan heryeri normal yani hatta bir hafta ilerde ama karni daha 28inci hafta gibi

Kızlar ben artık kalkıyım her tarafım iyice tutuldu eşimde gelir şimdi o gelmeden dinleneyim yemekde yapmadım daha

iyi hadi dinlen sen. kiz yemek dedinde bende ne pisirsem diye düsünüyorum ama aslinda hicte ne istehim var nede birsey yiyesim moralim cok bozuldu ya. annem babam derdi hep simdi anlamiyorsunuz ama cocgunuz olunca anlarsiniz dedi ona birsey olunca nasil üzülüyormus insan ozaman göreceksiniz diye. gercektende öyle ya. benim yapabilecegim birsey yok ama yinede insan üzülüyo ya

Allahim insallah sag salim dogarlar ya. ay su 10 haftada bi gecse. bebegimi sag salim kucagima alabilsem baska birsey istemiyorum

ya canım ebruyada eşi yaşlanmış demişlerdi.maşallah ii bak.ayrıca o ultrasopn kağıdında artı eksi yazıo haftaları çıkarken.benim drum normal herşeyi tahmini ölçümler olduğu için artı eksi diye çıkıo dedi.bende de bazı yerleri tam haftasında bazıalrıda geri ama o öle dedii.mrk etme yaniiiiiiiiii

aman ben anlamadim zaten pek birsey, doktorun ilk dedigi dogum tarihi 2 mayis simdiki doktor 26 nisan diyo. hesaplanmis 30+0 diyo yeni hesaplanmis hafta 30+6 diyo sonra asagidada yas yaziyo 28+5 yaziyo.
tek tek ölcümlere baktikcda hep 30uncu haftayi gecik bi karni iste 27+3te aman bilmiyorum iste

Hatice üni hastanesine panik atagı oldugundan gitmio ıdrarındaki iltihap düşmüş ama kanındaki düşmemiş malesef doktoru bu haftayı çıkarmamız lazım demiş uyumuş baya daha iyi geliodu sesi annecide gelio yarın sabah yanına buyuk ihtimal sezeryanla alcaklar bebegi bu haftayı çıkarırsa nstde bebgin kalp atışları 120nin altına inersede hemen alabiliriz demiş iltihap kurumazsa ve haticenin bebegi alınırsa yaraları iyileşmezmiş doktorun ben en kotusunu dusunerek hareket etmek zorundaım ıyısı olursa sevınelim demiş allah razı olsun doktoru allahtan çok ilgilenio şimdilik haberler bu kadar

ayyy canımmm allah yardım etsinnnnnnnnnnn

sagol canim bilgilendirdigin icin. Allahim yardimcisi olsun.

Allah acil şifa versin inşallah sağlığına kavuşur bir an önce.

mesai bitti, toplanıyorum ben kızlar. kendinize iyi bakın ve çoookk güzel bir akşam geçirin.
hepinize iyi akşamlar

Kızlar halen tık yok bende 2 mink damlacık çok açık kahverengi leke olmuş o kadar perşembe doktora gideceğim inşallah ozamana kadar gelmez bende aranızda yerimi alırımm....

Allah sağlık versin acil şifa versin

mesai bitti, toplanıyorum ben kızlar. kendinize iyi bakın ve çoookk güzel bir akşam geçirin.
hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar

Kızlar halen tık yok bende 2 mink damlacık çok açık kahverengi leke olmuş o kadar perşembe doktora gideceğim inşallah ozamana kadar gelmez bende aranızda yerimi alırımm....
gelmez inş canım yaaa
ben halen daha iş yerindeyim müdürmde gelmedi konuşamadım da of of

inşallah canım... senin nedir bu çektiğin çile...

ya gittiği yere kadar gider diyorum ama gerçekten zor oluyor.birde sigortam yüksek yatıyo maaşım çok şükür iyi birikim yapıyorum bi yandan bakalım müdürler bugün konuşmak yalan oldu bu saatten sonra yarına kaldı

yarına bırak daha rahat kafayla konuşursun şimdi gün yorgunluğu da var... hakkında hayırlı haberler olsun inşalah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…