Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlar geçmişi okudumda haticeye nolmuş ya öyle nasıl şimdi acaba kaç aylık hamileki oo,allah yardımcısı olsun inşallah...
siz neler yapıyosunuz bakalım.

haticeye çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun
acil şifa versin

günaydın bacılarrrrrrrr amn be şükür kavuşturana diğer karı gripdi dün herhal gelmicek bugün gelmesinya banada bulaştırcakdı.
kızlar bişi sorcam otobüsle gidip geliyodum bebek geleli dün kavga ettim en sonunda pislik adamların yüzünden yürümeye karar verdim bilonuz daha öncede yürüyodum yarım saat ev iş arası bebeğe zararı olurmuki sizce.

kizlar dün beni yine cok üzdüler. esime msj atmistim kizimiz olacak diye. taaa ben gelince ulasmis. neyse sonra aramisti zaten sormak icin söylemistim. eve geldim uzanmis gözleri kapali yüzüme bile bakmiyo. ben geldim dedim. iyi dedi. ilahi dinliyormus. ne yemek istersin dedim. bilmiyorum dedi. uyucan mi dedim evet dedi. seslenmedim bende diger koltuga uzandim zaten belim agriyordu. neyse 1-2 saat sonra uyandi. yemek falan yedik hic ses sedada yok. sanki bi cinsiyeti önemli bebegimizin. saat 10 oldu artik ben dedim erkek dedigimde nasil sariliyordun hep soruyordun bebegimizi seviyordun konusuyordun kiz olunca hic doktor ne dedi diye sormuyorsun bile dedim. tutamadim kendimi agladim. noldu kötü birsey mi dedi diye sordu. anlattim iste karninin gelisimi gerideymis falan diye. o arada anasigil aradi. onlarlada konustuk. onlarada dedi. ben zaten agliyorum.bana kiziyorlar kiz oluyo diye niye agliyorsun diye. yuh dedim ya ben hic kizim oluyor diye üzülürmüyüm. ben hep demisim saglikli hayirli evlat versin allahim diye. esim cok üzüldü hep oglan bekliyorduk benim icim ondan buruktu biraz birde iste karninda sorun ciktigi icin üzüldüm ben cok. üstelik esimde hic ilgilenmedigi icin. neyse birde öyle sinir ettilerki. esim demez mi annesine gelinine sorarsan kizimiz oldugu icin suclu benim diye. valla sinrimden daha cok agladim. ne demek ya suclu. kiz olunca insan suclu mu olur. ben ona demistimki kizda olsa erkekte olsa senden gelen spermlerden kaynaklaniyo cinsiyeti diye. dogrusuda bu. anasida gülmezmi. telefonu o siritan agizina sokasi geldi valla. hahahahaha kim demis ona bunu diyo. sanki sirf ben öyle diyorum. öyle iste dedim. esimde diyorki ozaman neden taaa eskiden beri bi kadinin oglu olmayinca baska kari aliyorlardi diyo. dedim cahillikten e diyo erkekten kaynaklaniyorda neden öteki kadin oglan doguruyo dedi. e Allahtan dedim eger erkek ilk karisiylada o gün o saatte iliskiye girseydi onunda oglu olurdu dedim. aman git bana internette okudugun seylerle gelme diyo. annesi diyoki bak oglum kardesine kiz kiz dediler ben kiza hazirlandim dogumdan önce son kontrolde erkek dediler bende üzüldüm ama dogduktan sonra baktimki kardesin acikmis bagrima bastim emzirdim diyo. kiz oglan fark etmez diyo. kurban ol sen ogluna diyo. taaa yatana kadar kabullenemedi. sonra yatakta konustuk falanda sonunda cok sükür diyebildi. saglikli hayirli olsunda gerisi önemli degil diye. cok agladim ama ya canim kizimida üzdüm üfffff cok kiziyorum kendime

yok canim normal sekiilde yürüdükten sonra nolacak. birsey olmaz ama yinede ilk baslarda bilmyiorum abla ya. bende bazen yürüyorum benimde evle is arasi yarim saat. iyi geliyo aslinda sabah sabah yürümek. son aylarda yürümen lazimda zaten iste dedigim gibi ilk aylarda nasil bilmiyorum.

GÜNAYDIN HANIMLAR.

ben son 5 hafta calısabılır ıznımı aldım dun oyle olunca herkes sen gıtmeden bıtsın dıye işler yukledı bana.sonumuz hayır olsun.o yuzden cok sohbetlere katılamıorum.

hatıceyede cok uzuldum Allah yardımcısı olsun .bebegıne saglıkla sıhhatle kavussun ınsallah.

doktoruma sorucam da teli kapalı son aylar lazımda ilk ayları bilmomm düşüklerimde olunca tedirgin oldum. neyse birazdan yine ararım.
sende sıkma canını hassas dönemdesin bide üstüne geliyolar kızını düşün ve gerisini boşver üzülüpde onuda üzme cnm

sumruuş.kızın mı olacakmııs.masallahhh..
erkekler işte bazen sabıt fıkırlı olabılıyorlar.sakın uzulme olur mu.bebegın saglıklı sıhhatlı olsunda..ohh kızınla basbasa olursunuz ne guzell..

günaydın canım kızım delirik karı e diye kavga ediyon
canım bildiğim kadarıyla düşük tehliken olmadığı sürece yürümende bi sakınca yok
yine de dr sor istersen

sumru allah yardımcın olsun kardeş ne diyebilirimki

günaydın canım
yuh yaniii 5 haftanı burnundan getirecekler desene nasıl insan bunlar yaa

ya sorma cnmm öne birikiyolar zati sabah akşam tıklım tıklım sürtüne sürtüne biniyom dün akşam adamın biri popoma sürtünmezmi bağırdım incem tam kapı ağzı dolu erkekler yol vermiyo inmiyo düşüyodum nerdeyse açtım ağzımı bende. hergün çileya hep kapı ağzında gidip geliyo bide buranın erkekleri çok sapık pislik herifler meraklılar sürtünmeye sırf sürtünmek için ilerlemiyolar kapı ağzına birikiyolar. nefret ettim binmicem bidaha

sana özele bişi attım okusana bi

anaa o nasıl iş yaa yuh yani sapıklık diz boyu
okudum canım

sumruuş.kızın mı olacakmııs.masallahhh..
erkekler işte bazen sabıt fıkırlı olabılıyorlar.sakın uzulme olur mu.bebegın saglıklı sıhhatlı olsunda..ohh kızınla basbasa olursunuz ne guzell..

ufff valla basim catliyo. dün cok agladim. yani bende hayal ettim herseyi oglanla bende hep oglan esyalarina bakiyordum ama Allahim bize bi kiz verdi. cok sükür. Saglikli cocuklarimiz oluyor diye sükredeceklerine kiz oglan kavgasi ediyorlar ya. benim bile cok zoruma gitti Allahin zoruna gitmezmi. ben karnimda kizimizin tekmelerini hissederken onlar kizimizi istemiyrmus gibi konusmalari bei cok üzdü. ne zamandir birsey icin bu kadar üzülmemistim.

günaydın canım
yuh yaniii 5 haftanı burnundan getirecekler desene nasıl insan bunlar yaa

valla iyiki benim 3 haftam kaldi. biktim su istende. bütün millettende herseyden biktim. ben karar verdim biri büyüsün hemen birdaha dogurcam hic bir daha ise dönmicem :) ay cok güzel olur ama nerdeeeeen

igrencler yaaaaaa

valla iyiki benim 3 haftam kaldi. biktim su istende. bütün millettende herseyden biktim. ben karar verdim biri büyüsün hemen birdaha dogurcam hic bir daha ise dönmicem :) ay cok güzel olur ama nerdeeeeen

hadi yaa 3 haftan kaldı demek oh ne güzel
artık evinde rahat et biraz kuşum kafanı dinle bebişini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…