hadi yaa 3 haftan kaldı demek oh ne güzel
artık evinde rahat et biraz kuşum kafanı dinle bebişini bekle
sen herifini söledikce aklıma eskilerden biri geliyoo bi tanıdık sinir oluyom ne bencil biriyaaa aman evde kalınca dinlen bak bacııı takma herşeyi kafanagercekten cok ihtiyacim var buna. bazen cok sasiriyorum millet nasil güzel güzel hamile kaliyo herseyi planli gidiyo hep yüzü gülüyo. bebeklerini beklerken hep mutlu oluyo. dün esim dmez mi ben hep disarda hamileleri görüyorum ne güzel geziyorlar dolasiyorlar sen cok az hareket ediyorsun, evde is bile yapmiyorsun diye. benim sabahtan aksama kadar burda canim cikiyo. kaburgam sanki karnimi deliyo gibi agriyo. eve gelince uzanmaktan baska birsey istemiyorum adamin dedigine bak. e millet izin kullanmiyo iste dogum izninin önünden aliyo iznini vakti oluyo geziniyo ne güzel dedim. bende simdi 1 haftadir evde olacaktim. ama paramiz yok diye 3 hafta daha caliscam. sanki ben mi sectim bunu
sen herifini söledikce aklıma eskilerden biri geliyoo bi tanıdık sinir oluyom ne bencil biriyaaa aman evde kalınca dinlen bak bacııı takma herşeyi kafana
gercekten cok ihtiyacim var buna. Bazen cok sasiriyorum millet nasil güzel güzel hamile kaliyo herseyi planli gidiyo hep yüzü gülüyo. Bebeklerini beklerken hep mutlu oluyo. Dün esim dmez mi ben hep disarda hamileleri görüyorum ne güzel geziyorlar dolasiyorlar sen cok az hareket ediyorsun, evde is bile yapmiyorsun diye. Benim sabahtan aksama kadar burda canim cikiyo. Kaburgam sanki karnimi deliyo gibi agriyo. Eve gelince uzanmaktan baska birsey istemiyorum adamin dedigine bak. E millet izin kullanmiyo iste dogum izninin önünden aliyo iznini vakti oluyo geziniyo ne güzel dedim. Bende simdi 1 haftadir evde olacaktim. Ama paramiz yok diye 3 hafta daha caliscam. Sanki ben mi sectim bunu
valla rapor bile almayi düsünüyorum ama ayip olacak patronlarada. hem ihtiyacim var dedim parayi ödicekler. hemde rapor almak olmazki. bende sinri oluyorum abla. ya tmm doktor ilk basindan beri erkek dedi. kendimizi öyle alistirdik e simdi kiz deyince biraz sasirdik tabi ama ikiside evlat ya. ben simdi kizimi daha az mi sevecem. tabi doktor bastan beri kiz deseydi simdi hersey daha degisik olurdu. dün dedimki internette bi magazanin sitesine girdim cok güzel tulumlar falan var dedim. orda lazim olan hersey var aslinda dedim. amaaan ne alacan ki sanki dedi. e dedim bebegin ihtiyaclarini. tulumlarda cok güzel dedim. alla alla kac tane tulum alcan ki dedi. e dedim 4-5 kendimiz aliriz birde annemgil aldi birde hediye falan derken yeter dedim. iki tane al yeter oda diyo. oglana esofmanlar, deri jeket meket aliyordu. kiz olunca iktane yeter oldu ya. cok üzülüyom valla
kızlar yine b,ir soru dahaaaaa şimcik nette hesaplayıcılara göre sata göre hesaplıyolar ben 5+3 oluyom eee kan değerime göre 1375 di 4-5 hafta diyo. ama çatlama gününe göre hesaplarsak daha 4 hafta bile deil nasıl 6 haftayı hesaplıcam kese için yaaa ne kadarlığım benn son adet 14,01
Günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? Ay ben bugün bir ağlağımki:) sumrunun yazdığını okurken ağladım şimcik gece bir rüya gördüm rüyamda ağladım ağladım eşim ve ailesi uyuz ediyordu neyse sabah kalktım eşimi uyandırırken bir güzel ağladım eşşek beni sinir ettin rüyamda falan diye bu da hemen diyor annende beni sinir etti e ne yaptı dedim bilmiyorum diyor bence yalan söyledi uyuz ama benim rüya gerçekti yani, rüyamda anası babası iki bacısı bize gelmiş doğum öncesiymiş evimin eşyalarını değişmiş kaynanam kendi evi gibi düzen kurmuş kaynatamda bizim taşınmamızı istiyor onun için gelmiş bende doğum yaptım yapacam ağlıyorum ağlıyorum adam umursamıyor öyle kötü davranıyorki bana normalde davranmaz yani eşimde ona uyuyor ben ağla ağla bittim rüyamda sonra neyse annemlerin eve geçiyorum ben başkasıyla nişanlanıyormuşum...... ay manyak bir rüya yanlız işin garibi eşimde rüyasında taşınıyormuş anlamına baktım pek iyi değil
canım sen tahminen hamiş kaldığın tarihi biliyon zaten bence sen aklından ona göre hesapla
Günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? Ay ben bugün bir ağlağımki:) sumrunun yazdığını okurken ağladım şimcik gece bir rüya gördüm rüyamda ağladım ağladım eşim ve ailesi uyuz ediyordu neyse sabah kalktım eşimi uyandırırken bir güzel ağladım eşşek beni sinir ettin rüyamda falan diye bu da hemen diyor annende beni sinir etti e ne yaptı dedim bilmiyorum diyor bence yalan söyledi uyuz ama benim rüya gerçekti yani, rüyamda anası babası iki bacısı bize gelmiş doğum öncesiymiş evimin eşyalarını değişmiş kaynanam kendi evi gibi düzen kurmuş kaynatamda bizim taşınmamızı istiyor onun için gelmiş bende doğum yaptım yapacam ağlıyorum ağlıyorum adam umursamıyor öyle kötü davranıyorki bana normalde davranmaz yani eşimde ona uyuyor ben ağla ağla bittim rüyamda sonra neyse annemlerin eve geçiyorum ben başkasıyla nişanlanıyormuşum...... ay manyak bir rüya yanlız işin garibi eşimde rüyasında taşınıyormuş anlamına baktım pek iyi değil
ee ozamana göre daha 3,5 haftalık oluyo. tmm 28,01 de kaldım hesaplasana bi peki usg de 28,01 e göremi hesaplıycak yoksa sata göremi ben öğrenesiye benim sıpa doğacak
cnm hayr olsun ama çok düşünüyosun üzülüyosun rüyalarına giriyo bak. hep diyom takmayın diye çok etkileniyosun bacım üzme kendini bebeğini bukadan. hassas dönemlerdesiniz zor durumdasınız tabi.
günaydın canım
allah hayra çıkarsın rüyanı
oyyyy canim sen aglama. ben agladim ikimizin yerine zaten yeter artik ya :) kiyamam sana. ben esimide anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum iste. tmm oglana alismistik ama kiz oglan ne fark eder ya. birde bunu suc gibi görmesi beni en cok üzdü. ha birde sanki ben simdi izinli olsam beni tek carsiya göndercekti sanki yine göndermezdi. valla kafam catliyo benim bence sende daha fazla aglama kafan agrir canim
Canım eşinin suçu yok onu yetişirenlerde suç kesinlikle, benimd eoğlum olacak hep diyorum allah'ım inşaallah güzel yetiştiricem karsı üzmesin hayır dua alayım bak ben şimdi anasını babasını hiç iyi anmıyorum eşimin çünkü çok yanlış yetiştirmişler,ha kocalarımızın hiç mi suçu yok var ama insan anasının babasının öğrettiğinin çok dışına çıkamıyor mesela eşine şiddet uygulayanlar babaları annelerine yapıyorsa aynısını yapıyorlar ne kadar okursa okusun profesörler bile yapıyor bir insanın eğitimi için 0-6 yaş çok önemli eşimin o dönemini çok dinledm hiç iyi bir ortamda büyümemiş
günaydınn hanımlarrrrr
nasılsınız bu sabah?
kız sumru o kocanı yolasım geliyo anam sende pek bi sakin sakin cvp veriyon onlara
nereliler bunlar anacım ya ben urfadayım bizde bile artık bu kadar cehalet yok
kız çocukları şimdi daha kıymeti burda.
ona bizlerin çocuk için ne kadar uğraştığını,sorunlu hamilelik yaşayanların 9 ay da neler yaşadığını
ve Allah korusun sorunlu bebek dünya ya getiren insanların çilesinden bahset.
o zaman kız erkek ayrımı yapabilecekmi merak ediyorum doğrusu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?