Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hadi yaa 3 haftan kaldı demek oh ne güzel
artık evinde rahat et biraz kuşum kafanı dinle bebişini bekle

gercekten cok ihtiyacim var buna. bazen cok sasiriyorum millet nasil güzel güzel hamile kaliyo herseyi planli gidiyo hep yüzü gülüyo. bebeklerini beklerken hep mutlu oluyo. dün esim dmez mi ben hep disarda hamileleri görüyorum ne güzel geziyorlar dolasiyorlar sen cok az hareket ediyorsun, evde is bile yapmiyorsun diye. benim sabahtan aksama kadar burda canim cikiyo. kaburgam sanki karnimi deliyo gibi agriyo. eve gelince uzanmaktan baska birsey istemiyorum adamin dedigine bak. e millet izin kullanmiyo iste dogum izninin önünden aliyo iznini vakti oluyo geziniyo ne güzel dedim. bende simdi 1 haftadir evde olacaktim. ama paramiz yok diye 3 hafta daha caliscam. sanki ben mi sectim bunu

sen herifini söledikce aklıma eskilerden biri geliyoo bi tanıdık sinir oluyom ne bencil biriyaaa aman evde kalınca dinlen bak bacııı takma herşeyi kafana

sen herifini söledikce aklıma eskilerden biri geliyoo bi tanıdık sinir oluyom ne bencil biriyaaa aman evde kalınca dinlen bak bacııı takma herşeyi kafana

valla rapor bile almayi düsünüyorum ama ayip olacak patronlarada. hem ihtiyacim var dedim parayi ödicekler. hemde rapor almak olmazki. bende sinri oluyorum abla. ya tmm doktor ilk basindan beri erkek dedi. kendimizi öyle alistirdik e simdi kiz deyince biraz sasirdik tabi ama ikiside evlat ya. ben simdi kizimi daha az mi sevecem. tabi doktor bastan beri kiz deseydi simdi hersey daha degisik olurdu. dün dedimki internette bi magazanin sitesine girdim cok güzel tulumlar falan var dedim. orda lazim olan hersey var aslinda dedim. amaaan ne alacan ki sanki dedi. e dedim bebegin ihtiyaclarini. tulumlarda cok güzel dedim. alla alla kac tane tulum alcan ki dedi. e dedim 4-5 kendimiz aliriz birde annemgil aldi birde hediye falan derken yeter dedim. iki tane al yeter oda diyo. oglana esofmanlar, deri jeket meket aliyordu. kiz olunca iktane yeter oldu ya. cok üzülüyom valla

kızlar yine b,ir soru dahaaaaa şimcik nette hesaplayıcılara göre sata göre hesaplıyolar ben 5+3 oluyom eee kan değerime göre 1375 di 4-5 hafta diyo. ama çatlama gününe göre hesaplarsak daha 4 hafta bile deil nasıl 6 haftayı hesaplıcam kese için yaaa ne kadarlığım benn son adet 14,01

walla bacım hakkaten diyecek bişey bulamıyorum
allah yardımcın olsun biz anki bilmiyoz gezzip tozmayı
sabahtan akşama kadar canımız çıkıyo onu görmüyorlar herhalde

eşinin seni üzmeye bayılıyo ve zevk alıyo anladığım kadarıyla bence üzülmemiş gibi görünerek ona bu zevki tattırma sende umursama onu bence. bırak almassa almasın ama üzüldüğünü belli etme ona . bebek doğsun yüzünü görsün bak seviyomu sevmiyomu gör ozaman.

Günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? Ay ben bugün bir ağlağımki:) sumrunun yazdığını okurken ağladım şimcik gece bir rüya gördüm rüyamda ağladım ağladım eşim ve ailesi uyuz ediyordu neyse sabah kalktım eşimi uyandırırken bir güzel ağladım eşşek beni sinir ettin rüyamda falan diye bu da hemen diyor annende beni sinir etti e ne yaptı dedim bilmiyorum diyor bence yalan söyledi uyuz ama benim rüya gerçekti yani, rüyamda anası babası iki bacısı bize gelmiş doğum öncesiymiş evimin eşyalarını değişmiş kaynanam kendi evi gibi düzen kurmuş kaynatamda bizim taşınmamızı istiyor onun için gelmiş bende doğum yaptım yapacam ağlıyorum ağlıyorum adam umursamıyor öyle kötü davranıyorki bana normalde davranmaz yani eşimde ona uyuyor ben ağla ağla bittim rüyamda sonra neyse annemlerin eve geçiyorum ben başkasıyla nişanlanıyormuşum...... ay manyak bir rüya yanlız işin garibi eşimde rüyasında taşınıyormuş anlamına baktım pek iyi değil

canım sen tahminen hamiş kaldığın tarihi biliyon zaten bence sen aklından ona göre hesapla

cnm hayr olsun ama çok düşünüyosun üzülüyosun rüyalarına giriyo bak. hep diyom takmayın diye çok etkileniyosun bacım üzme kendini bebeğini bukadan. hassas dönemlerdesiniz zor durumdasınız tabi.

canım sen tahminen hamiş kaldığın tarihi biliyon zaten bence sen aklından ona göre hesapla

ee ozamana göre daha 3,5 haftalık oluyo. tmm 28,01 de kaldım hesaplasana bi peki usg de 28,01 e göremi hesaplıycak yoksa sata göremi ben öğrenesiye benim sıpa doğacak

Son düzenleme:

günaydın canım
allah hayra çıkarsın rüyanı

ee ozamana göre daha 3,5 haftalık oluyo. tmm 28,01 de kaldım hesaplasana bi peki usg de 28,01 e göremi hesaplıycak yoksa sata göremi ben öğrenesiye benim sıpa doğacak

tatlım usg farklı gösteriyo bakma sen ona büyük veya küçük gösterebiliyor
28 ine göre hesaplarsak ewet 3,5 haftalık

cnm hayr olsun ama çok düşünüyosun üzülüyosun rüyalarına giriyo bak. hep diyom takmayın diye çok etkileniyosun bacım üzme kendini bebeğini bukadan. hassas dönemlerdesiniz zor durumdasınız tabi.

günaydın canım
allah hayra çıkarsın rüyanı

sağolun canlarım öyle ya aman nasıl ağladım sabah sabah:)) çok komikti aslında, aman gün olacak devran dönecek benimde günüm gelecek:))

oyyyy canim sen aglama. ben agladim ikimizin yerine zaten yeter artik ya :) kiyamam sana. ben esimide anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum iste. tmm oglana alismistik ama kiz oglan ne fark eder ya. birde bunu suc gibi görmesi beni en cok üzdü. ha birde sanki ben simdi izinli olsam beni tek carsiya göndercekti sanki yine göndermezdi. valla kafam catliyo benim bence sende daha fazla aglama kafan agrir canim

bu arada anasi hemen isim konusuna karismadan yapamadi tabi. ben pusat istemiyordumya. esim diyoki ötekinin adi bile belli degildi istenmiyordu o yüzden oglumuz olmadi diyo. yazik be cok istiyordu oglan ama hayirlisi iste. neyse anasida diyorki oglum hatirliyormusun sen bana bi ara demistinki benim kizim olursa pelin koycam halasinin ismi olacak diye. kaynanamin bi kizi olmusta pelin, kaynanam uyurken üzerine mi ne yatmis bebek bogulmus ölmüs. onu diyo. gece yatarken ama esim sila dedi. sila koymak istiyormus. oda almanca kötü birsey demek degil demi diyo. sanki ben pusatin anlamini kafadan uydurdum. o benim silam olur bende onun icin bu gurbeti cekerim diyo.

Canım eşinin suçu yok onu yetişirenlerde suç kesinlikle, benimd eoğlum olacak hep diyorum allah'ım inşaallah güzel yetiştiricem karsı üzmesin hayır dua alayım bak ben şimdi anasını babasını hiç iyi anmıyorum eşimin çünkü çok yanlış yetiştirmişler,ha kocalarımızın hiç mi suçu yok var ama insan anasının babasının öğrettiğinin çok dışına çıkamıyor mesela eşine şiddet uygulayanlar babaları annelerine yapıyorsa aynısını yapıyorlar ne kadar okursa okusun profesörler bile yapıyor bir insanın eğitimi için 0-6 yaş çok önemli eşimin o dönemini çok dinledm hiç iyi bir ortamda büyümemiş

günaydınn hanımlarrrrr
nasılsınız bu sabah?
kız sumru o kocanı yolasım geliyo anam sende pek bi sakin sakin cvp veriyon onlara
nereliler bunlar anacım ya ben urfadayım bizde bile artık bu kadar cehalet yok
kız çocukları şimdi daha kıymeti burda.
ona bizlerin çocuk için ne kadar uğraştığını,sorunlu hamilelik yaşayanların 9 ay da neler yaşadığını
ve Allah korusun sorunlu bebek dünya ya getiren insanların çilesinden bahset.
o zaman kız erkek ayrımı yapabilecekmi merak ediyorum doğrusu......

benimkide ayni. heleki ozamanlar yani. esim dogdugunda babasi askerdeymis. anasi köyde. zaten kaynanami pek sevmez esimin sülalesi. oda onlari sevmez. neyse sonra nakaraya tasinmislar ordada esimin amcasigille kalmislar. kaynanami yanlarina oturtmazlarmis kaynanam hep cocuklarla yemek yemek sorunda olurmus. sonra esimin gözü önünde kaynatam kaynanami kac kere dövmüs. esimin gözü ön+nde kaynanam hep asalanmis. ozamanlar cok yokluk cekmisler. hep ona ögretirlermis amcanin kizlarini sende koruyacan diye. falan filan iste. e bunlari kücük yasta gören insan bu yasta ne düsünmez ne yapmaz ki. valla ben kizimi cadi yetistircem lafini söylesin hakkini bilsin.

günaydın canım cahillik işte napıcaksın, benim komşunun ikinciside kız oldu böyle komşularla toplandığımzda aman kızmı olsun olsun gibi laflar ediyorladı tabi üzülüyor kadın bende hemen dedimki Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeğimi kaldı evlat sahibi olamayan bir süür insan varken yazık günah böyle denmez dedim kestiler seslerini sizene ya kızmış erkekmiş al snnmin iki oğlu var abim bizimle kanlı bıçaklı anasının babasını dövmeye kalkmış insan küçük kardeşim desen tatlı dille konuşmaz alın size erkek

günaydın kızlarrrrr
bugün çok sinirliyim 1 saat internete girebilmek için cebelleştim
benim geri zekalı elemanlarım personelin primlerini yanlış hesaplamışlar onun için biton laf yedim offfffffffff ya offffff bıktım ama ben bu kadar salak olunabilirmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…