Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bunlar aslen ardahanli. anasi yozgatli. iste afyonda yasiyorlar ama. esimde afyonda büyüdü. ya aslinda onunda kiiz erkek ayrimi ettigi yok bence doktor bastan kiz deseydi onuda bastan kabullenip aklina oglani getirmezdi bile. simdi 31 inci haftaya kadar oglan oglan denilip kiz olunca biraz sok olduk. anasi zaten ilk okul terk. yani kadin cahilin önde gideni. kiinamiyorum ama birde öyle dikkafaliki anlatamam. dün iste esim dediya gelinine sorarsan kiz veya erkek olmasi erkekten kaynaklaniyormus diye. e dogruda zaten ama kaynanam bilmiyor bilmedigi icinde kabullenmiyor kendi yanlis bildigini dogru sanip karsidakini aptal yerine koyuyor. aman sinir ediyo bu kari beni ya.

Günaydın hanfendi önce nisan annelerine günaydın demişsin

günaydın canımm
iyiyiz sen nasılsın

günaydın didoşum az sakin ol hele bacım
napcan işte herkes sen gibi deil

Günaydın kıslar oooof nefret ediyorum burda olmaktan çalışmak hele de burda çalışmak hiç istemiyorum yeter ya yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer

Kızlar biz oğlumuzu doğunca sünnete ettirmeyi düşünüyoruz inşaallah

kız eflalim cnm kardeşim
sende kaynanan gilleri düşüne düşüne bak gece de kabus oluyorlar..
siz bu durumda onları düşünüp üzülerek bebekleri de üzüyorsunuz. yani sizi üzmelerine müsade etmeyi geçin de doğmamış bebeklerinizi de üzmelerine müsade ediyorsunuz......
takmayın anacım yaaaa bebişlerinizi hissedin beraber geçireceğiniz vakitlerin hayalini kurun ve mutlu olun.
ay bakın size sabah terapisi yaptım

Allahim sagliklisini hayirlisini versin herzaman. Gercektende hayirlisi böyleymis diye düsünüyorum ben. cok kavga ederdik biz ya. cocuk dogmadan türkiyeye gönderme planlari yapiyordu. isim konusunda karistirtmiyordu. herseye kendi karar veriyordu. dün diyorki oglan türkiyede okusun isterdimde ama kiz burda okusun senin gibi olsun diyo. ben hicbirsey demeden ne güzel bi isim secti. Sila. bilmiyorum bana böylesi daha hayirli gibi geldi. tabi yinede Allahim bilir. öyle erkek evlatlari varki analarina is bile yaptirmazlar ama birde öyleleri var ki ananin babanin suratina bakmazlar. kizlarda ayni. bazilarini sokaga salsanda cikmazlar bazilarida ne kadar tembihlesen eve girmezler. hayirlisi olsun yarabbim. su 10 hafta gecsede bi sagliklica kucagimiza alsak kizimizi

Günaydın kıslar oooof nefret ediyorum burda olmaktan çalışmak hele de burda çalışmak hiç istemiyorum yeter ya yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer

ay noluyor bugün çalışan karılar yedi kafayı ah ah bende çalışsam diye deli oluyorum kıymetini bilin koca eline bakmak ne zor biliyormusunuz bişey istemek alsın diye dil dökmek

sagolasin canim. ben kendime cok kiziyorum takiyorum bu kadar diye ama durumun icinde olunca insan dayanamiyo yani ister istemez takiyo üzülüyo

ay noluyor bugün çalışan karılar yedi kafayı ah ah bende çalışsam diye deli oluyorum kıymetini bilin koca eline bakmak ne zor biliyormusunuz bişey istemek alsın diye dil dökmek

kiz ben calisiyomda noluyo. yine ayni :) 1500 euroluk maastan 250 eurocuk kaliyo. esim almasada bütün kesintiler, kiraymis, elektrikmis, garajmis, krediymis derken bütün koca ay bi 250 euroya calismis olyuorum. zaten oda alisverise gidiyo.

herkese günaydın müdürümle konuştum sonuç ise belli değil akşam toplantı olucak ne olucak bilmiyorum artık

Canım uzaktan konuşmak gerçekten kolay zaten bende ona sinir oluyorum ya bebrğimle geçireceğim vakitleri şimdiden içine etmeye çalışıyorlar sırf torun sevmek için bizi yerimizden yurdumuzdan etmeye çalışıyorlar üç senedir bu şehirdeyiz hala eşim burda yaşamıyormuş gibi sivasda sivas diye kafayı sıyırdı bıkmakta haksızmıyım çok yoruldum bu konudan bazen diyorumki pes ediyim gidelim yerleşelim görsün nasıl yıkılır yuva e zaman bebeğim ne olacak ben bunun için mi getiriyorum onu dünyaya siz kaynatamı bilmiyorsunuz çok tutucu anlatsam kafayı yersiniz evde tv bile izletmiyor desem yeterli olur mu?

aman yarabbiiiiii aynı anda dedim kızzzzzz müşteri geldiği için arada dakika farkı oldu

tamam tamam neyse:)

Geçecek canım inşaallah ne kaldıki

Son düzenleme:
sagolasin canim. ben kendime cok kiziyorum takiyorum bu kadar diye ama durumun icinde olunca insan dayanamiyo yani ister istemez takiyo üzülüyo

takma sonra pişman olursun güzel kızım seni o kadan minnacıkken neden üzmüşüm diye hayıflanırsın....

leen noliiii herkeşş delirik...

ben bugün relaxım çalışan mutsuz çalışmayan mutsuz herkeşler şikayetçi halinden

herkese günaydın müdürümle konuştum sonuç ise belli değil akşam toplantı olucak ne olucak bilmiyorum artık

anam sizde toplan toplan sonuç yok.inşallah insafa gelir senin müdür de erken çıkarsın bi gıdımcık

esroşum kuşum hoşgeldinnnn
girdinmi kız fuara

he yaaw bastık onar kagıt girdik.fuara gelmeden oncede fatıhtekı bebek magazalarına baktık acaba bılet bulurmuyuz dıye.yok anacım bulamadık.ondan o kadar gec kaldık zaten.oyle gec gıdıncede hıcbıseycık bulamadık tabı..amacım bebek arabasına bakmaktı.kraft a karar vermıstım ama kraftta hiiiç indirim yoktu aksıne netten bıle daha pahalıya satıyorlardı.
elı bos donduk anlıcan..haa elı bos demıım ıkı tane yenı dogan bebek bezı verdıler eşantiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…