günaydınn hanımlarrrrr
nasılsınız bu sabah?
kız sumru o kocanı yolasım geliyo anam sende pek bi sakin sakin cvp veriyon onlara
nereliler bunlar anacım ya ben urfadayım bizde bile artık bu kadar cehalet yok
kız çocukları şimdi daha kıymeti burda.
ona bizlerin çocuk için ne kadar uğraştığını,sorunlu hamilelik yaşayanların 9 ay da neler yaşadığını
ve Allah korusun sorunlu bebek dünya ya getiren insanların çilesinden bahset.
o zaman kız erkek ayrımı yapabilecekmi merak ediyorum doğrusu......
günaydın kızlarrrrr
bugün çok sinirliyim 1 saat internete girebilmek için cebelleştim
benim geri zekalı elemanlarım personelin primlerini yanlış hesaplamışlar onun için biton laf yedim offfffffffff ya offffff bıktım ama ben bu kadar salak olunabilirmi ya
günaydınn hanımlarrrrr
nasılsınız bu sabah?
kız sumru o kocanı yolasım geliyo anam sende pek bi sakin sakin cvp veriyon onlara
nereliler bunlar anacım ya ben urfadayım bizde bile artık bu kadar cehalet yok
kız çocukları şimdi daha kıymeti burda.
ona bizlerin çocuk için ne kadar uğraştığını,sorunlu hamilelik yaşayanların 9 ay da neler yaşadığını
ve Allah korusun sorunlu bebek dünya ya getiren insanların çilesinden bahset.
o zaman kız erkek ayrımı yapabilecekmi merak ediyorum doğrusu......
günaydın kızlarrrrr
bugün çok sinirliyim 1 saat internete girebilmek için cebelleştim
benim geri zekalı elemanlarım personelin primlerini yanlış hesaplamışlar onun için biton laf yedim offfffffffff ya offffff bıktım ama ben bu kadar salak olunabilirmi ya
Günaydın hanfendi önce nisan annelerine günaydın demişsin
günaydın canım cahillik işte napıcaksın, benim komşunun ikinciside kız oldu böyle komşularla toplandığımzda aman kızmı olsun olsun gibi laflar ediyorladı tabi üzülüyor kadın bende hemen dedimki Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeğimi kaldı evlat sahibi olamayan bir süür insan varken yazık günah böyle denmez dedim kestiler seslerini sizene ya kızmış erkekmiş al snnmin iki oğlu var abim bizimle kanlı bıçaklı anasının babasını dövmeye kalkmış insan küçük kardeşim desen tatlı dille konuşmaz alın size erkek
Günaydın kıslar oooof nefret ediyorum burda olmaktan çalışmak hele de burda çalışmak hiç istemiyorum yeter ya yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer
kız eflalim cnm kardeşim
sende kaynanan gilleri düşüne düşüne bak gece de kabus oluyorlar..
siz bu durumda onları düşünüp üzülerek bebekleri de üzüyorsunuz. yani sizi üzmelerine müsade etmeyi geçin de doğmamış bebeklerinizi de üzmelerine müsade ediyorsunuz......
takmayın anacım yaaaa bebişlerinizi hissedin beraber geçireceğiniz vakitlerin hayalini kurun ve mutlu olun.
ay bakın size sabah terapisi yaptım
ay noluyor bugün çalışan karılar yedi kafayıah ah bende çalışsam diye deli oluyorum kıymetini bilin koca eline bakmak ne zor biliyormusunuz bişey istemek alsın diye dil dökmek
leen noliiii herkeşş delirik...
eflalim ve didem bizi nisan anneleriyle aldatıyorlarrrrrrrrrrrrrr
kız eflalim cnm kardeşim
sende kaynanan gilleri düşüne düşüne bak gece de kabus oluyorlar..
siz bu durumda onları düşünüp üzülerek bebekleri de üzüyorsunuz. yani sizi üzmelerine müsade etmeyi geçin de doğmamış bebeklerinizi de üzmelerine müsade ediyorsunuz......
takmayın anacım yaaaa bebişlerinizi hissedin beraber geçireceğiniz vakitlerin hayalini kurun ve mutlu olun.
ay bakın size sabah terapisi yaptım
aman yarabbiiiiii aynı anda dedim kızzzzzz müşteri geldiği için arada dakika farkı oldu
Allahim sagliklisini hayirlisini versin herzaman. Gercektende hayirlisi böyleymis diye düsünüyorum ben. cok kavga ederdik biz ya. cocuk dogmadan türkiyeye gönderme planlari yapiyordu. isim konusunda karistirtmiyordu. herseye kendi karar veriyordu. dün diyorki oglan türkiyede okusun isterdimde ama kiz burda okusun senin gibi olsun diyo. ben hicbirsey demeden ne güzel bi isim secti. Sila. bilmiyorum bana böylesi daha hayirli gibi geldi. tabi yinede Allahim bilir. öyle erkek evlatlari varki analarina is bile yaptirmazlar ama birde öyleleri var ki ananin babanin suratina bakmazlar. kizlarda ayni. bazilarini sokaga salsanda cikmazlar bazilarida ne kadar tembihlesen eve girmezler. hayirlisi olsun yarabbim. su 10 hafta gecsede bi sagliklica kucagimiza alsak kizimizi
sagolasin canim. ben kendime cok kiziyorum takiyorum bu kadar diye ama durumun icinde olunca insan dayanamiyo yani ister istemez takiyo üzülüyo
herkese günaydın müdürümle konuştum sonuç ise belli değil akşam toplantı olucak ne olucak bilmiyorum artık
esroşum kuşum hoşgeldinnnn
girdinmi kız fuara
Günaydın kıslar oooof nefret ediyorum burda olmaktan çalışmak hele de burda çalışmak hiç istemiyorum yeter ya yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?