kiz ben calisiyomda noluyo. yine ayni :) 1500 euroluk maastan 250 eurocuk kaliyo. esim almasada bütün kesintiler, kiraymis, elektrikmis, garajmis, krediymis derken bütün koca ay bi 250 euroya calismis olyuorum. zaten oda alisverise gidiyo.
leen noliiii herkeşş delirik...
kiz ben calisiyomda noluyo. yine ayni :) 1500 euroluk maastan 250 eurocuk kaliyo. esim almasada bütün kesintiler, kiraymis, elektrikmis, garajmis, krediymis derken bütün koca ay bi 250 euroya calismis olyuorum. zaten oda alisverise gidiyo.
eflalim ve didem bizi nisan anneleriyle aldatıyorlarrrrrrrrrrrrrr
herkese günaydın müdürümle konuştum sonuç ise belli değil akşam toplantı olucak ne olucak bilmiyorum artık
aldatmıyoruz kuşum arada ordada takılıyoz aynı dönem hamileleriyiz ya bilgi alışverişi için
he yaaw bastık onar kagıt girdik.fuara gelmeden oncede fatıhtekı bebek magazalarına baktık acaba bılet bulurmuyuz dıye.yok anacım bulamadık.ondan o kadar gec kaldık zaten.oyle gec gıdıncede hıcbıseycık bulamadık tabı..amacım bebek arabasına bakmaktı.kraft a karar vermıstım ama kraftta hiiiç indirim yoktu aksıne netten bıle daha pahalıya satıyorlardı.
elı bos donduk anlıcan..haa elı bos demıım ıkı tane yenı dogan bebek bezı verdıler eşantiyon
sarıbibik sakin olmana sevindim senin çalışmalar başladı mı nasıl son durumlar.
seaaa ne konustun hacıı patronla benı azad et mı dedın..
zii sende sinillenme anacım su işyerine..bak benim ömrüm tükendi yınede derin nefes alıom bozmuom moralımı..ne edersen kendıne edersın..
eflaaaaaaallll bakıorum yıne krızın gelmıs..hanı gecen hafta bosvermıstııınn..
bende sitede yeni sayılırım 14 şubatta rahim rongenim çeküldü ve bir tüpümün tamamen diğerinin kısmen kapalı olduğu anlaşıldı.zaten eşiminde problemi vardı 14 şubatta iğnelere baladım ve yarın yani 23 de opu var.bakalım neler olacak ama herkez gibi bende çok heycanlı vede gerginim.
takma sonra pişman olursun güzel kızım seni o kadan minnacıkken neden üzmüşüm diye hayıflanırsın....
ben bugün relaxımçalışan mutsuz çalışmayan mutsuz herkeşler şikayetçi halinden
anam sizde toplan toplan sonuç yok.inşallah insafa gelir senin müdür de erken çıkarsın bi gıdımcık
sarıbibik sakin olmana sevindim senin çalışmalar başladı mı nasıl son durumlar.
seaaa ne konustun hacıı patronla benı azad et mı dedın..
zii sende sinillenme anacım su işyerine..bak benim ömrüm tükendi yınede derin nefes alıom bozmuom moralımı..ne edersen kendıne edersın..
eflaaaaaaallll bakıorum yıne krızın gelmıs..hanı gecen hafta bosvermıstııınn..
ivett bugün öyleyik
aman be kuzum sen istinasın senin koca çalışmıyoki doğru düzgün benimkinin işi var parama bakmaz benim amma çalıştırmaz ölse mümkün değil yani
ay ne münasebet kimmmm
Hadi hayırlısı canım
ivett ivettt aynen öyle
tebrikler canım kaç haftalıkben hamileyimmm
ben hamileyimmm
çiktuuum çamiii budadum çiktuum çamii budaduumm çiktuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?