Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aynen valla ev geçindirmek zor sanaat

sarıbibik sakin olmana sevindim senin çalışmalar başladı mı nasıl son durumlar.

seaaa ne konustun hacıı patronla benı azad et mı dedın..

zii sende sinillenme anacım su işyerine..bak benim ömrüm tükendi yınede derin nefes alıom bozmuom moralımı..ne edersen kendıne edersın..

eflaaaaaaallll bakıorum yıne krızın gelmıs..hanı gecen hafta bosvermıstııınn..

leen noliiii herkeşş delirik...

ivett bugün öyleyik

aman be kuzum sen istinasın senin koca çalışmıyoki doğru düzgün benimkinin işi var parama bakmaz benim amma çalıştırmaz ölse mümkün değil yani

eflalim ve didem bizi nisan anneleriyle aldatıyorlarrrrrrrrrrrrrr

ay ne münasebet kimmmm

herkese günaydın müdürümle konuştum sonuç ise belli değil akşam toplantı olucak ne olucak bilmiyorum artık

Hadi hayırlısı canım

aldatmıyoruz kuşum arada ordada takılıyoz aynı dönem hamileleriyiz ya bilgi alışverişi için

ivett ivettt aynen öyle

ay yaaa boşunamı geldin
kız diidm ya sana lansinoh ucuz al diyeeee sona kapısüsüne filan bak diyeeee wee nin standınadamı bakmadın ay keşke sabahtan telefonlaşsaydık buluşurduk ben sana bulurdum alınacak bişiler
bebek arabalarına bakmadım ben hiç fiyatlar nasıl diye

anacım benim suçum yok rüyama girdi mankayaklar beni ağlattılar ağlattılar sabahda eşimi uyandırırken benim ağlama krizim tuttu işte eşşek rüyamda beni çok üzdünüz diye:86:

Canım uzaktan konuşmak gerçekten kolay zaten bende ona sinir oluyorum ya bebrğimle geçireceğim vakitleri şimdiden içine etmeye çalışıyorlar sırf torun sevmek için bizi yerimizden yurdumuzdan etmeye çalışıyorlar üç senedir bu şehirdeyiz hala eşim burda yaşamıyormuş gibi sivasda sivas diye kafayı sıyırdı bıkmakta haksızmıyım çok yoruldum bu konudan bazen diyorumki pes ediyim gidelim yerleşelim görsün nasıl yıkılır yuva e zaman bebeğim ne olacak ben bunun için mi getiriyorum onu dünyaya siz kaynatamı bilmiyorsunuz çok tutucu anlatsam kafayı yersiniz evde tv bile izletmiyor desem yeterli olur mu?

hak veriyorum elbette bizde sorun yok mu var elbet hemde anlatsam şükredersiniz halinize herkesin farklı işte.
ben sadece bebek için relax olmaya çalışın diyorum
benim kocam da 4 yıldır burda kısmet olursa 2 yıl daha kalacak ama her gün ne var ki burda senin için kalıyorum çekip gitmek istiyorum diye kızıyo bana......
üstelik istediği her yerde yaşayabilme şansı var ken kalkmış görümcemin evinin üstüne ev yapıp oraya yerleşecekmiş.
sonra eşimin ilk evliliğinden 2 oğlu var oraya yerleşince alıcam onları da yanıma diyor.
düşün bak 2 yıl sonrasında belki benim de bebeğim olacak
3 çocuk kaynanam ben bu gidişle beraber kalıcaz gibi görünüyo.üstelik her taraf eşimin ailesi çevresi olacak ben aileme hasret yaşicam düşündükçe bende sıkılıyorum.burda çalışıyorum arkadaşa gitmek akraba ziyareti yapmak kısıtlu oluyor ne için borçları bitirmek için yoksa bende bilirim koca parası yemeyi ama ben çıksam şu durumda yetmicek para kime el açıcaz

sarıbibik sakin olmana sevindim senin çalışmalar başladı mı nasıl son durumlar.

efet sakin olcam herşeye rağmennnnn bebek için sakin olucammmmm

tatlım çalışmalara teknik aksaklık nedeniyle bi gıdımcık ara verdik.abimin nişanlısı ve ailesi geldi istanbuldan dolayısıyla geç saatlere kadar annemlerde falan oluyoruz gelince ben direk uyuyorum.
çarşamba gidecekler biz de çalışmalara son gaz devam etcez inş.
bugün sağ kasığımda hafiften bir ağrı var acep yumurtammı büyüyor ki ne acepppppppp

kızlar ben kaçar yemek hazırlıyım kendime bugün açım aç oh be iştahım geldi yerine sonra görüşürüz inşaallah byss

Bende sitede yeni sayılırım 14 şubatta rahim rongenim çeküldü ve bir tüpümün tamamen diğerinin kısmen kapalı olduğu anlaşıldı.Zaten eşiminde problemi vardı 14 şubatta iğnelere baladım ve yarın yani 23 de opu var.Bakalım neler olacak ama herkez gibi bende çok heycanlı vede gerginim.

hoşgeldin cnm
sıkma canını allahın dediği oluyor.
Bazen doktor hiç sorun yok dese de bekliyorsun
umarım tedavilerin sonuç verir bir an önce anne olursun
adetlerin nasıl?
Kaç yaşındasınız ?
Ne kadarlık evlisin ?
Nerde yaşıyon ?
çalışıyonmu?
Anlat bakalım kendini bize biraz

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım bugün giremiyorum ögle arasında bakayım dedim var mı bi güzel haberr

inş canım bakalım

bizim yönetmenler boş boş oturuyo iş yapmıyo sonra akıllarına iş yapmak geliyo saat 9.30 da çıkıyoruz ben müsade istedim saat 8 de çıkabilirmiyim dedim dayanamıyorum yemeğim düznesiz uykum düzensiz herşey kötü dedim bakalım ne olucak müdür tmm demediği sürece hiç bir şey değişmez

kısmett

tebrikler canım kaç haftalık

bu arada yemeğimi yedim geldim ama çok kötüyüm bugün içim bi garip sürekli ağlamaklı durumdayım of offf çok daraldım çok

tebrikler cnm
hemen bize yaz gelişmeleri ne yedin ne içtin ne yaptın bebiş için
faydalı bilgiler ver bize
yenimi öğrendin ne kadarlıkmış?

bu arada yemeğimi yedim geldim ama çok kötüyüm bugün içim bi garip sürekli ağlamaklı durumdayım of offf çok daraldım çok

sabah kızlara terapi yaptım cnm
üzülmek sıkılmak yok bebişi düşün mutlu
daha ne olsun

selam kızlar neredesiniz , herkes yoğun anlaşılan

biste bugün anacığımla eyüp sultana gittik birazda gezdik ağrılardan zor yürüdüm ..kim demiş son günler yürümek çok iyi diye benim için tam bir işkence

ebrar ve ebruuuu
sesiniz çıksın kızz
topik sahipsiz kaldı
bu arada ben bu çizlgeden bişi anlamadım ki benim yımırtlama günüm ne zaman
kasığım ağrıyo yımırtlıyommu?
çalışma yapak mı ?????

Selam kızlar ne oldu sayfamıza ben gelenece sohbet edilmemiş aaaaa

Hayde gidelum hayde hayde gidelum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…