fasulyemle ben geldimmmm nabersinizzz abbooooooooooooo kimseler kalmamışya burda
bende geldim kizlarrr
fasulyemle ben geldimmmm nabersinizzz abbooooooooooooo kimseler kalmamışya burda
kizlar kocisim yine sinir etti beni demin. kursa gitmek istemiyormus iyi dedim gitme. neyse bende dedimki ay benimde gözlerim acayip yaniyo uykum yok aslinda ama öyle yaniyorki uyuyabilirim dedim. aman ne uykun olacakki ne is yaptinki diyo. ama takmiyorum ya ne derse desin. kafam falan yoruldu zaten düsünmekten. ha ama dün anlatmayi unuttum esim ne yapmis biliyormusunuz. gecen bi para koymustuk kenara bebek icin. onu kullanmak zorunda kaldik. neyse üstzünden 2-3 hafta gecti esimin hesaptan para cekmistik. esim dediki al sunu biryere koy sen en iyisi ben unuturum falan dedi. dolabima koyacaktim ne göreyim :) aldigimiz parayi esim geri koymus bile yerinecok sevindim. diyoki onu bebekten borc almistik simdi koymasak ayip olurdu diyo.
siz napiyonuz bakim?
hoşbuldum sumrucum bu karıların ışıkları yanıyo açıklar ama burda deiller eflal didem kepekliiii. valla aldatıyolar bizi ahanda yazdım buraya:76::76:
Ahanda bende geldim amirim gidiyo bende yanınıza gelcem birazdan:) oleeeeeeeeeeeey:)
Anam geliyolar bi cümle atıyolar ortaya kayboluyorlar
bişi soruyoz cevap veren yok yardımcı olan yok
karılarrrrrrrrrr napıonusssss.ben yarın dra gitmenin stresiyle yaşıomm.bide ilk defa dün çok rahat yattım karnım gerrgin diildi.ödüm koptu bişey mi oldu die.bebek hareketli çok şükürrrrr
kiz gül abla söyle düsündümde senin dogum zamanin tam iyi zaman be. kisin ne güzel evde hep bebeginle olursun. yazin daha 6 aylik falan olacaksin ozamanda daha rahat hareket edebiliyor olacaksin ne güzel tatilinide yaparsin. alisverisini falan hep sicak güzel aylarda halledersin. oh hersey bitincede zaten havalar sogumaya baslar rahat rahat bebisini beklersin. bende birdahakine öyle denk getireyim bari :)
ayy cnmm istesem denk gelmezdi herhalde. buranın sıcağı berbattttt hiç istemiyodum o sıcakda çocuk doğsun allah gönlüme göre verdi
evet abla. antalyanin sicagi daha bi bitiriyo insani. Allahim herseyi gönlüne göre verir insallah cabim ablam.
karılarrrrrrrrrr napıonusssss.ben yarın dra gitmenin stresiyle yaşıomm.bide ilk defa dün çok rahat yattım karnım gerrgin diildi.ödüm koptu bişey mi oldu die.bebek hareketli çok şükürrrrr
kiz gül abla söyle düsündümde senin dogum zamanin tam iyi zaman be. kisin ne güzel evde hep bebeginle olursun. yazin daha 6 aylik falan olacaksin ozamanda daha rahat hareket edebiliyor olacaksin ne güzel tatilinide yaparsin. alisverisini falan hep sicak güzel aylarda halledersin. oh hersey bitincede zaten havalar sogumaya baslar rahat rahat bebisini beklersin. bende birdahakine öyle denk getireyim bari :)
zey zey nassın bacım iyileştinmi biraz.
evt eflalimm mercimek daha amanya günler geçmiyo büyümüyo sanki
canim benim oh iyice uykunu almissindir insallah. gülüm ya en rahat edebilecegin zamanindasin sen aslinda, benim yani 4-5-6 aylar cok rahatti. ama seninde tam aksine daha stresli oldu bu dönem. minsallah bundan sonra hersey yolunda giderde rahatlarsin
canim benim oh iyice uykunu almissindir insallah. gülüm ya en rahat edebilecegin zamanindasin sen aslinda, benim yani 4-5-6 aylar cok rahatti. ama seninde tam aksine daha stresli oldu bu dönem. minsallah bundan sonra hersey yolunda giderde rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?