sorma sıcak da kelimemi. eylül gibi nasipse ıspartaya gidicem orda doğurcam burda kimsem yok orda kaynanam bakıcak bana akrabaları çok. 40 çıkasıya salmam diyo kaynanam iyide olur bakar bana.
Haydi kızlar oturmaya mı geldiksıradaki şarkımız serdardan mikrop 'sana bir önerim olacak hayatından mikropları at'
slm hanımlar ben biz geldiiik nasılsınz?ya dünyanın yazısını yazdım sizlere az önce net gitti leptobumdan sinir oldum pc ye geldim ama yazamam şimcik okadan daha..
yarın oğluşum SEMİHİMİ görmeye gidicez dr babasıyla kızlar dua edin bana,bide test yapılmacmış ne testi oluyo acep bu haftalarda siz ne yaptırmıştınızki?
veee biri bana özet geçsin hemen geçmişi okuyacak kadar çook oturamıyom pc başında.
ayyy lütfen duymak bile istemiyorum o şarkıyı bennnnnnnnnn kızım okadar çok dinliyoki çok seviyo artık duymak bile istemiyorummm,hayır adamdan tiksindim ay görmekten.
hoigeldinn ne testi demedi miii kıssssslm hanımlar ben biz geldiiik nasılsınz?ya dünyanın yazısını yazdım sizlere az önce net gitti leptobumdan sinir oldum pc ye geldim ama yazamam şimcik okadan daha..
yarın oğluşum SEMİHİMİ görmeye gidicez dr babasıyla kızlar dua edin bana,bide test yapılmacmış ne testi oluyo acep bu haftalarda siz ne yaptırmıştınızki?
veee biri bana özet geçsin hemen geçmişi okuyacak kadar çook oturamıyom pc başında.
ay canım sakin ol benimde haftaya salı bakalım ne diyecek kasılmalarımdan bişey olmamıştır inşaallah
oo kasılmalar benim de canımı sıkıooo
[
ay çok gıcık oluyor öylebenim pc de kafayı yemişti, özet olarak bugün bişey yok testde ikili tarama testidir ben hiçbirini yaptırmadım
ayy ne güzel maşallah kaynanana da sana daaa.kıs zaman çabuk geçer mrk etme allah bi sıkıntı vermesinde çabuk geçioo.bu hafta hiç geçmedi ama bana yaaaa
hahayyyyy ben myneten dinliyorum yoksa klip izlemem açık saçık oluyorlar:)ay ama hayatımızda çok mikrop var bizim topikde çoğunluğun hayatına uyuyor:) sana o zaman mfö den ele güne karşı gelsin
sorma sıcak da kelimemi. eylül gibi nasipse ıspartaya gidicem orda doğurcam burda kimsem yok orda kaynanam bakıcak bana akrabaları çok. 40 çıkasıya salmam diyo kaynanam iyide olur bakar bana.
noldu laaaaaaaaaaa ne sorduydun?
iyide 2li tarama testinin haftası geçmedimi
bide oğlumun ismi hakkında ne diyosunuz kısslarrr
ay abla kaynanami pek sevmem falan ama yinede keske dogumda burda olsa be. neyse sana iyi olur valla. isparta uzakta degil hem. destek olur kaynanan sana. ilk bebekte insan pek bilemiyo bence herseyi onlar bilir yapar iste herseyini.
Bu arada kizlar sizlerdede bebegi tuzlu suyla yikamak gibi birsey var mi???
sumruuu kızın olucakmış cnm hadi gözün aydınn kurtuldun pusat isminden sevindim vallahi,eşin nasıl karşıladı kızz ya merak ediyorum sen pipisini görmemişmiydin bacım usg den kaçıncı ayındasın hala yanılma olabiliyormu yaaa
hoigeldinn ne testi demedi miii kıssss
ay canım sakin ol benimde haftaya salı bakalım ne diyecek kasılmalarımdan bişey olmamıştır inşaallah
oo kasılmalar benim de canımı sıkıooo
anlamadımki dedi bişiler ama:26:
[
Evet geçmiş o zaman kan değerlerine bakılacaktır semihin anlamı neydi?
kan değerlerimede bakıldı yaa :26::26:neyse gidince öğrenicez artıkın,SEMİHİN ANLAMI ELİ AÇIK CÖMERT anlamında cnm bide allahın 99 isminden biri,dğer oğlumun adıda SAMED oda allahın isminden biri.
bide biz samedime hamileyken düşünmüştük bu ismi şimdi samed olsun bunun adı bir daha oğlum olursa semih koyarız demiştik nasip oldu çok şükür.
bizde öyle isimlere karışan yok yani varda biz duymuyoruz eşimle ben koydum hep isimleri.
bana hiç geçmiyo zaman artık durdu sanki kafamda birsürü soruyla geziyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?