Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sorma sıcak da kelimemi. eylül gibi nasipse ıspartaya gidicem orda doğurcam burda kimsem yok orda kaynanam bakıcak bana akrabaları çok. 40 çıkasıya salmam diyo kaynanam iyide olur bakar bana.

ayy ne güzel maşallah kaynanana da sana daaa.kıs zaman çabuk geçer mrk etme allah bi sıkıntı vermesinde çabuk geçioo.bu hafta hiç geçmedi ama bana yaaaa

slm hanımlar ben biz geldiiik nasılsınz?ya dünyanın yazısını yazdım sizlere az önce net gitti leptobumdan sinir oldum pc ye geldim ama yazamam şimcik okadan daha..
yarın oğluşum SEMİHİMİ görmeye gidicez dr babasıyla kızlar dua edin bana,bide test yapılmacmış ne testi oluyo acep bu haftalarda siz ne yaptırmıştınızki?

veee biri bana özet geçsin hemen geçmişi okuyacak kadar çook oturamıyom pc başında.

Haydi kızlar oturmaya mı geldik sıradaki şarkımız serdardan mikrop 'sana bir önerim olacak hayatından mikropları at'

Haydi kızlar oturmaya mı geldik sıradaki şarkımız serdardan mikrop 'sana bir önerim olacak hayatından mikropları at'

ayyy lütfen duymak bile istemiyorum o şarkıyı bennnnnnnnnn kızım okadar çok dinliyoki çok seviyo artık duymak bile istemiyorummm,hayır adamdan tiksindim ay görmekten.

sumruuu kızın olucakmış cnm hadi gözün aydınn kurtuldun pusat isminden sevindim vallahi,eşin nasıl karşıladı kızz ya merak ediyorum sen pipisini görmemişmiydin bacım usg den kaçıncı ayındasın hala yanılma olabiliyormu yaaa

ay çok gıcık oluyor öylebenim pc de kafayı yemişti, özet olarak bugün bişey yok testde ikili tarama testidir ben hiçbirini yaptırmadım

ayyy lütfen duymak bile istemiyorum o şarkıyı bennnnnnnnnn kızım okadar çok dinliyoki çok seviyo artık duymak bile istemiyorummm,hayır adamdan tiksindim ay görmekten.

hahayyyyy ben myneten dinliyorum yoksa klip izlemem açık saçık oluyorlar:)ay ama hayatımızda çok mikrop var bizim topikde çoğunluğun hayatına uyuyor:) sana o zaman mfö den ele güne karşı gelsin

hoigeldinn ne testi demedi miii kıssss
ay canım sakin ol benimde haftaya salı bakalım ne diyecek kasılmalarımdan bişey olmamıştır inşaallah

oo kasılmalar benim de canımı sıkıooo

[

sorma sıcak da kelimemi. eylül gibi nasipse ıspartaya gidicem orda doğurcam burda kimsem yok orda kaynanam bakıcak bana akrabaları çok. 40 çıkasıya salmam diyo kaynanam iyide olur bakar bana.

ay abla kaynanami pek sevmem falan ama yinede keske dogumda burda olsa be. neyse sana iyi olur valla. isparta uzakta degil hem. destek olur kaynanan sana. ilk bebekte insan pek bilemiyo bence herseyi onlar bilir yapar iste herseyini.

Bu arada kizlar sizlerdede bebegi tuzlu suyla yikamak gibi birsey var mi???

2 saat cnm buraya ısparta yakın. bebek bakımını çok iyi bilirim vaktinde çok baktım komşu çocuklarına yiğenime 5 ay ben baktım. ama yinede cahilliklerimiz vardır

cnm bizim burlarda tuzlarlar teri kokmasın die

melisimmm ismi çok güselmiş adıyla büyüsün inşallah

benim doktor kör galiba canim ya. valla al pipisi diye tutusturmustu resmi elime ama kizmis benim bebikim :) esim üzüldü giiiii. bende birden sasirdim acikcasi yani oglana alismistik, oglum diye seviyordukya 30 haftadan sonra kiz deyince tuhaf oldu biraz ama evlat evlattir. kiz erkek önemli bile degil. hayirli saglikli evlat olsunda. bilmiyorum ya esimin birazcik hevesi kacti gibi yani hayaller kurardi oglanla hep kiz olacagini duyunca dün aksam hic sesi cikmadi bile. birde karninin gelisimi gerideymis kizimin ya ben daha cok ona üzüldüm.

bana hiç geçmiyo zaman artık durdu sanki kafamda birsürü soruyla geziyom.

ya ilk başlarda öle oluoo ama canım hiçbişey belli diil bilmion dr çok yorum yapamıo.minicik bebe.ben dra diodum kii neden boyunu kilosunu sölemion die.oda daha mercimek kadar neyini söliim diodu.yani ilk başlarda telaş yapıon soonraa kocaman oluo hareket edio.elini koyduğun yeri tekmeliooo.içinde hayat var yani.allah tamamına erdirsin.ne takılıo kafana meselaaaa

kiz melisam semih ismi güzelmis. diger cocuklarinin ismi ne?

esimde dün kizina isim koydu. SILA olacak insallah. o benim gurbette silam olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…