Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşş canımm ya hoşgeldinnnnnnnnnnn

canım erken doğum için ne okunur bilmiyorumm ki benim bildiğim fetih süresi okursan kolay doğum yaparsındı ama mart topiğinde kızlar birsürü süre yazmışlar onlara soralım istersen

canımmm yazdım mart topiğine cevap gelirse söylerimm

hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar... valla daha tam bilmiyorum test yapmadım doktorada gitmedim henüz. sadece içime öyle doğuyo :) kesin bilgi alır almaz paylaşıcam sizlerle.. kesin bişey yok ama ben isim bile araştırmaya başladım :) kız olursa REYYAN.. ya erkek olursa ne olsun ?
şaka şamata bi yana allahım herkese nasip eder inşallah tabiki en kısa zamanda bizede

canim sana birsey sorcam ya. benim bazen evde falan is yaparken yasin dinleyesim geliyo. aciyorum sesini bildigim yerleri bende öyle ezberden okuyorum bilmedigim yerleride is yaparken dinliyorum. günah mi ki ya öyle is yaparken? birde canim bebegim saglikli olsun diye ne dua okusam iyi olur acaba?

vayyyy çook güzel ismi cnm sıla ismiyle yaşasın inş.
Kızımın dilara oğlumun samed karnımdakinide semih cnm isimleri

kızlar bişi sorcam bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz melisax yafru sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?

kızlar bişi sorcam bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz melisax yafru sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş naberrr sen beni yani bizi görmüyon muuuuu artıkım kocaman bir ben immm iki kişiliğimmmm ona göreee. cnmmm öğrenirsin bencce bu hafta eğer bebişin inat edip göstermemezlik yapmassa ((( eğer yazarken erkek bebişin demişim )))) düzelttim allahmı söletti erkekmi yoksam

sahiden rodinia esra naptınız canlarım gelen gden yok dimi..

sumrum yusuf suresi güzel yüzlü olsun die
insan ve ibrahim suresi iyi ahlakklı olsun die
ve meryem fetih ve inşirah suresi ise kolay doğum için.ben internetten dinletiom öğrendiğimden beri bide şu linke bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/245226-bebek-saglikli-bi-hamilleik-icin-dualar.html

zeynepppp canım ben 13 haftalıkken öğrenmiştim kızımııı

yok yok anacımm bende sizleri aldatıcam baksana herkesin ışığı yanıyo ama yoklarrrrr bilomm başka topicdeler dur hele bende biyerlere dalim bari böyleee iki satır birileri yazcak die beklemekdense

zii ben nazlı kızımı yanlıs hatırlamıyorsam 15.haftadan sonra öğrenmiştim.epey beklemiştik yani.en erken didoş öğrendi oda 11 haftalıktı.işallah senınkı buu gittiginde gorur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…