evet cnmm zaten oğlum adı tek deil başında ABDÜS SAMED VAR AMA KİMLİKTE SADECE SAMED YAZIYO ARADA SÖYLÜYORUZ BİZ.
hah iii bak artık bende okadar isim aradım ki oğluma artık tüm isimlerin analamını neredeyse biliyorm
amin canim insallah. sende cok güzel isimler koymussun ya. gercekten hepsi cok güzel
inşş canımm ya hoşgeldinnnnnnnnnnn
evet cnmm zaten oğlum adı tek deil başında ABDÜS SAMED VAR AMA KİMLİKTE SADECE SAMED YAZIYO ARADA SÖYLÜYORUZ BİZ.
doğru sölüyonnnnnn ilk zamanda böyle demekki. zaman geçsin istiyommm.
senin kızındaa adı güselmişşşş maşallah.
hoşgeldin cnm naber iyimisin
cnmmmmm gördüm ama inannn o hafta giremedim yazamadım kimseye biliyon işyerindeki durumları ama okudm msjını çok sevindim beni düşünmene.inan kasıtlı deil.
ben erken öğrendimya ondan zaman geçmiyo gibi.cuma bakılcak snra ne olcak snra bilmommm.
canımm haklısın benim için hala zaman geçmiyo ama hiç zamanı sayma sayarsan hiç geçmez ben bırakınca daha çok artmaya başlamıştı
canımmm bişey yoktur allahın izniylee. sana bişey sorcam nette dolaşırken buldumda bu erken doğum geç doğum düşük için ya mübdi okuyun yazıodu doğru mu.bide inşirah suresi. okuodum kolay doğum için eee benim doğumum erken olmasın die ne okucammm
canımmm bişey yoktur allahın izniylee. sana bişey sorcam nette dolaşırken buldumda bu erken doğum geç doğum düşük için ya mübdi okuyun yazıodu doğru mu.bide inşirah suresi. okuodum kolay doğum için eee benim doğumum erken olmasın die ne okucammm
canımmm yazdım mart topiğine cevap gelirse söylerimm
tamam canım saolllll
canım 1 cevap geldi ama kolay doğum için bileiyo bak bence sen mübin süresini oku niyetinle kabul olur inşallah
vayyyy çook güzel ismi cnm sıla ismiyle yaşasın inş.
Kızımın dilara oğlumun samed karnımdakinide semih cnm isimleri
kızlar bişi sorcam bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz melisax yafru sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?
YOK CAnım daha test yaptırmadım ama yarın belki yaptırırım..rondinaaaaa naberrrr naptın adet oldunmuu seni düşünüyodum.
YOK CAnım daha test yaptırmadım ama yarın belki yaptırırım..
ya yine çıkmazsa diye aslında korkuyorumm....neden bekliyon ki cnmmmm. hadi iyi haberlerle dönersin inşallah cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?