Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Nimettttttttt hamile miiiiiiiii oyyyyyyyyyyy çok sevindim kıs nimet ikiz gelio ikizzzzzzzallah tamamına erdirsinnn

Kuzuuuum başka bir doktora gitsene benim de içim rahat senin adına sanki korkutuluyon gibi geliyo bana:)

Inşallah zeynepcim benimde yüzüm gülecek birgün ve burda hamile olduğumu haykıricam size

Betül canım takma bak bebeğin seni üzmeyeçek istersen için rahat etmesi için başka bir dr görün ama sen bilirsin

hoşgeldin efnanim sabırsızlık yapmaz umarım.
iyi uykular. off uyykum var benim dee

canımm baş aşağı ama yerleştimi yoksa tesadüf mü bilemiyorumm

HIZLI BEBİŞ KAÇ AYLIK BAZI BEBEKLER SON AYINA KADAR BAŞ AŞAGI OLMUYO SENİN BEBİŞİN HIZLI MAŞALLLAH İYİ BESLEN BOL BOL CEVİZ YE

canımm yiyorum bazen aksatıyoruma ama bebeğin sinir sistemi beyin gelişimi için önemliymiş hemşireler demişti 1 günde 3 tane diye

beta hcg : 112,93

canımm tebrik ederimm hayırlı sağlıklı hamilelik ve sağ sağlim bebek olması dileklerimleee

ayy betülüm hoşgeldin ya sabahtan beridir aklım sende. saglıklı olsunda ufak olsun ne fark eder erken kavulursun yavruna hiç tamka kafana tedbirli ol sen. doktorunu dinle okuldan da izin al artık evinde dinlenmeye çalış. ayy canım ya sakın kafana takma hep ne diyoruz allahın dedigi olur. dualarımız seninle. kızlar haticeden haber var. hala hastanede bugün taburcu olacaktı ama 3 cm açılması olmuş bebek geliyor sanırım. allah kurtarsın onu da allahım hiç birimize evlat acısı tatdırmasın amiinnnnnn. betül kızın kocaman olmuş kız ne kaldı şurda bir kilo olmasına. günde 2 kaşık pekmez yemek bebege kilo aldırıyormuş haberin olsun bol bol ye ve yat canım ve bol bol dua oku okuyamıyorsan da dinle. gerisi allaha kalmış.

Kızlar bizim topiğin adını değişelim hamile bırakan topik olsun gelen kalıyor neyse ben kaçar yimek yapıcam hoşçakalın

canımm adı değişmesin toiğin bence ama katılıyorum gelen hamiş kalıyo toplu doğum olucak inş. vaktinde olur herkesin sağlıklı olarak ama inş.

bu ara haticeden haber yokmu kızlarr

canımm adı değişmesin toiğin bence ama katılıyorum gelen hamiş kalıyo toplu doğum olucak inş. vaktinde olur herkesin sağlıklı olarak ama inş.

bu ara haticeden haber yokmu kızlarr

amin canım haticeden haber var yukarda yazdım görmediysen tekrar yazayım hatice bugün taburcu olacaktı ama 3 cm açılması olmuş bebek geliyor sanırım yarına kadar bekleyecekler bakalım hayırlısı olsun. allahım bir avazda kolay dogum nasip etsin. amin hepinize çok selamı var. sizleri çok seviyor.

canımm inşallah seninde güzel haberini alırız tez zamnda inanıyorumm

yok canımm görmedim sağol ama cvp için canımm onun bebiş kaç haftalıktı

neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..

ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı

bebişe meyvede kilo yaparmış bilginiz olsunn

Kuzuuuum başka bir doktora gitsene benim de içim rahat senin adına sanki korkutuluyon gibi geliyo bana:)

ya canlarımmm başka birine gittim fazlalık yok dedi ama o gün doğurtcaktııı varya gereksiz şeyler yapıolar iğne filan.diğerleride geri buna gönderecekler korku oluştu içimde diğer dr lekelenme yaptırdı mesela oturamadım o kadar canımı yaktııı belkide o açtı parmak soktu makas gibi bi alet soktu o öbür çubuk gibi aleti öle bi soktu ki yarıya kadar kan oldu aletttt.yani bayaa tırstım.şimdi heyet raporunu devletten almak lazım korkuom bişey yapacaklar die.

haaa bide karnım öle büyük öle gergin ki belli su fazlaa

Inşallah bekliyorum gelsin diye ama benimki çok nazlı çıktı

senin bebişin adı belli ozaman nazlı :)))))))) ama o geç geldiği için bizim kıymetlimiz olacak inşallah

neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..

ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı

canımm benim bebişin ense kalınlığını dr söylemişti ama unuttum ama yorumu yapmadı mı sana dr bize değeri söyledi sonra iyi demişti

canımm yaa hamileyken nasıl sıkabilir bi insan anlam veremedimm saten

kızlarr yaa 37. haftadan önce bişii sokturmayalım ALLAH büyük söyletmesin ama açıklık yapabilir tehlikeli bi durum

ya yorum yapmadı kan tahlili 9 martta çıkıcakmış o zaman gelin dedi 1.2mm bi sorun olsa söylerdi Allh Korusunda

Bende öyle düşündüm nazlı koyum kızım olursa diye yada ezgi naz da olabilir çünki seninle benim ismimin baş harfi e ile başlıyor oğlumuz olursa ediz kuyucaz ismini onun için kızımız olursa da ismi e ile başlasın istiyorum gurur bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…