Slm kkızlar ben geldim.dr aynı şeyleri söyledi.hatta kesin erken doğum dedi.32 haftaya kadar idare etse ii olur dedi.sancın olmazsa açılma olmamıştır.bugüne kadar doğurmaın bu iyi dedi.su çok fazla bu dedi erken doğumu nerdeyse kesinleştirio dedi.bebek 873 olmuş 1 veya 1.5e ulaşsa ii olacak dedi.2 hafta sonra tekrar çağırdı.heyet raporu al dedi 4 saatten fazla ayakta kalma dedi.32 ye kadar idare etse ondan sonra zaten izne ayrılırrsın dedi.durum parlak diil yani.ama benim içim rahat gibi.sıpa kocaman olmuşşşş
hoşgeldin efnanim sabırsızlık yapmaz umarım.
iyi uykular. off uyykum var benim dee
HIZLI BEBİŞ KAÇ AYLIK BAZI BEBEKLER SON AYINA KADAR BAŞ AŞAGI OLMUYO SENİN BEBİŞİN HIZLI MAŞALLLAH İYİ BESLEN BOL BOL CEVİZ YE
beta hcg : 112,93
Kızlar bizim topiğin adını değişelim hamile bırakan topik olsun gelen kalıyorneyse ben kaçar yimek yapıcam hoşçakalın
canımm adı değişmesin toiğin bence ama katılıyorum gelen hamiş kalıyo toplu doğum olucak inş. vaktinde olur herkesin sağlıklı olarak ama inş.
bu ara haticeden haber yokmu kızlarr
Inşallah zeynepcim benimde yüzüm gülecek birgün ve burda hamile olduğumu haykıricam size
Betül canım takma bak bebeğin seni üzmeyeçek istersen için rahat etmesi için başka bir dr görün ama sen bilirsin
amin canım haticeden haber var yukarda yazdım görmediysen tekrar yazayım hatice bugün taburcu olacaktı ama 3 cm açılması olmuş bebek geliyor sanırım yarına kadar bekleyecekler bakalım hayırlısı olsun. allahım bir avazda kolay dogum nasip etsin. amin hepinize çok selamı var. sizleri çok seviyor.
Ohoooo o uzun süre kendine gelemez ki:)
Yaaa bu salak senede 3 kere adet olur dr. hamile kalman zor demişti diye önemsemiyordu yalvardım ona kurban bayramında gidelim dr.a diye inat etti meğer hamileymiş:)
Bişisi yokmuş bebeğin 2li test olmamış 15. haftada farketmişler:) 3lü test olcak şimdi öküz yaaaa cahil ki ne cahil:)
5 yıldır olmuyodu:)
canımm inşallah seninde güzel haberini alırız tez zamnda inanıyorumm
yok canımm görmedim sağol ama cvp için canımm onun bebiş kaç haftalıktı
ayy betülüm hoşgeldin ya sabahtan beridir aklım sende. saglıklı olsunda ufak olsun ne fark eder erken kavulursun yavruna hiç tamka kafana tedbirli ol sen. doktorunu dinle okuldan da izin al artık evinde dinlenmeye çalış. ayy canım ya sakın kafana takma hep ne diyoruz allahın dedigi olur. dualarımız seninle. kızlar haticeden haber var. hala hastanede bugün taburcu olacaktı ama 3 cm açılması olmuş bebek geliyor sanırım. allah kurtarsın onu da allahım hiç birimize evlat acısı tatdırmasın amiinnnnnn. betül kızın kocaman olmuş kız ne kaldı şurda bir kilo olmasına. günde 2 kaşık pekmez yemek bebege kilo aldırıyormuş haberin olsun bol bol ye ve yat canım ve bol bol dua oku okuyamıyorsan da dinle. gerisi allaha kalmış.
ayy betülüm hoşgeldin ya sabahtan beridir aklım sende. saglıklı olsunda ufak olsun ne fark eder erken kavulursun yavruna hiç tamka kafana tedbirli ol sen. doktorunu dinle okuldan da izin al artık evinde dinlenmeye çalış. ayy canım ya sakın kafana takma hep ne diyoruz allahın dedigi olur. dualarımız seninle. kızlar haticeden haber var. hala hastanede bugün taburcu olacaktı ama 3 cm açılması olmuş bebek geliyor sanırım. allah kurtarsın onu da allahım hiç birimize evlat acısı tatdırmasın amiinnnnnn. betül kızın kocaman olmuş kız ne kaldı şurda bir kilo olmasına. günde 2 kaşık pekmez yemek bebege kilo aldırıyormuş haberin olsun bol bol ye ve yat canım ve bol bol dua oku okuyamıyorsan da dinle. gerisi allaha kalmış.
Inşallah zeynepcim benimde yüzüm gülecek birgün ve burda hamile olduğumu haykıricam size
Betül canım takma bak bebeğin seni üzmeyeçek istersen için rahat etmesi için başka bir dr görün ama sen bilirsin
Kuzuuuum başka bir doktora gitsene benim de içim rahat senin adına sanki korkutuluyon gibi geliyo bana:)
neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..
ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı
Inşallah bekliyorum gelsin diye ama benimki çok nazlı çıktı
neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..
ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı
ya canlarımmm başka birine gittim fazlalık yok dedi ama o gün doğurtcaktııı varya gereksiz şeyler yapıolar iğne filan.diğerleride geri buna gönderecekler korku oluştu içimde diğer dr lekelenme yaptırdı mesela oturamadım o kadar canımı yaktııı belkide o açtı parmak soktu makas gibi bi alet soktu o öbür çubuk gibi aleti öle bi soktu ki yarıya kadar kan oldu aletttt.yani bayaa tırstım.şimdi heyet raporunu devletten almak lazım korkuom bişey yapacaklar die.
haaa bide karnım öle büyük öle gergin ki belli su fazlaa
senin bebişin adı belli ozaman nazlı :)))))))) ama o geç geldiği için bizim kıymetlimiz olacak inşallah
canımm benim bebişin ense kalınlığını dr söylemişti ama unuttum ama yorumu yapmadı mı sana dr bize değeri söyledi sonra iyi demişti
senin bebişin adı belli ozaman nazlı :)))))))) ama o geç geldiği için bizim kıymetlimiz olacak inşallah
canımm benim bebişin ense kalınlığını dr söylemişti ama unuttum ama yorumu yapmadı mı sana dr bize değeri söyledi sonra iyi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?