Bende öyle düşündüm nazlı koyum kızım olursa diye yada ezgi naz da olabilir çünki seninle benim ismimin baş harfi e ile başlıyor oğlumuz olursa ediz kuyucaz ismini onun için kızımız olursa da ismi e ile başlasın istiyorum gurur bozulmasın
bende nazlı diodum bu erken doğum olunca:)))
esram dualarım senle inş bu sefer sende yazarsın tüm kalbimle dua ediom canım.allah en hayırlı zamnda versin inşşşşşşşşşş
Inşallah belkide bende yarın öbürgün bu güzel haberi sizle paylaşırim inanki çok ihtiyacım var böyle bir habere
kızlaar selamlarr.bugun tum gun gıremedım sayfaya ..didem soyledı nımete bakıım dıye geldımm...
niymeeeeeeeeettt
Allah tamamına erdırsın ınsallaaaah..saglıkla sıhhatle kavustursun ınsallaaah..
bekleyen derviş muradına ermiişş :118::118: :118:
Allahım su guzel gunde Sen tum ısteyenleri bebeklerine kavustur ..Esra yaa,ceylin e,sarıbeybi yee,afr yeee...tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaahhh
Esracım kuzucum ıım cok sukur sen nasılsın..nasıl calısmalar senden de beklıyoruz test sonucunu heyecanla.işallah daha bekletmesın bebegın..
betulcuum canım benım sende hııc sıkılma emıı masallah bebısın kocaman olmuuss.saglıkla gelsın ınsallah..sen mutlu ol oda ıcerde guzel zaman gecırsın..dualarımız senınle..
saol tatlım aminn hepimizin inşşşşbetulcuum canım benım sende hııc sıkılma emıı masallah bebısın kocaman olmuuss.saglıkla gelsın ınsallah..sen mutlu ol oda ıcerde guzel zaman gecırsın..dualarımız senınle..
betülcim bide yemek yedikten sonra soluna yat hemen bebiş direk besin alyomuş dr tavsiyesi bide muz ve süt çok tüket olurmu rabbim evladını zamanında sana bağışlasın kuzum
Geçen gün yaptım ama negatif çıktı canım ama henüz gelen giden yok gecikme olursa yani yarın olmazsan cuma tekrar test yaparım ama büyük ihtimal olurum yine iyiyim sadece bugün çok halsizim ve başım çok ağrıyor o kadar yaa libyada bir tane türk genç ölmüş de ona üzüldüm
Kimse cevap veremediği için kendim buldum cevabı nimetttttt hamilleeeeeee nimet hamileeeeee şükürrrrrrrrr darısı diğer bacılarıın başına
Sen ve Afr kaldı eskilerden:) Sarıbeybi var bide başka kim kaldı laaan biri listeyi düzenlesin:)
kızlaar selamlarr.bugun tum gun gıremedım sayfaya ..didem soyledı nımete bakıım dıye geldımm...
niymeeeeeeeeettt
Allah tamamına erdırsın ınsallaaaah..saglıkla sıhhatle kavustursun ınsallaaah..
bekleyen derviş muradına ermiişş :118::118: :118:
Allahım su guzel gunde Sen tum ısteyenleri bebeklerine kavustur ..Esra yaa,ceylin e,sarıbeybi yee,afr yeee...tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaahhh
Esracım kuzucum ıım cok sukur sen nasılsın..nasıl calısmalar senden de beklıyoruz test sonucunu heyecanla.işallah daha bekletmesın bebegın..
betulcuum canım benım sende hııc sıkılma emıı masallah bebısın kocaman olmuuss.saglıkla gelsın ınsallah..sen mutlu ol oda ıcerde guzel zaman gecırsın..dualarımız senınle..
neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..
ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı
ya yorum yapmadı kan tahlili 9 martta çıkıcakmış o zaman gelin dedi 1.2mm bi sorun olsa söylerdi Allh Korusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?