Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende nazlı diodum bu erken doğum olunca:)))

esram dualarım senle inş bu sefer sende yazarsın tüm kalbimle dua ediom canım.allah en hayırlı zamnda versin inşşşşşşşşşş

bende nazlı diodum bu erken doğum olunca:)))

esram dualarım senle inş bu sefer sende yazarsın tüm kalbimle dua ediom canım.allah en hayırlı zamnda versin inşşşşşşşşşş

Inşallah belkide bende yarın öbürgün bu güzel haberi sizle paylaşırim inanki çok ihtiyacım var böyle bir habere

betülcim bide yemek yedikten sonra soluna yat hemen bebiş direk besin alyomuş dr tavsiyesi bide muz ve süt çok tüket olurmu rabbim evladını zamanında sana bağışlasın kuzum

kızlaar selamlarr.bugun tum gun gıremedım sayfaya ..didem soyledı nımete bakıım dıye geldımm...

niymeeeeeeeeettt
Allah tamamına erdırsın ınsallaaaah..saglıkla sıhhatle kavustursun ınsallaaah..
bekleyen derviş muradına ermiişş :118::118: :118:

Allahım su guzel gunde Sen tum ısteyenleri bebeklerine kavustur ..Esra yaa,ceylin e,sarıbeybi yee,afr yeee...tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaahhh

Esracım kuzucum ıım cok sukur sen nasılsın..nasıl calısmalar senden de beklıyoruz test sonucunu heyecanla.işallah daha bekletmesın bebegın..

betulcuum canım benım sende hııc sıkılma emıı masallah bebısın kocaman olmuuss.saglıkla gelsın ınsallah..sen mutlu ol oda ıcerde guzel zaman gecırsın..dualarımız senınle..

Geçen gün yaptım ama negatif çıktı canım ama henüz gelen giden yok gecikme olursa yani yarın olmazsan cuma tekrar test yaparım ama büyük ihtimal olurum yine iyiyim sadece bugün çok halsizim ve başım çok ağrıyor o kadar yaa libyada bir tane türk genç ölmüş de ona üzüldüm

betulcuum canım benım sende hııc sıkılma emıı masallah bebısın kocaman olmuuss.saglıkla gelsın ınsallah..sen mutlu ol oda ıcerde guzel zaman gecırsın..dualarımız senınle..
saol tatlım aminn hepimizin inşşşş
betülcim bide yemek yedikten sonra soluna yat hemen bebiş direk besin alyomuş dr tavsiyesi bide muz ve süt çok tüket olurmu rabbim evladını zamanında sana bağışlasın kuzum

tamam canım muz yiyom sütte içiom sola yatarım hemen yesinde tombik olsun

du bakalım bak gecen hafta nımetın kıde negatıfdı nasıp olunca cıkacak ınsallah.moralını bozmadıgına cok sevınıyorum.Allahım ii nıyetıne gore muamele etsın.hemencık nasıp olsun ınsallah sanada.
benımde evlı bı cıft arkadasım lıbyadalardı.kız arkadasım donebılmıs ama esı henuz gelememıs.aklımız onda.Allah yardımcıları olsun.

betulcan annen sızde dımıı..bakıyor sana guzel guzel.yesinde buyusun tosunuuuun..

Bizimde yakın bir akrabamız var libyada gelmiş mi bilmiyorum ama inşallah bu ilk ve son olur

Çok sağol canım o senin iyi niyetin ama ne bilim aslinda içimden hamileymişim gibi his var ama belkide öyle olsun istediğim için dir ama bilmiyorum pek belirti de yok çünki

Kimse cevap veremediği için kendim buldum cevabı nimetttttt hamilleeeeeee nimet hamileeeeee şükürrrrrrrrr darısı diğer bacılarıın başına

nimetimmm çok sevindimmm rabbim hayırlısını versin inşşşş bebişini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin allahımmm inan çok sevindimmmmm oleyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyy

Sen ve Afr kaldı eskilerden:) Sarıbeybi var bide başka kim kaldı laaan biri listeyi düzenlesin:)

evt rabbim tüm isteyenlere versin inş.

canım kepeklim beni de duana kattığın için tşk ederim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada nimet hiç girmemiş topiğe iyi mi acaba
heyecandan naptı acaba kız nimettttttttttttt gireydin yazaydın bize anacım yaaa

ii geceler millet siz yokken ben topiğe sahip çıktıım mrk etmeyinnnnn

neyse sağlıklı olsunda hayırlısı artık ..

ya kızlar bu arada sabahtan beri netten bakıyorum ama tam net bişey bulamadım bebeğin ense kalınlı ile ilgili bilgisi olan var mı

ya yorum yapmadı kan tahlili 9 martta çıkıcakmış o zaman gelin dedi 1.2mm bi sorun olsa söylerdi Allh Korusunda

Kuzum bende 1,3 çıkmıştı hiç bişi çıkmadımerak etme 3mm den fazlasından korkmak gerekiyormuş benim bebek 45mm idi seninki ne kadarmış?

Bu arada cümleten günaydın akşam pc'yi kapatmadan çıkmışım gece burda değildim ama açık görünmüşüm size cevap vermedim sanmayın:)

Nimetttttt karısı kocan ne dedi nasıl tepki verdi yaaa sende ruhsuzmusun nesin insan bi gelir haykırır şurda biz taaaa facelerde yazdık sen şurda 2 laf etmedin:)

günaydıın ziynebiiim..nasılsııın keyfin yerinde işallah.doktor kontrolun ne zaman anacım.fasulyen buyuyor..

veeeeee assolıst nıymeet bacıı geldiiiiiiii...

niymetiim anlatsana neler yaptın dun aksam hiç yoktuuun..gecmıste bol bol halay tebrık var okursun hepsını..

kızlar günaydınlarr hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim hep yanımda oldunnuz bu sevinçli haberide ilk sizlerle paylaşmak inanılmaz mutlu etti beni bu moral ve bu gazla allahımında izniyle sağlıkla gelecek inşallah busefer meleğimiz... Allahımm afr, esra, sarıbey ve ceylinede verecek bunu hissediyorumm.. canlarımm sizleri çokkkk seviyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…