günaydıın ziynebiiim..nasılsııın keyfin yerinde işallah.doktor kontrolun ne zaman anacım.fasulyen buyuyor..
veeeeee assolıst nıymeet bacıı geldiiiiiiii...
niymetiim anlatsana neler yaptın dun aksam hiç yoktuuun..gecmıste bol bol halay tebrık var okursun hepsını..
kızlar günaydınlarr hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim hep yanımda oldunnuz bu sevinçli haberide ilk sizlerle paylaşmak inanılmaz mutlu etti beni bu moral ve bu gazla allahımında izniyle sağlıkla gelecek inşallah busefer meleğimiz... Allahımm afr, esra, sarıbey ve ceylinede verecek bunu hissediyorumm.. canlarımm sizleri çokkkk seviyorummmm...
Sitede yeniyim, kankimi arıyorum :) Cumartesi doktora gideceğim hamile olup olmadığımı öğrenmek için ama belirtiler o yönde
teşekürler canım benimmm.. Birde ikiz olursa oooooooo süper olurgünaydınnnnnnnnn kızlar
NİMETTTTTTTTTTT canım ne kadar sevindim anlatamam çoook tebrik ederim .Rabbim sağlıklı evlatlar versin.. aminnnn
günaydınnnnnnnnn kızlar
NİMETTTTTTTTTTT canım ne kadar sevindim anlatamam çoook tebrik ederim .Rabbim sağlıklı evlatlar versin.. aminnnn
günaydın herkese..
bugün de yok bende gelen giden. ama dün o kadar kötü karnım ağrıdı ki işten eve zor attım kendimi. siz bilirsiniz hamilelik belirtilerinde gaz sancısı gibi bi ağrı oluyoı mu? bi de tam göbeğimin üstünde bi ağrı var, ara sıra kasıklarıma iğne batar gibi bi ağrı giriyo iki gündür. nedeni ne olabilir ki ? ben bebek diye heveslenirken umarım kötü bişey çıkmaz. iyice korkmaya başladım artık :2: cumartesi bende doktora gideceğim bakalım inş kötü bişey yoktur..
bu sitede yazdığım sorulara cevap alabileceğim uzman birisi yok sanırım
gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor... göbek üstü ağrısı ve kasık batmaları bende çoktu.. cumartesiyi beklemen şartmı hemen git baktır bence... adetin ne kadar var yada geçti mi???günaydın herkese..
bugün de yok bende gelen giden. ama dün o kadar kötü karnım ağrıdı ki işten eve zor attım kendimi. siz bilirsiniz hamilelik belirtilerinde gaz sancısı gibi bi ağrı oluyoı mu? bi de tam göbeğimin üstünde bi ağrı var, ara sıra kasıklarıma iğne batar gibi bi ağrı giriyo iki gündür. nedeni ne olabilir ki ? ben bebek diye heveslenirken umarım kötü bişey çıkmaz. iyice korkmaya başladım artık :2: cumartesi bende doktora gideceğim bakalım inş kötü bişey yoktur..
bu sitede yazdığım sorulara cevap alabileceğim uzman birisi yok sanırım
anaaaaaaaaaaa bacımmmm görmezmiyizzzzz. tebriklere teşekkür ediyordum canısı kızmmaaa...beni nieeeeeeeeeeeeee kimse görmüyoooooooo ala ala artık iki kişiyim ama gören yok
Kelemelek ben de belirtilerimi uzman bir doktora telefon aracılığıyla aktardım kısaca görmeden birşey diyemem dedi. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Cumartesi ikimizde birşeyler öğreneceğiz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?