Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın fasulyemle ben geldimmmmmm
nabersinizzzz tazeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nimeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt
dün halaya katılamamıştımda içimde kalmasın didim. allahım çok sevindimyaaaaaa rabbime şükürler olsun. seninde oldu sonunda. darısı tüm isteyenlerin başına.
ben iyiyimmm uykum var sadece başka bi haber yok.

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey cmt. görcez bizimkini şekerim:) Ayyyy bakalım napcak ne değişiklik fark etcez:)

Sen nasılsın ne alemdesin?

slm kızlaaar ben eskilerdenim ama uzun bi süredir yazamamıştım sizi takip ediorum ama nimet hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına erdirsin iş. sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.

Sitede yeniyim, kankimi arıyorum :) Cumartesi doktora gideceğim hamile olup olmadığımı öğrenmek için ama belirtiler o yönde

Yivruuuuuum kocan nasıl tepki verdi çooook sevindim ben yaaa ama bir daha ki ay senden çok ümitliydim erken haber verdin bana süpersin:)

hepinizin dileklerini okudum hepsini birden alıntı yapılamıyormuş :)))
eşimin suratını görseydiniz çok sevindi.. Abisinin bebeğine doğduğunda trabzonspor patikleri almış eltimde kutusundan bile çıkartmamış giydirmemiş. Dedim ver onu :)) aldım paket yaptım akşam gelince dedim aylardır alamadığın birşey aldım sana. şaşırdı açtı aaa dedi berenin eltimde dediki artık sizin size hediye ediyorum nedenki dedi.. dedim ekim gibi giydiririz ama ozaman beren 2 yaşında olacak olmazki ona dedim bizimkine giydireceksin.. Gerçektenmi diye şaşırarak bi baktı suratıma evet dedimm. tebrik etti sarıldı öptüü.. çok şaşkındı ya bayıldım o haline... eve gelince de sen otur ben yaparım moduna girmişti çoktannn...

5 Aylık evliyim, gebze'de oturuyorum. Bir Alman firmasında Tasarımcıyım. Buaralar ev-iş-eş-yemek-temizlik idare ederken bir de bu kadar erkenden bebeğim olursa naparım diye düşünüyorum. Tabi Allah eksikliğini aratmasın ama bakalım cumartesi sonucu göreceğim :)

günaydınnnnnnnnn kızlar
NİMETTTTTTTTTTT canım ne kadar sevindim anlatamam çoook tebrik ederim .Rabbim sağlıklı evlatlar versin.. aminnnn

Günaydın bacılar bizde geldik hamdolsun bugün iyiyim göbücümün acısı geçmiş:)) nasılsınız?

günaydınnnnnnnnn kızlar
NİMETTTTTTTTTTT canım ne kadar sevindim anlatamam çoook tebrik ederim .Rabbim sağlıklı evlatlar versin.. aminnnn

günaydın ebruu nasılsın sen de pkoluydun dimi ama çok şükür hamilesin ve okuduğum kadarıyla doğumun yakın..Allah yardımcın olsun inş.kolay geçerdoğumun sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğinikucağına

günaydın herkese..
bugün de yok bende gelen giden. ama dün o kadar kötü karnım ağrıdı ki işten eve zor attım kendimi. siz bilirsiniz hamilelik belirtilerinde gaz sancısı gibi bi ağrı oluyoı mu? bi de tam göbeğimin üstünde bi ağrı var, ara sıra kasıklarıma iğne batar gibi bi ağrı giriyo iki gündür. nedeni ne olabilir ki ? ben bebek diye heveslenirken umarım kötü bişey çıkmaz. iyice korkmaya başladım artık :2: cumartesi bende doktora gideceğim bakalım inş kötü bişey yoktur..
bu sitede yazdığım sorulara cevap alabileceğim uzman birisi yok sanırım

kızlar gece yine sancılandım . ama anneme göre bunlar doğum sancısı falan değilmiş ( ki beni sürekli uykudan kıvranarak uyandıran ağrılar !!!!!!)
bugün kontrolüm var epidural normal doğum hakkında sorular sorcam doktoruma . kimi gerek yok zaten çekeceğin ağrıyı çekmiş oluyorsun iğneye kadar diyo bakalım ne diyecek.

Kelemelek ben de belirtilerimi uzman bir doktora telefon aracılığıyla aktardım kısaca görmeden birşey diyemem dedi. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Cumartesi ikimizde birşeyler öğreneceğiz sanırım :)

cnm hayırlısı olsunn göbek ağrısı gebeliğe işaret bende öyle olmuştu inşallah sendede öyledir hadi bakalım doktor nedicek sonucu yaz burayada.

gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor... göbek üstü ağrısı ve kasık batmaları bende çoktu.. cumartesiyi beklemen şartmı hemen git baktır bence... adetin ne kadar var yada geçti mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…