yengemde epidural doğum yaptı çokta memnun kaldı.. ama riskide yok değil tabiki....kızlar gece yine sancılandım . ama anneme göre bunlar doğum sancısı falan değilmiş ( ki beni sürekli uykudan kıvranarak uyandıran ağrılar !!!!!!)
bugün kontrolüm var epidural normal doğum hakkında sorular sorcam doktoruma . kimi gerek yok zaten çekeceğin ağrıyı çekmiş oluyorsun iğneye kadar diyo bakalım ne diyecek.
inşallah hayırlı güzel haberler alırız canım :)
teşekürler canım benimmm.. Birde ikiz olursa oooooooo süper olur
günaydın ebruu nasılsın sen de pkoluydun dimi ama çok şükür hamilesin ve okuduğum kadarıyla doğumun yakın..Allah yardımcın olsun inş.kolay geçerdoğumun sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğinikucağına
beta hcg : 112,93
teşekkür ederim denizciğim bende şuan uçuyorumm...vaayy süpper :) :) harika bir haber bu nimetcim çok çok çokkk tebrik ederim
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun
anaaaaaaaaaaa bacımmmm görmezmiyizzzzz. tebriklere teşekkür ediyordum canısı kızmmaaa...
yengemde epidural doğum yaptı çokta memnun kaldı.. ama riskide yok değil tabiki....
kızlar ben kaçar
darısı bana afr ve tüm bekleyenlere inşşş
iyi akşamlar
gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor... göbek üstü ağrısı ve kasık batmaları bende çoktu.. cumartesiyi beklemen şartmı hemen git baktır bence... adetin ne kadar var yada geçti mi???
çıkma kız kalll...sana gönül koymam bacım sen daha şokdasın tebrikleri okuyon. neysemm kimse yazmıyo çıkim bari bende
evet canım bende normal istiyorum ama benim biraz sorun çıkartabilir...evet nimetcim yaptıran herkes memnun . bakalım ben nasıl doğurcam .hayırlısı artık
İNŞALLAHHHHHHHH
oooo günaydın mayacım kız aylardır nerdesin ?amin canım cümlemiz inş. evet canım pko luyum hala:)sende öyleydin dimi ne yaptın bebiş falan var mı?
yap tabiki öğlen tatilinde alabilirsen al bi test yap hemem.. Bizide meraktan öldürmee....şart değil aslında ama korkuyorum cnm ya.. bi de çalışıyorum cumartesi izin günüm. adetim tam bi hafta gecikti ama önceleri de oluyordu gevcikme o yüzden çok aldırmadım. boşa umutlanmak istemedim ama yinede umutlanmıştım. bu ağrılar yine korkuttu beni
GÜL78 ve Camilla yazarım merak etmeyin inş güzel haberler alırım da murtluluğumu paylaşırım sizlerle..
bu arada cumartesiye kadar bi test yapsam mı acaba ?
:44:
nimetcimmm çok tebrik ederim cnm ferda söyledi az önce çok sevindimm allah tamamına erdirsin inşaallah.
kızlar bende nette kasık fıtığına bakıyodumyaa oğlum için olabilirmi diye çok moralim bozuk çok şimdi çıkıcam okula erken alıyim bugün yavrularımı çok mutsuzum dokunsanız ağlicak gibiyim yarın ki dr kontrolüme bile sevinemiyorum çünkü oğlumuda dr götürüyorum önce onu muayene ettiricemm,rabbim inş kötü bişey demez dr yaa
arada girip bakıodum cnm ama yazamadım bi türlü..evet ben de pkoluyum cnm malesefbu ay klomen kullandım ama en ufak bi kıpırtı bile olmadı malesef.adetin 2.günü gidicem tekrar ilaç vericek dozunu artırcak sanırım bu kez..senin nasıl gidio son günler sanırım az kaldı dimi
güllllllll bacım nereye gidiyorsun ? hamilelik alınganlıkları başladı deseneeeee ikiz üçüz ya da dördüz olunca demek ki daha alıngan olunuyo
nasılsın bacımmmmm bulantın falan var mı anlat kızzz
Oooo süper yaaa bence de:)
Size bişi anlatıyorum kuzenim 8 aydır adet görmüyo ama çocuğu olmuyo diye dr.a gitmiyodu meğer 5 aylık hamileymiş öküüüüüüüüüüüüüüüüz:)
çıkma kız kalll...
evet canım bende normal istiyorum ama benim biraz sorun çıkartabilir...
doktora göre çoktan doğurmam gerekiyordu ama bebiş rahat galiba..canımsın yaaa inşallah sende en kısa zamanda güzel haberleri alırsın .
hayırdır canım ne gibi bi sıkıntı olabilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?