Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yengemde epidural doğum yaptı çokta memnun kaldı.. ama riskide yok değil tabiki....

teşekürler canım benimmm.. Birde ikiz olursa oooooooo süper olur

İNŞALLAHHHHHHHH

oooo günaydın mayacım kız aylardır nerdesin ?amin canım cümlemiz inş. evet canım pko luyum hala:)sende öyleydin dimi ne yaptın bebiş falan var mı?

gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor... göbek üstü ağrısı ve kasık batmaları bende çoktu.. cumartesiyi beklemen şartmı hemen git baktır bence... adetin ne kadar var yada geçti mi???

şart değil aslında ama korkuyorum cnm ya.. bi de çalışıyorum cumartesi izin günüm. adetim tam bi hafta gecikti ama önceleri de oluyordu gevcikme o yüzden çok aldırmadım. boşa umutlanmak istemedim ama yinede umutlanmıştım. bu ağrılar yine korkuttu beni
GÜL78 ve Camilla yazarım merak etmeyin inş güzel haberler alırım da murtluluğumu paylaşırım sizlerle..
bu arada cumartesiye kadar bi test yapsam mı acaba ?
:44:

İNŞALLAHHHHHHHH

oooo günaydın mayacım kız aylardır nerdesin ?amin canım cümlemiz inş. evet canım pko luyum hala:)sende öyleydin dimi ne yaptın bebiş falan var mı?

arada girip bakıodum cnm ama yazamadım bi türlü..evet ben de pkoluyum cnm malesef bu ay klomen kullandım ama en ufak bi kıpırtı bile olmadı malesef.adetin 2.günü gidicem tekrar ilaç vericek dozunu artırcak sanırım bu kez..senin nasıl gidio son günler sanırım az kaldı dimi

güllllllll bacım nereye gidiyorsun ? hamilelik alınganlıkları başladı deseneeeee ikiz üçüz ya da dördüz olunca demek ki daha alıngan olunuyo
nasılsın bacımmmmm bulantın falan var mı anlat kızzz

yap tabiki öğlen tatilinde alabilirsen al bi test yap hemem.. Bizide meraktan öldürmee....

geçmiş olsun kötü bir şey duymazsın inşallah canım.

doktora göre çoktan doğurmam gerekiyordu ama bebiş rahat galiba..canımsın yaaa inşallah sende en kısa zamanda güzel haberleri alırsın .

ne alınganlığı bacı görmüyo tabi kimse kendi arasında sohbet ediyo. ben iyim arada olan bulantılar var ama aşırı deil genelde yemek sonrası oluyo. sabah kahvaltı derdim başladı iştahım kesildi . başkada bişi yok bebişş hatırlatan.yarın kontrol var bakalım pıt pıtını duycazmı.

sen nasılsınn ağrıların başlamış allah kurtarsın cnm. hayırlı haberle dönersin doktordan

Oooo süper yaaa bence de:)
Size bişi anlatıyorum kuzenim 8 aydır adet görmüyo ama çocuğu olmuyo diye dr.a gitmiyodu meğer 5 aylık hamileymiş öküüüüüüüüüüüüüüüüz:)

üstüne gitmeyin kızın yaww normal bu. senede 3 kere adet olsam ben de şüphe etmem ama başka belirtilerden şüphelenirim tabi :)

doktora göre çoktan doğurmam gerekiyordu ama bebiş rahat galiba..canımsın yaaa inşallah sende en kısa zamanda güzel haberleri alırsın .

son zamanlara doğru kilo alımı daha hızlı oluodu dimi bebeklerde bi tosun doğurcan ozman sen biraz nazlı heralde bekletcek anneyi..cinsiyeti neydi canım.teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm umudum mart ayı bakalım hayırlısı...burdakilerin çoğu hamileee ne güsell yakında hiç hamile olmayan kalmıcak inş.

hayırdır canım ne gibi bi sıkıntı olabilir ..

nimetim hayırdır neden sıkıntı olarrr gerçi benimde normal doğum şüpeliii bende hem yüksek tansiyon var hemde bel fıtığı. amca kızlarımın ikiside erken doğum yaptı sezeryanla yüksek tansiyondan inşallah bende öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…