Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bebişi hatırlatan bişeyin olması çok güzel ben hiiiiç bulanmadım. karnım çıkana kadar hala inanmıyordum ..ayyy çok heyecanlı kalp atışını görmek duymak harika birşey ..
bende birazdan doktora gitcem canım .nts ve açılmaya bakacak . az kaldı çoook heyecanlıyımm

herkese günaydın ben dün akşam klasik olarak 21.10 da çıktım hiç bi değişklik yok nasıl olcak böyle bilmiyorum.
gül cüm biraz okudum sabahları bende yiyemiyorum bişey evde bankaya gelince müşteriler gelesiye kadar atıştırıyorum bişeyler aslında doğsu değil yaptığım ama olmuyo işte
birde birşey sorucam ben dişlerimi çok zor fırçalıyorum acayip midemi bulandırıyor fikri olan var mı hangi macunu denesem sizce hafifletir.

yaaa demek seninde bulanmadı bende terslik olcak die korkuyodum bulanmadımı. arada oluyo dün çokdu bugün belli deil daha. ablamında az az bulanıyo öğürme çıkarma yok akşam herhalde bizim genlerimşzde var diyo. oda 2,5 aylık oldu nerdeyse hiç çıkarmadı. amann böylesi iyi tabikide.
inşallah iyi haberle gelirsin cnmmm eee çıksın artık dimi bekliyoz heyecanla

öyle oldu canım2 hafta önce 3200 grdı şimdi ne oldu bilmemkızım olcak canım Allah kısmet ederse .anacığımın bir duası vardır: Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ..inşallah canım gönlüne göre olur herşey

günaydın cnmmm nezaman bitcek senin bu çilennn. yazıkyaaaa eve gittinmi erkenden yatıyondur. bende daha dişlerle ilgili sorun yok. bilmiyom cnm o yüzden. şimdi zar zor yiyom valla peynir ekmek başka bişi istemiyo cnm.

Ay beninde kimseler görmüyor kızlar ben deldim:)) ebru canım epdurli 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar yani o zamana kadar çekiyorsun sancını 4 cm den sonrada doğum evresini başlamış sayıyorlar ve çabuk geçiyormuş ben çok araştırdım doktorumada sormuştum o da bir kaç hastaya yapıldı dedi çünkü yapılmıyor diye duymuştum o hastanede doktorlardan rica ederiz dedi eşim hastened eçalışıyorya torpil yani:)) ama eşim sıcak bakmıyor yüzde bir felç riski varya bende diyorum sanki normal doğumun riski yok risk hepsinde var neyse böyle canım normal doğum çok istiyorum ben olurda aksilik olursa sezaryen gerekirse lokal anestezi istiycem eşime dedim ben bebeğimi doğar doğmaz kucağıma alıp emzirmek istiyorum diye istemiyorya epidurali bunuda istemez sandım bişey demedi:))

canım senii nasıl görmeyizz valla yengemm memnundu valla bilmiyorummm

Anaaaam kız bende gebzedenim:) Kaç yaşındasın ne zamandır burdasın?

Canım hamileykende adet belirtilerini yaşıyorsun haberin olsun:) Hadi hayırlısı:)

beni nieeeeeeeeeeeeee kimse görmüyoooooooo ala ala artık iki kişiyim ama gören yok

Aha başladı hamiş alınganlığına:)
İNŞALLAHHHHHHHH

oooo günaydın mayacım kız aylardır nerdesin ?amin canım cümlemiz inş. evet canım pko luyum hala:)sende öyleydin dimi ne yaptın bebiş falan var mı?

Pkoyla yaşamayı bilmek lazım:) Bakın şekil 1 a ben TSH PRL yüksek ve çatlama geçeli 3 gün olmuşken hamiş kaldım hatırlatırım :) Hemide 9 kistle:)

sana gönül koymam bacım sen daha şokdasın tebrikleri okuyon. neysemm kimse yazmıyo çıkim bari bende

la bi dur be alıngan insan:)

Hayırlısı olsun canım bak yukarda hikayemi yazdım sabret:)

üstüne gitmeyin kızın yaww normal bu. senede 3 kere adet olsam ben de şüphe etmem ama başka belirtilerden şüphelenirim tabi :)

Yuh beee saçmalalma:) Hiçmi kıpırdamadı bu çocuk dünyanın sigarasını ilacini içmiştir o süreçte yazık valla Kilo alınca tahmin eder insan:)

hımm çok geçmiş olsun canım ..ablamında doğuştan bel kemikleri yapışık doktor hamileliğini bile yatakta geçirir ayakta duramaz demişti ..hiiiç bi sorun olmadı .umarım sende de olmaz.sezeryan normal önemli değil aslında sağlıklı olsunda gerisi boş .

he kııı hiiiiç olmadı bende anormal diye düşünüyordum ama normalmiş tabi .ben şimdi kahvaltı yapıp çıkıyım canım gelince son durumu yazarım

amin cnm saol..oo maşallah 3500ü bulmuştur ozamanayyy yerim ben onu yaaa, kız çocuğuda ayrı tatlı oluo yaaa cilveli oluo sevdirio kendini Allah size bağışlasın cnm benim.sen tedavi görmüşmüydün hamile kalmak için

Canım sana sezaryen diyebilirler çatıyı daraltıyor diye okumuştum bir yerde bide benim bir ablamda düşmüştü öyle hep ağrısı oldu ilk brbeği normal oldu ams nasıl oldu içerde çok kaldı bebek vakumla çektiler nefesiz kaldı küvezde yattı vs havlae geçirdi yavrum küvezdeyken iki kerer hamdolsun şimdi çok akıllı ama iki yıl havale ilacı kullandı ablam ikici oldu şimdi bir aylık onu sezaryenle aldılar.

canım riskli kabul ama genel anestesi daha riskli .bende sezeryan olursam kesin epidural isticem ama normal doğumda kararsızım sancı değilde şu kesik işlemlerini hissetmek istemiyorum

geçmiş olsun kelemelek. belirtiler hamilelik gibi ama dr daha iyi bilir tabi. bayaa da geçmiş. test yap istersen. negatif çıksa da doktora git cumartesi. Allah korusun başka bir şey vardır belki.

kıslar bize müsade sizden kopmak zor ama kızımı ösledim. bi görüp geleyim görüşürüzz

öle tabiki hayırlısı cnm..benimde kistim baya fazla ama sayısını hiç sölemedi doktor.Allah verdikten sonra kiste falan bakmıo işte

tekrar hatırlatayım dedimm okumayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…