ne alınganlığı bacı görmüyo tabi kimse kendi arasında sohbet ediyo.ben iyim arada olan bulantılar var ama aşırı deil genelde yemek sonrası oluyo. sabah kahvaltı derdim başladı iştahım kesildi . başkada bişi yok bebişş hatırlatan.yarın kontrol var bakalım pıt pıtını duycazmı.
sen nasılsınn ağrıların başlamış allah kurtarsın cnm. hayırlı haberle dönersin doktordan
2,5 sene önce düşmüştüm kuyruk sokumu bitiminde ki kemikte az bi eğim olmuştu edaviyle geçti ama bazen çok yürüdüğümde bel ağrısı yapıyor.. o belki bana sıkıntı çıkarta bilir dediler...hayırdır canım ne gibi bi sıkıntı olabilir ..
bebişi hatırlatan bişeyin olması çok güzel ben hiiiiç bulanmadım. karnım çıkana kadar hala inanmıyordum ..ayyy çok heyecanlı kalp atışını görmek duymak harika birşey ..
bende birazdan doktora gitcem canım .nts ve açılmaya bakacak . az kaldı çoook heyecanlıyımm
son zamanlara doğru kilo alımı daha hızlı oluodu dimi bebeklerde bi tosun doğurcan ozman senbiraz nazlı heralde bekletcek anneyi..cinsiyeti neydi canım.teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm umudum mart ayı bakalım hayırlısı...burdakilerin çoğu hamileee ne güsell yakında hiç hamile olmayan kalmıcak inş.
herkese günaydın ben dün akşam klasik olarak 21.10 da çıktım hiç bi değişklik yok nasıl olcak böyle bilmiyorum.
gül cüm biraz okudum sabahları bende yiyemiyorum bişey evde bankaya gelince müşteriler gelesiye kadar atıştırıyorum bişeyler aslında doğsu değil yaptığım ama olmuyo işte
birde birşey sorucam ben dişlerimi çok zor fırçalıyorum acayip midemi bulandırıyor fikri olan var mı hangi macunu denesem sizce hafifletir.
günaydın kepekliiigünaydııııınn
canım senii nasıl görmeyizz valla yengemm memnundu valla bilmiyorummmAy beninde kimseler görmüyor kızlar ben deldim:)) ebru canım epdurli 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar yani o zamana kadar çekiyorsun sancını 4 cm den sonrada doğum evresini başlamış sayıyorlar ve çabuk geçiyormuş ben çok araştırdım doktorumada sormuştum o da bir kaç hastaya yapıldı dedi çünkü yapılmıyor diye duymuştum o hastanede doktorlardan rica ederiz dedi eşim hastened eçalışıyorya torpil yani:)) ama eşim sıcak bakmıyor yüzde bir felç riski varya bende diyorum sanki normal doğumun riski yok risk hepsinde var neyse böyle canım normal doğum çok istiyorum ben olurda aksilik olursa sezaryen gerekirse lokal anestezi istiycem eşime dedim ben bebeğimi doğar doğmaz kucağıma alıp emzirmek istiyorum diye istemiyorya epidurali bunuda istemez sandım bişey demedi:))
5 Aylık evliyim, gebze'de oturuyorum. Bir Alman firmasında Tasarımcıyım. Buaralar ev-iş-eş-yemek-temizlik idare ederken bir de bu kadar erkenden bebeğim olursa naparım diye düşünüyorum. Tabi Allah eksikliğini aratmasın ama bakalım cumartesi sonucu göreceğim :)
günaydın herkese..
bugün de yok bende gelen giden. ama dün o kadar kötü karnım ağrıdı ki işten eve zor attım kendimi. siz bilirsiniz hamilelik belirtilerinde gaz sancısı gibi bi ağrı oluyoı mu? bi de tam göbeğimin üstünde bi ağrı var, ara sıra kasıklarıma iğne batar gibi bi ağrı giriyo iki gündür. nedeni ne olabilir ki ? ben bebek diye heveslenirken umarım kötü bişey çıkmaz. iyice korkmaya başladım artık :2: cumartesi bende doktora gideceğim bakalım inş kötü bişey yoktur..
bu sitede yazdığım sorulara cevap alabileceğim uzman birisi yok sanırım
beni nieeeeeeeeeeeeee kimse görmüyoooooooo ala ala artık iki kişiyim ama gören yok
İNŞALLAHHHHHHHH
oooo günaydın mayacım kız aylardır nerdesin ?amin canım cümlemiz inş. evet canım pko luyum hala:)sende öyleydin dimi ne yaptın bebiş falan var mı?
sana gönül koymam bacım sen daha şokdasın tebrikleri okuyon. neysemm kimse yazmıyo çıkim bari bende
arada girip bakıodum cnm ama yazamadım bi türlü..evet ben de pkoluyum cnm malesefbu ay klomen kullandım ama en ufak bi kıpırtı bile olmadı malesef.adetin 2.günü gidicem tekrar ilaç vericek dozunu artırcak sanırım bu kez..senin nasıl gidio son günler sanırım az kaldı dimi
üstüne gitmeyin kızın yaww normal bu. senede 3 kere adet olsam ben de şüphe etmem ama başka belirtilerden şüphelenirim tabi :)
Nimetttttt karısı kocan ne dedi nasıl tepki verdi yaaa sende ruhsuzmusun nesin insan bi gelir haykırır şurda biz taaaa facelerde yazdık sen şurda 2 laf etmedin:)
2,5 sene önce düşmüştüm kuyruk sokumu bitiminde ki kemikte az bi eğim olmuştu edaviyle geçti ama bazen çok yürüdüğümde bel ağrısı yapıyor.. o belki bana sıkıntı çıkarta bilir dediler...
yaaa demek seninde bulanmadı bende terslik olcak die korkuyodum bulanmadımı. arada oluyo dün çokdu bugün belli deil daha. ablamında az az bulanıyo öğürme çıkarma yok akşam herhalde bizim genlerimşzde var diyo. oda 2,5 aylık oldu nerdeyse hiç çıkarmadı. amann böylesi iyi tabikide.
inşallah iyi haberle gelirsin cnmmm eee çıksın artık dimi bekliyoz heyecanla
öyle oldu canım2 hafta önce 3200 grdı şimdi ne oldu bilmemkızım olcak canım Allah kısmet ederse .anacığımın bir duası vardır: Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ..inşallah canım gönlüne göre olur herşey
2,5 sene önce düşmüştüm kuyruk sokumu bitiminde ki kemikte az bi eğim olmuştu edaviyle geçti ama bazen çok yürüdüğümde bel ağrısı yapıyor.. o belki bana sıkıntı çıkarta bilir dediler...
kız en başta yazdım dur tekrar alıntı yapayımm...hala kutlama mı yapıyolar acabaa
Ay beninde kimseler görmüyor kızlar ben deldim:)) ebru canım epdurli 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar yani o zamana kadar çekiyorsun sancını 4 cm den sonrada doğum evresini başlamış sayıyorlar ve çabuk geçiyormuş ben çok araştırdım doktorumada sormuştum o da bir kaç hastaya yapıldı dedi çünkü yapılmıyor diye duymuştum o hastanede doktorlardan rica ederiz dedi eşim hastened eçalışıyorya torpil yani:)) ama eşim sıcak bakmıyor yüzde bir felç riski varya bende diyorum sanki normal doğumun riski yok risk hepsinde var neyse böyle canım normal doğum çok istiyorum ben olurda aksilik olursa sezaryen gerekirse lokal anestezi istiycem eşime dedim ben bebeğimi doğar doğmaz kucağıma alıp emzirmek istiyorum diye istemiyorya epidurali bunuda istemez sandım bişey demedi:))
şart değil aslında ama korkuyorum cnm ya.. bi de çalışıyorum cumartesi izin günüm. adetim tam bi hafta gecikti ama önceleri de oluyordu gevcikme o yüzden çok aldırmadım. boşa umutlanmak istemedim ama yinede umutlanmıştım. bu ağrılar yine korkuttu beni
GÜL78 ve Camilla yazarım merak etmeyin inş güzel haberler alırım da murtluluğumu paylaşırım sizlerle..
bu arada cumartesiye kadar bi test yapsam mı acaba ?
:44:
Pkoyla yaşamayı bilmek lazım:) Bakın şekil 1 a ben TSH PRL yüksek ve çatlama geçeli 3 gün olmuşken hamiş kaldım hatırlatırım :) Hemide 9 kistle:
Hayırlısı olsun canım bak yukarda hikayemi yazdım sabret
tekrar hatırlatayım dedimm okumayanlarahepinizin dileklerini okudum hepsini birden alıntı yapılamıyormuş :)))
eşimin suratını görseydiniz çok sevindi.. Abisinin bebeğine doğduğunda trabzonspor patikleri almış eltimde kutusundan bile çıkartmamış giydirmemiş. Dedim ver onu :)) aldım paket yaptım akşam gelince dedim aylardır alamadığın birşey aldım sana. şaşırdı açtı aaa dedi berenin eltimde dediki artık sizin size hediye ediyorum nedenki dedi.. dedim ekim gibi giydiririz ama ozaman beren 2 yaşında olacak olmazki ona dedim bizimkine giydireceksin.. Gerçektenmi diye şaşırarak bi baktı suratıma evet dedimm. tebrik etti sarıldı öptüü.. çok şaşkındı ya bayıldım o haline... eve gelince de sen otur ben yaparım moduna girmişti çoktannn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?