kız en başta yazdım dur tekrar alıntı yapayımm...
kıslar bize müsade sizden kopmak zor ama kızımı ösledim. bi görüp geleyim görüşürüzz
alınırım tabiiii bugün iyi hissetmiyom kendimi ruhsal olarak ilgi alaka bekliyrummmm sizlerden mananeeeeeAha başladı hamiş alınganlığına:)
la bi dur be alıngan insan:)
Hayırlısı olsun canım bak yukarda hikayemi yazdım sabret:)
)
Ay beninde kimseler görmüyor kızlar ben deldim:)) ebru canım epdurli 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar yani o zamana kadar çekiyorsun sancını 4 cm den sonrada doğum evresini başlamış sayıyorlar ve çabuk geçiyormuş ben çok araştırdım doktorumada sormuştum o da bir kaç hastaya yapıldı dedi çünkü yapılmıyor diye duymuştum o hastanede doktorlardan rica ederiz dedi eşim hastened eçalışıyorya torpil yani:)) ama eşim sıcak bakmıyor yüzde bir felç riski varya bende diyorum sanki normal doğumun riski yok risk hepsinde var neyse böyle canım normal doğum çok istiyorum ben olurda aksilik olursa sezaryen gerekirse lokal anestezi istiycem eşime dedim ben bebeğimi doğar doğmaz kucağıma alıp emzirmek istiyorum diye istemiyorya epidurali bunuda istemez sandım bişey demedi:))
canım riskli kabul ama genel anestesi daha riskli .bende sezeryan olursam kesin epidural isticem ama normal doğumda kararsızım sancı değilde şu kesik işlemlerini hissetmek istemiyorum
herkese günaydın ben dün akşam klasik olarak 21.10 da çıktım hiç bi değişklik yok nasıl olcak böyle bilmiyorum.
gül cüm biraz okudum sabahları bende yiyemiyorum bişey evde bankaya gelince müşteriler gelesiye kadar atıştırıyorum bişeyler aslında doğsu değil yaptığım ama olmuyo işte
birde birşey sorucam ben dişlerimi çok zor fırçalıyorum acayip midemi bulandırıyor fikri olan var mı hangi macunu denesem sizce hafifletir.
günaydın hanımlarr nsılsınz biz bugün dr a kontrole gidiyoruz inş iyi haberlerle dönerim dua edin bana ourmu dünden beride zaten cnm sıkkın sanki oynamıyomuş gibi geliyo bana((
bide oğlumun kasığı şişmişti dün onuda dr götürcem muayene için inş onada kötü konuşmaz yoksa çook üzülücem allahım korusun 2 oğlumuda inş nolur dua edin bize olurmu gece hiçç uyumadım,korkudan.
melisimm oğlunu duydum cnmmm benim kocamda kayınpederde aynı sorun var şişiyo sol kasıkları fıtıkdanmış cnm ama aldırmıyolar. yorulsunlar şişiyo ağrıyo. inşallah bi sorun çıkmaz oğlunda geçmiş olsun
alınırım tabiiii bugün iyi hissetmiyom kendimi ruhsal olarak ilgi alaka bekliyrummmm sizlerden mananeeeee
sen nasılsın herkese yazdın bana yazmadan gittiin snrada alıngan karı diyon delüüüü karı
benide gören olmuyo bacımmmmm kızdırıyolar beni. göbüşünün geçmesibe sevindim cnmm. dün gittinmiydi doktora.
yap tabiki öğlen tatilinde alabilirsen al bi test yap hemem.. Bizide meraktan öldürmee....
günaydın cnmmm nezaman bitcek senin bu çilennn. yazıkyaaaa eve gittinmi erkenden yatıyondur. bende daha dişlerle ilgili sorun yok. bilmiyom cnm o yüzden. şimdi zar zor yiyom valla peynir ekmek başka bişi istemiyo cnm.
Ay beninde kimseler görmüyor kızlar ben deldim:)) ebru canım epdurli 4 cm açıklık olduktan sonra yapıyorlar yani o zamana kadar çekiyorsun sancını 4 cm den sonrada doğum evresini başlamış sayıyorlar ve çabuk geçiyormuş ben çok araştırdım doktorumada sormuştum o da bir kaç hastaya yapıldı dedi çünkü yapılmıyor diye duymuştum o hastanede doktorlardan rica ederiz dedi eşim hastened eçalışıyorya torpil yani:)) ama eşim sıcak bakmıyor yüzde bir felç riski varya bende diyorum sanki normal doğumun riski yok risk hepsinde var neyse böyle canım normal doğum çok istiyorum ben olurda aksilik olursa sezaryen gerekirse lokal anestezi istiycem eşime dedim ben bebeğimi doğar doğmaz kucağıma alıp emzirmek istiyorum diye istemiyorya epidurali bunuda istemez sandım bişey demedi:))
günaydın kepekliii
herkese günaydıın :) nimet in güzel haberiyle başladım güne. oh ohh ne güzel )
darısı burada bekleyen herkese inşallah.
kıslar bize müsade sizden kopmak zor ama kızımı ösledim. bi görüp geleyim görüşürüzz
günaydın hanımlarr nsılsınz biz bugün dr a kontrole gidiyoruz inş iyi haberlerle dönerim dua edin bana ourmu dünden beride zaten cnm sıkkın sanki oynamıyomuş gibi geliyo bana((
bide oğlumun kasığı şişmişti dün onuda dr götürcem muayene için inş onada kötü konuşmaz yoksa çook üzülücem allahım korusun 2 oğlumuda inş nolur dua edin bize olurmu gece hiçç uyumadım,korkudan.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah ikinizin de ciddi bir problemi yoktur ve sağ salim güzel haberlerle gelirsin.
Allah seni ve oğullarını korusun. Acil şifa versin kendine ve onlara iyi bak.
cnm merak etmeeee teknoloji ilerledi ufak bi operasonla alırlar. allah acil şifa versin. sende stres yapıyonya bebişin ondan oynamıyodur sakinleş bira. ona odaklan oynar belki. sıkma canını inşallah iyi haberle gelcenteşekkür ederim gül abla çok saol,evet bende dün netten baya bi araştırma yaptım kasık fıtığı olabilir yazıyo ve bebeklerde çocuklarda daha sık görülürmüş cerrahi durum gerektirirmiş,bugün dr götürücem bakalım ne dicek okadar çok korkuyorumki,anlatamam bide benim ufaklık sanki oynamıyo oanada canım sıkkın inş iyi haberlerle geliriz dr dan..
Arada oluyor canım alınma, ya sabah yok diye sevindim geçmişti şimdi başladı ayağa kalkarken yürürken oluyor göbek ağrısı normalmiş onun için gitmiycektim kasılmalar için gitcektim vazgeçtim salı varya kontrol kasılma olunac bebek oksijensiz kalıyormuş ondantaktım yani bişey olmaz inşaallah, canım bulantıbended olmadı ama sana tavsiyem kimselere deme bana çok nazar değdi bulantım yokdiye üçüncüaydan sonra kasık ağrılarım geçmedi nazar ediyor insanlar
tamam yapcam bugün ama akşama yapabilirm ancakdua edin benim için
herkese günaydın ben dün akşam klasik olarak 21.10 da çıktım hiç bi değişklik yok nasıl olcak böyle bilmiyorum.
gül cüm biraz okudum sabahları bende yiyemiyorum bişey evde bankaya gelince müşteriler gelesiye kadar atıştırıyorum bişeyler aslında doğsu değil yaptığım ama olmuyo işte
birde birşey sorucam ben dişlerimi çok zor fırçalıyorum acayip midemi bulandırıyor fikri olan var mı hangi macunu denesem sizce hafifletir.
alınırım tabiiii bugün iyi hissetmiyom kendimi ruhsal olarak ilgi alaka bekliyrummmm sizlerden mananeeeee
sen nasılsın herkese yazdın bana yazmadan gittiin snrada alıngan karı diyon delüüüü karı
benide gören olmuyo bacımmmmm kızdırıyolar beni. göbüşünün geçmesibe sevindim cnmm. dün gittinmiydi doktora.
Geçmiş olsun canım lekelenme olmadıkca korkma diyo doktorum bana:)günaydın hanımlarr nsılsınz biz bugün dr a kontrole gidiyoruz inş iyi haberlerle dönerim dua edin bana ourmu dünden beride zaten cnm sıkkın sanki oynamıyomuş gibi geliyo bana((
benim tam tersi iştahım açıldı. sabah uyanır uyanmaz acıkmış oluyorum.midem kazınıyor ama demir ilacı içiyorum, haliyle evde kahvaltı yapamıyorum çookk kötü oluyoo. işyerinde yapıyorum, onu da sevmiyorum. ev kahvaltısı çok güzel bişiiii.
sensodyn kullanıyorum ben, beğeniyorum.
ablam hamileyken diş fırçasını küçültmüştü. şu çanta için olan minik katlananlar var ya, daha küçük olunca bulanmıyomuş öyle demişti. benim daha o kadar bulanmıyor.
inş cnm bende onu duymak istiyorunçoook geçmiş olsun canım inş.önemli bişi yoktur oğlunda..bebişinininde herşeyi normaldir inş.
öylemi dersin ya üzülmemek mümkünmü tabiki allah beterinden korusun inş..Canım moralin bozuk olduğu için bebeğin hissetmiştir telaşlanma oğlunada geçmiş olsun zor bir durum ama farkedilen bir rahatsızlık olduğuna şükret canım Rabbim sağlık versin.
cnm merak etmeeee teknoloji ilerledi ufak bi operasonla alırlar. allah acil şifa versin. sende stres yapıyonya bebişin ondan oynamıyodur sakinleş bira. ona odaklan oynar belki. sıkma canını inşallah iyi haberle gelcen
ya 2 yaşındaykende ameliyat masasına yattığı için oğlum şimdi dr götürmek çok zor olucak sevmiyo ogünden beri drları nasıl muayene yaptırıcaz onu düşünüyrumm.
çok zor bir güne merhaba dedim bugün umarım günün sonu iyi biter inş.
cnmm anladımm inşallah bişi çıkmazya ee arkık kocaman oldunuz olur böyle ağrılar. artık sölemicem kimseye bulanmıyom dieee sustum artıkım ben çok inanırım nazara ve çok değer bana amnnnn demiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?