Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

işte onu dedim tatlişşkoom başka belirtiler vardır diye. gerçi o kadar sigarayı bana da içirseler kafayı bulur hareket edemezdim herhalde :)

Deme canım deme gerçekten ben nasıl rahattım birde sıkıntım olsada ben hep hamdolsun derdim söylememki pek ağrımı sızımı öyle oluncada insanlar nazar ediyor sadece etten balıktan tavuktan tiksinmiştim şimdi hergün bir yerim ağırır oldu yine hamdolsun

gül ablan nasıl oldu? hastanede mi çıktı mı? tehlikeyi atlattı mı?
ablamın hamileliğinde bir hafta on gün bulandı, kız kardeşim 9 ay kustu ablama benzer umarım benim durumum. mide bulanmasından çok korkuyorum çünkü işim eve çok uzak. yollarda kusacak mıyım :'(

inş cnm bende onu duymak istiyorun

öylemi dersin ya üzülmemek mümkünmü tabiki allah beterinden korusun inş..

Canım yanlış anlama üzülme derken bebeğin için dedim yoksa tabi mümkün değil evladın ama gülün dediği gibi ameliyat gerekirse artık ufacık bir operasyonla alıyorlar öyle büyük ameliyat emtiyorlar hem belki ameliyat demiycek belki fıtık değil Alllah hayırlı şifa versin

haklısın cnmmm demiyorum artık. gerçi yemekden snra bulanıyom o ayrıda. şimdi başladı mesela. azcık peynir ekmek yedim bulanıyo şimdi. neysemm inşallah böyle devam eder de tosun gibim olurum

ablam iyi cnm evde şimdi lekesi kesildi. daha tam atlatmış sayılmaz progesterona devam ediyo ama lekesi kesildi. şimdilik iyi gidiyo cnm.
inşallah sende ablana çekersin benim ilk bebekdede aşırı bulantım olmadıydı. genetik bizim herhal

Canım moralin bozuk olduğu için bebeğin hissetmiştir telaşlanma oğlunada geçmiş olsun zor bir durum ama farkedilen bir rahatsızlık olduğuna şükret canım Rabbim sağlık versin.

evet evet bence de senin moralinin bozuk olduğunu, üzgün, mutsuz olduğunu biliyor o yüzden hareket etmiyordur. ferdaya sor istersen geçen gün o da hareket hissetmiyorum demişti, sorun çıkmadı. belki onun da o gün canı sıkkındı.

cnm kusura bakma okadar sıkıntıdayımki şuan ağlamatan bitab düştüm,allahım yardımcım olsun inş.

çok sevindim iyi olmasına. hep böyle devam eder inşallah. progesterona düzenli devam edince bişe olmaz sanıyorum.
ayyyy inşallah abliş gibi oluruum. bizim genler karışık baksana. kimi 1 hafta, kimi 9 ay bulanıyo.

zey zeyimmm allah yarıdmcın olsun bacımmm işlerinde kolaylık versin.
benim doktorda folik asit vermedi vitamin vermedi bi tansiyon hapı içiyom bide bebek aspirini bu kadan. gebe kalmadan önce vitamin demir hertürlü kan tahlilin e baktı folik asite bile 7,65 çıkmış folik asitim iyi dedi vitamin eksikliğide yokmuş ondan bi ilacım yok. anacım seninde belki ihtiyacın yok

beni nieeeeeeeeeeeeee kimse görmüyoooooooo ala ala artık iki kişiyim ama gören yok

günaydınnn gül78ciiimmm
nasılsın bebişin nasıl ne kadarlık sen cnm..yaaa bişey soracam sanki olcakmıs gibii sıkıntı veren bişey var hafifte akıntım var acaba regl olacagın zmnda akıntı oluyor muydu dikkat eden oldu mu bu duruma? ve hatırlayın bakalım hamile oldugunuzu ogrenmeden once regl olcakmıs gibi hissettiniz mi?(reglye 2-3 kala)

kızlar bana bi çare öksürükten öleceğimm...

uuyyy!! bu hiç iyi olmadı işte. doktora sorsaydın keşke.
ilaç vs diyemiycem şimdi, bitkisel tedaviyi de bilmiyorum ben daha acemiyim yaa :)
evet yaa kızlar hasta olunca napıyosunuz? ilaçsız, bitkisiz mi atlatmak lazım? ankarada salgın var. herkes hasta. keçi gribi midir nedir herkes yatıyor. hamilelerin bağışıklık sistemi zayıflıyor, hastalığa daha açık bi dönemdeyiz dimi. napıcaz o zamanlarda?

cnm kusura bakma okadar sıkıntıdayımki şuan ağlamatan bitab düştüm,allahım yardımcım olsun inş.

kız delümüsün sennnnn ne ağlayıp duruyon dermansız dert vermesin allah daha ne olduğunu bilmeden hem kendini hem karnındakini boşuna üzüyon millet beyin ameliyatı oluyo ne büyük ameliyatlar var fıtıkdanmı korkuyon rahat ol cnmmm bişi çıkmıycak gör ıfak bi delikle herşeyi hallediyo doktorlar korkma.

iyim cnmm bebişde iyi herhalde. cnm bunların hepsi vardı bende adet ağrısı gibigöbekde ağrı ve akıntı yumurtlama döneminden snra kesilmedi hiç. hep oldu akıntı. senin günün nezamandı belki yazmışındır unuttum. ben yarın 6 haftaya giricem inşallah 1,5 aylık olduk şükür rabbime. ve yarın inşallah kalp atışınıda görürüz.

mşallh cnm allah tamamını erdirsin ..
cnm ben 3 ocakta kurtaj oldum daha sonra 29 ocakta baslayıp 7 subata kadar suren bi lekelenme kanama seklinde devam etti..gecen çarsamba yumurtladıgımı hıssettim denemede yaptık ..tam regl tarihim belli değil karıstı biraz ama en kotu 1-2-3 mart dır dusunuyorum..

amin cnmm . hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda alırsın bebişini. neden kürtaj oldun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…