amin cnmm . hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda alırsın bebişini. neden kürtaj oldun ki.
oyyyy canım nasılsınnn inaşşall nimetin beşiz olarrrrrrr. özledim kız senilan karılarrr naber nasılsınız bi bakim dedim napıyorsunuz diye
nimetim rabbim tamamına erdirsin walla o kadar istedin ki şimdi görbak güle 5 iz derken senin beşiz olcak inş.
kalbi durmus..
oyyyy canım nasılsınnn inaşşall nimetin beşiz olarrrrrrr. özledim kız seni
Bendede aynı sıkıntı var çözüm bulamadım
Yaaa ben 4. aya girdim ve hala demir ilacı vermedi denyo doktorum normalmi sizce?
iyiyim gülüm sen nassın ne var ne yok bebik ne durumda
walla bende sizleri çokk özledimmmm
gunaydın cnm su linki bii incele bakalım
kili Test (11-14 testi) ve fetal ense kalnl-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
kızlar bana bi çare öksürükten öleceğimm...
zey zeyimmm allah yarıdmcın olsun bacımmm işlerinde kolaylık versin.
benim doktorda folik asit vermedi vitamin vermedi bi tansiyon hapı içiyom bide bebek aspirini bu kadan. gebe kalmadan önce vitamin demir hertürlü kan tahlilin e baktı folik asite bile 7,65 çıkmış folik asitim iyi dedi vitamin eksikliğide yokmuş ondan bi ilacım yok. anacım seninde belki ihtiyacın yok
Ebrar hoşgeldin canım
ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın
ben iyim cnmm yemek snrası olan bulantım dışında herkesin önce olar benim sonra olmaya başladı. bebik iyidir herhal teyzesi yarın görcem inşallah. beni şişiriyo napsın. ama eski iştahım yok artıkım
senin cimcime nasıl tekmeliyomu.
canım lekelenme oluyor hamileyken bide karnında batmalar oluyor....Kızlar bişi sorcam,
bebeklerinizin kalbinin durduğunu nasıl anladınız? Merak ettim vücut tepki veriyor mu yoksa doktora gidince mi anlaşılıyor?
canım lekelenme oluyor hamileyken bide karnında batmalar oluyor....
kızlar günaydınlarr hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim hep yanımda oldunnuz bu sevinçli haberide ilk sizlerle paylaşmak inanılmaz mutlu etti beni bu moral ve bu gazla allahımında izniyle sağlıkla gelecek inşallah busefer meleğimiz... Allahımm afr, esra, sarıbey ve ceylinede verecek bunu hissediyorumm.. canlarımm sizleri çokkkk seviyorummmm...
hepinizin dileklerini okudum hepsini birden alıntı yapılamıyormuş :)))
eşimin suratını görseydiniz çok sevindi.. Abisinin bebeğine doğduğunda trabzonspor patikleri almış eltimde kutusundan bile çıkartmamış giydirmemiş. Dedim ver onu :)) aldım paket yaptım akşam gelince dedim aylardır alamadığın birşey aldım sana. şaşırdı açtı aaa dedi berenin eltimde dediki artık sizin size hediye ediyorum nedenki dedi.. dedim ekim gibi giydiririz ama ozaman beren 2 yaşında olacak olmazki ona dedim bizimkine giydireceksin.. Gerçektenmi diye şaşırarak bi baktı suratıma evet dedimm. tebrik etti sarıldı öptüü.. çok şaşkındı ya bayıldım o haline... eve gelince de sen otur ben yaparım moduna girmişti çoktannn...
aamin canım inşallah. topiğin uğuru yakında size de bulaşacak bi yerlerden. eminim :) şimdiden maşallah size :)
şart değil aslında ama korkuyorum cnm ya.. bi de çalışıyorum cumartesi izin günüm. adetim tam bi hafta gecikti ama önceleri de oluyordu gevcikme o yüzden çok aldırmadım. boşa umutlanmak istemedim ama yinede umutlanmıştım. bu ağrılar yine korkuttu beni
GÜL78 ve Camilla yazarım merak etmeyin inş güzel haberler alırım da murtluluğumu paylaşırım sizlerle..
bu arada cumartesiye kadar bi test yapsam mı acaba ?
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?