Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar bu arada herkese günaydın
aslında topiğe kızgındım gül abla benide kimse görmüyo kızmıştım burdakilere
fakat nimetin haberinden sonra halay çekmeye geldim tekrar gelmiş bulundum

ayy canım benim küssmüüşş.
küsme güzelim herkes nimetin durumuna hücum etti, atlanmıştır arada. küsmeyin ikiniz de. gel bi öpiimm bu da gül eee ohh.

Seastar canım ense kalınlığı 3 mm ye kadar normal seninki gayet normal çıkmış

sağol canım yaa 1.2mm içimi rahatlattın

kızlar bu arada herkese günaydın
aslında topiğe kızgındım gül abla benide kimse görmüyo kızmıştım burdakilere
fakat nimetin haberinden sonra halay çekmeye geldim tekrar gelmiş bulundum

günaydın canım nasılsı

slm kılzar ne var ne yok bakalım ay şöyle bi ugradım işim var yine bugün her işimi bitirip yarın sizlerle olacagımmmmmmm

ben yine yoğunum ve geriden geliyorum konulara

sağol canım yaa 1.2mm içimi rahatlattın

günaydın canım nasılsı

ben yine yoğunum ve geriden geliyorum konulara

iyiyim cnm sen nasılsın

slm kılzar ne var ne yok bakalım ay şöyle bi ugradım işim var yine bugün her işimi bitirip yarın sizlerle olacagımmmmmmm

kız sen ne iş yapıyon da kayıpsın

iyiyim cnm sen nasılsın

kız sen ne iş yapıyon da kayıpsın

canım ben ünide çalışıyorum burda maaş işlemleri bide ögrenciler yaz döneminde staja gidiyorlar onların giriş çıkıi falan yapıyorum ve şu anda 1000 tane takip ettigim ögrenci var düşün artık kafayı yemek üzeryim şu anda

hangi ünivrs?
Allah kolaylık versin cnmm

ya kızlar ben ablam için bebiş patigi örmek istiyorum ama daha önce hiç yapmadım anlatımlı bi tane örnek istiyorum ama bulamadım bana yardımcı olurmusunuzzzzz

ya kızlar ben ablam için bebiş patigi örmek istiyorum ama daha önce hiç yapmadım anlatımlı bi tane örnek istiyorum ama bulamadım bana yardımcı olurmusunuzzzzz

çok isterdim örebilmeyi ama çok beceriksizim ben.dikiş nakış örgü işlerinden hiç anlamıyorum yaa. gerçi öğrenmek lazım. biraz çalışıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…