kızlarrrrr bugün adet belirtilerim başladı
sanırım tutmadı bebek falan of yaaa bu gidişle haftaya adet olurum heraldeeeeeeee :84::84::84:
kızlar geldim doktordann...
hayırlısı olsun canımKıslarrrr haticenin bebişi doğmuş çok iilermiş maşallah facete arkadaşları yazmışşşş
doktor çok korkuttu benii...ya yapma öyle hamilelikte de aynı belirtiler oluyor
hayırlısı olsun canım umraım iyi olur
sonuç ne dedi doktor çok merak ediyorum nimetcim
doktor çok korkuttu benii...
karnımdan baktı keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir dedi.. sonra başka makinaya gönderdi.. alttan baktılar kese küçükmüş kadın gebelik var dedi... doktorum gebelik testide yaptırdı... 1192 çıktı....
gebelik belirtileri de adet belirtileri gibi oluyor hemen ümitsizliğe kapılma canım dur bi bekle önce.
kızlar geldim doktordann...
Kıslarrrr haticenin bebişi doğmuş çok iilermiş maşallah facete arkadaşları yazmışşşş
karnımdan baktı keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir dedi.. sonra başka makinaya gönderdi.. alttan baktılar kese küçükmüş kadın gebelik var dedi... doktorum gebelik testide yaptırdı... 1192 çıktı....
sorma canım nasıl korktumm... sağol canımm...ya o sana özel bi durum diil kese gözükene kadar kafalarında soru işareti oluo.mrk etme yanii.tabii var gebelik ne sandınız deseydin.hadi gözün aydın canımmmm
bu değer 3-4 haftalık gebe olduğunu gösteriyor....ay ne bilim ya adetlerimde düzensiz ya çok ümitlenmek istemedim
ne dediiiiiii
ay çok sevindim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın....
kız ben değerden anlamam bu ne demek şimdi :26:
sorma canım nasıl korktumm... sağol canımm...
Kıslarrrr haticenin bebişi doğmuş çok iilermiş maşallah facete arkadaşları yazmışşşş
ilk defa bu kadar şiddetli göğüs ağrısı yaşadım,4 gündür sürüyor gece yüzüstü bile yatamıyorum hatta rüyalarımda göğüslerimi bıçakladıklarını görüyorum. en son 23 ocakta adet gördüm , bi iki gün daha bekliyip test yapıym bari
Kızlarrrrrr hamileymişiimmm :)
CANIMMM TEBRİK ederimmm hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip etsin RABBİM kanda mı öğrendinn
Kızlarrrrrr hamileymişiimmm :)
gözün aydın tebrik ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?