Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kıslarrrr haticenin bebişi doğmuş çok iilermiş maşallah facete arkadaşları yazmışşşş

kızlarrrrr bugün adet belirtilerim başladı
sanırım tutmadı bebek falan of yaaa bu gidişle haftaya adet olurum heraldeeeeeeee :84::84::84:

ya yapma öyle hamilelikte de aynı belirtiler oluyor
hayırlısı olsun canım umraım iyi olur

kızlar geldim doktordann...

sonuç ne dedi doktor çok merak ediyorum nimetcim

ya yapma öyle hamilelikte de aynı belirtiler oluyor
hayırlısı olsun canım umraım iyi olur
sonuç ne dedi doktor çok merak ediyorum nimetcim
doktor çok korkuttu benii...
karnımdan baktı keseyi göremiyorum dış gebelik olabilir dedi.. sonra başka makinaya gönderdi.. alttan baktılar kese küçükmüş kadın gebelik var dedi... doktorum gebelik testide yaptırdı... 1192 çıktı....

ya o sana özel bi durum diil kese gözükene kadar kafalarında soru işareti oluo.mrk etme yanii.tabii var gebelik ne sandınız deseydin.hadi gözün aydın canımmmm

gebelik belirtileri de adet belirtileri gibi oluyor hemen ümitsizliğe kapılma canım dur bi bekle önce.

ay ne bilim ya adetlerimde düzensiz ya çok ümitlenmek istemedim

kızlar geldim doktordann...

ne dediiiiiii

Kıslarrrr haticenin bebişi doğmuş çok iilermiş maşallah facete arkadaşları yazmışşşş

ay çok sevindim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın....

kız ben değerden anlamam bu ne demek şimdi :26:

off şu doktorlar hep bizleri korkutup kötüyü düşündürüyorlar yaaaa
değelerinde gayet iyi canım Allah korusun yoktur bişey sağlılıdır bebeğin ve bebek vardır.
3-4 haftalık hamilesin bu durumda

ayy ya valla çok mutl oldumm topiğin bebecikleri teker teker geliyo inşallah hepsi hatırla kolaylıkla sağlıkla zamanında gelir azra yağmurun bebişini görüyorum facede maşallah oda çok iyi görünüyoo darısı diğer hamişlerin başına tabii bebiş isteyenlarada ALLAH TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN

CANIMM alttan muayene tehlikeli ne durum olursa olsun aslında bhcg den bakmaları daha iyi bencee

Kızlarrrrrr hamileymişiimmm :)

önce bir idrar testi yaptım, 2. çizgiyi gördüm, sonrada kan testi yaptırdım hemen,1405 çıktı, acaba kaç haftalıktır ki?

evime yakın bir özel hastanenin kadın doğumcusuna gittim, bakmadı hiç , erken daha haftaya gel bakalım dedi, erken derken neyi kastetti hamilelik oluştu sonuçta dimi, hamileyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…