Sivas///58

aaa sana bir kuaför tawsiye edebilirim walla süperrr adı şiva walla bi numara makyajı olsun saç yapımı kaç alımı harikaa şiddetle tawsiye ederimm

sevgili gulu gulum boş veeeeeer yozgatlılar niye alınıyor sanki başıma ne oldu
ha il olmuş ha ilçe yozgat ne kadarki amannnn takma canım ben SİVASLI olarak seni anladım iki senem yozgatta geçti çok iyi bilirim bu VATAN BİZİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM FARK ETMEZ il olsada ilçe olsada

oo nekadar çok sivaslı varmış. maşallah istanbulun yarısı sivaslı diyolar yalan değil valla. bende doğma büyüme istanbulluyum. aslen sivaslıyım nerdeyse her sene gideriz sivasa. sivas büyükşehir olma yolunda ilerliyor. tüm hemşolarıma slmlar

tuba654 canım yımpasın son katında bı kuaför var orası cok güzel tavsıye ederım..

Bu arada bad falan demıssınız vallahı agzım sulandı..Ama etlı badı sevmem yesıl mercımekle olanı seviyorum,yapraga sarıp sarıp yemeyı falan..
Bı de hıngel faktörü var tabı..:)
Sıvasta olan arkadaslar tanısalım bı bad günü yapalım olmaz mı?:)

arkadaşlar peki siz garden düğün salonunu biliyormusunuz nasıl bir yerdir büyük otelin yakınında olduğunu biliyorum sadece .. yaa bende çok oldum ama bu kulüpte en çok burayı kendime yakın buluyorumm .... eee ne de olsa bende sivaslı sayılırım ..

kızz yokmu resmiii ordaya bacımm bence ii değil o düğün salonu ben pek sewmiyom bence hobby daha ii ya yeni sayılmaz 1 seneyi geçti galiba o kuförr

tuba654 sana sivasta çok süper herşeyiyle mükemmel bir kuaför önerecegim.dügünümde orda yapıldı saçım başım makyajımagdam vs.aklına gelen herşey yapılıyor.manikür pedikür.kuaförün adı SARIGÜL BAYAN KUAFÖRÜadreste mevlana caddesinin sonunda.gittiginde kadınlar kulubunden tavsiye ettiler dersen o bilir.indirim bile yapar sana.çünkü oda bir kadınlar kulubu üyesi.

şimdi ben ankaradayım ama kayınvalide filan sivastalar onlar ayarlayacak kuaförü ama bende sizden aldığım bilgilerle bende onlara söyleyeceğim kuaförleri ... keşke kendim gidip bakabilsem ama imkan yok ne yazık ki. kuaför çok önemli o günün hüsran olmasını istiyorum.tavsiye ve bilgin için teşekkürler...

yok yok sen sarıgüle git tuba.bak benim saçlarımın resminide koyarım eger istersen.herşey yapılıyor.tüm bölgelere agda manikür pedikür makyaj daha sayamadıgım büssürü şey.2 katlı hem alt kat hem üst kat geniş ferah temiz.bence bir numara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…