Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal bir yöntem olmasa da doğala yakın LR ın aloe veralı kremleri var. Ama kısa vadede sonuç alınamayabilir. Ben şu am sivilcelerimden yeni kurtuldum LR sayesinde ve izlerini geçirmek için başka kremine başladım.Kızlar bi kaç tane sivilce izlerim var ve yeniler okul açılmadan geçmesini istiyorum bildiğiniz doğal etkili yöntemler varmı varsa söyleyin daha fazla kimyasal kullanmak istemiyorum yüzüme
Teşekkür ederim olmazsa bende en kısa zamanda deniycem o kremleriDoğal bir yöntem olmasa da doğala yakın LR ın aloe veralı kremleri var. Ama kısa vadede sonuç alınamayabilir. Ben şu am sivilcelerimden yeni kurtuldum LR sayesinde ve izlerini geçirmek için başka kremine başladım.
Elma sirkesi deniyodum içinde asetik asit varsa kullanılmazmış o yüzden bıraktım limon sürüyorum ama pek fayda etmiyo gibiYenilerse, kil, elma sirkesi, limon suyu, bal, aspirin, bunlarla ilgili tariflere bakıp yapabilirsin, birçok kişi de etki etmişJane Eyre
Elma sirkesi deniyodum içinde asetik asit varsa kullanılmazmış o yüzden bıraktım limon sürüyorum ama pek fayda etmiyo gibi
Çok teşekkürler :)Diğerlerine yönel o zaman, aspirini falan övüyorlar mesela, kil her derde deva zaten yani illa ki biri yarayacaktır işine :)
Bende lavanta sabununa başladım, sudocremi bir yıldır kullanıyorum bitmek üzere ama artık pek işe yaramıyor bide bişey sorcam senin kullandığın sirkede asetik asit var mıCanım ben sebamedin sabunlarını ve gül sabunu kullanıyorum cildime çok etkisini gördüm. Limon elma sirkesi ve maden suyu karıştırıp tonik şişesiyle buzdolabında saklıyorum her makyajımi temuzledikten sonra uyguluyorum. Birde yumurta akı maskesi ve kesinlikle sudocrem tavsiye ederim. Umarım ise yarar :)
Ben tariş in sirkesini kullanıyorum var mı yok mu bilmiyorum ama bir zararını görmedimBende lavanta sabununa başladım, sudocremi bir yıldır kullanıyorum bitmek üzere ama artık pek işe yaramıyor bide bişey sorcam senin kullandığın sirkede asetik asit var mı
Bende ondan alıyım o zaman, ben limon suyu ile maden suyunu karıştırmıştım daha sonradan kötü kokmaya başladı dolaptamı saklamam lazımBen tariş in sirkesini kullanıyorum var mı yok mu bilmiyorum ama bir zararını görmedim
Evet canım dolapta saklıyorum hem soğuk uygulayınca gözenekleri falan çok güzel sıkıstırıyorBende ondan alıyım o zaman, ben limon suyu ile maden suyunu karıştırmıştım daha sonradan kötü kokmaya başladı dolaptamı saklamam lazım
Çok teşekkürler deniycemEvet canım dolapta saklıyorum hem soğuk uygulayınca gözenekleri falan çok güzel sıkıstırıyor