Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet haklısının bu şampun ve cilt temizleme ürünleri hakkında. Ben de ne zaman peeling cilt temizleme jeli ve toniğe başladım o zamandan beri deyim yerindeyse cildimin içine etmiş oldum. Hatta ilk aylarda lise sondaydım cildimle oynama huyum da var o yüzden cildim çok kötü olmuştu sivilcelerden. Öğretmenlerim de şakasına ergenlik dönemine mi girdin diyorlardı sırnaşık şey ... Nese artık peeling, jel ve tonik kullanmıyorum ama kremsiz (neutrogena kullanıyorm) de olmuyor. Cildim de yağlanma yaptığı için birşeyle arındırmam gerekiyor ama hala hangi doğal ürünü kullanmam gerektiğine karar veremedim. Gül suyu satılıyor bir liraymış şişesi duyduğum kadarıyla acaba kimyasal içeriyor mudur, sence kullanmalı mıyım? Ya da bebe sabunları falan ne tavsiye edersin gerçi sabun kullanmaktan yaa dağilim cildimde ama...

canım yorumlardada söyledim hep... palmolivenin pure casmire pembe kutulu olanı kullanıyorum. dove gibi kutusu var...

cildini kremleme bence. yağlandırması demek zaten cilt dengeni bozuyor demektir.

cildin zaten kendi nemini ayarlayabilirr tabiiiii sen müsade edersen yerimseniben

Tmm bu ürünü ilk fırsatta alıp kullanmayı düşünüyorum.Denemekle birşey kaybetmem değilmi. kaydirigubbakcemile2 Ya ben bu kreme birsürü de para verdim madem hiç bir işe yaramayacaklar ne diye piyasaya sürüp insanların gözünü boyayarak ceplerini boşaltıyorlar.

Bir de insanlar güzellik salonlarına gidip o kadar para ödeyerek yaptırdıkları işlemler de mi zarar veriyor yaa.

taam yatagima gecyodumkiii icimden bi ses foruma bak ddi sempatiksalakcinni

cnm bn bepanthen surdm cok acil kullanm kilavuzu? :kedi:

islern yolnda gtsn inssss sni yuregmle takip etcm opuyorumnanaktan

asla elleyemem cnm :1ninca: korkarım benn

bencede en iyisi bu zaten. ama ağrı bazen dayanılmaz oluor. son çare olarak olabilir..

ama sana daha iyi bi çözüm söyleyeyim "bepantene plus" 4,5 tl eczanede. onu al sivilcenin üzerine sür 15 dkka sonra yat uyu sabah inmiş olcak guclubacismile

evet canım cilt bakımı yaptırdım ertesi gün pişman oldum doktorlar boşuna mı diyor sıkmayın ellemeyin diye kadına sıkmak zararlı dediimde " aşkolsun biz elimizle sıkmıyoreuz dedi" ha elle ha o çubuklarla ne farkı var sonucta sıkılıyor mikrop iltihap her şey oluyor ve zarar görüyor neticeye bakıcaksınız

baş bölümünden aşırı ağrı veren sivilceyi sıkabilirsin ama çok çok hafif. derin derin sıkarsan dışarıya doğruy patlayan sivilce aynı zamanda sıkışmayla derinin alt tabakalarına doğru da girer...

balonu tutup sıktığında iki tarafa doğru da genleşirr.. bunun gibii kaydirigubbakcemile5

yelizzzz şimdi bişey sorucam... ben de sivilce yok aslında... arada 1-2 tane çıkar onlarında yeri zamanı bellidir kaydirigubbakcemile3

ama geçen sene bir kereye mahsus kullandığım bir tonik sebebiyle yüzümde izler var.. bebek gibiydi cildim halbuki.. bi kreyle mahvoldu :gitme:
uzaktan bakınca belli olmuyo.. hatta çoğu zaman yakından da ama ben görüp rahatsız oluyorm.. ve dediğim gibi ayda bir kere belirginleşiyo.. bişeyle kapatmak istemiyorum ama bazı zamanlarda mecbur kalıyorum.. buna bir çözümün var mı?

ve bu arada bugün banyo yaparken canım çıktı.. boynum tutuluyodu kaydirigubbakcemile3

yelizim bn uyusam bsy olmaz dmi? sbh sabun kullanmyorm suyla yikiyorm sdece ha?

11. sayfadan itibaren bak bakiiim ne haykirislar yaptm sana hihhh mafoldumben yeliiiz yeliiiiz dedm sesimi duyan olmadi :sinifsinif:

ayy ben hep sıkıorum gerçi çok şükür bende bişey yokta arada çkıo onuda hemen patlatıorum ama ben salyangoz kremi sayesnde izlerden ve sivilcedden kurluldum tamamıyla

anam bn bepantene li duruyorm :hulya: emsin emsiiiiin fistk gbi olsn. yelizm cikmaya calisan bikac sivilce yakaladm hemen surdum acimadan! sempatiksalakcinni bide izlere yaptm umarm dogrudr bilmiyorumkismile

taam yatagima gecyodumkiii icimden bi ses foruma bak ddi sempatiksalakcinni

cnm bn bepanthen surdm cok acil kullanm kilavuzu? :kedi:

islern yolnda gtsn inssss sni yuregmle takip etcm opuyorumnanaktan

kuzum geldim geldiiimmm... klawyemde sorun var benim bazen böle kitleniyo...

canım dediğim gibi temiz cildine sürüp uyuyabilirsin. yani uyumayadabilirsin. ama insanın yüzünde bişe hissetmesi bazı insanlara tuhaf geldiği için sürün yatın dedim. hem de daha uzun süre kalmış oluyor ciltte...

sabah kalkınca yüzünü sadece duru suyla yıka. sabun kullanma olumunekankayizsmile

kuzum alışıcan zamanla merak etme öle yıkanmaya :hulya:

izler zamanla geçiyor malesef tatlım... benim izlerim de zamanla düzeldi. ama benim artı avantajım yüzüme hiç bişe kullanmıyor olmam. cilt bakımı anlamında yani. krem falan sürmüyorum sadece makyaj altına çokk çoookk azzz kaydirigubbakcemile2

ayyyneeeen oyle yaptm.

hee bide sn bni n sandin sn bnm namusumsn gizz! sempatiksalakcinni buraya yazdgm 3 mesajdan 2si yeliz nerde :sinifsinif: ozledm sohbetni :gitme: geeeel nolur :2: tarzinda bilginee! alsanaalsanasmile hiiih bi daha habersz gtme korkarm hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…