Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
şimdi canımcım sivilce diyosun ya peki siyah noktalara iyi gelir mi acaba bu yöntem...bide sivilce lekesine bepantene plus sürcem geçer mi

vala ii geldi kuzumm opuyorumnanaktan

off zahirii çok bunalıyorum bu günlerdeee :sinifsinif:

aaah ah gelr gecer be tatlm hepmz de var bi sknti ama gelp burda keyf catinca hersey unutuluyo bebisim kaydirigubbakcemile2 sn gul cnku gamzelern sahane :lepi: cok sevyorm snii iyi gcler Şeniz

celnur kullanıcısından alıntı Mesajı göster
şimdi canımcım sivilce diyosun ya peki siyah noktalara iyi gelir mi acaba bu yöntem...bide sivilce lekesine bepantene plus sürcem geçer mi

evet ya aynen 2 soru benim için de geçerli :uhm:

sivilce lekesine bepantene sürerseniz geçer. "bepantene plus"

bu yöntem derken şampuan konusunu diyorsan o siyah noktalar üzerinde etkili değil. ama bepantenin etkisi olabilir. ama kesin bişe söyleyemiyorum çünkü bende siyah nokta falan yok çok uzun zamandır. bepantene plus cildi tamir etme özelliğine sahip antiseptik bir kremdir. siyah noktalar üzerinde baskılayıcı olmasada bir etki yaratabilir. denemenizde yarar var kızlarkaydirigubbakcemile3

inş işe yarar yaa..valla yararsa sana bir ömür duacın olurum:Saruboceq:

siyah noktaları bilmiyorum ama sivilce lekelerine iyi gelebilir.
denemeye değer.ben geçenlerde almıştım bitmediyse bu gece sürüp yatıcam zemuszemus

bide unutmadan bende yaklaşık 1 senedir sivilce lekesi var nasıl sürücem bu kremi peki çok soru soruyorum umarım kusura bakmazsın canım

bide unutmadan bende yaklaşık 1 senedir sivilce lekesi var nasıl sürücem bu kremi peki çok soru soruyorum umarım kusura bakmazsın canım

canım soru sormanız için açtım zaten b konuyu olumunekankayizsmile

yüzünü bir güzel yıka önce sabunla... bir iki saat sonra da duru suyla tekrar yıkaa.

yatmadan önce yapıcaksın bunu. sonra bepantene plusu istediğin bölgelerine sür. göz çevrene sakın getirme.. sonra 15-20 dkka bekle yat uyu kaydirigubbakcemile2

sabahta aynı şeklide yine sabunla yıkıcam dimi:uhm:

hayır canım sakınnnn!!!

bepantene plus sabunla geçimsizdir. kaş yaparken göz çıkarırsın..

akşam yatmadan 1 saat önce en kötü yarım saat. sabunla yıka. sonra yüzüne elin dahil hiçbişey deydirme. daha sonra faşır fuşur sadece duru suyla yıka ve havlu kağıt kullan hep yüzünü kurulamak için. daha sonra bepantene plusu sür 15 dkka bekle biraz olsun emsin. daha sonra öylece yat uyu. sabah kalkınca da duru suyla kıya sadece. bir kaç saat sonra eğer gerekliyse sabunla yıkarsınsositososito

hay ağzını öpiyim seninn:)yarından itibaren denemelerime başlıcam bakalım faydasını görrüm inş..zaten bu zmaana kadar boş şeylerle uğraştım durdum bunu da denesem ölmem heralde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…