Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım arkadaş listemde olmadığın için fotolarımı göremedin tabi..

benim yüzüm de öyleydi. demekki yüzünde sivilceden çok alerjik reaksiyon var..

dediklerimi uygula ve şuan her ne kullanıyorsan hepsini bırak önerdiklerimi dene...

kesinlikle düzeldiklerini göreceksinkaydirigubbakcemile2

kuzum sen bana güveeennn olumunekankayizsmile

cnm cika cika pilates yapyorm alscaam

dvmm et cnm ^^

kuzum aynen ayneeennnn opuyorumnanaktan

bak nası güzelleşceksin....

bak nasılda oldu dediğim :) rüyanda kendini öyle gör demiştim dün yatarkenkaydirigubbakcemile5

olcak olcakkk bu olduysaa gerisi de gelirrr

Son düzenleme:

evet bu dediğini ben de çoğu zaman yapıyorum ama genelde serinlemek için

ama söylediğin doğrudurvereliniortak

kız fotografları şimdi gördüm anamm o ne yaa
ne kadar güzel yüzün vaar ben de istiyoommm

kuzum başı öne eğerek değil arkaya doğru eğerek yıkarsan daha başarılı olursun buyrunnnnnnnnn

öne doğru eğdiğin zaman alın bölgene ve farketmeden de gözlerine ya da yanaklarına akma olasılığı çok yüksek tatlım:kedi:

yokum canım yeni geldim eve çünkü.. inanılmaz derecede yoruldum. iş görüşmem vardı... bi de bazı sıkıntılar var onları halletmeye çalışıyorum. gözümü açamıyorum şuanda acayip yorgunum bi de başıma güneş geçti sanırsam mafoldumben

ilk gününüzün nasıl geçtiğini yazarsınız ya da bana ihtiyacınız olur belki diye bi girip bakayım dedim ne alemdesinizzmirmirmirmir

kız fotografları şimdi gördüm anamm o ne yaa
ne kadar güzel yüzün vaar ben de istiyoommm

olur canım benim allahın izniyle işallahh... anlattıklarımı okuduysan yorumları falan.. ve aynen söylediğim şekilde uygularsan çok büyük ölçüde düzeltebilirsin yüzünü yerimseniben

butun yazdıklarını okudum kaydirigubbakcemile2 şimdii
şampuan değdirmiyorum
sadece su kullanıyorum
çünkü sabun bende tahriş ediyor ..anca makyajımı bebak acı badem sütüyle çıkarıyorum bundan vazgeçicegimi sanmıyorum çok işime yarıyoer eyvahedigeldismile

canım tavsiye ettiğim sabunu deneyebilirsin.. benim cildim çok hassas... bana zararı olmadı.. yüzünü günde en kötü akşam yatarken 1 defa sabunlamalısın. bakteriler için zemuszemus

yüzümde adet olacagımdan dolayı alnımda 3 bitişik yumru sivilce var elleyince 3 tane oldugunu anlıyorum yoksa koca bir yumru nası agrıyor birde çenemde var ucu koptu bu gün ben bişey yapmadım eyvahedigeldismile kendi koptuu
ve küçük küçük pütürler var delik falan minik 2 3 tane okadarcıkk

çok ağrı yapıyorsa çok hafif sıkarak boşaltmayı dene ağrını biraz azaltırsın ama sert değil sakın.. alt derine iner ki bu daha kötü yapar yüzünüeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…