aa.. bu topik ne güzelmiş..
LOCAnın topiğinde gördüm seni yeliz.. bi baktım faydalı faydalı bir kon u açmışsın..takipçinim artık..
iyide insanlar yüzyıllardır şampuan kullanıyor öyle olsa herkesin icldi bozuk olurdu bence
bende yıllardır o doğaldır sür bu doğaldır sür..diye diye mahvetmiştim yüzümü..ama artık takmıyorum daha doğrusu uğraşmaktan sıkıldım..yalnız benm yüzüm karma sadece vich nin yüz yıkama jelini kullanıyorum kremde yine vich nin okdar..bnm derdim bende nadir sivilce çıkar ama normal siivilce gibi deildir(yani ucu hiç beyaz olmaz)kırmızıdır şişer ve iner lekesi kalr uzun zamanda orda kalır..ben bi tek buna sinir oluyorum..bana önereceğinin bişiy var mıdır yelizim?
Yeliz dün gece limon ve pudrayı hazırladım,zaten uykum vardı aslında yapmıcaktım kaydirigubbakcemile3 öylesine hazırladım zaten limonu az koymuşum alçı gibi olmuştu.onu da sürmeye çalıştım biraz, beklemedim de hemen yıkadım :roflol:
Her işte bir hayır vardır bak :lepi:
cnm cika cika pilates yapyormalscaam
dvmm et cnm ^^
bu arada ben de bişey söyliyim yüzümü yıkadıktan sonra kurulamıyorum sadece gözümü kuruluyorum gözüme su kaçmasın diye.cildim suyu emsin diye kurulamıyorum böylece daha iyi oluyor bunu bir yerde okumuştıum cilt daha dolgun görünür beslenir diye.
oyle valla guzelim. ee naptik peki bugun? yelizciim hala yok ortalarda ozledim valahi
been sbh uyandim mis gibi sabunumu yaptm kaliteli bi kahvaltiii ardindan pilates zemuszemus
dun tirnaklarmi kestim noolur nolmaz elim yuzumde dolasmasin hem . olrda yanlslkla gderse fln dkkat ediim dye. dus aldim ama nasil?!
basimi egdm sclarm hemen uzun hem kivircik cnm cikti kaydirigubbakcemile3 neyseki yuzume degdrmedm amaaaaaaa gozume grdi sampuan senağlama nasil oldu anlamadm kizardi fln hemen yikadm gectiumit vaadediyorm vala ruyamdada gordm kndmi hadi bakalm gecsin zmn :Saruboceq:
kız fotografları şimdi gördüm anamm o ne yaa
ne kadar güzel yüzün vaar ben de istiyoommm
butun yazdıklarını okudum kaydirigubbakcemile2 şimdii
şampuan değdirmiyorum
sadece su kullanıyorum
çünkü sabun bende tahriş ediyor ..anca makyajımı bebak acı badem sütüyle çıkarıyorum bundan vazgeçicegimi sanmıyorum çok işime yarıyoer eyvahedigeldismile
yüzümde adet olacagımdan dolayı alnımda 3 bitişik yumru sivilce var elleyince 3 tane oldugunu anlıyorum yoksa koca bir yumru nası agrıyorbirde çenemde var ucu koptu bu gün ben bişey yapmadım eyvahedigeldismile kendi koptuu
ve küçük küçük pütürler var delik falan minik 2 3 tane okadarcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?