Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bende hiç öyle sivilce çıkmaz,hep ucu beyaz olanlardan çıkar. o daha kötü duruyor :sinifsinif:

oyle valla guzelim. ee naptik peki bugun? yelizciim hala yok ortalarda ozledim valahi

been sbh uyandim mis gibi sabunumu yaptm kaliteli bi kahvaltiii ardindan pilates zemuszemus

dun tirnaklarmi kestim noolur nolmaz elim yuzumde dolasmasin hem . olrda yanlslkla gderse fln dkkat ediim dye. dus aldim ama nasil?!

basimi egdm sclarm hemen uzun hem kivircik cnm cikti kaydirigubbakcemile3 neyseki yuzume degdrmedm amaaaaaaa gozume grdi sampuan senağlama nasil oldu anlamadm kizardi fln hemen yikadm gecti umit vaadediyorm vala ruyamdada gordm kndmi hadi bakalm gecsin zmn :Saruboceq:

yüzüne değmeden gözüne girdirmeyi nasıl başardın :roflol:
hadi bakalım inş hepimiz bebek gibi olucaz guclubacismile ben bugün diyete başladım :teytey:

oooh masallh kaydirigubbakcemile3

ah bi anlsam ya nasl girdin hay mubarek sn gozume

bnde pilatese hiz vererek basladm kaydirigubbakcemile2 hooop hoppp bol su +sarimsak olumunekankayizsmile

cnm yelizim plus imi aldm geldmm // ama bna guzeeelce aciklaman grk smdi. bikac sivilcem cikti maluum regle yaklasiyormm . izler icinde kullaniim istyorm. gece yatmadan surup 15 dkk bekletp snra yikicammi ? yksa oylemi yatcam?

eger oyle yatcaksam sbh sadece su ile durulamam grkcek. sabunu sbh kullanamicama gore aksam kullanabilcekmiim ? hadi gel artikin topic snsiz nesesiz

ben de geldim aranıza kızlar :teytey:
2 3 yıldır sivilceden çekiyorum.doktor ilaçları kremleri alkollü pamuk maskeler doğal maskeler ürünler vs. derken en son cilt bakımı yaptırdım o da sivilcelerimi sıktı yüzüm delik deşik olacak haberim yok anca akıllandım tam zamanında bu konuyu gördüm iyi ki de görmüşüm :dilcikar:
hiç bir şey kullanmayalım eveeet kimyasala haayır zaten bugun gazetede okudum 100 yaşına kadar yaşamanın sırları gibi bişey vardı kadının biri hiç güneşlenmemiş krem falan sürmemiş yüzünde o kadar az kırışıklık var ki ve 100 yaşında..bugünkü gazetelerden birinde var bu yazı dizisi isteyen okusun :1rolleyes:

benim sivilcelerim balongibi şiş olur ve ben sürekli gün içinde ellerim inmişmi diye bu huyumdan vazgeçmelyiim ve doğala yönelelim bütün sayfaları okucam şimdi :smiley-cool:

oku cnm oku. ah yelizimde olaydi :):)

dogallikta 2.gunum lakin etkisini gormeye basladm. mutluyum umutluyum

okudumm valla nası motive oldum anlatamam iyiki karşıma çıkmış bu topik şimdi limon sarımsak almaya gidiyorum yicem hepsini kaydirigubbakcemile3

bu arada ben de bişey söyliyim yüzümü yıkadıktan sonra kurulamıyorum sadece gözümü kuruluyorum gözüme su kaçmasın diye.cildim suyu emsin diye kurulamıyorum böylece daha iyi oluyor bunu bir yerde okumuştıum cilt daha dolgun görünür beslenir diye.

kızlarr bende aynıı dertten muzdarıbım..ama benim kii nasıl desem kırmızı,irinli falan diil minik minik beyaz sivilceler yani bakınca belli etmiyo..ama elimi sürünce pötür pötür:çok üzgünüm:
yanaklarımda kollarımda var...bana da iyi gelir mii

hatir hutur ye sekerm aci fln dinleme\\sempatiksalakcinni

ah yeliz aaah hasretinden kurudum eridim :gitme: hos sohbetine hasret kaldiiim :sinifsinif: neden terkettn bni haaa atletik sevgln dha cazip geldi dmiii hihhh :1ninca: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

denemekte fayda var tatlm :hulya:

3 sarımsak yutmuş bulunmaktayım :ecrin_bebek: saçlarımı da arkada bi topladım benim saçlar da upuzun yüzüme değiyo gıcık oluyorum artık kaydirigubbakcemile2

aslnda bnde oyle blyodum durulamyorm ama pekte rht edemyormki islak islak sempatiksalakcinni hem dmissin ya motive oldm dye bde bni dusun kaydirigubbakcemile3 dun sabun sectm cilt ti[pime gore bgun gttm bepanthen plus aldm bde kagt havluyu alsam tam olcaktm nasl gaza geldm sn dusun artk gamyoncuiremsu

inanmak cok onemli valahi ins baasariya ulascaz hep beraber boshayallersmile

3 sarımsak yutmuş bulunmaktayım :ecrin_bebek: saçlarımı da arkada bi topladım benim saçlar da upuzun yüzüme değiyo gıcık oluyorum artık kaydirigubbakcemile2

kestirmeyede kiyamam vala kivircik sc zor uzar eyvahedigeldismile

ay bi gor halimi tirnaklarimi kestm bayan hijyen modundaym laelaelaelaelae ama guzel vala dkkatli temiz temiz gdiyorz yolumzda hihoyyyt

bende yarn seçerim artık şampuan da bebek şampuanı alırızz

hobby e fln geciim bn olmazsa kaydirigubbakcemile3

motive edyo bu tarz seyler insani.cok guzel basladm ins snuda guzel biter :kedi: hepmz icin :lepi:

sporu da ihmal etmemek lazım ben her gün yüzüyorum yrüyüşü falan ihmal ettim biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…