- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
ayy ben hep sıkıorum gerçi çok şükür bende bişey yokta arada çkıo onuda hemen patlatıorum ama ben salyangoz kremi sayesnde izlerden ve sivilcedden kurluldum tamamıyla
anam bn bepantene li duruyorm :hulya: emsin emsiiiiin fistk gbi olsn. yelizm cikmaya calisan bikac sivilce yakaladm hemen surdum acimadan! sempatiksalakcinni bide izlere yaptm umarm dogrudr bilmiyorumkismile
canım ben onu da biliyorum ama şahsen kimyasal olduğunu düşündüğüm için alıp yüzüme sürmedim. ama geçtiysede ne mutlu sana CADIARZU
ayyyneeeen oyle yaptm.
hee bide sn bni n sandin sn bnm namusumsn gizz! sempatiksalakcinni buraya yazdgm 3 mesajdan 2si yeliz nerde :sinifsinif: ozledm sohbetni :gitme: geeeel nolur :2: tarzinda bilginee! alsanaalsanasmile hiiih bi daha habersz gtme korkarm hee
oyy sana kıyamaaamm kaydirigubbakcemile3
geldim işte kuzummm opuyorumnanaktan
çok hızlısınız yetişemiyorum ekleme talepleride geliyor arada.. sorularada düşünerek cvp vermem lazım. kafam çok dalgın bugün pek iyi değilim :sinifsinif:
ama kızlar benim her gün günş koruyucu kullanmam gerekiyor...napcamm ??? zaten o bir etki yapmıyor. babe kullanıyorum.aydınlatıcılı zaten.makyaj etkisi yapıyor
Hıı ii bari canım ya kremsizde olmuo fiyatı ne kadr peki heryerde varmıdır
owww kiyamam :kedi: cnmin ici bi topice daha bakiyosn yazk kndni yorma boshayallersmile muaaah bu iyi gelsnnn
kızlar hepiciğiniz toplu yazıyom
güneş kremi olarak eczane ürünü bişe kullanmalısın maix. AVEN yüz için olanını alabilirsin fiyat olarak biraz uçuk gerçi ama cilt bu yani.. en kötü ihtimalle Roc almanı tavsiye ederim ama Roc gözle temas etmemeli yakıyor...:sinifsinif:
alevcim işallah görmezsin kötü bi etki. demekki salyangoz çok işe yaramamışki sivilceler minik minik devam ediyor... ama alerji gibiyse zaten nedeni kesin şampuandır. bi de yüz yıkama jeli kremdi maskeydi hepsini bırak... cildini kendi haline bırak biraz...kaydirigubbakcemile
zahirim portimi hazırla geliorum kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiciğiniz toplu yazıyom
güneş kremi olarak eczane ürünü bişe kullanmalısın maix. AVEN yüz için olanını alabilirsin fiyat olarak biraz uçuk gerçi ama cilt bu yani.. en kötü ihtimalle Roc almanı tavsiye ederim ama Roc gözle temas etmemeli yakıyor...:sinifsinif:
alevcim işallah görmezsin kötü bi etki. demekki salyangoz çok işe yaramamışki sivilceler minik minik devam ediyor... ama alerji gibiyse zaten nedeni kesin şampuandır. bi de yüz yıkama jeli kremdi maskeydi hepsini bırak... cildini kendi haline bırak biraz...kaydirigubbakcemile
zahirim portimi hazırla geliorum kaydirigubbakcemile3
ssaol canım haklısın düşündümde tam şampuanın aktıgı yerlerde o dedğim şeyler tonic ve nuetrgna sabun kullanıyorum tonic gül suyu var memnunum ama bıraksam mıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?