Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hay ağzını öpiyim seninn:)yarından itibaren denemelerime başlıcam bakalım faydasını görrüm inş..zaten bu zmaana kadar boş şeylerle uğraştım durdum bunu da denesem ölmem heralde:roflol:

dene canım kaybedeceğin bişe yok zaten kaydirigubbakcemile2

hehe tamam :) yarın bostanlıda bisiklet sürücem gel

taam olur bu arada saat bayaa geç olmuş. sabah spora kalkıcam canım. erken uyanmam lazım. şimdilik ben kaçar yarın gelirim yine konuşuruz öpüyorum çok iyi gecelerbuyrunnnnnnnnnolumunekankayizsmile

yeliiiiiz yavrucum sol yanagmda hizla bi iiyilesme bvar saga nazaran sevndm heee :):):)

Ayy canım bu yazıyı okuyunca acayip bi umut doluverdi smdi icimee :dance: çünkü bende de polikistik over var tedavi görüyorum birçok şey kullandım hep daha beter oldu yüzüm. Üstelik polikistk overi duyunca cilt doktorları sivilcelerin hiç bi zaman tam olarak geçmez ama daha iyileşebilir filan dediler çok bozuldu moralim yaa :çok üzgünüm: tamamen umudu kesmistim ben pürüzsüz bi ciltten bakalım insallah kurtulurz senin yönteminlee sositososito
Bu arada fotoğraflarını çok merak ettim canım arkadaslık teklifi gönderdim kabul edersen çok sevinirim. Bu güzel konu için tekrar tekrar teşekkür :lepi:

Yeliz canımm seni arkadaş olarak ekledim. Eski sivilcelerinin türünü görmek için benim sivilcelerim başı olmayan acılı kırmızı sivilceler.(4 - 5 tane falan) Başka bir ürün kullanıyordum. 14 gün oldu onu kullanalı 30 gün boyunca kullanmak gerekecek. Onu bitirir bitirmez hiç bir şey kullanmamaya çalışacağım.

yelizzz inanılmaz moral takviyesi oluyo bu topic gamyoncuiremsu çok sağol canımın içi kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşlık teklifini kabul ettim istediğin zaman bakabilirsin...

doktorların her dediğine bakma çoğu aptalc şeyler söylüyor. herkes kendinin doktorudur bunuda unutma. çok çok ciddi bişe olmadıkça doktorlara güvenmem. çok ciddi durumlardada başka şansım olmadığından mecburen gerekeni yaparım. ama hep didiklerim işin peşini bırakmam. artık okadar ağzım yandıki ilaç falan kullanmam gerektiğinde(ki uzun zamandır tek doz ağrı kesici bile içmiyorum. vücut dirençlerini düşürüyor çünkü) iyice enine boyuna araştırırım. baktım kafama yatmadı kullanmam. helee de antibiyotikse... ama dediğim gibi çok ciddi bişe olur o zaman boyun kıldan ince tabii...

ayrıca ben önce sivilcelerimden sonrada polikistik overlerimden kurtuldum canım. bana tam olarak kaç yıldır bu sorunun olduğunu hangi ilaçları ne kadar süre kullandığını yaşını medeni halini ve artık başka ne varsa hepsini açıklayarak özel msj atarak anlatırsan sana mucize çözümümü anlatırım. 1 ayda kurtulursun hepsinden allahın izniyle hihoyyyt

ama dediğim gibi önce sorununun ne olduğunu tam olarak bilmem gerek :teselli:

Son düzenleme:

canım seni de ekledim. ama tam olarak ne kullandığını ne kadar zamandır sivilceli olduğundan bahsetmemişsin..

ama benim sivilcelerim de tarif ettiğin şekildeydi zaten fotolardada görüceksin. eğer öyleyse zaten yüzde yüz kimyasala alerjin vardır:teselli:

ya ben bunu yeni görüyoruuuuummmm :teytey:

zahiiriiiiiiiiiiiii allah iyiliğini versin koptummmm:sm_cool:

olurmu canım onun yeri ayrı senin yerin ayrı hem sen nerden anladın onun atletik olduğunu:sm_confused: söylemişmiydim sporcu olduğunufisfisfis

zaten kaç gündür göremiom doğru düzgün off offsenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…