hay ağzını öpiyim seninn:)yarından itibaren denemelerime başlıcam bakalım faydasını görrüm inş..zaten bu zmaana kadar boş şeylerle uğraştım durdum bunu da denesem ölmem heralde:roflol:
sefgülümü özlediiiiiiiiiimmmmmmm::gitme: mafoldumben :çok üzgünüm: :a015:
körfezköy sitesi kız merkezden değill
hehe tamam :) yarın bostanlıda bisiklet sürücem gel
yeliiiiiz yavrucum sol yanagmda hizla bi iiyilesme bvar saga nazaran sevndm heee :):):)
Ayy canım bu yazıyı okuyunca acayip bi umut doluverdi smdi icimee :dance: çünkü bende de polikistik over var tedavi görüyorum birçok şey kullandım hep daha beter oldu yüzüm. Üstelik polikistk overi duyunca cilt doktorları sivilcelerin hiç bi zaman tam olarak geçmez ama daha iyileşebilir filan dediler çok bozuldu moralim yaa :çok üzgünüm: tamamen umudu kesmistim ben pürüzsüz bi ciltten bakalım insallah kurtulurz senin yönteminlee sositososito
Bu arada fotoğraflarını çok merak ettim canım arkadaslık teklifi gönderdim kabul edersen çok sevinirim. Bu güzel konu için tekrar tekrar teşekkür :lepi:
Yeliz canımm seni arkadaş olarak ekledim. Eski sivilcelerinin türünü görmek için benim sivilcelerim başı olmayan acılı kırmızı sivilceler.(4 - 5 tane falan) Başka bir ürün kullanıyordum. 14 gün oldu onu kullanalı 30 gün boyunca kullanmak gerekecek. Onu bitirir bitirmez hiç bir şey kullanmamaya çalışacağım.
yelizzz inanılmaz moral takviyesi oluyo bu topic gamyoncuiremsu çok sağol canımın içi kaydirigubbakcemile3
hatir hutur ye sekerm aci fln dinleme\\sempatiksalakcinni
ah yeliz aaah hasretinden kurudum eridim :gitme: hos sohbetine hasret kaldiiim :sinifsinif: neden terkettn bni haaa atletik sevgln dha cazip geldi dmiii hihhh :1ninca: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?