Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Off kızlar 2 aydır adet düzenim bozuldu :sinifsinif: sanki sorunsuz bir cildim varmış gibi,daha da bozulacak şimdi eyvahedigeldismile
:gitme:

ben de rosense temizleyici ve rosense gül suyu kullanıyorum.. gül suyu tammen doğal diyorlar.. temzleyicide de normalden daha az kimyasal varmış..
banyo sonrası kil maskesi yapıyorum ama onun kilini kendim aldım ve tamamen doğal bir maske oluyor.. onunla beraber düzelmeye başladı zaten..
nemlndirici çok az kullanıyrom onu da makyaj altına.. zaten kuru bir cildim var nemlendirici kullanmasam olmuyo belli belirsiz kullanıyorum onu da zaten..
bi yöntemi olsa da kullansam.. lanett olsun diyorum bir damlacık tonik kullandığım güne senağlama

Canım ben gümüş suyu kullanıyorum. Kardeşim eczacı ona danışarak kullanmaya başladım. Kardeşim gümüş suyunun iyi bir dezenfektan olduğunu söyledi. İltihabın artmasını engeller, tıpta kullanılıyor sıkça sorun olmaz dedi. Ama dışarıdan silmekle sivilce bitmiyor.

Jinekoloğa gittim. Rahmin içi ve yumurtalıklar temiz kist yara vb. bişey yok dedi. Benim sorunum sindirim sistemimle ilgili galiba senağlama Yüzüme artık bişyler sürüp tahriş etmek istemiyorum. İstediğim kadar temizleyip sileyim biliyorum ki sivilceler içeriden geliyor. Sarımsak yemeye başladım dün. Akşamları da lavanta çayı içiyorum. Etkili olur ins. Çünkü bağırsaklarda eğer parazit yada zaralı bakteri varsa sarımsak temizler diye düşünüyorum. :1no2: İlaç kullanmak istemiyorum. Kardeşim ilaçlar için her zaman şunu söyler : "İnsanın bir yerini düzeltirken diğer başka bir yerine zarar verir ilaçlar"

Dediğin gibi kimyasallara alerjim de olabilir. Bebek şampuanı alıp yüzüme değdirmeden yıkayacağım artık. Bakalım şampuanı ve kimyasalları yüzümden uzak tutup, sarımsak ve lavantayla içimi temizleyince sivilceler geçecek mi :uhm:

Bu başlığı açtığın için çok teşekkür ederim canım

demistin sempatiksalakcinni

git saril kucisinee :hulya: ayyy gunden gune berraklasiyorm cok sukur kaydirigubbakcemile5 tek derdim sivilcelerimin ucu beyaz ckyo. onlarida bepanthen gecirmyo pek nyse nyse sorun degilll zemuszemus mtluyum umutluyuuuum gamyoncuiremsu

canım kuru ciltliysen neden kil maskesi yapıyorsun? bence maske kullanmamalısın. ayrıca sabunlar ve jellerin ana maddesi yağdır. ve jellerde çok kalitesiz yağ kullanılıyor. yüz yıkama jellerinde duş jellerinde ve özellikle sıvı sabunlarda çok kalitesiz yağ kullanılıyor. ve sen onların kimyasal az içeriyor dediğine bakma. ben kesinlikle inanmıyorum. zaten arkasındaki içindekiler kısmını okursa anlarsın. zaten bu güne kadar kullandığına ve yüzün düzelmediğine göre ben haklı çıkıyorum demektirir. gül suyu için de cilt için önemli olduğunu düşünüyorum kendim de kullanıyorum. ama şimdilerde bunun tarifini öğrendim. yüzde yüz doğalını kendim yapmayı planlıyorum. çok basit bir işlem zaten. yaptığımda bilgi veririm olumunekankayizsmile

vala sarıldım sarıldımmmmm bugün beraberdiikk opuyorumnanaktan

kuzum bepanten plus aldın dimi eminsin? eğer doğru aldıysan biraz sabırlı ol. geçtiklerini görüceksin sositososito

yeliz geldgnde suna goz at mtlaka cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/269044-sivilce-dusmani-gidalar-3.html

sarimsak yiyorm 3 gundr hatami yapyorz yksa bi bak

slm arklar.. sivilce büyük sorun.. sivilceleri bir sürü yöntemlerle geçirmeye çalısıyoruz.
Önce artmaması için birşeyler yapıp sonra onlardan kurtulsak fena olmaz..
Sivilceyi azdıran bildiğim gıdaları yazıyorum..

Sarımsak(en büyük azdırıcıymış)
Portakal,greyfurt narenciye
Ketçap,mayonez(bana en zor geleni)
Domates(Yazın yememek zor)

bunu yazmış okudum... veeee...

KÜLLİYEN YALAN ilgi çekmek için yazılmış olduğu çok belli :umursamaz: domates benim hayatımda en çok sevdiğim şeydir. aşırı derecede abartırım günde 1 kilodan az domates yediğim olmadı şimdiye kadar. kışın hariç. meyve gibi domates yerim ben tuzlayıp tuzlayıp. hatta bu konuda hep makara konusu olurum çevremde. pazardaki domatesci bi amcam var ben gitmediğimde domatesleri koklayıp koyuyomuş annemin sepetine:dance: ben koklayıpta lalırım çünkü :teytey: greyfurt zaten sevmem. portakala geberirim en sevdiğim meyvelerden biri. ama sonuçta c vitamini ikiside. ve cilt için c vitamini çok önemli. cildin kendini yenileyebilmesi için. ketçap mayonez için kesin bişe sölemek zor. içinde kimyasal çok var. sarımsak için en büyük azdırıcı demiş. bu cümle bana çok salakça geldi. en önemli doğal antibiyotiktir. ve benim sivilcelerim onun sayesinde çok ciddi oranda baskılandı zemuszemus

oh ne guzel hasret mi giderdinizzz kaydirigubbakcemile5

cnm bnde pek inanamadim cnku antiseptik yanii dmi ? yanls bilgi verms sanrm arkadasmz nyse biz bildgmz yoldan sasmayalim sempatiksalakcinni

anlatacaklarim var..

bugun kuzenm geldi dsarda fondotenle sahane yuzumu evdeyse madalyonun 2.yuzunu gorenlerden biri kuzenm biri kzkardesm :kedi: annemleri salla kafamçokkarıştı

neyseeeem iste geldi bugun oo kiz nolmus ne surdun yuzune anlat bakiim ddi varan 1 sengözlerimebaksanab hicbsy yapmadm valahi kiz ddm sositososito HICBISEY!

inanamadi acildi ya bildgin krmizi lekeler cilt rengime donuyo.. hem yelizimi dinliyorum hem bepanthen kullaniyorm hemde lavanta kuru uyguluyorm 3in1 oldum valahii :jeyyar:

devami gelicek ...

yeliz masallahin var kizim du bi aaa sikayet fln mi ediyosun ne :)

ilgilen bnde gelismeler var bosver cnm ya

kuzum dedim sana daha önce bu daha hiç birşey değil kaydirigubbakcemile2

ilk zamanlar tamamen iyileştiğimde ki iyileşene kadar uzun süre dışarı çıkmayı reddediyordum. çünkü herkes yüzümün ne kadar kötü olduğunu söylüyodu. ve son halini görünce insanlar şok geçirdiakannehir

onların şok olması beni aşırı derecede mutlu ediyodukaydirigubbakcemile5

cnm bnm ileri seviyede ne sivilcem ne de kizarikligim var o yuzden hergun yuruyusumu yaparm fln :ecrin_bebek: ama arkadaslarmla bulusmak fln istemem e nede olsa alstm beles guzellige fondoten kapatyo bn disari akiyorm fln guclubacismile yoooook artik dogal gtcem ama net iyilesmeden snra! hihoyyyt

yeliz masallahin var kizim du bi aaa sikayet fln mi ediyosun ne :)

ilgilen bnde gelismeler var bosver cnm ya

ben yaptım yapamam gerekeni kuzum geldim sana şimdi :)

kuzum sen dediklerime harfiyen uymaya devam et sana en fazla 1 ay dedim. ki ilk 3 hafta bile yeterlidir gelişmeler için...

bu arada fondoten sürmüyorsun demi kötükedihüso

hiiiiiiiiiiiiic surmuyorum valla billa kaydirigubbakcemile3
ama buyuk hata yaptm cnm bn . cidden gozeneklermin genislemesinin tek sebebi fondoten oldu. hani oyle asiri degil ama sivilceli oldguum o felaket donemlerde bile gozenklerim hiiic yoktu sivilcesiz oldgm halde belirginlestrdm ben. hemde fondoten yzuunden! kendim yaptim :gitme: insallah lekelerim gitsin bide ona el atsak fistik otesi olurum yeliiiiz sempatiksalakcinni aa bide snden ricam olcak. extra topic vaktiiii bolgesel zayiflamam grk cnm ya hafif basen ve gobek calismalari yapiuyorum. ama yiyecekler knusunda nelere dkkat etmek grk? n kdr yuruyus n kdr spor? yagdir sudur hadi bi ac konuyuda extra dua edem :Saruboceq:

LOCA ile sohbette yakaladim sniiiii guclubacismile var snde daha coook cevherler olumunekankayizsmile

kuzum o konuda kızlara sözüm var Locaya da tabi. bu konuda engin bilgilerimi sizlerle paylaşmak için bi topik hazırlığı yapıcam. şu rahatsızlığım bi geçsin de hele. fazla bilgisayar başında oturamıyorum. zorlukla duruyorum şuandada.

belki bana ihtiyacınız olur diye zor zor geldim oturdum yine. soru soran falan varsa cvp vereyim diye.

ama sana da söz. yapıcam o topiği iyileşince kaydirigubbakcemile2

ovv tatlim bnm ozele gel bi anlat derdini yahu konusamadik hazir sakinken buralar ac kendni bana :)

yalnz cnm 2gun sonra zahiri yoook ama calismalaR araliksiz devam ediyo olcak.. gelebildigim zaman heemmen haberdar edicem cildimden seni ve bizi takip eden herkesi :kedi:

hem daha iyi olur mesela gunluk takiple haftalik takip degisr ya hani haftada cok yol katederim Allah`in izniyle :hulya: kizlarimizada moral olr

yeliz canım bugün sabunumu aldım bepanhen nide aldım...şimdi uygulamaya başlıcam bakalım..bişiy ssorcam %100 gül suyu aldım bugün tonik niyetine sürsem onu nasıl olur sence..buarada sivilce lekemde hafiften azalma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…