kuzum alışıcan zamanla merak etme öle yıkanmaya :hulya:
izler zamanla geçiyor malesef tatlım... benim izlerim de zamanla düzeldi. ama benim artı avantajım yüzüme hiç bişe kullanmıyor olmam. cilt bakımı anlamında yani. krem falan sürmüyorum sadece makyaj altına çokk çoookk azzz kaydirigubbakcemile2
canım seni de ekledim. ama tam olarak ne kullandığını ne kadar zamandır sivilceli olduğundan bahsetmemişsin..
ama benim sivilcelerim de tarif ettiğin şekildeydi zaten fotolardada görüceksin. eğer öyleyse zaten yüzde yüz kimyasala alerjin vardır:teselli:
ya ben bunu yeni görüyoruuuuummmm :teytey:
zahiiriiiiiiiiiiiii allah iyiliğini versin koptummmm:sm_cool:
olurmu canım onun yeri ayrı senin yerin ayrıhem sen nerden anladın onun atletik olduğunu:sm_confused: söylemişmiydim sporcu olduğunufisfisfis
zaten kaç gündür göremiom doğru düzgün off offsenağlama
ben de rosense temizleyici ve rosense gül suyu kullanıyorum.. gül suyu tammen doğal diyorlar.. temzleyicide de normalden daha az kimyasal varmış..
banyo sonrası kil maskesi yapıyorum ama onun kilini kendim aldım ve tamamen doğal bir maske oluyor.. onunla beraber düzelmeye başladı zaten..
nemlndirici çok az kullanıyrom onu da makyaj altına.. zaten kuru bir cildim var nemlendirici kullanmasam olmuyo belli belirsiz kullanıyorum onu da zaten..
bi yöntemi olsa da kullansam.. lanett olsun diyorum bir damlacık tonik kullandığım güne senağlama
demistin sempatiksalakcinni
git saril kucisinee :hulya: ayyy gunden gune berraklasiyorm cok sukur kaydirigubbakcemile5 tek derdim sivilcelerimin ucu beyaz ckyo. onlarida bepanthen gecirmyo pek nyse nyse sorun degilll zemuszemus mtluyum umutluyuuuum gamyoncuiremsu
yeliz geldgnde suna goz at mtlaka cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/269044-sivilce-dusmani-gidalar-3.html
sarimsak yiyorm 3 gundr hatami yapyorz yksa bi bak
yeliz geldgnde suna goz at mtlaka cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/269044-sivilce-dusmani-gidalar-3.html
sarimsak yiyorm 3 gundr hatami yapyorz yksa bi bak
oh ne guzel hasret mi giderdinizzz kaydirigubbakcemile5
cnm bnde pek inanamadim cnku antiseptik yanii dmi ? yanls bilgi verms sanrm arkadasmz nyse biz bildgmz yoldan sasmayalim sempatiksalakcinni
anlatacaklarim var..
bugun kuzenm geldi dsarda fondotenle sahane yuzumu evdeyse madalyonun 2.yuzunu gorenlerden biri kuzenm biri kzkardesm :kedi: annemleri salla kafamçokkarıştı
neyseeeem iste geldi bugun oo kiz nolmus ne surdun yuzune anlat bakiim ddi varan 1 sengözlerimebaksanab hicbsy yapmadm valahi kiz ddm sositososito HICBISEY!
inanamadi acildi ya bildgin krmizi lekeler cilt rengime donuyo.. hem yelizimi dinliyorum hem bepanthen kullaniyorm hemde lavanta kuru uyguluyorm 3in1 oldum valahii :jeyyar:
devami gelicek ...
yeliz masallahin var kizim du bi aaa sikayet fln mi ediyosun ne :)
ilgilen bnde gelismeler var bosver cnm ya
hiiiiiiiiiiiiic surmuyorum valla billa kaydirigubbakcemile3
ama buyuk hata yaptm cnm bn . cidden gozeneklermin genislemesinin tek sebebi fondoten oldu. hani oyle asiri degil ama sivilceli oldguum o felaket donemlerde bile gozenklerim hiiic yoktu sivilcesiz oldgm halde belirginlestrdm ben. hemde fondoten yzuunden! kendim yaptim :gitme: insallah lekelerim gitsin bide ona el atsak fistik otesi olurum yeliiiiz sempatiksalakcinni aa bide snden ricam olcak. extra topic vaktiiii bolgesel zayiflamam grk cnm ya hafif basen ve gobek calismalari yapiuyorum. ama yiyecekler knusunda nelere dkkat etmek grk? n kdr yuruyus n kdr spor? yagdir sudur hadi bi ac konuyuda extra dua edem :Saruboceq:
LOCA ile sohbette yakaladim sniiiii guclubacismile var snde daha coook cevherler olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?