yeliz canım bugün sabunumu aldım bepanhen nide aldım...şimdi uygulamaya başlıcam bakalım..bişiy ssorcam %100 gül suyu aldım bugün tonik niyetine sürsem onu nasıl olur sence..buarada sivilce lekemde hafiften azalma var
pe_tunya benimki yağlı ama ben de hala hangi sabun iyidir bilmiyorum fisfisfis
imex'in sabununu almıştım 18 tl'ye,cildin yağ dengesini düzenlediğini söylüyorlar ama tam kullanmadım daha onu :1ninca:
kesinlikle katılmıyorum eğer isterseniz herhengi bir labarotuarda test ettirebilirsiniz. %100 bitkisel olduğunu kanıtlamak içinevet her cilt için herşey faydalı olmayabiliyor. ama ben artık denenemekten yanayım.. yüzümün eski halini bilseydin aynaya bakamıyordum resmen...
çok şükür ki artık çok hafif belli belirsiz izlerim dışında hiçbirşey kalmadı.. keşke daha önceden bıraksaymışım bu kadar uğraşmasaymışım...
ayrıca yüzde yüz bitkisel bişe kesinlikle yoktur arkadaşlar. kimya mühendisleri de bunu söylüyor. çünkü içeriğin bozulmadan rafta dayanması için mutlaka ve mutlaka kimyasal konuluyormuş.. bilginize...
arkadaşlar şuan burda olanlardan kimlerin cilt tipi yağlı,ben sabun konusunda kararsızım,yardımcı olabilecek var mıı?
dediğim gibi canım ben de kullanmadım onu tam yorum yapamam.teşekkürler canım,bende araştırıyorum sürekli,hemen duyduğumu kullanmaya cesaret edemiyorum,o konuda biraz ayrıntılı düşünüyorum galibakafamçokkarıştı
arkadaşlar size ballı sabunu öneririm uzun zamnadır kullanıyorum çokta memnunum fiyatıda 7 lira her cilt tipine uygun benim cildim yağlı kullanıyorum çokta güzel bisabun
canım kuru ciltliysen neden kil maskesi yapıyorsun? bence maske kullanmamalısın. ayrıca sabunlar ve jellerin ana maddesi yağdır. ve jellerde çok kalitesiz yağ kullanılıyor. yüz yıkama jellerinde duş jellerinde ve özellikle sıvı sabunlarda çok kalitesiz yağ kullanılıyor. ve sen onların kimyasal az içeriyor dediğine bakma. ben kesinlikle inanmıyorum. zaten arkasındaki içindekiler kısmını okursa anlarsın. zaten bu güne kadar kullandığına ve yüzün düzelmediğine göre ben haklı çıkıyorum demektirir. gül suyu için de cilt için önemli olduğunu düşünüyorum kendim de kullanıyorum. ama şimdilerde bunun tarifini öğrendim. yüzde yüz doğalını kendim yapmayı planlıyorum. çok basit bir işlem zaten. yaptığımda bilgi veririm olumunekankayizsmile
arkadaşlar size ballı sabunu öneririm uzun zamnadır kullanıyorum çokta memnunum fiyatıda 7 lira her cilt tipine uygun benim cildim yağlı kullanıyorum çokta güzel bisabun
mrb ii geceler arkadaşlar,ben yeni üye oldum,uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı,bende de aynı sorunlar var maalesef
palmolive pure cashmere(aynen yazdım bak):roflol:doru almışım dmi şimdi yıkadım güzel oldu yüzüm sanki beyazladı ya da bana öle geldi psikolojik:roflol:neyse bepantene ni sürcektim şimdi daha sivilce izlerim var bikaç tane ozman gülsuyunu kullanmayım
arkadaşlar şuan burda olanlardan kimlerin cilt tipi yağlı,ben sabun konusunda kararsızım,yardımcı olabilecek var mıı?
pe_tunya benimki yağlı ama ben de hala hangi sabun iyidir bilmiyorum fisfisfis
imex'in sabununu almıştım 18 tl'ye,cildin yağ dengesini düzenlediğini söylüyorlar ama tam kullanmadım daha onu :1ninca:
kesinlikle katılmıyorum eğer isterseniz herhengi bir labarotuarda test ettirebilirsiniz. %100 bitkisel olduğunu kanıtlamak için
lkeler için yapıyorum kili tatlım.. gerçekten de iyi geldi ama.. düzelme yok değil var elbet ama ben bi anda geçsin istiyorum.. çünkü işin ilginç tarafı bir kere kullanmayla mahvoldu yüzüm.. eski halini istiyorum ben
nursac ii demişsinde bende sorun bir değil kimafoldumben,tüy problemimde var,her şeyi kullanamıyorum onları kötü etkilerse die.çünkü şeker kıl köklerini besler.ben ikisinede çözüm olacak yöntemler araştırıyorum.
limon tuz kullandım,tuz gerçekten başta ii di,ama sonra pütür pütür yapmaya başladı.bende yalnızca limona devam ettim.tüy problememime ii geldi azaldı ve çıkma süresi uzadı.ama ergenlikte bile yanaklarımda sivilce yokken,şimdi var.cildimde hassas sanırım,işte böyle herşeyi kabul etmiyor.
tecrübelerinizi bekliyorum sorundaşlarıım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?