Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım sabun hangi marka?

bepanten plus olarak aldın dimi bepanthen plus_ bepanthen merhem değil fisfisfis

gülsuyunu bepanten kullanmadığın zaman sürebilirsin. kullandığın zaman da saat öğleden sonra 3-4 gibi yaparsın etkileşim falan olmaması adına. nolur nolmaz olumunekankayizsmile

mrb ii geceler arkadaşlar,ben yeni üye oldum,uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı,bende de aynı sorunlar var maalesef

palmolive pure cashmere(aynen yazdım bak):roflol:doru almışım dmi şimdi yıkadım güzel oldu yüzüm sanki beyazladı ya da bana öle geldi psikolojik:roflol:neyse bepantene ni sürcektim şimdi daha sivilce izlerim var bikaç tane ozman gülsuyunu kullanmayım

benim yanak kısımlarında tüylenme vardı ve uzun zaman limon kullandım,ama oda sivilcelenme yaptı..ama yeliz senin yöntemin gayet mantıklı geldi.teşekkür ederim paylaşımlar için

arkadaşlar şuan burda olanlardan kimlerin cilt tipi yağlı,ben sabun konusunda kararsızım,yardımcı olabilecek var mıı?

pe_tunya benimki yağlı ama ben de hala hangi sabun iyidir bilmiyorum fisfisfis
imex'in sabununu almıştım 18 tl'ye,cildin yağ dengesini düzenlediğini söylüyorlar ama tam kullanmadım daha onu :1ninca:

imex'in sabununu almıştım 18 tl'ye,cildin yağ dengesini düzenlediğini söylüyorlar ama tam kullanmadım daha onu :1ninca:

teşekkürler canım,bende araştırıyorum sürekli,hemen duyduğumu kullanmaya cesaret edemiyorum,o konuda biraz ayrıntılı düşünüyorum galibakafamçokkarıştı

kesinlikle katılmıyorum eğer isterseniz herhengi bir labarotuarda test ettirebilirsiniz. %100 bitkisel olduğunu kanıtlamak için

arkadaşlar şuan burda olanlardan kimlerin cilt tipi yağlı,ben sabun konusunda kararsızım,yardımcı olabilecek var mıı?

arkadaşlar size ballı sabunu öneririm uzun zamnadır kullanıyorum çokta memnunum fiyatıda 7 lira her cilt tipine uygun benim cildim yağlı kullanıyorum çokta güzel bisabun

teşekkürler canım,bende araştırıyorum sürekli,hemen duyduğumu kullanmaya cesaret edemiyorum,o konuda biraz ayrıntılı düşünüyorum galibakafamçokkarıştı
dediğim gibi canım ben de kullanmadım onu tam yorum yapamam.
aslında araştırmak en iyisi,her bulduğunu yüzüne sürmiceksin. eyvahedigeldismile
arkadaşlar size ballı sabunu öneririm uzun zamnadır kullanıyorum çokta memnunum fiyatıda 7 lira her cilt tipine uygun benim cildim yağlı kullanıyorum çokta güzel bisabun

ondan bende var ama onu da kullanmadım akannehir
sorun bende galiba,millet birşey alınca heves eder hemen kullanır,benimkiler bekliyor öyle.
Dur aklıma geldi onu çıkarıyım kutusundan gözümün önünde dursun kaydirigubbakcemile3

lkeler için yapıyorum kili tatlım.. gerçekten de iyi geldi ama.. düzelme yok değil var elbet ama ben bi anda geçsin istiyorum.. çünkü işin ilginç tarafı bir kere kullanmayla mahvoldu yüzüm.. eski halini istiyorum ben

nursac ii demişsinde bende sorun bir değil kimafoldumben,tüy problemimde var,her şeyi kullanamıyorum onları kötü etkilerse die.çünkü şeker kıl köklerini besler.ben ikisinede çözüm olacak yöntemler araştırıyorum.
limon tuz kullandım,tuz gerçekten başta ii di,ama sonra pütür pütür yapmaya başladı.bende yalnızca limona devam ettim.tüy problememime ii geldi azaldı ve çıkma süresi uzadı.ama ergenlikte bile yanaklarımda sivilce yokken,şimdi var.cildimde hassas sanırım,işte böyle herşeyi kabul etmiyor.
tecrübelerinizi bekliyorum sorundaşlarıım:Saruboceq:

canım doğru almışsın. pembe kutuluyu kullanıyorum ben. bi de mavisi var ama onu hiç denemedim.

bephanteni sabun kullanmadan önce ve sonra kullanmamalısın. bephanten sabunla ve diğer sabunsal maddelerle(sıvı sabun duş jeli yıkama jeli vb.) geçimsizdir. olumsuz reaksiyon yaratabilir..

önerim şu: akşam yatmadan önceki uygulamalarda yatmadan en az 1 saat önce yüzünü güzelce sabunlaman. 1 saat sonrada duru suyla iyice yıkaman havlu kağıtla kurulayıp bephanteni öyle sürmen 15 dkka bekleyip öylece uyumandır. sabah kalktığındada yüzünü sadece duru suyla yıkamalısın. zaten bephantenin bir kısmının hala yüzünde olduğunu hissediceksin. onu büyük ölçüde yüzünden uzaklaştırmalısın uyanınca. ama kesinlikle duru suyla hiçbirşey kullanmadan yapıcaksın bunu. daha sonra öğleden sonra yani aradan birkaç saat geçsin mutlaka. mesela 10da kalkıyorsan sabunla yüzünü ancak öğleden sonra yıka 2-3 gibi. eğer dışarıya çıkıcaksan en azından duru suyla yıkadıktan sonra en az 1 saat geçsin en kötü. yüzüne kesinlikle bez havlu kullanmak yasak bütün bunları yaparken. hatta bence yüzün için havlu kullanmayı hayatından çıkart. bende hiç sivilce yok artık. ama hala kağıt havlu kullanıyorum. cildi büyük ölçüde bu şekilde bakterilerden daha fazla koruyorum. başka sorun olursa sıkılmadan sor.:hulya:

kuzum bazı arkadaşlar cilt tipine uygun sabun tercih etmeyi denedi. ama eğer benim yöntemimle başarıya ulaşmak istiyorsan benim söylediğim sabunu al.

cilt tipinin yağlı yada kuru olması bu sabun için farketmez. ve zaten dengeleyici sabunlar bence çok da iyi değil. çünkü bu dengelemeyi cildin yağını kaldırarak yapıyor malesef. ve bu şekilde vücut aradaki farkı kapatmak için daha fazla yağ üretiyor. bu yağ tabakası bakteri üremesine zemin hazırlıyor. bu da ekstradan sivilce demek.

PALMOLİVE PURE CASMİRE PEMBE KUTULU olanından alman gerekiyor. dove gibi bi kotusu var. pembe ve mavisi var ben pembeyi kullanıyorum. onun haricinde "bephanten Plus" alıcaksın eczaneden 4.5tlydi en son fiyatı. yorumları oku önerdiğim şekilde uygula. ayrıca benimde yüzümde tüycükler var tüyler üzerindede hafif bir etkisi olduğunu gördüm. çok aşırı ciddi etkilemesede tüylenmeye de iyi geldiğini farkediyorum.

ayrıca bu sabunu kullanmaya başladığında cildinin aşırı yağlanma gibi bir sorunu olmayacak bana güvenkaydirigubbakcemile3

canım önerdiğim sabunu dene. kesinlikle memnun kalıcaksın:hooray: ve 1.5-2 tl bişe fiyatı.

kesinlikle katılmıyorum eğer isterseniz herhengi bir labarotuarda test ettirebilirsiniz. %100 bitkisel olduğunu kanıtlamak için

idda ediyorum hiçbirşey yüzde yüz doğal değildir. 35 yıllık kimya mühendisinden aldım bu bilgiyi. labratuarda yapılan testlerde belli bir orana kadar olan tüm kimyasallar doğal kabul edilir. lütfen tam olarak emin olmadığın şeyleri paylaşma. benim burda anlattıklarım tamamen emin olduğum şeylere dayalı.

şöyle açıklayayım hatta sana. raf ömrü diye birşey vardır. ve bir ürünün rafta uzun süre dayanabilmesi için içine mutlaka çok çok az miktarlardada olsa kimyasal konulur. ve bu kimyasallar belli bir orana kadar olduğu sürece doğal kabul edilir. labratuarlarda yapılan araştırmalarda bu tip ürünler bundan dolayı doğal kabul ediliyor...

evde alıp bire bir kendin yapmadığın yapılışını görmediğin birşey için yüzde yüz doğal demen yanlış bir ifade. lütfen bu konuda kesin iddiada bulunmaa.s

Son düzenleme:

sen bilirsin istiyorsan kullan. ama bir miktar cilt yağına (aşırı değil az miktarda ki normali bu zaten) ihtiyacın var. cildin kendini hızlı tamir etmesi için. sen kil yaparak bu yağ tabakasının gerekli bir kısmını değil tamamını ciltten uzaklaştırıyorsun. yapma yazık cildine:umursamaz:

arkadaşlar bi de şunu eklemek istiyorum. eğer benim yöntemimle iyileştirmek istiyorsanız cildinizi benim önerdiğim şeyleri yapın. diğer kullandıklarınız nası etki eder başarıya ulaşırmı bilemem. sonra gelip yok benim düzelmedi yok oldu ama şöle bi sıkıntı çıktı gibi şeyler olmasın. eğerki önerilerime kulak asıcaksanız tam olarak yapmanız gerekir. nasılki bir ilacı kullanmanız gerektiğinde onun yerine başka bir ilaç kullanmıyorsanız (biyeriniz ağrıdığında ağrı kesici içersiniz vitamin hapı değil) benim önerdiklerimide aynı şekilde uygulamanız gerekir. emin olun ki sizlerin kullandığı hemen hemen herşeyi ben zamanında kullandım. ve yeterince deneme yanılma yaptım. ve sonuca sadece önerdiğim şeylerle ulaştım. ya önerdiklerimi tam olarak yapın ya da kendinize göre yöntemler geliştirmeye devam edin. tabi ne kadar başarılı olursunuz onu ben bilemem. dediğim gibi söylediklerimi harfiyen yapıpta bu güne kadar iyileşmemiş hiç kimse olmadı çevremde. ama kendinize göre eklemeler çıkarmalar ya da değiştirmeler yapıp başarısız olduğunuzda bana gelip olmadı demesin kimse. ben bunları sizlere anlatırken neyin neyle uyumlu olup neyle ne kadar geçimsiz olduğunu araştırıpta uyguladım kendimde. benim önerdiğim bir şeyi yapıp diğer şeyi kafanızdan bişeyle yaptığınıza sonuç ne çıkar ben bilemem. yaptığınız şey ne kadar geçimli olur ne kadar uyumlu bir tedavi süreci olur ben bilemem. yani ben bu sabunu önerdim. siz gider başka sabun kullanırsınız ya da başka merhem sürersiniz sonuç bambaşka bi yere ulaşır. bu noktada sorumluluk kendinizdedir. başarı veya başarısızlık tamamen size ait olur. bilginize...

Son düzenleme:

canım limonu yüzüne sürme oturup hatır hatır ye. yediğimizde fayda gördüğümüz şeyler cildimize sürdüğümüzde iyi gelicek diye bi kaidesi yok. yediğin şeyleri vücut gerektiğini özümser zararlı ya da gereksiz kısımlarını dışarı atar. mesela limon asitlidir vücut bu asidin gerektiği kadarını alır fazlasını atar. bir nevi ayrıştırır öyle kullanır. sen limonu olduğu gibi cildine sürüyorsun. cilt işine yaramayanı almaz gibi bir şansı yok. çünkü böyle bir özelliğe sahip değil. ve verilirse emer. ayrıştırma işi vücudumuzda farklı organlara dağıtılmıştır. ama malesef cildimizin böyle bir görevi yoktur. o yüzden sen limondan fayda sağlamak istiyorsan limonu yemelisin. limon sivilceler için çok çok değerli bir besin maddesidir. ama üzerlerine sürüldüğünde değil yenildiği zaman. vücudun bunun gerekenini ayrıştırır ve gereken diğer başka depo besinleriyle birleştirip yararını katlar. bu şekilde daha yüksek ve kaliteli fayda sağlarsın kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…