yelizcim bende tüy problemi var demiştim.limonu önce onun için kullanmaya başlmaştım.ve gerçekten azalttı ve çıkma süresi uzadı.ama dediğim gibi şimdi de sivilcelendiim.ben iki sorunuda düşünmek zorundayım.kafam çok karışık iki gündür limon falan sürmedim ve sivilcikler küçüldü.ama tüycükler ne olacak bilmiyoruumbilmiyorumkismile
kuzum bence şuan tüyleri sorun etme. onlar sivilcelere göre daha kolay halledilebilen bir sorun. lazer epilasyondan iğneli epilasyona birsürü yöntem var. ama hiçbirini sivilcelerini düzeltmeden rahat bir şekilde yaptıramazsın. önce sivilcelerini toparlamaya bak. cildin bi kendine gelsin önce. sonra tüyleri halletmek kolay. sen sivilcelerini hallet ben sana tüylerin için de yardımcı olucam. bence çok ciddi azalma var tüylerde. ama önereceğim yöntemler problemsiz ciltler için. o yüzden önce sivilcelerini bi halledelim.
sonra sıra tüylere de gelicekkaydirigubbakcemile3
canım arkadaşlık teklifini kabul ettim istediğin zaman bakabilirsin...
doktorların her dediğine bakma çoğu aptalc şeyler söylüyor. herkes kendinin doktorudur bunuda unutma. çok çok ciddi bişe olmadıkça doktorlara güvenmem. çok ciddi durumlardada başka şansım olmadığından mecburen gerekeni yaparım. ama hep didiklerim işin peşini bırakmam. artık okadar ağzım yandıki ilaç falan kullanmam gerektiğinde(ki uzun zamandır tek doz ağrı kesici bile içmiyorum. vücut dirençlerini düşürüyor çünkü) iyice enine boyuna araştırırım. baktım kafama yatmadı kullanmam. helee de antibiyotikse... ama dediğim gibi çok ciddi bişe olur o zaman boyun kıldan ince tabii...
ayrıca ben önce sivilcelerimden sonrada polikistik overlerimden kurtuldum canım. bana tam olarak kaç yıldır bu sorunun olduğunu hangi ilaçları ne kadar süre kullandığını yaşını medeni halini ve artık başka ne varsa hepsini açıklayarak özel msj atarak anlatırsan sana mucize çözümümü anlatırım. 1 ayda kurtulursun hepsinden allahın izniyle hihoyyyt
ama dediğim gibi önce sorununun ne olduğunu tam olarak bilmem gerek :teselli:
Canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş. 2 yıldır filan uğraşıyorm polikstk overle, etkilerini azaltmak için doğum kontrol hapı veriyolar biliyosn ama bi işe yaramadı. Sivilceler için de azitro, imex, isotrexin, benzamicyn, aknilox... Şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm tabi sivilceler polikistik overden önce de vardı malesef geçmiyo lanetlerklava:
Bu arada fotoğraflarına baktım mükemmel bisi olmus cildin canım masallahDarısı basımıza :lepi: Benim yüzüm şimdi seninknn eski halinden daha iyi durumda sanırım canım benim de yanak bölgemde var ama arka taraftakiler küçük küçük böyle. Öne geldikçe koca koca kırmızı kırmızı bi de iltihap da yok böyle alerji gibi ama kıpkırmızı duruyolar.Ne yaptıysam da geçmedi bunlar klava: İşte genel olarak derdim böyle canım mafoldumben
uygulamaya devam edijn kizlar . yeliz tabii ki tecrube sahibi ve paylastigi bilgilere itimat edip guzel sonuclara ulasabilirz. herkes bi cok sey deneyip basarisiz olmadi mi. yada gecici cozumler elde edip gercek guzelligimizi fondotenle gizlemedik mi? nasilsa yaz tatili ne okul var ne dershane hicbisey kaybetmiyoruz emin olun.,. en cok ben memnunum durumumdan fondotensiz yapamayan ben kaldirdim makyaj malzemelerimi falan. dogallikla mesgulum bol su surekli sarimsak ve duzenli sabun ile bepanthen bakimiyla 4.gunumde inanilmaz sonuclar aldim .. mutluyum ilerleyen zamanlarda puruzsuzlugun tadini cikarirken yelizi dinlemeyenler sadece bildiklerini okumakla ve zaman kaybetmekle ugrasacaklar canlarim .. sevgiler..
tamam bugün alıyorum onu da kaydirigubbakcemile3canım önerdiğim sabunu dene. kesinlikle memnun kalıcaksın:hooray: ve 1.5-2 tl bişe fiyatı.
kuzum ben amacıma ulaştım kendi adıma. 1 kişinin bile iyileştiğini görsem bu benim için yeterli. 2bin kişiden fazlası okumuş topiği şimdiye kadar. bunlardan 100 tane bunlara uyup kurtulsa ne mutlu bana...
bende hayır duanızı alırım. işallah çabalarım ve sizin çabalarınız sonuca biran önce ulaşır ve gerçekten hep birlikte mutlu oluruz kaydirigubbakcemile3
yeliz msj ını aldım.açıklamalar için tşk ederim.ama bende p.o. var mı yokmu bilmiyorum henüz,bi uzmana danışmadım daha.ama netten araştırdım,belirtiler bende yok.bu yüzden hiç ilaç vs de kullanmadım.bu sorunla ilgili sadece limonsuyuyla temes etti cildim.ben henüz özel msj atamıyorum sanırım.
bişey daha sorucam bu msjların,ileti,konu açma vb.nin bi limiti varmı,ücret istiyomu sonunda,ben üyelik ücreti yok die biliyorum ama emin olmak için sordum.bi çok misafirinde sormak istediği bişeydir sanırım.şimdiden teşekkürleervereliniortak
tamam bugün alıyorum onu da kaydirigubbakcemile3
evde o kadar çok sabun var ki -tatlicadiarzu-
bu arada canım bu bepanthen plus'ı ben sivilcemin üstüne yatmadan sürüyorum ama etki etmiyor :bbo: benim sivilcelerim genelde şu ucu beyaz olanlardan ama acaba ondan mı :1ninca:
canım arkadaşlık teklifini kabul ettim istediğin zaman bakabilirsin...
doktorların her dediğine bakma çoğu aptalc şeyler söylüyor. herkes kendinin doktorudur bunuda unutma. çok çok ciddi bişe olmadıkça doktorlara güvenmem. çok ciddi durumlardada başka şansım olmadığından mecburen gerekeni yaparım. ama hep didiklerim işin peşini bırakmam. artık okadar ağzım yandıki ilaç falan kullanmam gerektiğinde(ki uzun zamandır tek doz ağrı kesici bile içmiyorum. vücut dirençlerini düşürüyor çünkü) iyice enine boyuna araştırırım. baktım kafama yatmadı kullanmam. helee de antibiyotikse... ama dediğim gibi çok ciddi bişe olur o zaman boyun kıldan ince tabii...
ayrıca ben önce sivilcelerimden sonrada polikistik overlerimden kurtuldum canım. bana tam olarak kaç yıldır bu sorunun olduğunu hangi ilaçları ne kadar süre kullandığını yaşını medeni halini ve artık başka ne varsa hepsini açıklayarak özel msj atarak anlatırsan sana mucize çözümümü anlatırım. 1 ayda kurtulursun hepsinden allahın izniyle hihoyyyt
ama dediğim gibi önce sorununun ne olduğunu tam olarak bilmem gerek :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?