Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yelizcim bende tüy problemi var demiştim.limonu önce onun için kullanmaya başlmaştım.ve gerçekten azalttı ve çıkma süresi uzadı.ama dediğim gibi şimdi de sivilcelendiim.ben iki sorunuda düşünmek zorundayım.kafam çok karışık iki gündür limon falan sürmedim ve sivilcikler küçüldü.ama tüycükler ne olacak bilmiyoruumbilmiyorumkismile

kuzum bence şuan tüyleri sorun etme. onlar sivilcelere göre daha kolay halledilebilen bir sorun. lazer epilasyondan iğneli epilasyona birsürü yöntem var. ama hiçbirini sivilcelerini düzeltmeden rahat bir şekilde yaptıramazsın. önce sivilcelerini toparlamaya bak. cildin bi kendine gelsin önce. sonra tüyleri halletmek kolay. sen sivilcelerini hallet ben sana tüylerin için de yardımcı olucam. bence çok ciddi azalma var tüylerde. ama önereceğim yöntemler problemsiz ciltler için. o yüzden önce sivilcelerini bi halledelim.

sonra sıra tüylere de gelicekkaydirigubbakcemile3

bu arada ben henüz kahvaltı edemedim. spordan geldim duşumu falan yaptım. dedim belki acil ihtiyacı olan vardır diye hemen siteye girdim. bişeyler atıştırayım daha sonra sorularınızı yanıtlamaya devam edicem...

şimdilik kalın sağlıcakla..

sana güvenmek istiyorum yeliz.iletişimi koparmayalım.benden daha tecrübeli olduğunu görüyorum.sana afiyet olsuuncokacimcoook

Canım özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş. 2 yıldır filan uğraşıyorm polikstk overle, etkilerini azaltmak için doğum kontrol hapı veriyolar biliyosn ama bi işe yaramadı. Sivilceler için de azitro, imex, isotrexin, benzamicyn, aknilox... Şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm tabi sivilceler polikistik overden önce de vardı malesef geçmiyo lanetler klava:
Bu arada fotoğraflarına baktım mükemmel bisi olmus cildin canım masallah Darısı basımıza :lepi: Benim yüzüm şimdi seninknn eski halinden daha iyi durumda sanırım canım benim de yanak bölgemde var ama arka taraftakiler küçük küçük böyle. Öne geldikçe koca koca kırmızı kırmızı bi de iltihap da yok böyle alerji gibi ama kıpkırmızı duruyolar.Ne yaptıysam da geçmedi bunlar klava: İşte genel olarak derdim böyle canım mafoldumben

uygulamaya devam edijn kizlar . yeliz tabii ki tecrube sahibi ve paylastigi bilgilere itimat edip guzel sonuclara ulasabilirz. herkes bi cok sey deneyip basarisiz olmadi mi. yada gecici cozumler elde edip gercek guzelligimizi fondotenle gizlemedik mi? nasilsa yaz tatili ne okul var ne dershane hicbisey kaybetmiyoruz emin olun.,. en cok ben memnunum durumumdan fondotensiz yapamayan ben kaldirdim makyaj malzemelerimi falan. dogallikla mesgulum bol su surekli sarimsak ve duzenli sabun ile bepanthen bakimiyla 4.gunumde inanilmaz sonuclar aldim .. mutluyum ilerleyen zamanlarda puruzsuzlugun tadini cikarirken yelizi dinlemeyenler sadece bildiklerini okumakla ve zaman kaybetmekle ugrasacaklar canlarim .. sevgiler..

zahiri sen nivea baby nin sabununu aldım demiştin galiba,öyle değilmi?cilt tipin yağlı mı,nive a ii geldimi?

evet canım bi hayli zor oldu cilt tipime göre arayp bulmak ama sevdim bnu. hem hassas hemde yağlı bi cildim var. dermatolojik onaylı.. yag dengesini sağlyo.. 2.80 e aldım ben

canım sana özelden msj atıyorum şimdi

kuzum ben amacıma ulaştım kendi adıma. 1 kişinin bile iyileştiğini görsem bu benim için yeterli. 2bin kişiden fazlası okumuş topiği şimdiye kadar. bunlardan 100 tane bunlara uyup kurtulsa ne mutlu bana...

bende hayır duanızı alırım. işallah çabalarım ve sizin çabalarınız sonuca biran önce ulaşır ve gerçekten hep birlikte mutlu oluruz kaydirigubbakcemile3

canım önerdiğim sabunu dene. kesinlikle memnun kalıcaksın:hooray: ve 1.5-2 tl bişe fiyatı.
tamam bugün alıyorum onu da kaydirigubbakcemile3
evde o kadar çok sabun var ki -tatlicadiarzu-
bu arada canım bu bepanthen plus'ı ben sivilcemin üstüne yatmadan sürüyorum ama etki etmiyor :bbo: benim sivilcelerim genelde şu ucu beyaz olanlardan ama acaba ondan mı :1ninca:

amin :Saruboceq:

yeliz msj ını aldım.açıklamalar için tşk ederim.ama bende p.o. var mı yokmu bilmiyorum henüz,bi uzmana danışmadım daha.ama netten araştırdım,belirtiler bende yok.bu yüzden hiç ilaç vs de kullanmadım.bu sorunla ilgili sadece limonsuyuyla temes etti cildim.ben henüz özel msj atamıyorum sanırım.
bişey daha sorucam bu msjların,ileti,konu açma vb.nin bi limiti varmı,ücret istiyomu sonunda,ben üyelik ücreti yok die biliyorum ama emin olmak için sordum.bi çok misafirinde sormak istediği bişeydir sanırım.şimdiden teşekkürleervereliniortak

canım rica ederim. p.o olmadığına sevindim. ama hormon bozukluğun olabilir. boy ve kilo ölçülerini verirsen aşağı yukarı anlayabiliriz hormon bozukluğun olup olmadığını. genelde hormon bozukluğu kilo yapar. ama kesin teşhis kan testiyle anlaşılır. bi doktora görün canım en kısa zamanda. endokrinoloji doktoruna görünüceksin.:teselli:

canım ucu beyaz olan sivilcelerini çok hafif şekilde sıkıp çıkarabilirsin içlerini. ondan sonrada bephanteni sürersin. ama çok sert değil hafifçe içini boşalt. çok sert sıkarsan iltihabı deri altına da akıtırsın. ve üst deri iyileşsede alt derinde iltihap kalır ve tekrarlayabilir.eyvahedigeldismile

canım dediğin herşeyi harfiyen uyguluyorum ama şu saçımı yıkarken yüzüme şampuan değdirmeme olayını bi türlü yapamıyorum illa değiyor:roflol:zamanla onuda düzene sokarım herralde..2 gündür sabunla yıkıyorum sanki yüzüm ferahlıyor gibi geldi bana yalnız krem kullanmıcaz dimi..benm cildim karma sabundan sonra biraz kuruluk oluyor

yelizcimm canım konunu ana sayfada tesadüfen gördüm.kaç gündür de cildim ne kadar berbat bir duruma geldi diyordum kendi kendime..ilaç gibi geldi yorumlar ve olumlu olumsuz her yoruma sıkılmadan verdiğin cvplar..aa bak bu kızda doğru söylüyor aslında dediğimde diğer sayfada açıklama yapman sana dahada güvenmemi sağladı.
32 sayfanın hepsini tek tek okudum.
sana da arkadaşlık gönderdim.çok sevindim kabul etmişsin...ve resimlerine baktım o kadar şaşırdım ki anlatamam.yani başka biri gibi..nası desem ruh haline de yansımış sanki :) daha neşelisin..Allah sevdiğinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin :)

tek tek notlar aldım kağıda:
-şampuan:bebe şampuanı olacak(kesinlikle banyoda yüze değmeyecek,kafa geriye atılıp yıkancak)
-eller yüze değmeyecek gün içinde
-saçları yüze değdirmemeye çalışcaz
-tonik,jel,kil,limon+maske zart zurt yok.gül suyu kullanabiliriz.önce içten tedavi lazım :)
-sivilce çok acı falan veriyorsa bepantene plus(gece sür yat,sabah sadece suyla yıka)
-sabun olarak palmolive pure casmire(pembe olanı ama dove kutusunda)
-kağıt havlu kullancaz ama kaliteli :) havlu yok
-sülfat içeren maddeler kullanma(örneğin diş macunlarının içine bak)
-sarımsak ve limon yiyoruz
-spor,yürüyüş,plates yap(platesi çok merak ettim araştıracağım şimdi)

kaçırdığım başka bişey var mı bilmiyorm yelizcim..ha evet bide zahiriyle kankasınız :) :) ha birde erkek arkadaşına ve babasına borçluyuz bu konuyu :)

şimdi canım benim cildim yağlı..o sakıncalı ilaç var ya adını tam söyleyemiyorum.dönem dönem bnde kullandım onu.ama düzenli değil :) o yüzden başlarda geçti benim sivilceler bırakınca hortladılar.bnde bida kullanmadım o ilacı.onun dışında kil,limon,yoğurt,yağ,maya aklına ne gelirse kullandım ortaokuldan beri uğraştım durdum başta alnım doluydu.liseden sonra alnım geçti izler kaldı tek tük çıkar oldu.şimdi ise yanaklarımda boynuma da sıçrıyor ooff sırtımda kollarımda bile var.ama kollarımdakiler farklı yüzümdekilerden anlamadım gitti. içleri dolu ama sıkınca iltihap değil kan çıkıyor.sıkınca da delik delik oluyor.yüzümdekilerden hemen iltihap fışkırıyor,sonra kanıyor.
2 3 senedir eczaneden bi temizleme jeli aldım onu kullanıyorum sabahları yüzüme sadece.onun dışında imex adlı kremi kullanıyodum.sen diyince vazgeçtim imexten.ama şu jeli bırakmak konusunda çok kararsız kaldım.eczaneci tanıdık ve okadar dil döktükü bana onu verirken, "doğal,bunu kullan göreceksin,bnde o ilacı kullandım anlıyorum seni" vs vs jelin adı MD FORMALıTıON die bişey yağlı ciltler için.bana bunun için bişey diyebilecek misin kullan veya kullanma diye beni tatmin edecek biçimde?kullanma dersen gidip palmolive nin sabununu alcam.
birde ben makyaj malzemesi olarak öncelerde fondotensiz çıkmazdım lisede.şimdi pudra bile kullanmıyorum.imex kullanıyodum onuda bırakıyım demi?geçende "aa bitiyo yazdırıyım" diyodum :) makyaj malzemesi olarak avon kullanıyorum.ama sadece rujlarını ve farını.onların bir zararı olur mu bana atmaya kıyamadım..o kadar para saydım zamanında
birde sırt ve kollardaki sivilceler için bişeyler önerebiliyor musun yelizcim?
tatlım birde bu gümüş suyu gerçek mi inanamadım da...

Son düzenleme:
Merhaba bende yazmak ve deneyimlerimi aktarmak istiyorum

Yillar önce benimde yüzümde bircok sivilce ve kizariklik mevcuttu. Tüm kadinlar gibi günlük bakimimi peelinglerle kremlerle ve maskelerle yapsamda bir türlü istedigim sonuca ulasamiyordum.

Yaklasik 1 senedir yüzüme hicbir sekilde islak mendil, jel, yüz yikama sabunlari vs.. sürmüyorum. Yalnizca makyaj yapma icin cok ince nemlendirici kremimi uyguluyorum. Makyajimi cikarmak icinde normal vucut yagini kullaniyorum suyla birlikte cok iyi köpürüyor ve hicbir sekilde makyaj kalintisi birakmiyor. simdi yüzümde tek bir sivilce tek bir kizariklik yok gayet memnunum.

Bence herkes bir an önce islak mendillere jellere yüz yikama sabunlarina veda etsin.

allah aşkına polikistik overden nasıl kurtulduğunu bi anlat özelden msj çekemiyorum ben doktorun dediğine göre ömür boyu doğum kontrol kullanmak zorundaymışım senağlama sivilcelerindende nasıl kurtuldunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…