Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sağol canım bu sefer boşaltıp deniycem

fotolarını gördüm kaymak gibi olmuş yüzün maşallah .yaptığım şey derken saçımı öne eğip yıkamaktanmı bahsediyosunnn kafam karıştııı :1rolleyes: ben kendimi bildim bileli saçımı hep öne eğerde yıkarım ama yanağımdaki sivilceler son 1,5 senedir çıkıyo herhalde şampuanımı değiştirdkten sonra böle oldu çünkü başkasını kullanırken yüüzmden aksada sivilce yapamzdı demekki bunda sorun var .açıkçası şampuanalırn bile bu kadar etki edeceğini hiç düşünmemiştim.benim önüme hep 2 sebep sunuldu polikistik over ve stres bunalr geçerse sivilcelerinde geçer ve ömür boyu doğum kontrol kullaanmak zorundasın dedielr.başlarda çok kızdım sonra alıştım hepsine napayım olmuyosa olmuyo dedim hiç doğal şeylere başvurmak anlamlı gelmedi hep kimyasal şeylere alışmışştım halada öyleyim yüüzm için yaptığım tek doğal şey kaşlarım incelince sarımsak sürmek :icecream: çok takıntılı bi yapım var kolay kolay herşeye inanamıyorum geçende yüzümü bi kaç gün lavanta suyuyla sildim sivlcelerim pörtledi .dedim olmucak sen kimyasalına devam et o kadar alışmışımki kimyasal şeylere sonum ne olcak mrak ediyorummm...

önemli not: merak eden arkadaşlar için önerdiğim sabunun ambalaj görüntüsü bu yorumumun altında ekler kısmında görülmektedir. üzerine tıklayın büyük halini görüceksinizalkisalkisalkis

canım benim şimdiii yazdılarını okudum. eksik bilgilerin var hemen tamamlayayım sana...

*illa bebek şampuanı diye bişe yok. ben normal bi şampuan kullanıyorum. sivilcelerim iyileşirken de öyleydi. bebek şampuanını vücudundada sivilcesi olan arkadaşlar için önerdim. ve sen de kollarında ve sırtında olduğunu söylemişsin. o yüzden bebek şampuanını denemelisin mutlaka. ama tavsiyem güvenilir bir marka tercih etmendir.

*jel tonik maske vb yanında en önemlilerden biri de nemlendirici krem vs tarzı şeyleride kullanmamalısın. zaten pudra ve fondotan kullanmıyorum demişsin. o yüzden makyaj altına da nemlendirici uygulama derdin olmaz. hiçbir şekilde yüzüne nemlendirici sürme.

*bephanten plus çok önemli bu süreç içerisinde. o sizin can kurtaran simidiniz olucak. ama sadece ağrılı sivilcelerde değil tüm sivilce ve izlerde kullanıcaksınız. o artık sizin bir organınız. bak ekmek su gibi demiyorum organınız artık. o kadar yakın olucaksınız kaydirigubbakcemile2 ayrıca bephantene kullanırken nelere dikkat ediceğini tekrardan söyleyeyim sana. akşam sürmeden en az 1 saat önce yüzünü sabunlayıp havlu kağıtla kurulucaksın. sonra 1 saat geçtikten sonra normal duru suyla yıkıcaksın faşır fuşur. ama nolursa olsun yüzünüzü bol suyla yıkayın. çok iyi durulayın.bu çok önemli bi ayrıntı sonra yüzünü yine kağıt havluyla kurula. ve sür göz çevren hariç tüm yüzüne sürebilirsin bephanten plusu. sonra en azından bi 15 dkka bekle ki biraz emsin yüzün. yani sonra yatınca sağa sola bulaşıyo yeterince kalmıyo ciltte en azından biraz emsin. yastığıma bulaşcak diyede korkma yıkayınca çıkıyo. sabah uyandığındada yüzüne kesinlikle sabun şampuan vs. değdirmiceksin. bu tip maddeler bephanten plusla geçimsizdir. ve cildinde sıkıntı yaratabilir. illa da sabunla yıkamak istiyorsan iyice durula bir kaç saat geçsin sonra yine önce duru suyla sonra hemen sabunla yıkayabilirsin. işlem bu kadar.

*gül suyu kullanmanda bi sakınca çok fazla olucanı sanmıyorum. ama ben yine de tercih etmiyordum kullanmayı o zamanlar. arada bir avucuma döküp normal su gibi yüzümü yıkar gibi yapıyodum. bişeye sıkıp silmek derinize zarar verebilir. çünkü şuan çok hassas cildiniz. fakat bazı arkadaşlar çok istediği için o konuda fazla müdehale etmedim. ama ben çok tercih etmiyodum.

*sodyum lauril sülfat zaten en nefret ettiğim kimyasal madde. en gıcık olduğum en ifret olduğum madde. buluşunu yapana her saçımı yıkadığımda sövüyorum. çünkü tüm şampuanlarda var. tabi duş jellerinde, sıvı sabunlarda, sıvı deterjanlarda vs. bu jele köpürme özelliğini veren maddedir. bu madde olmasa diş macunlarımız şampuanlarımız ve bulaşık deterjanlarımız köpürmezdi. zaten jel kullanımına bu kadar karşı olmamın en büyük sebeplerinden biri bu maddedir. ve diğer tüm içerdikleri kimyasallar. bu yüzden sabun kullanmanızı öneriyorum. sabunun içerisindeki kimyasallar jellerdeki kimyasallara göre 8-10 kat daha az zararlıdır. ve vücut bunu çok daha rahat egale edebilir...:1rolleyes:
sebamed ve Sensodyn ürünlerinde bu madede yok. ama tabi onlardada başka etken zararlı maddeler var. zaten seba medin jelleri çok ağır. dezenfektan olarak kullanılıyor çoğu yerde. ve bunu yıkama jeli olarak kullanmak çok sakıncalı. diş macunları için yapacak çok şeyimiz malesef yok. ama sensodyn biraz pahalıdır fakat piyasadaki tüm (tüm diyorum idda ediyorum çok deneme yaptım) diş macunlarının içinde en iyisidir. hele de sendodyn white var o süper bişi. süt gibi bembeyaz dişler kaydirigubbakcemile2

*canım o dediğin jeli kullanmak istiyorsan kullan. ama tüm yorumları okumuşsun. daha öncede yazdım. sadece söylediklerimi tam uygularsanız başarınız üzerinde etkili olabilirim. ve ayrıca dediğim gibi jeller kesinlikle güvenli değil. ezcacın söylemiş ama daha öncede söyledim hiç bir şeyy yüzde yüz doğal değildirr bunu bu kadar ısrarla söylediklerinde ben çok kızıyorum. çünkü ben çok yaşadım bunun örneklerini ve yüzümün halini fotolarımdan görmüşsün. hep şu doğal aman çok iyi geliyor dedikleri şeylerin sonucu görgüğün patates tarlası dağ çileği görünümlü bir surat oldu malesef ben tabikide palmoliveyi öneriyorum halan daha şiddetle bunu savunuyorum. dış kutusu dovenin kutusu gibi karton diktörtgen bir kutu
fotoğrafını bulup ekledim. baştan beri koysaydım keşke daha iyi olurdu.. neyse..

***** ayrıca o eczacının sana dil döküp verdiği jel bir nebze olsa işe yarıyor olsaydı şuanda cildin çoktan düzelmiş olurduyerimseniben demekki o daha da kötü etkiliyor ki yayılmaya başlamış sivilcelerin bir de tırnaklarını kökten kes. sivilcelerini yanlışlıkla koparıp başka yere deymekte sivilceyi başka noktalara hızya yaydırır. ya da ben dikkatliyim kaşımam ellemem dersen tırnaklarını gün içerisinde sık sık fırçaladıktan sonra çok sorun yaratmazlar. ama dediğim gibi kaşımicaksın o bölgeleri. ağrı verenleri başları beyaz olanları hafif sıkabilirsin. rki içini boşaltırsan bephanten daha hızlı etli ediyor ama dediğim gibi hafif. asla sert değil. ve yüzünü sabunlayıp bir saat sonra durulayıp ondan sonra süreceksin bephanteni.

*sarımsak limon konusu evet kesinlikle en önemli yardımcılarınızdan biri bu maddeler. bol bol meyve sebze tüketin. bol bol süt için (yarım yağlı süt. tamamen yağsız kullanmanızı tavsiye etmiyorum çünkü sütün içerisindeki yağ bileşenlerine cilt tamiri için bir miktar ihtiyacınız olucak) bol bol su için. içebildiğiniz kadar su için. canınız istemesede yudum yudum için. zaten fazlası vücudunuzdaki toksinleri önüne katıp vücudunuzdan atılacak. bu da sizin için ekstradan önemli ölçüde kazanç demek..:hulya:

*plates konusundada şunu söyleyebilirim. ben plates yapmıyorum. ben doğa sporlarını yapmayı tercih ediyorum. bulunduğum çevre buna müsait olduğu için. yürüyüş alanlarına çıkıp 1 saat yürüyüş (arada koşu) 1 saat bisiklet şeklinde vaktime göre günde iki posta halinde yani hem sabah hem akşam üzeri yapıyorum. terlemeniz çok önemli. platesle terlemezsiniz. ama vücudunuz oksijen alır. kaslarınız esner. bu sizin için avantaj sağlar tabiki. ve spora çok vakit ayıramayanlar için ideal bi spor çeşididir plates. fakat dediğim gibi hem doğa sporu hem de eve dönünce plates yapabilirsiniz. çünkü terlemeniz toksin atmanız için çok önemli bir etken. zaten bunu yaptığınızda ilk bir kaç gün içinde terlemeyle attığınız toksinlerin cildinizi ne kadar değiştirdiğini görüceksiniz. ve sadece yüzünüzde değil tüm vücut derinizde yerimseniben

*** uyku düzeniniz çok önemli. akşam erken yatın en geç 11-12. bu saatten daha geç yatmayın. sabah 8den sonra uyanmayın. en geç 8de ayakta olun. bunu kural haline getirin. disiplinli hayat metabolizmayı hızlandırır ve sürekli canlı tutar. ilk zamanlar zorlanırsınız ama zaman içerisinde alışacaksınız. zaten hava sıcak olduğu için sabah erken spora çıkmak çok daha mantıklı.böylece hem kalori yakar hem de terleyip toksin atarsınız. hem de metabolizmanız hızlanır. vücut spordan sonra endorfin salgılamaya başlar bu da sizin psikoljik moral seviyenizi hep yüksekte tutar. iyi bir moralle spor ve güneş ışığı sayesinde hem bol bol seratonin(mutluluk hormonu) hem de D vitamini saldılarsınız. ve bu başarıya çıkan merdivenleri üçer beşer koşarak çıkmanız demekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

*yüzündeki sivilcelerin kollarındakilerden farklı olmasının sebebi yüz ve kol derinin yapılarının birbirinden çok farklı olması. onların içinden kan çıkmasının sebebi eğer yüz derindede benzer sorun varsa bu açıklamam ikisi için de geçerli: bazen sivilceler üst deri tabakasında oluşur. ki bunlar sizler için en güzel sivilcelerdir. onları sevin ve onlar için endişelenmeyin. keza birazdan anlatacağım sivilcelere göre çok daha zararsız acısız ve geçmesi iz bırakması çok daha az olan sivilce çeşididir bu tür. kafaları beyaz olur. içleri hafifce sıktığınızda içini boşaltabilirsiniz ve bephanten tedavisini yaparsınız hemen ve ertesi günü puff olmuş olurlar büyük ölçüde kaydirigubbakcemile2 bir diğer sivilce türümüz de deri altında oluşan (şuan senin kollarında olanlar) yani derinin daha alt katmanlarında oluşan sıklıkla daha çok ağrı yapan. kırmızı kırmızı benek şeklinde olup elinizi değdiğinizde daha az pürüz hissettiğiniz(çok şiş değilse eğer) sıktığınızda kanlı sulu iltihap çıkaran (normal bir sivilce önce beyaz iltihap ve iltihabın tükenmesinden sonra kan çıkmasına rastlanan sivilcedir. bu türümüzde ise tamamen karışık irin gelir) sivilce türümüzdür. bunlar genellikle kimyasal içerikli maddelerden kaynaklı reaksiyonlardır. cilt tarafından emilen kimyasal derinin alt tabakalarına indiğinde burda vücut tarafından zararlı olduğu farkedilip hemen karşılarına baraj kurulur. bu da senin sıktığında çıkan ihtihap oluyor canım. bunun için de kesinlikle ağır kimyasal değdirmiceksin. dediklerime harfiyen uyarsan çok kısa sürede çok önemli yol kat edersin... bephanteni kollarına da uygulayabilirsin bunda bir sakınca yok. bephanten plusu uygulamamanız gereken alanlar: ağız mukozası(ağız içi ve dudaklar(dudak kenarı olabilir dilinizi götürüp emmediğiniz ağız içine sokmadığınız sürece) vajinal mukoza için de kesinlikle uygun değildir. vücudunuzda diğer her yerinizde kullanabilirsiniz. ayrıca anol fissür tedavisindede çok etkili sonuçlar vermektedir.

* rujlar ve farların bi zararı olmaz tahminimce. sonuçta sivilce üstüne kullanılan maddeler değil. bende de var avonun birkaç şeyi. ruj ve kalem. bi sıkıntı olmadı benim için. bi de pudrasını aldım.memnunum. ama benim cildim sorunsuz bir cilt artık. o yüzden pudra beni etkilemez. sizler için max factor pudraları olabilir. ama kurşun içerikliyse hiç almayın. gerçi en iyisi hiç bişe kullanmamak tabi şuan sizler için. ama anlıyorum sizleri o şekilde görünmek gerçekten rahatsız edici oluyor. ama en azından hafif nefes alan bir pudra tercih etmeniz. ve tabiki güvenilir ve kaliteli alerji oranı en düşük olanı bulmalısınız.

GÜMÜŞ SUYUNU ASLA TASVıP ETMıYORUM ASLA ÖNERMıYORUM gümüş ağır bir metaldir arkadaşlar. ve vücudunuzda birikim yapma olasılığı çok yüksek. kesinlikle ve kesinliklee üstüne basa basa söylüyorum sakın haa sakınnnn öle şeyler sürmeyin yüzünüzelmaz:

zahiriye gelince onunla bu konu sayesinde tanıştık. en sadık ve başarmayı en çok isteyen arkadaşlarımızdan biri. koyduğum kurallara gerçekten uyuyor. ve çok ciddi başarı elde etti bir kaç gün içerisinde bile. onu özel olarak da takip ediyorum. forum dışındada. sanırım hepinize örnek olarak o çıkıcak gibi gözüküyor a.s

tüm sorularını eksiksiz cevaplamaya çalıştım canım. gözümden kaçan ya da anlamadığın olduysa yeniden sorarsın seve seve açıklarım:1rolleyes:

ilişkim için iyi dileklerin için allah razı olsun. çok teşekkür ederim canım. Allah sizleri benden daha mutlu etsin. kalbinizde hayrınızda ne iyiyse doğruysa istiyosanız onu versin...kaydirigubbakcemile3

umarım biran önce kurtulursun şimdiden başarılar diliyorum canım:teselli:

.

Eklentiler

• $palmolive pure cashmere.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Ahui felek.... paylaşımların için topic sahibi olarak sana çok çok teşekkür ediyorum. anlattıklarıma en yakın uygulamayı yapmış ve benim gibi baraşırı olmuş olmana çok sevindim...

bundan sonrada sivilcesiz izsiz dertsiz tarasız günler dilerim kaydirigubbakcemile5

canım sana özelden msj attım. sorun olursa burdan yaz bana ben özelden yanıtlarım. bu biraz önemli özel ve derin bi konu olduğu için herkesin görebildiği biyerden yazmak istemedim. hem benim için anlatması daha kolay olur hem de sen daha rahat olursun olumunekankayizsmile

zahiriye gelince onunla bu konu sayesinde tanıştık. en sadık ve başarmayı en çok isteyen arkadaşlarımızdan biri. koyduğum kurallara gerçekten uyuyor. ve çok ciddi başarı elde etti bir kaç gün içerisinde bile. onu özel olarak da takip ediyorum. forum dışındada. sanırım hepinize örnek olarak o çıkıcak gibi gözüküyor

tesekkurler hayatim :kedi: sayende

yelizim icten temizlik icin extra olarak 1bardak ilik suya 1 kasik elma sirkesi dokup icelim olmazmi? buda super bi beden temizligi sagliyomus .. sarimsak ve limona extra

konu başlığın ilgimi çekti ve sabahtan beri oturdum okudum yazdıklarınızı.çok saygı duydum sana hiç üşenmeden her yorumla ilgilenip cvp yazıyorsun.ve içten geldi her bi cümlen.o yüzden yarın gidip palmolive sabun ve bepanten plus alıyorum.zaten kullanılış şeklini ezbere öğrendim.ama değişimini de görmek istiyorum=)ekliyorum hemen... bnm fazla sivilce problemim yok sadece stresli ve regl zamanlarımda çıkıyor ancak sivilce lekelerimin gitmesi için senin formülünü deniycem sonuçtan haberdar ederimm

hepinize kucak dolusu sevgilerrr

Canım bna özelden msj atıcaktın unuttun sanırım :) Tabi cvp verilcek çok kişi var seni sıkıştırmak istemem ama heyecanlandm ben de merakla bekliyorum :1rolleyes:

kuzum ne sormuştun bana kusura bakma çok kişi msj atıyor unutuyorum hemen cvp veremediğimde. ama elimden geldiği kadar hızlı dönüş yapmaya çalışıyorum:S

olcak kuzum olcakkk :) sen herkese örnek olucaksın :) güç vericeksin :)

yelizim icten temizlik icin extra olarak 1bardak ilik suya 1 kasik elma sirkesi dokup icelim olmazmi? buda super bi beden temizligi sagliyomus .. sarimsak ve limona extra

hayır kuzum öyle birşeyi yapmayın. hem gerek yok hemde fazla asit almak şuan için sizlere sakıncalı. zaten limondan yeterince almanız gerekeni alıcaksınız. ayrıca ılık su ve sirke birkilteyken mide için faydasından çok zararı olur. asit sonuçta. ve ısınan bir asit ılık suyla. mide dengenizi bozmayın. böyle birşeye ihtiyacınız yok. şimdiye kadar anlattıklarım sizler için yeterli..lmaz:

çok teşekkürler canım. ekledim seni istediğin zaman girip bakabilirsin fotolara.

izlerin konusu biraz daha süreç ve zaman iseyen bi konu. bende sivilcelerden çok onlar için zaman harcadım. herşeyi biliyorsun artık okumuşsun. sabırla yapmaya devam et. hemen sonuç bekleme.. çok uzun zamanlardır birikmiş toksinler kimyasal atıklar var vücudunda... öle olmasa zaten vücut dirençlerin o izleri yok etmeye yeterdi. o yüzden sabırla devam et. yani onca zamanda dolduruduğun vücudunu bir anda süpere döndüremezsin. zaten bunu hızlandırmanın en iyi yolu spor... zaman içerisinde düzeldiğini göreceksin.. önerdiğim yöntemler kesinlikle sizler için uygulaması en kolay en risksiz ve başarısı sabitlenmiş önerilerdir. kendi yapmadığım ve sonuçlarını uzun zaman içersinde görmediğim hiçbirşeyi önermiyorum. arkadaşlar bilirler...

aramıza hoşgeldin diyorum... şimdiden başarılar ve bol sabırlar dilerim... sorun olursa çekinmeden sor. ister özelden ister forumdan. elimden geldiği kadar hemen dönüş yapmaya çalışırımolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

Ne demek canım anlıyorum zaten herkse ne kadar ayrıntılı cevap verdiğini de görüyorm çok takdir ettim valla harikasın opuyorumnanaktan

yelizcim Allah razı olsun çok güzel anlatmışsın...:sm_cool::1rolleyes:
fakat akşam 11-12 yat, sabah 8 kalk bana hiç uymuyoo ya sadece oraya takıldım kaldım mafoldumben
onun dışında yapmam gerekenler oturdu kafama.jeli kullanmıycam artık(ne paralar saydım ona bide ya eczane ürünü,doğal vs die) bilmiyorumkismile eczacı kadının Hacettepe mezunu olması,etkileyici konuşması,her ürünü dükkanına almaması,bir kaç örnek göstermesi o jeli almamda etkili oldu.çok fazla da köpürmüyor öyle.yüzümü kurutuyor biraz.bana alırken "bikaç ay sivilcelerin azar,artar sakın dert etme o dışarı atıyor cildindeki tüm sivilceleri, sonra tedaviye başlar" demişti.bakıyom hakkat dediği gibi azdırdı fazlasıyla, ama bizim jel bi türlü tedavi aşamasına geçemedi :roflol: bırakmak en doğru çözüm galiba..
bebe şampuanını kullanmıştım bir ara saçlarımı o kadar kötü yapıyoduki banyodan sonra zaten tarayamıyodum(haşur huşur kıra kıra) o ayrı bide kurutuyordu saçlarımı :1ninca: saçlarım boyalı ondan mı ki ya,boyalı olmasının bi etkisi varmı bebe şampunanın böyle olmasında..fisfisfis şimdi lorealin durulanmayan sprey kremi var onu kullansam faydası olur mu dersin bebe şampuanından sonra CADIARZU
avonun farını kullanıyorum dedim ya onuda şey için sordum.1 2 senedir göz altımda morluk oluşmaya başladı,torbalanmada hafif var.bunun için bi çözüm var mı :Saruboceq: bi hasatalığım yok öyle bildiğim.daha 23 yaşındayım,hormonlarım falan normal baktırmıştım tüylenme problemim için.geç yatıyorm,geç kalkıyorum,bilgisayar maşallah,spor yok ondan mı ki :gitme: bide itiraf: makyajımı çıkardığım çok nadir oluyor bilmiyorumkismile (gül suyuyla mı palmolive sabunla mı çıkarmalıyız.ama ben sadece göz makyajı yaptığım için sabun daha normal tabiki değilmi) :hulya:

yelizcim cilt bakımı bu şekilde ok.batıklar içinde zeytinyağı olabilir, deneme aşamasındayım demişsin o da ok. peki bide bu saç bakımı hakkında bikaç ip uçların olur mu(ısınmış zeytinyağı sürün saç uçlarına gibi bişey okumuştum formda) opuyorumnanaktan

canım şöyle başlayayım o zaman. doktora gittiğinde doktor sana misal 5 tane ilaç yazılı bi reçete verse ve iyileşmen yanlızca bunların hepsi bir arada olduğunda tam olarak kesin sonuç alabilirsin dese, sen doktor bey ben şu alttan ikinci ilacı beğenmedim kullananamam ben bunu dermisin????

spor ve uyku düzeni de bunun tam bir parçası.. ha yaparsın yapmazsın sana kalmış.. ama millet 1 ay sonra gelip saol yeliz cillop gibi oldum diye yorumlar yazmaya başladığında sen okuyup ah çeke çeke pişmanlık yaşarsın... eee o noktadada top sende artıkolumunekankayizsmile

ayrıca çok fazla pc başında kalmamaya çalış. çünkü yediğin radyasyonun haddi hesabı yok.. bu sadece cildin için değil tüm bedenine zararlı...

bence sen uyku düzeni için zorla kendini. sporada başla... hem bedenin hem hayatın biraz daha kalite kazansın.. emin ol kendini çok daha iyi hissediceksin.. ben senin yaşadığını yaşadım... aynı sen gibi düşünüyodum... ama bunları atlatınca iyiki de yapmışım diyorum... opuyorumnanaktan

durulanmayan sprey saçınıza uygun herhangi biri olabilir. boyanın bi etkisi olmaz o konuda rahat ol. saç tipinle ilgilidir muhtemelen. göz morluklarında bak bu söyleyeceğimin altına imzamı atıyorum kesinlikle ve kesinliklee uyku düzenini ayarlayıp spora başlayıp ve bilgisayardan biraz olsun uzaklaştığın zaman kesin olarak düzelicektir. dene ve gör... bişe kaybetmezsin

Son düzenleme:
ısınmış yağ ile ilgili sakın ha sakın öle şeyler yapmayın... zeytin yağını balı yumurta sarısını karıştırın sürün saçınıza hatta sırf zeytinyağı bile olur.. süper etkisini görürsünüz. ama temizlerken şampuanı yüzünüze getirmemeye dikkat edin.

ısınmış yağı koluna damlattığında hissedeceğin şeyi eğer saçında sinir olsaydı aynı oranda hissederdin. kesinlikle öle bişe deneme. ki nitekim fön çekmek bile hatta uzaktan fön tutup kurutmaya çalışmak bile saçları kırar. değilki sen bi de ısınmış yağ sürmek diyorsun... sakın canım sakın!!lmaz:

arkadaşlar birkaç saatliğine çıkıyorum... bi arkadaşım var onu da sizler gibi düzeltmeye çalışıyoruz...

çığlık çığlığa aradı şimdii yeliizzz acil gelmelisin bunu mutlaka görmelisin diye:sm_confused:

gidip bi bakıcam bakalım noldu :S

eve döndüğümde tekrar siteye giricem...

şimdilik kalın sağlıcakla...

tamam haklısın :çok üzgünüm: zorlayacağım ve başaracağım Allah'ın izniyle 1rolleyes:
yaptıklarımın farkındayım ama uzaklaşması çok zor oluyor :umursamaz: koca topiğin önünde itiraf ettim artık kendimi toplamanın vakti geldi kaydirigubbakcemile

anladım cnım bebe şampuanını kullanıyım,banyodan çıkıncada krem sprey idare eder beni vereliniortak bakım için bişey öneriyormusun canım benim buyrunnnnnnnnn

hımm yumurta, bal, zeytinyağı demişsin sanırım canım doğru mudur?boyalı,uçları kuru,dipleri yağlı berbat bir saçım var uygunmudur

Son düzenleme:
Ne demek canım anlıyorum zaten herkse ne kadar ayrıntılı cevap verdiğini de görüyorm çok takdir ettim valla harikasın opuyorumnanaktan

canım bugünkü yorumlarımı oku bu kırmızı sivilcelerin için. çoooooookkkk uzun bi yorum yazdım. hepsini anlattım orda. yine kafana takılırsa tekrar sor. polikistik over için de şimdi sna özelden msj atıyorum hemen... pcyi kapattım tekrar açtım geldim sana cvp vermeyi unuttum yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…