Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yüzün için bişe kullanıomusun canım?

O çok garip bir ilaç ya kafamçokkarıştı
Ben kullandığımı düşünemiyorum yani zaten çok sağlam bir psikolojim yok,onu kullanırsam Allah korusun intihara kadar gider yani eyvahedigeldismile
bir de yarattığı sağlık sorunlarını gördükçe de psikolojim daha beter bozulur :1ninca:

yuzun kaymak gibi olmus masallah. mis gbi sna destk erkek arkdsnda var tut elini bizde dua ederz sna insallah toparlanrsn cnm.cok kisinin duasini aldn ins! boshayallersmile sn neler basarmissin kndni toparlamasnida bilirsin be fistigimm guclubacismile

yüzün için bişe kullanıomusun canım?

imex kullanıyordum geceleri yatmadan önce. ama 2 gündür kullanmıyorum bıraktım. sivilcelere iyi geliyordu eskiden ama zaman geçtikçe etki etmemeye başladı.
onun dışında şu an için birşey kullanmıyorum.arada bir peeling yapıyorum ama işe yaramıyor o da kaydirigubbakcemile3

canım benimmmm çok sağollll....

toparlandım çok şükür... buna da şükürr.. hele aynaya baktığımda hakikaten mücize gibiydi bu süreç.. çoğu kişinin imkansız dediği bişeydi.. ama dediğin gibi sevdiceğimin çok desteğini gördümmŞeniz allah herkese onun gibisini nasip etsin..

kıza kıza bağıra çağıra kendime hakimiyetimi koruttu bana. bazen üzülüp kızıyodum ona. ama iyiki de yapmış. çoğu zaman onun baskısından tutuyodum kendimi kullanmıyodum yüzüme bişey.. şimdi ne kadar haklı olduğunu görüyorum :kedi:

allah hepinizi tez zamanda bu illetten kurtarır işallahhhhhhh :Saruboceq:

gerçekten insanın psikolojisini çok etkileyen bi durum bu.. ama dediklerimi uygulayın ve inanarak tutun kendinizi. biliyorum insan müdehale etmek istiyo ama tutun kendinizi.. aklınıza beni getirin kaydirigubbakcemile3 o yaptıysa ben de yaptım o da insan ben de diyin kendinizi motive din sositososito

ben de edicem elimden geldiği kadarrzemuszemus

o imex ne adi bsy oyle yaa bnde iz fln birakmisti amaaan uzak olsnn ilaclar.

sni dusunup fondoten surmcem kizz kaydirigubbakcemile3

kuzum yazının başından beri hep aynı şeyi söylüyorum dışarıdan yapılan hiçbir müdehale kesin çözüm değildirrr... babam bunu bana çok söyledi ama ben hiç dinlememiştim...

bak mesela yüze limon sürmek??? yüzüne sürüceğine otur ye hatır huturr ben hergün 1 limon yiyorum.. herkes yok zararlı yok tansiyonu şekeri düşürür falan diyo. bende zaten düşük şeker var olsa bende olurduu... hiiiçç de bi zararını görmedim aksine c vitamini aldığım için cildim kendini daha çabuk tamir etti. antiseptik olarak da sarımsak yiyodum ama okadar çok yiyodum ki anlatamam.. kokusundan rahatsız oluyorum diyen çiğnemeden hap gibi yutsun. kuzenim öyle yaptı işe gidiyor koku oluyor diye...

sarımsağın önemli bir antiseptik ve antibiyotik etkisi var kaydirigubbakcemile2

zahiri zaten sizin evin önüne çadır kurcam bu gidişle sempatiksalakcinni elini yüzüne değdiğin an pencereden içeri dalcam

iyi gclr gelecegn sahane yuz adaylari ve patronicemiz boshayallersmile kitap okiim ve yatiim ben opuyorm kocaman bayanssulusmile

o imex ne adi bsy oyle yaa bnde iz fln birakmisti amaaan uzak olsnn ilaclar.
ilk zamanlar memnundum ama şimdi hiç etki etmiyor,tretin de öyleydi mesela.

tamam limonu 3 gün uygulayıp bırakıcam söz
bugün sabah cildimi az da olsa yenilenmiş görünce birden sevindirik oldum sempatiksalakcinni

dene canım dene 3 gün zaman kaybı çok kayıp değil ama tahribatı 3 günde geçmez bilgine...

tabikide yenilenmiş olucak c vitamini verdin ama yüzün pul pul dökülücek haberin olsun lmaz:

ben hepsini denedim zamanındaa... diyorum ya ne merak ediosanız sorun söyleyeyim kaydirigubbakcemile5

benim cildim aşırı yağlı canım ya :sinifsinif: yıkıyorum 5 dk sonra hemen parlıyor :1ninca: limon yağ dengesini düzenler diye duymuştum,öyle çok kuruma yapmaz inşallah :Saruboceq:

ben saçlarımı önüme eğerde yıkarım şapır şapır yüzümden geçer şampuanlarrrr hiç aklıma gelmemişti yanakalrımda niye bu kadar çok çıkıyo diye deliriyorum bu aralar 5 seneden beri hep aynı şeylerrr polikistik over var bende ondan oluyo çok stresten oluyo sözde psikolojik destek alıyoz anlamadım gitti zaten depresyon ilaçları kimyasal onalrı içimden atmaqk içinde sivilce çıkırıyomdur allah bilir...nedir bu çektiğim ya ::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…