Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Maşallah canım gerçekten yeniden doğmuş gibi olmuşsundur.
Ne kadar zamnada düzeldi peki?

kuzum konumda ve şimdiye kadar yazdıklarımı yapmaya başladıktan ilk 1 ay içerisinde etksini göstermeye başladı...

ben daha sonra spora da başladım hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum en az 1 saat. ya da bisiklete biniyorum yine 1 saat...

terlemeylede toksinleri attım vücudumdan. ve gördüğün gibi sonuç :MÜKEMMELLL :hooray:

canim sivilce sorunum yokta

merak ettim de okudum

dogrudur yani yüz derisinin vücut derisinden farkli oldugu

vala canım ben de hiç düşünemiyodum başlarda... çok sancılı bir süreçti benim için... ve onca ilaç antibiyotik ve roaccutane kullanmanın sonundada sivilcelerimle baş başa kalınca bütün psikolojim bozuldu malesef :gitme:

ve onca acıya üzüntüye rağmen meğersem şampuanın alerji yaptığını ve bundan dolayı bu hale geldiğimi anlayınca çok daha fazla üzüldüm..

ve azmettim gördüğün hale geldim :hooray:

çevremde belki 20 30 kişiyi kurtardım bu yöntemle... tanıdıkları tanıdıkların tanıklarını...

o yüzden bu kadar iddalı söylüyorum zaten kaydirigubbakcemile2

cnm surayi kacirdim.sampuan markasi fark etmyo dmii? yda vucudunda sivilce olanlara mi soyledn?

elseve kullanyorm. artk yuzume degdirmeden gaaayet dkkatli dvrana dvrana

Gerçekten mükemmel canım
Üstelik bu kadar kısa zamanda hiçbir iz bırakmadan ve bişey yapmadan geçmesi çok şaşırtıcıakannehir
Kullandığın roacutane'ın da etkisi olmuştur ama mutlaka

cnm surayi kacirdim.sampuan markasi fark etmyo dmii? yda vucudunda sivilce olanlara mi soyledn?

elseve kullanyorm. artk yuzume degdirmeden gaaayet dkkatli dvrana dvrana

kuzum marka farketmez çünkü kimyasal içerik hepsinde aynı...

hele şu sodyum lauryl sülfat denilen madde (köpürmeye yarıyo) berbat birşey...

zaten sonuçta hepsi kimyasal... ben diş macunumu bile dikkatli alıyorum artık sodyum lauryl sülfat içerikli olmayan tercih ediyorum ve sadece sensodyn de var bu özellik...

yıllardır anlayamıyordum sürekli diş fırçalamama rağmen nie hala dişlerimin çürüdüğünü.. meğersem zaten fırçalamaktan oluyomuşşş:bbo: bu madde köpük yapan köpürmeyi sağlayan bi madde. aynı zamanda eritici aşındırıcı bir özelliğe sahip malesef :gitme:

yüz yıkama jellerindede sadece seba medde yok.. ama illaki başka kimyasallar var ondada... aman hepsi benden uzak olsun.. ben benliğimi buldum sonunda...

yüzümü geri kazanmak için ne çabalar verdim.. birdaha asla tek damla sürmem yüzüme ne yıkama jeli ne maske ne kür ne bişey:dilcikar:

Gerçekten mükemmel canım
Üstelik bu kadar kısa zamanda hiçbir iz bırakmadan ve bişey yapmadan geçmesi çok şaşırtıcıakannehir
Kullandığın roacutane'ın da etkisi olmuştur ama mutlaka

yok kuzum 2,5 sene önce kullandım ben o ilacı... hayatımı mahvettii

her seferinde onu bana yazan doktora lanet okuyorum.. hele hele de organlarda açtığı tahribatı belgeleriyle öğrendikten sonra...

en kötüsü de tedavi bittikten sonra çok beter bir şekilde tekrarlanmış olması ve onca acıyı uykusuz geceyi burun kanamaları dudak ve deri yırtılmalarını elime en ufak bir deterjan değmesi sonucunda oluşan ciddi reaksiyonları... hiç bir şekilde yıkanamadığım ( sabunla vs.) günlerin boa gitmesi oldu. en ufak bi kimyasal cildimde tepkime yapıyordu anında derim yarılıyordu.. roaccutane derimi inceltmişti çünkü. ellerimi sabunlayamıyordum. ki bende titizlik hastalığı var aşırı derecede hamde. zaten ne olduysa o yüzden oldu ya zaten :sinifsinif:

onca acıyı çektikten sonra aslında bütün bunlara sebep olanın çok basit bi kimyasal reaksiyon bir alerjiyle oluşan bişe olduğunu öğrendiğimde bana o ilacı yazan doktoru gebertmek istedim:1ninca:

ölümlerden döndüm o roaccutane saçmalığı yüznden:gitme:

sebebin şampuan olduğunu anlasalardı o aptallar onca acıyı boşuna çekmicektim ve o saçma sapan ilacı da kullanmak zorunda kalmıcaktım...

çoktan çözülecekti herşeyy ve çoktan ben iyileşicektim böyle :sinifsinif:

Son düzenleme:

Kıyamam ya sen çok yüksek mg. kullandın heralde?
Benim bundan 4-5 sene önce cildim yağlı gözeneklerim belirgin diye dr.a gitmiştim. Bana roacutane kullanmamı önerdi. Hiç haberim yoktu o zamanlar ciddi zararları olduğundan ben de seviniyorum cildimin yağı dengelencek diye. Öyle aman aman sivilcem olmadı hiç yağlı olduğundan 1-2 tane çıkardı. Hapım bitip de yazdıracağım zaman hastane tadilata girmişti ben de başka özel bir hastaneye gittim. Oradaki dr. resmen tersledi beni ben bunu hayatta yazmam, kendini öldürmek istiyosan git başka dr.a yazdır diye:1ninca:
Ben kısa bir süre kullandım ve en düşük mg. olanı kullanmıştım. O yüzden yanetkisini görmedim. Bazen dr.lar bilinçsizce herkese aynı ilacı verebiliyorlar.
Senin de toparlanmana sevindim canım.

yoook artik seni gordukten snra bende surmem :lepi: gecmisler olsun cnm ohaoldumsmile cidden ucuz atlatmissin ayrica sahane bsy bu azim ve sabrin sonu cok guzel olms boshayallersmile

rica ederim canım. işallah hayal kırıklığına uğramazsın ve düzelir yüzünolumunekankayizsmile

inşallah :Saruboceq:
Bu arada hemen havlumu kaldırıyorum :1ninca: kağıt havlu kullanıcam bundan sonra dediğin gibi. şu limon ve pudra da artık etki etmezse bırakıyorum bu işleri artık öyle şeyler uygulamam :sm_confused:
canım ne kadar güzel bir konu açmışsın gerçekten Allah razı olsun opuyorumnanaktan

sağol canım benim allah senden de razı olsun... ne demek bi yardımım dokunursa ne mutlu bana buyrunnnnnnnnn

canım bu rocauttan ne gibi zararlar werdi vücuduna bne de onu merak ettim
bnm annem kullandı bi zararı olmadı
acaba sonradan mı çıkıo zararı??

ah canım ahhh toparlanmak denirse tabi.. o gördüğün dağın görünen yüzü... bebek yüz...

ama içimi öyle bi tahrip etti ki o lanet ilaç gerçekten hayatımı mahvetii.. 7 ay boyunca ne yaşadığımı bi ben bi allah bilir. bi de üniversitedeydim kocaelide yalnız yaşıyodum...

gece su içmeye kalkıyorum hooopp burnum kanamaya başlıyor... sınav haftası strese giriyorum hooopp başlıyo bi kanama.. bu kanamalar yüzünden sınavı terketmek zorunda kaldım kaç defa... allahtan hocalarım durumumu bildiğinden çok yardımcı oldular. tabi benim derslere olan ilgim ve ciddi çabalarımdanda kaynaklanıodu bütün bunlar...

neyse çok şükür geçti gitti hepsi.. ama nefes darlıklarım hala devam ediyo üzüldüğümde yine darlanıyorum. eseri kaldı bana.. ayak derim bile bebek ayağı gibi hala incecik çok yumuşak.. ama çok şükür yüzüm toparlandı hiç olmazsa.

diyeceğim o ki her doktora inanmayın. gerçi ben onlarca doktor gezdim.. baştan savmak için bulduklarını yazıyolar işte peynir ekmek gibi..

işte herkes açsın gözünü. lmaz:

cnm resim koymuşsun herhalde göremedim
rica etsem tekrar koyarmısın
?

resimler profilimde yayımda. ama özel yaptım tüm siteye açık olmasın diye. sonuçta benim özelim sadece yardım amaçlı göstermek istemiştim bazı arkadaşlara.

özel oluncada sadece arkadaşım olanlar görebiliyormuş sanırım

anladım cnm
arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen görebilirim
okuduklarımdan gerçekten çoğu şeyde haklı olduğunu farkettim
dediklerini denicem bende
bilgilerin için çok sağol opuyorumnanaktan

canım gördüm resimlerini gerçekten senin adına çok sevindim.
Benim ağız çevrem problemli,sivilce,sivilce lekeleri,yağ butonları,siyah noktalar ne ararsan var sempatiksalakcinni ve burnum da çilek gibi siyah noktalar sağolsun sempatiksalakcinni

canım bu rocauttan ne gibi zararlar werdi vücuduna bne de onu merak ettim
bnm annem kullandı bi zararı olmadı
acaba sonradan mı çıkıo zararı??

yukarıda biraz bahsettim ama anlat anlat bitmez gerçekten.

sonradan öğrendim organ kaybı ve ölümlere sebep oluyormuş. psikolojiyi ileri derece etkileyip intiharlara sebep oluyormuş..

ki gerçektende "nasılsın" gibi insanca bir soruya bile kükreyerek cvp veriyodum ben ki normalde asla öle biri değilimdir..

onun haricinde derim aşırı yırtıkdı kullanırken. elimi sabunla bile yıkayamaz oldum. değilki bulaşık yıkamak falan imkansızdı yani..

tencereleri bile makineye atıyodum. elim en ufak deterjana deysin resmen etim yırtılıyodu çizgi çizgi..

kuzenim de kullandı sürekli düşüp düşüp bayılıyo. bu ilaçtan sonra oldu onunda. ve nedenini bulamadılar hala.

bende de vücudumda çok ciddi tüylenmeler oldu. hele sabahları ağrılarla uyanmak berbat bişeydi.. kolesterolümü 197lerde gördüm... hepsi yan etiklerimiş zaten. o kadar yüksek kolesterol hem de 7 ay boyunca... mutlaka bi hasar bırakacağı kesindi zaten...

roaccutane kullanırken belimi sakatladım.. ki 6 kiloluk bi ağırlığın bunu yapabilmesi çok saçmaydı.. vücut direncim düşmüştü ve kemiklerimi de zayıflatmış zaten sürekli kemik ağrısı çekiyodum. belimde şuan ciddi hasar var. umarım fıtığa çevirmez diye dua ediyorum. uzun süre ayakta kaldığımda ağır kaldırdığımda falan belimde bi kemik gibi bişey dışarı doğru çıkıyor. ve dokunduğunda eline geliyor... bi de şu hiç bitmeyen baş ağrıları... hala daha tutturdumu 1 hafta sürdürüyo.. yatıyorum kafamı kaldıramıyorum..

ya anlat anlat bitmez.. turp gibiydim o ilacı kullanmadan önce. tek derdim yüzümdeki sivilcelerdi.. bi kullandım o ilacıı dünyam tersine döndüü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…