Maşallah canım gerçekten yeniden doğmuş gibi olmuşsundur.
Ne kadar zamnada düzeldi peki?
hayır canım benim deri aynı deri değil. yüz derisi vücut derisinden çok farklıdır çok daha incedir. ,ve çok daha hassas...
yukardaki yorumlarımda vücudunda sivilcesi olanlar için ne yapmaları gerektiğini yazdım..
bebek şampuanı (tercihen komilinin yeni çıkardığı ya da johnsons baby.) yıkarsın saçlarını
daha sonrada durulanmayan bakım kremi ya da bakım spreyi sıkarsın duştan sonra. rahat rahat taranır saçların olumunekankayizsmile
inanmıyorum ya süper olmuşohaoldumsmile
mucize gibi bişey sanki
sadece şampuan kullanmayarak mı oldu canım yani ayy vallaha inanamadım
benim s,v,lce problemim yok ama bu kadar geçebileceğini hiç düşünmemiştim
cok moral oldun tatlm vala darisi basima kaydirigubbakcemile2
kuzum konumda ve şimdiye kadar yazdıklarımı yapmaya başladıktan ilk 1 ay içerisinde etksini göstermeye başladı...
ben daha sonra spora da başladım hergün düzenli olarak yürüyüş yapıyorum en az 1 saat. ya da bisiklete biniyorum yine 1 saat...
terlemeylede toksinleri attım vücudumdan. ve gördüğün gibi sonuç :MÜKEMMELLL :hooray:
cnm surayi kacirdim.sampuan markasi fark etmyo dmii? yda vucudunda sivilce olanlara mi soyledn?
elseve kullanyorm. artk yuzume degdirmeden gaaayet dkkatli dvrana dvrana
Gerçekten mükemmel canım
Üstelik bu kadar kısa zamanda hiçbir iz bırakmadan ve bişey yapmadan geçmesi çok şaşırtıcıakannehir
Kullandığın roacutane'ın da etkisi olmuştur ama mutlaka
yok kuzum 2,5 sene önce kullandım ben o ilacı... hayatımı mahvettii
her seferinde onu bana yazan doktora lanet okuyorum.. hele hele de organlarda açtığı tahribatı belgeleriyle öğrendikten sonra...
en kötüsü de tedavi bittikten sonra çok beter bir şekilde tekrarlanmış olması ve onca acıyı uykusuz geceyi burun kanamaları dudak ve deri yırtılmalarını elime en ufak bir deterjan değmesi sonucunda oluşan ciddi reaksiyonları... hiç bir şekilde yıkanamadığım ( sabunla vs.) günlerin boa gitmesi oldu. en ufak bi kimyasal cildimde tepkime yapıyordu anında derim yarılıyordu.. roaccutane derimi inceltmişti çünkü. ellerimi sabunlayamıyordum. ki bende titizlik hastalığı var aşırı derecede hamde. zaten ne olduysa o yüzden oldu ya zaten :sinifsinif:
onca acıyı çektikten sonra aslında bütün bunlara sebep olanın çok basit bi kimyasal reaksiyon bir alerjiyle oluşan bişe olduğunu öğrendiğimde bana o ilacı yazan doktoru gebertmek istedim:1ninca:
ölümlerden döndüm o roaccutane saçmalığı yüznden:gitme:
sebebin şampuan olduğunu anlasalardı o aptallar onca acıyı boşuna çekmicektim ve o saçma sapan ilacı da kullanmak zorunda kalmıcaktım...
çoktan çözülecekti herşeyy ve çoktan ben iyileşicektim böyle :sinifsinif:
kuzum marka farketmez çünkü kimyasal içerik hepsinde aynı...
hele şu sodyum lauryl sülfat denilen madde (köpürmeye yarıyo) berbat birşey...
zaten sonuçta hepsi kimyasal... ben diş macunumu bile dikkatli alıyorum artık sodyum lauryl sülfat içerikli olmayan tercih ediyorum ve sadece sensodyn de var bu özellik...
yıllardır anlayamıyordum sürekli diş fırçalamama rağmen nie hala dişlerimin çürüdüğünü.. meğersem zaten fırçalamaktan oluyomuşşş:bbo: bu madde köpük yapan köpürmeyi sağlayan bi madde. aynı zamanda eritici aşındırıcı bir özelliğe sahip malesef :gitme:
yüz yıkama jellerindede sadece seba medde yok.. ama illaki başka kimyasallar var ondada... aman hepsi benden uzak olsun.. ben benliğimi buldum sonunda...
yüzümü geri kazanmak için ne çabalar verdim.. birdaha asla tek damla sürmem yüzüme ne yıkama jeli ne maske ne kür ne bişey:dilcikar:
rica ederim canım. işallah hayal kırıklığına uğramazsın ve düzelir yüzünolumunekankayizsmile
inşallah :Saruboceq:
Bu arada hemen havlumu kaldırıyorum :1ninca: kağıt havlu kullanıcam bundan sonra dediğin gibi. şu limon ve pudra da artık etki etmezse bırakıyorum bu işleri artık öyle şeyler uygulamam :sm_confused:
canım ne kadar güzel bir konu açmışsın gerçekten Allah razı olsun opuyorumnanaktan
Kıyamam ya sen çok yüksek mg. kullandın heralde?
Benim bundan 4-5 sene önce cildim yağlı gözeneklerim belirgin diye dr.a gitmiştim. Bana roacutane kullanmamı önerdi. Hiç haberim yoktu o zamanlar ciddi zararları olduğundan ben de seviniyorum cildimin yağı dengelencek diye. Öyle aman aman sivilcem olmadı hiç yağlı olduğundan 1-2 tane çıkardı. Hapım bitip de yazdıracağım zaman hastane tadilata girmişti ben de başka özel bir hastaneye gittim. Oradaki dr. resmen tersledi beni ben bunu hayatta yazmam, kendini öldürmek istiyosan git başka dr.a yazdır diye:1ninca:
Ben kısa bir süre kullandım ve en düşük mg. olanı kullanmıştım. O yüzden yanetkisini görmedim. Bazen dr.lar bilinçsizce herkese aynı ilacı verebiliyorlar.
Senin de toparlanmana sevindim canım.
cnm resim koymuşsun herhalde göremedim
rica etsem tekrar koyarmısın?
resimler profilimde yayımda. ama özel yaptım tüm siteye açık olmasın diye. sonuçta benim özelim sadece yardım amaçlı göstermek istemiştim bazı arkadaşlara.
özel oluncada sadece arkadaşım olanlar görebiliyormuş sanırım
canım bu rocauttan ne gibi zararlar werdi vücuduna bne de onu merak ettim
bnm annem kullandı bi zararı olmadı
acaba sonradan mı çıkıo zararı??
anladım cnm
arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen görebilirim
okuduklarımdan gerçekten çoğu şeyde haklı olduğunu farkettim
dediklerini denicem bende
bilgilerin için çok sağol opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?