ben saçlarımı önüme eğerde yıkarım şapır şapır yüzümden geçer şampuanlarrrr hiç aklıma gelmemişti yanakalrımda niye bu kadar çok çıkıyo diye deliriyorum bu aralar 5 seneden beri hep aynı şeylerrr polikistik over var bende ondan oluyo çok stresten oluyo sözde psikolojik destek alıyoz anlamadım gitti zaten depresyon ilaçları kimyasal onalrı içimden atmaqk içinde sivilce çıkırıyomdur allah bilir...nedir bu çektiğim ya ::gitme:
benim cildim aşırı yağlı canım ya :sinifsinif: yıkıyorum 5 dk sonra hemen parlıyor :1ninca: limon yağ dengesini düzenler diye duymuştum,öyle çok kuruma yapmaz inşallah :Saruboceq:
vala canım benim yüzümü pul pul döktü ki o zaman böyle değildi cildim. şimdi dengeli gerçi..
ama erkek arkadaşımın çok yağlı yüzü. hiç bişe kullanmıyo yüzüne. maşallahh ne sivilce kaldıı ne iz ne bişey... hatta yağlı ciltler daha şanslı çünkü ciltleri kendini çok daha hızlı yeniler.. ve yağlı ciltler eğer yağ dengeleri bozulmazsa çok geç yaşlanır ve çok geç kırışırlar kaydirigubbakcemile2
örneğin benim babam. 50 yaşında ama yanımda görseniz abim ya da sevgilim sanarsınız laelaelaelaelae
bak şimdi
bugün de yapıyorum,yarın sabah etkisini görmezsem,daha da yapmıyorum. guclubacismile
ikna oluyorum yavaş yavaş bak :roflol:
evet canım 11. sayfaya gelince ancak
fotoları ben kaçırdım mıakannehir bilmiyorumkismile
cnm arkadaslkk teklifi yapman grk. profilinde eklemis. sok olcaksin gorunce eminim kafamçokkarıştı
cnm arkadaslkk teklifi yapman grk. profilinde eklemis. sok olcaksin gorunce eminim kafamçokkarıştı
hayır canım özel yaptığım için sadece arkadaşım olanlar görebiliyor. eklersen kabul ederim. bakarsın. bana özel oldukları için sadece yardım amaçlı gösteriyorum. tüm siteye açık değila.s.
tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan
ekledim cnm kaydirigubbakcemile5
bni dusunmekten uyuyamadin diiiii mi
tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan
ekledim cnm kaydirigubbakcemile5
valla uyumadm iste :
:hulya: ben bisyler sordum yine sana kaydirigubbakcemile3 hadi cvpla :kedi:
naapsak gel bize de okey oynayalm sempatiksalakcinni
uyumadm kzlar yaa
heeey yeliiiz doverm sni hee gozumden kacmis su limondu sarimsakti fln nooluyoklava: neler yedin ictin kac saat uyudun heeepsini paylas bakiim makyaj urunlernide ogrenelm sampuanina kdr her biseyiniii yasakkelime kaydirigubbakcemile3 biliimde kndmi sna uyarliim Şeniz taam kiz bda da sikmam sunu bayanssulusmile su di mi? sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?