Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bana da vermişlerdi depresyon ilacı. çünkü kafayı yiyorum sanmışlardı. kocaelide kışın buz gibi soğuğunda her hafta halıları balkona atıp yıkıyodum öğrenci evimde.. aslında psikolojimi bozan roaccutaneydi. bi de bana onu kullanırken asla başka ilaç kullanmıcaksın. depresyon ilacını da yatışmak için alıcaksın mecbur kaldığında sadece demişlerdi. çünkü sinirlenince damarlar geriliyodu ve burnum kanamaya başlıyodu. ilacın etkileri işte...

ben napıyodum dersin biran önce sakinleşmek için tek ölçek içmem gereken ilacı buz dolabını açıp kapağına ayağımı dayayıp şişeyi güm diye kafaya dikiyodum.. çünkü sakinleşemiyodum...

fotolarımı gördünmü bilmiyorum ama yaptığın şeyin bu kadar etkilediğini görmek sana ne hissettirirdi bilmiyorum

benim cildim aşırı yağlı canım ya :sinifsinif: yıkıyorum 5 dk sonra hemen parlıyor :1ninca: limon yağ dengesini düzenler diye duymuştum,öyle çok kuruma yapmaz inşallah :Saruboceq:

vala canım benim yüzümü pul pul döktü ki o zaman böyle değildi cildim. şimdi dengeli gerçi..

ama erkek arkadaşımın çok yağlı yüzü. hiç bişe kullanmıyo yüzüne. maşallahh ne sivilce kaldıı ne iz ne bişey... hatta yağlı ciltler daha şanslı çünkü ciltleri kendini çok daha hızlı yeniler.. ve yağlı ciltler eğer yağ dengeleri bozulmazsa çok geç yaşlanır ve çok geç kırışırlar kaydirigubbakcemile2

örneğin benim babam. 50 yaşında ama yanımda görseniz abim ya da sevgilim sanarsınız laelaelaelaelae

bak şimdi
bugün de yapıyorum,yarın sabah etkisini görmezsem,daha da yapmıyorum. guclubacismile
ikna oluyorum yavaş yavaş bak :roflol:

uyumadm kzlar yaa

heeey yeliiiz doverm sni hee gozumden kacmis su limondu sarimsakti fln nooluyo klava: neler yedin ictin kac saat uyudun heeepsini paylas bakiim makyaj urunlernide ogrenelm sampuanina kdr her biseyiniii yasakkelime kaydirigubbakcemile3 biliimde kndmi sna uyarliim Şeniz taam kiz bda da sikmam sunu bayanssulusmile su di mi? sengözlerimebaksanab

kizceler bide olumlama yapalm hiii bebis gbi yuzle hayal imgeleme fln kaydirigubbakcemile2 ikinci icten destek olrr :kedi:

cnm arkadaslkk teklifi yapman grk. profilinde eklemis. sok olcaksin gorunce eminim kafamçokkarıştı

fotoları ben kaçırdım mıakannehir bilmiyorumkismile

hayır canım özel yaptığım için sadece arkadaşım olanlar görebiliyor. eklersen kabul ederim. bakarsın. bana özel oldukları için sadece yardım amaçlı gösteriyorum. tüm siteye açık değila.s.

cnm arkadaslkk teklifi yapman grk. profilinde eklemis. sok olcaksin gorunce eminim kafamçokkarıştı

tşk ederim tatlımopuyorumnanaktan

ekledim cnm kaydirigubbakcemile5

valla uyumadm iste :
:hulya: ben bisyler sordum yine sana kaydirigubbakcemile3 hadi cvpla :kedi:

naapsak gel bize de okey oynayalm sempatiksalakcinni

valla uyumadm iste :
:hulya: ben bisyler sordum yine sana kaydirigubbakcemile3 hadi cvpla :kedi:

naapsak gel bize de okey oynayalm sempatiksalakcinni

hee sor canım anlatiim ben sana kaydirigubbakcemile5

vala ne güzel olurdu hee sen gel ben çadırı kurdum kapıya

bak buu lülülülülülü anaam pek datlisin kz sn catir catir yazsmak istyorm gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…