Sivilceli Ciltler sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bak buu lülülülülülü anaam pek datlisin kz sn catir catir yazsmak istyorm gamyoncuiremsu

yaz kuzum yazz
limonu yiyodum ben hatır hutur. sarımsağıda bi oturdummu bi kalıbını yiyodum işte. ama kimisinin midesine dokunuyo o yüzden sen hap gibi yutmakla başka. yani bir iki yut öle abartmadan. baktın iyi gidiyo bir süre sonra arttırırsın birazcık daha :içelim:

Son düzenleme:

kiiiz ztn sogan sarimsak fln pek severm sempatiksalakcinni

lakin tek basina yetiyomu ? eyvahedigeldismile

tum sorularimin cvbi bu mu simdi ? Çok üzgünüm çoook

kiiiz ztn sogan sarimsak fln pek severm sempatiksalakcinni

lakin tek basina yetiyomu ? eyvahedigeldismile

tum sorularimin cvbi bu mu simdi ? Çok üzgünüm çoook

canımm tüm sorularının değil. sadece işe yararlığın bi parçası bu. yani doğal atibiyotik diyelim...

şampuan elidor kullanıyorum turuncu olanı. benim saçıma bi tek o iyi geldi..

makyaj malzemesi olarak kaliteli şeyler kullanmaya özen gösteriyorum. avon pudrayı ilk kez aldım memnun kaldım. ama tekrar söylüyorum benim cildim şuan için problemsiz bir cilt o yüzden bi sakınca görmüyor olabilirim. sivilceliyken innova kullandım ama maske gibi duruyor max faktör kullandım o iyiydi.

ruj olarak farketmez zaten ne kullandığın. allık olarak loreal kullanıyorum. önemli olan pudra ve allık zaten şimdilik senin için kaydirigubbakcemile3

ben hcbsy kullanamcam dmi smdiii mafoldumben

neyse sabiiiir yelizz gorcen kizim sen tarih veriyorum agustos sonu gbi goruselimmm sempatiksalakcinni

n okudun cnm sen ? meslegn nedir ? cilt uzmani gibisin su anda kaydirigubbakcemile3

ben hcbsy kullanamcam dmi smdiii mafoldumben

neyse sabiiiir yelizz gorcen kizim sen tarih veriyorum agustos sonu gbi goruselimmm sempatiksalakcinni

n okudun cnm sen ? meslegn nedir ? cilt uzmani gibisin su anda kaydirigubbakcemile3

vala bilsem öle bişe okurdum

kocaeli üniv. yönetici asistanlığı bitirdim. şimdi işletme son sınıf. bitiyodu bütlere kaldım 2 dersten. işallah bitecek bakalım:bbo:

oooh gozunu seviim masallh masallhh fena kiskaniyorm blesin mcukaa

yok be kuzumm hiç de kıskanma bence.. gittiğinde görceksin bunu mu bu kadar büyütmüşler diceksin.. öle süsleyip püsleyip anlatıyolar. ama ne okuması okadar muhteşem ne de bitirdikten sonrası. ortalık çok kötü güvenilir bi yer yok çalışmak için.. anlıcaksın sen de gidip döndüğünde:teselli:

bnde yasadgm yerde uni.ye gdiim burda calisiim istyorm insallah hayrlisi bakalm snuclar bi gelsnde terchler yapilsiiin bakalmmm bebek yuzumle gtcem uni.ye sempatiksalakcinni

bnde yasadgm yerde uni.ye gdiim burda calisiim istyorm insallah hayrlisi bakalm snuclar bi gelsnde terchler yapilsiiin bakalmmm bebek yuzumle gtcem uni.ye sempatiksalakcinni

işallh canım benim herşeyin hayırlısıııı :Saruboceq:

benim pilim bitiyor canım gidip şarj olmam lazım biraz sempatiksalakcinni

uyuyalım güzelleşelimmm daha sabah kalkıp spora gidicem çok geç kaldım uyumak için eyvahedigeldismile

aa.. bu topik ne güzelmiş..
LOCAnın topiğinde gördüm seni yeliz.. bi baktım faydalı faydalı bir kon u açmışsın..takipçinim artık..

hosgeldinnnnn

gunaydin guzellik kizceleri kaydirigubbakcemile5 hadiiii kaliteli bi kahvalti ve ardndan spora toksinj atcaz sositososito yeliiiiiz 4te uyuudum kizzz

canım doğru haklısında ben yüz yıkama jeli kullanmasam neyle yıkıycam yüzümü
ayrıca ister istemezde şampuan deyiyo yüze

cnm yelizin onerisi sadece yuzune uygun dengeleyici bi sabun kullanman.ayrica basini egerekte yikayablrsn sampuan yuzune degmesn diye..

yeliz ruyamda bebek gbi bi yuze sahipmisim sempatiksalakcinni sonunda gordum yaniiii boshayallersmile

bende yıllardır o doğaldır sür bu doğaldır sür..diye diye mahvetmiştim yüzümü..ama artık takmıyorum daha doğrusu uğraşmaktan sıkıldım..yalnız benm yüzüm karma sadece vich nin yüz yıkama jelini kullanıyorum kremde yine vich nin okdar..bnm derdim bende nadir sivilce çıkar ama normal siivilce gibi deildir(yani ucu hiç beyaz olmaz)kırmızıdır şişer ve iner lekesi kalr uzun zamanda orda kalır..ben bi tek buna sinir oluyorum..bana önereceğinin bişiy var mıdır yelizim?

Yeliz dün gece limon ve pudrayı hazırladım,zaten uykum vardı aslında yapmıcaktım kaydirigubbakcemile3 öylesine hazırladım zaten limonu az koymuşum alçı gibi olmuştu.onu da sürmeye çalıştım biraz, beklemedim de hemen yıkadım :roflol:
Her işte bir hayır vardır bak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…