- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Ne kadar art niyetlisinUzun ve kalın oldukları için mi şeyleri ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar art niyetlisinUzun ve kalın oldukları için mi şeyleri ?![]()
2 ay kadar iş için Güney Afrika'da Johannesburgda kaldım. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor bence sizeOncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiilçok masum ve sempatik geliyorlar bana o yuzdenn, kadini da erkegi dee
Benim kucukken elimden birakmadigim oyuncak bebegim de siyahi bebekmis, kucuklukten geliyor heralde![]()
Başlığı görür görmez aklıma gelen tek şey.skskskNeden siyahi?Yoksa?
Hayır susmalıyım.
![]()
Nasillar pekii2 ay kadar iş için Güney Afrika'da Johannesburgda kaldım. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor bence size![]()
Siz de haklisiniz tabii ama hiç aklımda olmayan bir şeydii. Ben korkarim zatenBaşlığı görür görmez aklıma gelen tek şey.sksksk
Sakaaa?Benim de var üniversiteden siyahi arkadasim birkaç tane, ayarliiiiim sana![]()
Kız nuran sen neler biliyorsun öyleUzun ve kalın oldukları için mi şeyleri ?![]()
İnsta acip bioma kocisinin prensesi, Somali geliniBenim de var üniversiteden siyahi arkadasim birkaç tane, ayarliiiiim sana![]()
Saat 12yi gecince k.kda donen muhabbetler, temsili degilKız nuran sen neler biliyorsun öylekocan okuyor ayıptır daha onunkini görmeden
Biri mühendis, biri doktora yapıyorSakaaa?![]()
Sinavsiz gecisse eger 'sizi de gönderecegiz' diyorum sadeceee hahsshBiri mühendis, biri doktora yapıyorarkadaş arkadaşın peze...... lafını bilirsiniz ahahahajsjs
Benim bir arkadaşımda sadece uzun saçlı erkek istiyordu bundan hoşlanıyorum diyordu. Cidden kızın sadece bir tane kısa saçlı flörtü oldu hep uzun saçlı erkeklerle çıktı. Eşide uzun saçlı. Zevk meselesi herhalde öyle seviyordur arkadasinizda. Bende sarışın hiç sevmem mesela. Sarışın birini beğendiğim hiç olmadı. Evet Kıvancı da beğenmem meselaMerhaba Kıbrıs'ta cok siyahi var.nicin ozellikle onlar sarisinlar degil merak ettim.?
Br arkadasmda erkek arkadaslarni sadeve renkli gozlu istiyordu aciklayamiyordu sebebini ondan sordum
Ay yok be iç anadolu da en son akla gelecek yerde bile var artık bunlardan ben bizim burda gördüm geçen bi kaç tane üniversitesi için geldiklerinden çogu şehirde oluyorlar şansın eskisine göre daha yüksek yaniTüm oklar İstanbulu gosteriyorülen istanbul herkesin bir gün isi dusecektir sanaa
Hayır yani bu kadarda üstü kapalı konuşulmaz ki hiç detay vermemiş anlamadikNe kadar art niyetlisin![]()
Uniyi bitirdim, ama bitter cikolatam icin tekrar okuyabilirimKaç yaşındasınız? Uni caglarindaysaniz universitenizin Tömer merkezine gidin
Güney Afrika'da vize probleminden dolayı havalimanındaki nezarethaneye düşmüşlüğüm varNasillar pekii