• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyahi insanlarla nasil tanisabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiil😃 çok masum ve sempatik geliyorlar bana o yuzdenn, kadini da erkegi dee 💝
Benim kucukken elimden birakmadigim oyuncak bebegim de siyahi bebekmis, kucuklukten geliyor heralde 😂
2 ay kadar iş için Güney Afrika'da Johannesburgda kaldım. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor bence size ☺️

Benim de var üniversiteden siyahi arkadasim birkaç tane, ayarliiiiim sana 😂😂

Merhaba Kıbrıs'ta cok siyahi var.nicin ozellikle onlar sarisinlar degil merak ettim.?
Br arkadasmda erkek arkadaslarni sadeve renkli gozlu istiyordu aciklayamiyordu sebebini ondan sordum
Benim bir arkadaşımda sadece uzun saçlı erkek istiyordu bundan hoşlanıyorum diyordu. Cidden kızın sadece bir tane kısa saçlı flörtü oldu hep uzun saçlı erkeklerle çıktı. Eşide uzun saçlı. Zevk meselesi herhalde öyle seviyordur arkadasinizda. Bende sarışın hiç sevmem mesela. Sarışın birini beğendiğim hiç olmadı. Evet Kıvancı da beğenmem mesela 😁

Tüm oklar İstanbulu gosteriyor🤦🏻‍♀️ ülen istanbul herkesin bir gün isi dusecektir sanaa
Ay yok be iç anadolu da en son akla gelecek yerde bile var artık bunlardan ben bizim burda gördüm geçen bi kaç tane üniversitesi için geldiklerinden çogu şehirde oluyorlar şansın eskisine göre daha yüksek yani 😂

Kaç yaşındasınız? Uni caglarindaysaniz universitenizin Tömer merkezine gidin

Güney Afrika'da vize probleminden dolayı havalimanındaki nezarethaneye düşmüşlüğüm var 🤣 Hayatımda yaşadığım en kotu olaylardan biridir. 2 devasa zenci adamın yanıma gelip beni korkutması ciddi anlamda travma yaratmıştı bende.

Afrika suç oraninin çok yuksek olduğu bir yer. Beraber çalıştığım arkadaşımın babası evine giren hırsız tarafından öldürülmüştü mesela. Çalıştığım firmanın kamyonları yolda soyulup duruyordu.

Oldukça iyi kişilerle de tanıştım, çalıştım ama bu kadar yuksek suç oranının/ yoksulluğun olduğu yerlerden sadece sempatik kişiler çıkmıyor işte. Dikkatli olmakta fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X