• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyahi insanlarla nasil tanisabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güney Afrika'da vize probleminden dolayı havalimanındaki nezarethaneye düşmüşlüğüm var 🤣 Hayatımda yaşadığım en kotu olaylardan biridir. 2 devasa zenci adamın yanıma gelip beni korkutması ciddi anlamda travma yaratmıştı bende.

Afrika suç oraninin çok yuksek olduğu bir yer. Beraber çalıştığım arkadaşımın babası evine giren hırsız tarafından öldürülmüştü mesela. Çalıştığım firmanın kamyonları yolda soyulup duruyordu.

Oldukça iyi kişilerle de tanıştım, çalıştım ama bu kadar yuksek suç oranının/ yoksulluğun olduğu yerlerden sadece sempatik kişiler çıkmıyor işte. Dikkatli olmakta fayda var.
Anında sogudum yalniz 😃 tovbe est sempatik dedik neler duyuyoruz

Kizlar selam. Tüm linçlere hazirim😃 şu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli 👨🏿 yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum👩🏿👨🏿👩🏿👨🏿
Gel bizim kat dolu siyahi 🤣🤣 mahalle desen uluslararası gibi bişey ne tür insan ararsan var yani 🤣🤣

Farkindalar demek ki ne kadar sempatik olduklarinin😃
Siyahiler hep siyahilerle takılıyor. Buranın geneli esmer. Esmerler mi yüz vermiyo siyahiler mi anlamıyorum. Ama çoğuda sakin sessizler.
Bizim Türk erkeği gibi vur kır ruh hastası ol değil.

Siyahiler hep siyahilerle takılıyor. Buranın geneli esmer. Esmerler mi yüz vermiyo siyahiler mi anlamıyorum. Ama çoğuda sakin sessizler.
Bizim Türk erkeği gibi vur kır ruh hastası ol değil.
Kesin dışlıyorlardır o yuzden onlar da kendi içlerinde takiliyorlardir :(

Güney Afrika'da vize probleminden dolayı havalimanındaki nezarethaneye düşmüşlüğüm var 🤣 Hayatımda yaşadığım en kotu olaylardan biridir. 2 devasa zenci adamın yanıma gelip beni korkutması ciddi anlamda travma yaratmıştı bende.

Afrika suç oraninin çok yuksek olduğu bir yer. Beraber çalıştığım arkadaşımın babası evine giren hırsız tarafından öldürülmüştü mesela. Çalıştığım firmanın kamyonları yolda soyulup duruyordu.

Oldukça iyi kişilerle de tanıştım, çalıştım ama bu kadar yuksek suç oranının/ yoksulluğun olduğu yerlerden sadece sempatik kişiler çıkmıyor işte. Dikkatli olmakta fayda var.
güçlü beden iki hane iq problems. Ben söylemiyorum ortalama o. Türkiye de iki hane.

Bizim semt pazarında bile var :) da neden siyahi , acaba o söylentiler gerçekten doğru mu yoksa şehir efsanesi mi bende onu merak ettim şimdi:) standart dışı mı gerçekten:)

Benim bi tanıdığımın kızı vardı o da takıktı zencilere. Saatçi bi tane buldu beraber yaşamaya başladılar ama sonrasını bilemiyorum

Afrikaya git garanti olsun istemediğin kadar alır gelirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X