siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ( çok merak ediyorum )

aynen canım kim ne yaparsa kendine yapar ben takmıyorum onun için .....gözden çıkardım onu sadece zamanını bekliyorum

aynen canım kim ne yaparsa kendine yapar ben takmıyorum onun için .....gözden çıkardım onu sadece zamanını bekliyorum

ben artık anladımki erkeklere evlilik yaramıyo ulaşılmaz olacaksın yasak olacaksınn o zaman istedin gibi oluyolar ama evli olunca hiç bi degerin yok nie çünkü ceptesin biz kadınlar baslarda önemsendigimizi anlayınca kendimizi bişi sanıyok bu erkeklerde evlendikten sonra bi tarafı kalkıyo eyvallah etmiyolar of of bende çok bocalıyorum keşke baslardaki gibi olsaydı hep şimdi hep muhalefet ben akp o chp hepsi odun buraya girip kendimi teselli ediyorum daha odunlarını görünce :))) sana gelince arkadaşımm erkekler bizler kadar ince düşünceli olsaydı zaten odun olmazlardı biz ince düşünceli oldumuz için hep kırılan taraf oluyoruz acaba benim beklentim çokmu die düşünüyorumda hayır erkekler isterse herşey yapar ama işte yapması lazım

kırıla kırıla bin parça oldum artık takmıyorum ama açık açık az kaldı seni boşayacam diyorum kendisine ....ve sabrım taştığı gün sana hiç açıklama yapmadan tek kelime söylemeden gidecem diyorum

boşanmak çare olsa benim ikinci evliligim gelen gideni aratıyor ya elindeki odunu yontacaksın yada o haline alışacaksın ha ldatma dayak küfür allah basa vermesin bunlar olursa helede hiç çekilmez

boşanmak çare olsa benim ikinci evliligim gelen gideni aratıyor ya elindeki odunu yontacaksın yada o haline alışacaksın ha ldatma dayak küfür allah basa vermesin bunlar olursa helede hiç çekilmez

aldatma dayak küfür yok ama ilgisizliği hat safhada ve kırıcı cümleler kuruyor beni üzdüğünü önemsemeden ayrıca ailesine bağlı değil bağımlı, ailesi evliliğimizi kökten sarstı tek cümle söylemedi onlara beni yıprattı sürekli ...bana zaman ayırmaz hep ailesi işi arkadaşları sanki bekar hayatı yaşıyor gibi yani...ben de bunları kaldıramıyorum sanki evine hizmetçi almış ya da evine koruyucu tutmuş sabahtan akşama kadar evde yalnızım akşam gelir duş yemek hop yatış....cumartesi pazar da hep dışarlardadır ...canım ben 12 senemi verdiğim insandan bu muameleyi gördüm boşanacak olsam asla evlenmem dönecem ailemin yanına aileme bakacam onlara hizmet edecem inş en azından vicdanen rahat yaşıycam

ben bu şikayetlerden dolayı biraz evi terkettim ama küs olarak deil yaptım yemegi begenmez tuttum işi begenmez baktım çocu begenmez eve gelir 1 saat uyur yemek yer tv basına geçer tv izler uyur kalır yatana zor kalkar gider bunda bey efendinin uykusu kaçar ben uyuduktan sonra tekrar oturma odasına geçer orda uyur kalırr sıkıldım artık böyle evlilik olmaz olsun biz anamızdan babamızdan böyle görmedik şimdi ki gençler bagımlı tvye bilgisayara hele aile basta umursanmaz evlendikten sonra kıymete geçer bazen kaderlerde birbirine benziyor canım sıkılıyor sadece işi düştünde yaklaşması zoruma gidiyor ama bildinden geri kalmıyor ben agladımla üzüldümle kalıyorum kendi hiç tınlamıyor ben gece yarılarına kadar aglarken yan gelip yatıyor önce gönlümü alırdı şimdi oda kalmadı neyse allaha sıgınmaktan baska çaremiz yok benimde şimdiki aklım olsa evlenmezdim

bebeğiniz de olacak galiba Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....bebekle daha yıpratıcı olur heralde..ben ailesi ve eşimin ilgisizliği yüzünden yapmıyorum çocuk falan zira bebekle bana bunları yaşatsa ben deliririm kaldıramam

benim hayatım hatalarla dolu sende düşme çocuk felan yapma çünkü haketmiyolar

aaa neden bi yerlerde yiyelim demiş o zaman
çoök ilginç .. ikizler burcu erkeği midir bu :26::44:

Erkeklerden incelik beklemeyi uzun zaman önce bıraktım çünkü genlerinde böyle bir durum yok. O yüzden kadınlar daha çok kırılıp üzülen taraf oluyor erkekler farkında bile değil ne var bunda der geçer. Sizin durumunuzda buna benzer bir şey o yüzden çok takılmayın siz de gereken cevabı vermişsiniz ona.

benim hayatım hatalarla dolu sende düşme çocuk felan yapma çünkü haketmiyolar

canımmm ya Rabbim eşini bebeğinizin yüzü suyu hürmetine ıslah etsin inş ne diyim ne istiyorlar neden bu kadar odunlar anlamak imkansız ....yok canım bebek falan yok 6 seneye girecek evliliğiiz bir 6 sene daha geçse menapoza gireceğimi bilsem böyle olduğu müddetçe yok çocuk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…