siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ( çok merak ediyorum )

eskiden çok üzülürdüm şimdi o kadar yıpratmıyor beni yaptıkları ama insan kendisine değer verildiğini hissetmek istiyor ...
eşimin ağzına baksan ben senden çok memnunum ben bir daha dünyaya gelsem sen beni istemezsin ama ben tekrar seninle evlenirim falan ama icraatlara baksan sanırsın kırk yabancıyım ona

Hakli olsaniz da evliliklerde bu gibi meseleler buyumemeli diyorum. Yoksa evlilik yipraniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kesinlikle yıpranıyor hem de geri dönüşsüz....ama evliliğin yıpranmaması için iki taraf da fedakarlık yapmalı
bir taraf sürekli karşı tarafın yıprandığını dile getirmesine rağmen kendine çeki düzen vermiyorsa bu küçük olaylar da tuzu biberi oluyor işte

Canim cok buyuteek birsey degil aslinda ama tepkisiz kalincak birseyde degil yanlis yapmis once heveslendirip sonra kirmis o hevesk konusarak halledin bu sekilde halledemessini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuşarak halledemiyoruz ki canım o olayın başka tarafına yoğunlaşıyor ( seni eve bıraktım otobüs eziyetinden kurtardım ) ben olayın başka tarafındayım ( benimle vakit gheçirmek için aradın sonra da beni aldın eve götürdün ) o benim alındığım kırıldığım noktayı es geçiyor ve üstüne sana ayırabileceğim vakit bu kadar ben çalışıyorum ( öğle arası buluşacaktık ve kendi aradı ) sana vakit ayıramam diyor

inşallah daha güzel konularla gel bize bunlarla gelme

Anliyorum . Bence esin yaptiginin yanlis oldugunu anladi ve bunun iconde seni otobus eziyetinden kurtardim felan ayaklarina gitmis gb yani kotumserbbisiy yok kaybettigin bisiy yok hic olmassa oyobusle gitmedin demis .. Ama yanlis tabikide ben simdi anladim seni ama ne desem bilmem onun bunu anlamasi lzm konusup hallolmuyosa nasil olur bilemedim tikandim umarim cozersiniz yani eninde sonunda cozulur zatende iste o zmana kdr yasanan uzuntu kapiyor yanina insanin

Sen haklisin canim, kari koca güzel bir öğlen yemeği yiyebilirdiniz. Çokta büyütülecek bir mesele değil ama haksiz olan o.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

akşam geldi insan bi özür diler dimi suratım asık karşıladım sonuçta geldi odaya girdi tv yi açtı oturdu bende kalktım yatak odasına gittim yattım epey sonra geldi baktı yatıyoorum hayret bişey ya vay anasını satayım hayret bişey dedi gitti gece de gelmiş yatmış yanıma sabah da kendi uyandı işe gitti...adamda karım kırıldı üzüldü gönlünü alayım ya da konuşalım da halledelim olayı kalmadı

Sen haklisin canim, kari koca güzel bir öğlen yemeği yiyebilirdiniz. Çokta büyütülecek bir mesele değil ama haksiz olan o.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

evet canım benim amacım onla vakit geçirmekti onun teklifi üzerine ,onun amacı bana yemek yedirmekmiş ha evde yemişim ha dışarda gözüyle baktığı için eve postaladı beni

Offf dengesizler. Bizim ruhumuzdan anlamıyorlar. Tamamen düz mantık adamlardaki. Eşim ne düşünür, ne ister yok. Onlara göre doğru olan neyse o. Sıkma canını boşver. Bence de sen haklısın.

Offf dengesizler. Bizim ruhumuzdan anlamıyorlar. Tamamen düz mantık adamlardaki. Eşim ne düşünür, ne ister yok. Onlara göre doğru olan neyse o. Sıkma canını boşver. Bence de sen haklısın.

evet çoğu zaman dengesiz canım ama zamanı gelince ayarlarıyla bir oynayacam hayatı boyunca dengede kalamayacak

ah kuzum ahh

Son düzenleme:

Anliyorum cnm seni suanda dunde biz esimle kavga ettik , dun kuraum vardi almanca kursu beni oraya goturdu sonra cikista dedimki alisveris bizi bekler dedim hayatimin icine ettin fln dedi kizdi hizlica arabaya gtti vve arabadada bagirip suratini ezesim geliyor dedi yol boyu agladim hergun bagiriyor bu sekilde aglatiyor beni ben 21 yasindayim onun icin upkemi ailemi okulumu arkadSlarimi hayalleri kucucuk yasta terketmememe ragmen benim ezim bile gelip ozur dilemiyor dilemesin artik tinlamiuorum biliyormusun hep konusma tRaftari oldum her defasinda ya yadagifi yedim yada azar yedim okdr seyler yasadikki artik bikmisim onemsemiyorum anlik agliyorum o gidince veriyorum kendimi nete . Ben her zmn oonusarak halletmek istiyorum ama kardifaki hayvan olunca anlamiyorum napayim benimde basimda bir tane ellerde ne kovalar var wlla gozunden yas akitmayan ustune titreyen ben ne yaptim guzellikde bndede var asksa bnde saygi hersey bndede vr neyim eksik ki bilememdim belki de bisiyler eksk olsa boyle yapamicak bana Ma bilemiyorum siz barismariniz mi

ben şuna inanıyorum kişi ailesinden ne görüyorsa onu yapıyor ...öyle bir aile düşün ki birbirleriyle doğru dürüst konuşmayan sürekli kavga çıkacakmış gibi diken üstünde oturan kardeşler arasında bağ olmayan bir aile...ailesinin içine girince aileyi tanıdım ve şimdi eşimde babasını görüyorum ve daha gıcık oluyorum..sana da üzüldüm canım aynen dediğin gibi ne anlayışlı insanlar var hem de ne cazgır kadınlarda ama bize bunlar düştü nasip ben kendime de çok kızıyorum değerinden fazla sevgi ilgi verdim kendi değerimden oldum ...ama ben her yaptığıyla kendime çeki düzen verip gardımı alıyorum yani bir nevi hatalarını biriktiriyorum ve az kaldı patlamama bunu çok net hissediyorum

Evet haklisin benim kayin babamda kaynanama akuz salk kitapsiz der hep bagiriri dalga bile gecer kadinin onemi yokki evvde is yapsin yeter .. Bide yaslida degiller 50 yaslarindalarv.. Bende esime demisdim zaten ayri bir tartismamizda ayni haydar babam gb olacaksin sen ilerde diye yok yok adim cikmis diyordu ne yapsa onu yapiyor hata bazen karsimda babasi var saniyorum .. Ne yapayim ama ben onun annesi gb pisirik dgilimdir soylerim konusurum gerekirse cingar cikartiririm ben boyle bir evlilik hayal etmedim oncedende byle olsa tmm dicem ama disen ne acaba hep hatayi bnmi yapiyorum kendi sutte cikmis akkasik galiba .. Annesi babasi bile diyor ustunde sorumluluk cok diye herbiseye yapamicani dusunuyorsun surekli sinirliwin butun gun calisiyorum hic tatil yapamiyorum diyosun iki cocugun karin var normal dedi kaynanamlar gecenlerde anlamiuor anlamiyor kendi kaybetti bir yil oncesine kdr hiselerim bakbaskaydi simdi ise bambaska yuzunu goremsemde olur diyorum onceleri oylemiydim istn gelecegi saatti sayardim derdim inanmazdi simdi ise zaman hizli geciyor o olmasada bir bakiyorumki isten gelmis uf diyorum ne yaparlarsa kendilene yapiyorlar anlicn bizide uzuyorlar ama sevgimizden oluyorlar varmi daha otesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…