yok canım ben evli değilken bile yaşadım aynılarını. çok künt düşünüyolar bizim gibi buna alınırmı yanlış anlarmı yok.
oyüzden fazla üstünde durma kendini boşa üzmüş olursun
Hakli olsaniz da evliliklerde bu gibi meseleler buyumemeli diyorum. Yoksa evlilik yipraniyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendimmadem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından
Canim cok buyuteek birsey degil aslinda ama tepkisiz kalincak birseyde degil yanlis yapmis once heveslendirip sonra kirmis o hevesk konusarak halledin bu sekilde halledemessini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu sayfayı nasıl buldum bilmiyorum ama şükürler olsun ki bulmuşum...
tanımasa da insan karşısındakileri derdine derman oluyormuşlar gibi hissediyor ve rahatlıyor...tek tek teşekkür ediyorum hepinize
bana bu sayfada daha çok konu açacakmışım gibi geliyor ama hangi doğrultuda konular olacağını ömrüm varsa zamanla yaşayıp görecem inş
konuşarak halledemiyoruz ki canım o olayın başka tarafına yoğunlaşıyor ( seni eve bıraktım otobüs eziyetinden kurtardım ) ben olayın başka tarafındayım ( benimle vakit gheçirmek için aradın sonra da beni aldın eve götürdün ) o benim alındığım kırıldığım noktayı es geçiyor ve üstüne sana ayırabileceğim vakit bu kadar ben çalışıyorum ( öğle arası buluşacaktık ve kendi aradı ) sana vakit ayıramam diyor
öyle tepkiler verdi ki bana nasıl savunuyor kendini şurda videodan izletebilsem çoğu kişi hayretle seyreder yani..adam bir özür diler evet aşkım teklif ettim sana ama şimdi eve götürüyorum seni işim çıktı falan bişey dersin yok adam beni otobüsten kurtarmış saatlerce otobüste sürüncekmişim almış eve götürmüş yaranamamış mış .....kalas man diyorum ben böylelerine
umarım bu ilk ve son olur. onların işi hemn olcak uğraştırmıcan. dediklerini yapcan erkekler kendince hiç haksız değiller zaten. anlayış çokk önemlii çokk
inşallah daha güzel konularla gel bize bunlarla gelme
Anliyorum . Bence esin yaptiginin yanlis oldugunu anladi ve bunun iconde seni otobus eziyetinden kurtardim felan ayaklarina gitmis gb yani kotumserbbisiy yok kaybettigin bisiy yok hic olmassa oyobusle gitmedin demis .. Ama yanlis tabikide ben simdi anladim seni ama ne desem bilmem onun bunu anlamasi lzm konusup hallolmuyosa nasil olur bilemedim tikandim umarim cozersiniz yani eninde sonunda cozulur zatende iste o zmana kdr yasanan uzuntu kapiyor yanina insanin
Sen haklisin canim, kari koca güzel bir öğlen yemeği yiyebilirdiniz. Çokta büyütülecek bir mesele değil ama haksiz olan o.
KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
öyle tepkiler verdi ki bana nasıl savunuyor kendini şurda videodan izletebilsem çoğu kişi hayretle seyreder yani..adam bir özür diler evet aşkım teklif ettim sana ama şimdi eve götürüyorum seni işim çıktı falan bişey dersin yok adam beni otobüsten kurtarmış saatlerce otobüste sürüncekmişim almış eve götürmüş yaranamamış mış .....kalas man diyorum ben böylelerine
umarım bu ilk ve son olur. onların işi hemn olcak uğraştırmıcan. dediklerini yapcan erkekler kendince hiç haksız değiller zaten. anlayış çokk önemlii çokk
önceden kabul ederdi özür dilerdi artık hiç ama hiç önemsemiyor kırılmışım üzülmüşüm küsmüşüm vız geliyor adama .... anlayış zaten iki çifti bir arada tutan en büyük bağlardan biridir....ama eşimde a sı yok yaptığı yanlışları savunma replikleri : olan oldu savunamadım seni ( ailesine karşı ) , hiç hatırlamıyorum , bilmiyorum , ne alakası var , yaranamadım sana ya da sessizlikkkk
Offf dengesizler. Bizim ruhumuzdan anlamıyorlar. Tamamen düz mantık adamlardaki. Eşim ne düşünür, ne ister yok. Onlara göre doğru olan neyse o. Sıkma canını boşver. Bence de sen haklısın.
önceden kabul ederdi özür dilerdi artık hiç ama hiç önemsemiyor kırılmışım üzülmüşüm küsmüşüm vız geliyor adama .... anlayış zaten iki çifti bir arada tutan en büyük bağlardan biridir....ama eşimde a sı yok yaptığı yanlışları savunma replikleri : olan oldu savunamadım seni ( ailesine karşı ) , hiç hatırlamıyorum , bilmiyorum , ne alakası var , yaranamadım sana ya da sessizlikkkk
kaç senelik evlisin ??? evliliğin ilk zmanlarıda böylemiydi peki ??
sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendimmadem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından
kaç senelik evlisin ??? evliliğin ilk zmanlarıda böylemiydi peki ??
6 seneye girecek ... ayrıca eşimle 6 sene çıktık benim gözümde şahane bir kişilikti sonradan nişanlandık az çok değişiklikler başladı evlendik şahane idare etmiş beni onu anladım...nişanlandık ailesi de işin içine girince tartışmalarımız başladı sürekli tartışır olduk arkadaşlar da nişanlılık dönemlerinde olur normal dedikleri için ve o direkt ailesinin ağzıyla bana konuştuğunu çaktırmadığı için ikimizin sorunu diye düşünüyordum ve strestendir diye önemsemiyordum sonradan anladım ki ailesi her şeye burnunu soktuğu için ve benim sümsük de onlara ağız açamadığı için iki tarafa da oynamak zorunda kalıyormuş sonra arada sıkışıp bana yakalanıyordu ...bunu anlamam da kınamızdan sonra oldu...en basit örneği biz kınamızı düğün gibi benim şehrimde yaptık onun 3-4 akrabası vardı sadece ..diğer tüm katılanlar bizim tanıdıklarımızdı takılanları gelin odasında bir keseye koyduk yengeme verdik annesi de ordaydı sonra annesi düğünde paraların olduğu torbayı ben tutacam diye eşimi sıkıştırıyormuş eşimde bana bizim oralarda ayıp benim annem alsın para torbasını diyince bu nasıl bir mevzu dedim ısrar ettim üsteledim o da annem yengenin almasını istemiyor köylüler elimde kese poşet görmezse çok ayıplar biz alacaz paraları demiş söylemek zorunda kaldı ..bunun gibi şeyler yani adam hep annesinin ağzıyla konuşmuş bana ....neyse evlendik adamın ağzından ailem de ailem ailem de ailem aileme gidelim ailemi ara ailemde yatalım ailemde yiyelim her akşam istisnasız uğrar olduk ...ama o benim ailemi aramaz sormaz bayramdan bayrama ya da hastalıktan hastalığa arar sadece yaz tatili bayram tatili olur ben giderim ailemin yanına o gelmez....bir annesi var sanki oğlu kocasıymış gibi tövbe tövbe yemin ediyorum öyle inanmazsınız belki ama eşim kendisi de söylüyor annem evlenmemi kaldıramadı diye.. evlenene kadar beni bırakma diyen beni 6 sene bekleyen adam evlendik anne baba bağımlısı çıktı evlendikten sonra bana kör oldu ailesine sevgisi depreşti...cicim ayı yaşamadım cicim aylarında hep ailesi için tartıştı benimle...evliliğimizin ilk günü daha sabahı yani annemlere gidelim dedi ok dedim gittik annesi aldı bunu odaya girdiler dk larca ağladılar ben içerde yalnız oturmuş onları bekledim..eve geldik eşim odaya geçti hala ağlıyor..ben yaşadığım şehirden ailemden ayrılmışım ben ağlayacağıma ,hala aynı şehirde oturuyor olmasına rağmen o ağlıyor... evlilik öncesi ailesini iplemeyen adam evlenince anne kuzusu oldu çıktı....en sonda babası bana bir olayda ağzına gelenleri saydırınca ben toptan hepsini sildim konuşmuyorum kimseyle...o da ailesinin terbiyesizliğini kabul etmesine rağmen tek kelime söylemedi o tarafa ve eşimin gönlünü ben alim kırmamaya çalışayım diye hiçbir düşüncesi olmadı ..yani baştan sona benle evliydi ama hep ailesi için yaşadı....ilk zamanlar kırdığında üzdüğünde özür dilerdi şimdi o da yok küs kalma sürelerimiz her geçen zamanda artıyor en son 1 ay küstük ki biz 6 sene çıkma döneminde bir kez bile ayrılmadık 1 gün bile küs geçirmedik ...ne zmaan iş resmiyete bindi ailesi birlikyeliğimize dahil oldu annesi hep üflemeye başladı eşime sen evlendin bizi bırakacaksın buralara gelmezsin bize bakmazsın vs vs eşim de ben hiç bişey yapmasam da her akşam gitmek zorunda mıyız ailene dediğimde bile sen ailemi istemiyosun sevmiyosun diye kavga ediyordu benimle...hep benden ailesine bir yanlış yapmamı bekledi ama ailesi yaptı terbiyesizliği şimdi ağzını açıp tek laf diyemiyorama tabi kan davasımı var aranızda ne zmana kadar konuşmayacaksın falan diyor ama ben ezilen bir tip değilim baş edemiyor benle tartışıyoruz siniyor ..3 sene olacak sadece eşimi görüyorum ...ailesine o kendisi gidip geliyor artık
akşam geldi insan bi özür diler dimi suratım asık karşıladım sonuçta geldi odaya girdi tv yi açtı oturdu bende kalktım yatak odasına gittim yattım epey sonra geldi baktı yatıyoorum hayret bişey ya vay anasını satayım hayret bişey dedi gitti gece de gelmiş yatmış yanıma sabah da kendi uyandı işe gitti...adamda karım kırıldı üzüldü gönlünü alayım ya da konuşalım da halledelim olayı kalmadı
Anliyorum cnm seni suanda dunde biz esimle kavga ettik , dun kuraum vardi almanca kursu beni oraya goturdu sonra cikista dedimki alisveris bizi bekler dedim hayatimin icine ettin fln dedi kizdi hizlica arabaya gtti vve arabadada bagirip suratini ezesim geliyor dedi yol boyu agladim hergun bagiriyor bu sekilde aglatiyor beni ben 21 yasindayim onun icin upkemi ailemi okulumu arkadSlarimi hayalleri kucucuk yasta terketmememe ragmen benim ezim bile gelip ozur dilemiyor dilemesin artik tinlamiuorum biliyormusun hep konusma tRaftari oldum her defasinda ya yadagifi yedim yada azar yedim okdr seyler yasadikki artik bikmisim onemsemiyorum anlik agliyorum o gidince veriyorum kendimi nete . Ben her zmn oonusarak halletmek istiyorum ama kardifaki hayvan olunca anlamiyorum napayim benimde basimda bir tane ellerde ne kovalar var wlla gozunden yas akitmayan ustune titreyen ben ne yaptim guzellikde bndede var asksa bnde saygi hersey bndede vr neyim eksik ki bilememdim belki de bisiyler eksk olsa boyle yapamicak bana Ma bilemiyorum siz barismariniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?