• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzmir'de vapurla Karşıyaka'ya eve geçiyoruz bir gün. Vapurun arkasındayız; rüzgar, dalgalar, martılar filan... Başka da kimse yok. Baktım manzaraya yüzük ilişti. Vapurda çok anımız vardı, yeri iyi seçmiş kerata. :KK76:

Sevgiliniz evlilik ve sonrasıyla ilgili bir şeyler söylediğinde, bu kadar emin konuşma, daha kabul etmedim ki deyip, pis pis sırıtın. Bence o anlar. =))

Sürekli evlenme teklifi videoları gönderdim ☺ Sürekli şuda nişanlandı buda nişanlandı dedim ayrı şehirlerdeydik biz telefondan her akşam bi muhabbet geçirdim 😂benim yaşadığım şehire geldi beni işten aldı aşırı heyecanlıydı titriyordu resmen...önce yemek yedik ben anlamıştım teklif edeceğini sürekli biley dicek gibiydi özel bi yere gittik sonra ben oturuyordum önümde diz çöktü benimle yaşlanırmısın dedi yüzüğü taktı ben sustum kaldım cevap vermicekmisin dedi bende evet derim😍

Bir imada bulunmadım adam zaten evlenelim diye 2 yıl beni ikna etmeye çalıştı 🤣 Teklifi de biz tatilde iken otelde yaptı. Oda süslemişti sürpriz oldu bana.

Beklentiniz için de bir arkadaşım evlilik teklifi videosu açmıştı instagram keşfette sanki tesadüfen görmüş gibi "ayy ne güzellll" filan diye konuşmuştu. Sonuç ayrıldı adam beklenti olduğunu anlamıştı ama evlenmek istemiyordu. Sizinki zaten istiyormuş yapar.

Hanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Ben evlenme teklifi almadım ama ben ettim pişmanda değilim eşimin yüzündeki o ifadeyi ömrüm boyunca unutmucam 😅😬
Beklentinizi ne kadar az tutarsanız o kadar mutlu olursunuz herşeyi erkekten beklemeyin

Biz eşimle evlilik için plan yapmaya başlamıştık. O Türkiye'de ben ise yurtdışında. Sonra ben çok güzel bir teklif beklediğimi söylemiştim. "Güzel teklif"in nasıl birşey olduğunu çok sordu. Sonunda bir gün yaşadığım ülkeye gelmiş, karşıma geçmiş, teklifini etmişti. Benim geldiğinden haberim yoktu. Çok büyük sürpriz olmuştu.

4 yillil birlikteligimiz var ben her zaman pariste evlenme teklifi almak istemisimdir.
ilk evlenme teklifini 2 yil once yil basinda batumda almistim. havai fisek gosterisi basladiginda meydan da guzel dusunulmustu ama videosu yoktu bende. Ama yolunda gitmedi ayrildik. sonrasinda barisinca bu defa pariste supriz yapmisti bana. bu seferki halimden bile ote hemde tam istedigim gibiydi. Aksam yemegi icin yer ayirtmis Seine river love cruise da... restront gibi dizayn edilmis bir gemicikti. Masanin uzerindeki guller filan aslinda anladim biseyler olucak. ilk izledigimiz film titanik ti bizim. Gece Eiffel kulesinin yanindan gecerken birden titanik muzigi calmaya basladi. sonra geminin kaptani yanimiza geldi ve sef garson tatli yerine yuzugu getirmis tabakta. diz coukup evlenme teklifi etti... aglayarak kabul ettim. Iyiki sevdim bu adami dedim. Yaptiklarinin onemi yok benim icin beni mutlu etmek icin herseyi dusunmustu cunku...
eger bi evlilik teklifi hayalin varsa bunu paylas derim... ve umarim hersey istedigin gibi olur 🙏
Önemi yokmu diyordunn..
Pariste evlenme teklifi beklentisi bence baya onemli :KK70:
Mutluluklar dilerim💞

Ben bi ara hayir diyecektim ( evlenmeyi hemen isteyemedim)
Sonra gozlerine bakip diyemedim diyemiyordum :oops:
Aşik olmuşum az demekki:KK70:
Bi sure sora nisan derken evlendik Hamdolsun..💞
Rabbim herkese aģiz tadi versin.
Teklif yok onemli de değil :KK53:

bir sabah kahvaltısında.. güllü süslü masada..

ben daha en başında ciddi değilsek 2. görüşme olmasın deyip eğer hoşlanma olursa bu işi uzatmayacağımı bildirmiştim ama..

Herhangi bir imada bulunmadım ki zaten evliliğe doğru ilerliyorduk.Sonradan dırdır ederim diye korkmuş.:D Nişan günü dış çekimde çok güzel bir teklif aldim.

Hergün iş cikisindan geceye kadar dışarda zaman geçirir, eve gittiğimde Msn' de sabahlardik eşimle.
Birgün msn de konuşurken "evlenelim mi" Diye sordu. Bende msn de evlenelim mi, dedigin icin evlenecek halim yok, guzel bir evlilik teklifi istiyorum dedim.
Söz verdi romantik bir evlenme teklifi yapacağına, istemeden sonra, nişandan sonra, nikahtan sonra diye diye 9 yıl oldu, iki çocuk var, hala bekliyorum.
Ümidi kesmeye başladım gerçi.

dün aksam yaparsın askımda
kadın erkege teklıf etmış o adamın kahkahasını göreceksınız dalga geçer gibi

kocamın yanında dedimki
hiç erkege hayat boyu çıkma bile teklıf etmedim etmem de ,

kadınlık gururum kırıldı o adamın kahkahasıyla resmen ,

iliskinin ilk haftasinda “nolur evlenelim hemen yuzuk alayim” gibi bir laf duydum guldum gectim.

birinci yilinda bas basa yedigimiz yemekte bu sefer yuzukle beraber gercek teklif aldim yine hayir dedim.

3 ay sonra butun arkadaslarimizin oldugu bir partiden sonra daha ciddi diz cokmeli teklif aldim yine cevap vermedim.

en son artik canina tak etmis sekilde “kabul et artik yeter” gibi bir tepkiyle yine aldim teklifi. kabul ettim. nisandan 2 gun once de ayrildik.

ben o konulara hiç girmeyeyim canım ya sonra hasedinizden çatlarsınız falan neme lazım :KK70::KK70::KK70:

Sarhoşken eşimle evlenmeye karar verdim. Birkaç ay sonra nişanlandık. Ben teklif etmiş gibi oldum, daha doğrusu emir verir gibi oldum 😁

Evlenmeyi ben teklif ettim.
Bir lokantada buluşmuş kavga ediyorduk
Birden evlenelim mi biz dedim
4 ay sonra evlendik

O teklif etse de cok actionlu bir sey istemezdim
Sadece 2 mizin oldugu bir yerde ummadigim bir anda hazirliksiz yakalanmak isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X