- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenme teklifi almadım ama ben ettim pişmanda değilim eşimin yüzündeki o ifadeyi ömrüm boyunca unutmucamHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
bende henüz almayanlardanım 5 yıllık ta benim :) sana öyle güzel bir evlilik teklifi edecemki hataın boyunca unutmayacaksın dedi evet hayatım boyunca etmediğini unutmuyorum :)Henüz almadım. 13 yıllık evliyim. :)
Önemi yokmu diyordunn..4 yillil birlikteligimiz var ben her zaman pariste evlenme teklifi almak istemisimdir.
ilk evlenme teklifini 2 yil once yil basinda batumda almistim. havai fisek gosterisi basladiginda meydan da guzel dusunulmustu ama videosu yoktu bende. Ama yolunda gitmedi ayrildik. sonrasinda barisinca bu defa pariste supriz yapmisti bana. bu seferki halimden bile ote hemde tam istedigim gibiydi. Aksam yemegi icin yer ayirtmis Seine river love cruise da... restront gibi dizayn edilmis bir gemicikti. Masanin uzerindeki guller filan aslinda anladim biseyler olucak. ilk izledigimiz film titanik ti bizim. Gece Eiffel kulesinin yanindan gecerken birden titanik muzigi calmaya basladi. sonra geminin kaptani yanimiza geldi ve sef garson tatli yerine yuzugu getirmis tabakta. diz coukup evlenme teklifi etti... aglayarak kabul ettim. Iyiki sevdim bu adami dedim. Yaptiklarinin onemi yok benim icin beni mutlu etmek icin herseyi dusunmustu cunku...
eger bi evlilik teklifi hayalin varsa bunu paylas derim... ve umarim hersey istedigin gibi olur![]()