• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç insanları uzaktan sevdiniz mi?

Sema canım ben sema asıl siz benden ne istiyorsunuz konu açtım hayatımı yazdım sizinde hayatınıza dokundum ama geri kalanda yarın yani yine yazın yine yazarım.

Bir kadın mahremine saldırıyorsunuz ben ne bir erkek nede bir kadın mahremine kolay girmem böyle acizsiniz!

Kurallar:
1- konular doğru bölüme açılmalıdır, soru veya sorununuzla ilgili ilk mesajda açıklayıcı ifadeler kullanılmalıdır.

2-Polemik, hakaret, üslup vb sebepler uyarı alma nedenidir.

3- Konu dışı mesajlar yasaktır.

Şimdilik bu 3 kural yeterli sanırım.

Konu sahibesi,
konunuzu parça parça yazıyorsunuz, götürmeye çalıştığım yer diyorsunuz ama sitede konular böyle ilerlemez.
Bir Derdim Var bölümüne açmışsınız editörümüz taşımış, 5 yıldır burayı takip ediyorsanız konu içeriklerinin bir seferde anlaşılır ve konu içerisine bölünmeden yazılması gerektiğini, konunuzun içerik olarak Bir Derdim Var bölümüne uygun olmadığını da bilmelisiniz.

Üyelerin merakı sizin bu tavrınızdandır, aramıza hoşgeldiniz, sizden ricamız her üye gibi kurallara uymanızdır.

Kurallar:
1- konular doğru bölüme açılmalıdır, soru veya sorununuzla ilgili ilk mesajda açıklayıcı ifadeler kullanılmalıdır.

2-Polemik, hakaret, üslup vb sebepler uyarı alma nedenidir.

3- Konu dışı mesajlar yasaktır.

Şimdilik bu 3 kural yeterli sanırım.

Konu sahibesi,
konunuzu parça parça yazıyorsunuz, götürmeye çalıştığım yer diyorsunuz ama sitede konular böyle ilerlemez.
Bir Derdim Var bölümüne açmışsınız editörümüz taşımış, 5 yıldır burayı takip ediyorsanız konu içeriklerinin bir seferde anlaşılır ve konu içerisine bölünmeden yazılması gerektiğini, konunuzun içerik olarak Bir Derdim Var bölümüne uygun olmadığını da bilmelisiniz.

Üyelerin merakı sizin bu tavrınızdandır, aramıza hoşgeldiniz, sizden ricamız her üye gibi kurallara uymanızdır.

Back
X