- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Kasvetlisema
Size acıyorum beni anlamayanı ben bu saatten sonra anlamam!
Mahmut abi sen bizden ne istiyor ben anlamıyor sen ne diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size acıyorum beni anlamayanı ben bu saatten sonra anlamam!
Ben senin gibi seviş
Ben senin gibi sevişgen değilim cicim derdin neyse söyle nasihat vereyim!
Şükür nasihata ihtiyaçım yok yakından sevip seviliyorum ezikmiyim benBen senin gibi seviş
Ben senin gibi sevişgen değilim cicim derdin neyse söyle nasihat vereyim!
Sema canım ben sema asıl siz benden ne istiyorsunuz konu açtım hayatımı yazdım sizinde hayatınıza dokundum ama geri kalanda yarın yani yine yazın yine yazarım.
Bir kadın mahremine saldırıyorsunuz ben ne bir erkek nede bir kadın mahremine kolay girmem böyle acizsiniz!
Bilmem aynaya bak bugünlerde aynaya bakmaya korkanlar var bana ezik diyeceğine!Şükür nasihata ihtiyaçım yok yakından sevip seviliyorum ezikmiyim ben![]()
Şu kişisi yüzünden banlanmak istemiyorum okullar ne zaman açılıyorduHepBibibella yapıyo saldırma kız bibi kadının şeysine
Harbi kasvetli ortam he![]()
Şu kişisi yüzünden banlanmak istemiyorum okullar ne zaman açılıyordu
Her wcye girip çıkarken bakıyorum olur mu kiBilmem aynaya bak bugünlerde aynaya bakmaya korkanlar var bana ezik diyeceğine!
Rüyanda ünlem işareti gör!!!!!!Uykum kaçtıydı da abla baygınlık geçirtiyo sağolsun az kaldı uyuycam sayesinde![]()
YaaaFarkettim çabanı :) bibim ben nickim13harf
Rüyanda ünlem işareti gör!!!!!!
Kurallar:
1- konular doğru bölüme açılmalıdır, soru veya sorununuzla ilgili ilk mesajda açıklayıcı ifadeler kullanılmalıdır.
2-Polemik, hakaret, üslup vb sebepler uyarı alma nedenidir.
3- Konu dışı mesajlar yasaktır.
Şimdilik bu 3 kural yeterli sanırım.
Konu sahibesi,
konunuzu parça parça yazıyorsunuz, götürmeye çalıştığım yer diyorsunuz ama sitede konular böyle ilerlemez.
Bir Derdim Var bölümüne açmışsınız editörümüz taşımış, 5 yıldır burayı takip ediyorsanız konu içeriklerinin bir seferde anlaşılır ve konu içerisine bölünmeden yazılması gerektiğini, konunuzun içerik olarak Bir Derdim Var bölümüne uygun olmadığını da bilmelisiniz.
Üyelerin merakı sizin bu tavrınızdandır, aramıza hoşgeldiniz, sizden ricamız her üye gibi kurallara uymanızdır.