- Konu Sahibi ogretmnhnm
-
çoook geliştirmem lazım kendimi. Hataların düzeyine göre doğru kararlar verebilmeyi, kendimi hatalarımla kabul edip dik durabilmeyi öğrenmek zorundayım. Bunlar da film izleyere kitap okuyarak olmaz ki. Ailem elimi kolumu bağlıyor sankidüşünce tarzın yanlış işte..
formalite olacak.ee kendisini aldatan adamla mı sevişecek evlenipanlamadım.
Ne sevgisi ya hangi sevgi adam bildiğin ya tutarsa hesabı herkeze msj atıyo mavi boncuk dagıtıyo seninde zafından yararlanmış cepte zatin beni bırakmaz diyo ne yaparsam yapayım şimdi biz ne desekte boş den yine ona tıpış tıpış döneceksin bu konunda ilkde olmayacak sonda hadi sana kolay gelsin dünya da bi o kalmıştı zatin koşşşKesinlikle kimseyi kandıramam. Kan gelmeseydi bile ben bakire değildim ki zaten bekaret zarda değil çünkü. Namussuzluk yapmadım sevdiğime sadık oldum o da beni ortada bırakmadı ama bu huyu beni mahvetti. Her duamda hayırlısını istedim kendimi riske atıp ilişkiyi bitirdim ama arayacak biliyorum. Önüne a ellerimle hediye hazırlamıştım pazartesi kargo ulaşır
Diyelim ki ilerleyen zamanlarda biri çıktı karşıma. Bribirimizi tanıdık falan sonra evlilik teklifi etti. Ben sıkıntımı anlatmadan nasıl kabul edeceğim? Anlatsam belki beni istemeyecek ve aileme bunun sebebini anlatacak. Anlatmazsam birgün ortaya çıkacak ve evlenmekten vazgeçecek yine ailem duyacakevladım ailen nerden duyacak?
senin özelin bu.
Bu seferde dul bi bayan olacagi icin yaklasacak erkekler farkli amacli yaklasacaklardir.herhangi bir zamanda bakire olmadığının duyulması mı daha kötü boşanacağın haberi mi?
sevgiline çok güvenme. o bile bugün yarın ifşa edebilir. inkar etsen bile akıllarda bir acaba olacak seninle ilgili.
iki ucu b.klu değnek afedersin.
Beni "bu halimle" kabul eden biri olur dedikten sonra anladım ki afedersiniz sizden bir şey olmaz. Valla kadınlar bile kendini defolu goruyorken erkeklerin "bakire kari istireem" deyip sonra her halti yemelerini çok anlamsız bulmuyorum. Bir de kanama olana kadar her şeyi yapın ama o zar yirtilinca kendinizi kirlenmiş hissedin. Guzel kafa, güle güle kullanın.Çok zor durumdayım yakınlarıma gerçeği söyleyemiyorum. O senin kocan değil nişanlın değil bitir gitsin diyorlar. Ama bizim yakınlaşmamız sırasında kazayla kanamam oldu ve hayatımın hatasını yaptım işte.
Birbirimizi hiç pişman etmedik. Tövbe ettik tekrarı olmayacağına. Ailesiyle tanıştırdı okul bitti işlerimi yoluna koyim az kaldı evliliğe dedi. Hep şükrettim beni pişman etmediğine. Ya ortada bıraksaydı?
Çok sevdim sevgimi sonuna kadar gösterdim bana sonsuz güvenir benden çok memnun. Beni senin kadar seven olmadı diyor.
O köyde yaşıyor şebeke yok internet yok arada bir çeken yer olursa bağlanıyordu.
2 ay önce bir kız faceboktan mesaj attı. Sevgilim internetin olduğu bir yerden girip kızın numarasını istemiş kıza resmen sulanmış. Kız da yanaşır gibi olmuş sonra benim sayfamdan ikimizin resmini görüp utanmıyor musun sevgilin varken bana yazmaya demiş. Sevgilim özür dileyip bir daha yazmıcam söyleme demiş ama kız bana konuşmaları yolladı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl yapar nasıl eder derken bir hafta ağladım bağırdım kimseye belli etmedim. Bir daha olmayacak söz deyip özür diledi. Ben de şeytana uymuş ilk hatası deyip barıştım ve düzeldik. Yine iyiydik mutluydum. Bana hesap şifrelerini verdi ne var ne yok gir bak bakalım dedi. Girdim temiz görünüyordu. Sonra gözüme bir şey takıldı. 1 ay önce bir konuşma yapmış. Eski sevgilisinin numarasını istemiş ona aşığım sevdiğimi almazsam ben ölürüm bana numarasını bul demiş.
Kızlar ben dün bu ilişkiyi bitirdim. Yine bir bahane buldu yine duygu sömürüsü yaptı ben seni bırakmam anlık bir duyguydu bir daha sormadım yemin ederim seviyorum seni gerçekten seviyorum dedi...Evet biliyorum severken ayrılmak çok zor insanın dili söyleye gönlü bitirmez. Ben de şuan öyleyim. Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum. Sonra bin pişman oluyor.
Bitirdikten sonra belki beni bu halimle kabul eden de olacak. Ama ailem duyarsa yıkılır. Kimse benden böyle bir şey bekleyemez. Ben tesettürlü değilim ama inançlıyım kuranımı okurum binlerce tövbe ettim. Sevgilim de inançlı orucunu tam tuttu cumaya gider insanlığı merhameti vicdanı dört dörtlük. Ama bu huyu varmış işte. Tekrar arayacağına eminim bitmesini istemiyor. Ailem seni çok seviyor onlar da üzülür diyor. Bizimkiler de sıcak bakıyordu. Kendim ettim kendim buldum. Ya hayallerimi bırakıp ömrümü aileme adayacağım ya da gururu bırakıp sevgilimi affedeceğim. Ne olur yardımcı olun.
formalite olacak.
geçici yani.
İşte nasıl güveneceğim ki nerden anlayacağım bu kadar güvendiğim sevdiğim adam bunları yaptı bana.Canım merak etme kimse ortada kalmıyor bu nasil bir laf, özgüvenin olsun bur az.
Tamam haram olan bir şeyi yaptın , pişmanlığın tevben kendin ve Rabbin arasında...
Bunu kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Önüne bak sadece evleneceğin insana kesin karar verdikten sonra başından böyle bir olayın gectiğini soylersin o kadar. Bakarsın tepkisi ne olur.. ama güvenilir insan seç ki bu olayi sağda solda söylemesin ş.fsizce.
Bundan sonra daha dikkatli adimlar at. Allah yardımcın olsun......
işte bir iki yüzlülük de burada var.Bu seferde dul bi bayan olacagi icin yaklasacak erkekler farkli amacli yaklasacaklardir.
Diyelim ki ilerleyen zamanlarda biri çıktı karşıma. Bribirimizi tanıdık falan sonra evlilik teklifi etti. Ben sıkıntımı anlatmadan nasıl kabul edeceğim? Anlatsam belki beni istemeyecek ve aileme bunun sebebini anlatacak. Anlatmazsam birgün ortaya çıkacak ve evlenmekten vazgeçecek yine ailem duyacak
yoo. evlilik teklifini kabul edecek.çocuk niye kabul etsin ki bunu?
hem ne diyecek konu sahibesi namusumu temizle mi?
çok karamsar geldin bana
Malesef... Ama o adamla evlenmesi bana kurtulus gibi gelmiyor.işte bir iki yüzlülük de burada var.
bekaretini yitiren kadın namussuz.
dul kadın kolay lokma, çünkü bakir değil.
pis zihniyet hep kadının aleyhine çalışıyor maalesef.
Şimdi size şunları söylemek istiyorum. Kendimi yukarıda kısa ve öz olarak anlatmaya çalıştım. Namus sadece zar değil de dedim hatta. Ben kanamam olmasaydı yine bakire değildim de dedim. Her hata aynı boyutta değil işte. Kademe kademe artıyor ben sevgilimle birlikte oldum yüzeysel veya değildi. Sonuç olarak artık bakire felan değilim (Kelime anlamıyla) Ve en son aşamaya kadar geldim kanamam oldu bundan daha ötesi var mı? Annem babam yüzeysel olduğunu duysa bunu belki öpüşmek el ele tutuşmak sarılmak olarak algılayacak. Ama bakire değil lafı artık erkek cinsel organının kadın cinsel organına girmiş olduğunu gösteriyor ve bu her şeyi bitiriyor. Şimdi derdimi anlatabildim miBeni "bu halimle" kabul eden biri olur dedikten sonra anladım ki afedersiniz sizden bir şey olmaz. Valla kadınlar bile kendini defolu goruyorken erkeklerin "bakire kari istireem" deyip sonra her halti yemelerini çok anlamsız bulmuyorum. Bir de kanama olana kadar her şeyi yapın ama o zar yirtilinca kendinizi kirlenmiş hissedin. Guzel kafa, güle güle kullanın.
Icten tovbelerin hep karsiligi vardir, tekrari olmadikca. Uzulmeyin. Birine kendini mecbur hissetmek hep daha buyuk hatalar yapmaniza sebep olur. Karsinizdaki zaten herhangi bir seye sahip cikabilecek biri gibi durmuyor. Illa biri birine sahip cikacaksa, ailenizin size sahip cikmasi olacak.Düşüncelerinize ben de katılıyorum. İnanın sıkışıp kaldım bu benim hayatımın en büyük tecrübelerinden biri. Ailemden hiç ayrı kalmadım okulumu onlar zorlanmasın diye kendi şehrimde okudum kendi halimizde mutlu mesut yaşıyoruz iyi ki ailem var bu yaz kuranı da öğrendim kendi başıma. Tövbe etmeye devam edeceğim inşallah allahım affetsin beni ailemle sınamasın diye dua ediyorum
evlenip ayrılması imajını koruyacak.Malesef... Ama o adamla evlenmesi bana kurtulus gibi gelmiyor.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızSizin deyimiznizle hata yapmıssınız arkasında durun.Yanlız eski sevgiliniz iki defa aldatma girişiminde bulunmuş ki şimdiden yapan evlenince daha alasını yapar.O zaman çocuk olsa baba evine dönüp kalmak daha mı iyi olacak sizin için.
Zararın neresinden dönersen kardır derler.
Elbet sizi seven birileri çıkacak karşınıza, anlatın durumu tabi ki hemen değil ince eleyip sık dokuyup iş ciddiye binmeye başladıgında.
Ayrıca bakirelik bacak arasında değildir.
aileni geçelim.Şimdi size şunları söylemek istiyorum. Kendimi yukarıda kısa ve öz olarak anlatmaya çalıştım. Namus sadece zar değil de dedim hatta. Ben kanamam olmasaydı yine bakire değildim de dedim. Her hata aynı boyutta değil işte. Kademe kademe artıyor ben sevgilimle birlikte oldum yüzeysel veya değildi. Sonuç olarak artık bakire felan değilim (Kelime anlamıyla) Ve en son aşamaya kadar geldim kanamam oldu bundan daha ötesi var mı? Annem babam yüzeysel olduğunu duysa bunu belki öpüşmek el ele tutuşmak sarılmak olarak algılayacak. Ama bakire değil lafı artık erkek cinsel organının kadın cinsel organına girmiş olduğunu gösteriyor ve bu her şeyi bitiriyor. Şimdi derdimi anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?