Siz kendinizi benim yerime koyun...

Bence sen devam etmek istiyorsun arkadasim, yorumlarindan o cikiyor
Hakkinda hayirlisi olsun ne diyelim
Ama ani karar verme yine de..

Canım merak etme kimse ortada kalmıyor bu nasil bir laf, özgüvenin olsun bur az.
Tamam haram olan bir şeyi yaptın , pişmanlığın tevben kendin ve Rabbin arasında...
Bunu kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Önüne bak sadece evleneceğin insana kesin karar verdikten sonra başından böyle bir olayın gectiğini soylersin o kadar. Bakarsın tepkisi ne olur.. ama güvenilir insan seç ki bu olayi sağda solda söylemesin ş.fsizce.
Bundan sonra daha dikkatli adimlar at. Allah yardımcın olsun......

Ne sevgisi ya hangi sevgi adam bildiğin ya tutarsa hesabı herkeze msj atıyo mavi boncuk dagıtıyo seninde zafından yararlanmış cepte zatin beni bırakmaz diyo ne yaparsam yapayım şimdi biz ne desekte boş den yine ona tıpış tıpış döneceksin bu konunda ilkde olmayacak sonda hadi sana kolay gelsin dünya da bi o kalmıştı zatin koşşş

evladım ailen nerden duyacak?
senin özelin bu.
Diyelim ki ilerleyen zamanlarda biri çıktı karşıma. Bribirimizi tanıdık falan sonra evlilik teklifi etti. Ben sıkıntımı anlatmadan nasıl kabul edeceğim? Anlatsam belki beni istemeyecek ve aileme bunun sebebini anlatacak. Anlatmazsam birgün ortaya çıkacak ve evlenmekten vazgeçecek yine ailem duyacak

Bu seferde dul bi bayan olacagi icin yaklasacak erkekler farkli amacli yaklasacaklardir.

Beni "bu halimle" kabul eden biri olur dedikten sonra anladım ki afedersiniz sizden bir şey olmaz. Valla kadınlar bile kendini defolu goruyorken erkeklerin "bakire kari istireem" deyip sonra her halti yemelerini çok anlamsız bulmuyorum. Bir de kanama olana kadar her şeyi yapın ama o zar yirtilinca kendinizi kirlenmiş hissedin. Guzel kafa, güle güle kullanın.

İşte nasıl güveneceğim ki nerden anlayacağım bu kadar güvendiğim sevdiğim adam bunları yaptı bana.

Bu seferde dul bi bayan olacagi icin yaklasacak erkekler farkli amacli yaklasacaklardir.
işte bir iki yüzlülük de burada var.
bekaretini yitiren kadın namussuz.
dul kadın kolay lokma, çünkü bakir değil.
pis zihniyet hep kadının aleyhine çalışıyor maalesef.

gelişmemiş ve iki yüzlü erkeklerle ilişki kurma sende.

işte bir iki yüzlülük de burada var.
bekaretini yitiren kadın namussuz.
dul kadın kolay lokma, çünkü bakir değil.
pis zihniyet hep kadının aleyhine çalışıyor maalesef.
Malesef... Ama o adamla evlenmesi bana kurtulus gibi gelmiyor.

Şimdi size şunları söylemek istiyorum. Kendimi yukarıda kısa ve öz olarak anlatmaya çalıştım. Namus sadece zar değil de dedim hatta. Ben kanamam olmasaydı yine bakire değildim de dedim. Her hata aynı boyutta değil işte. Kademe kademe artıyor ben sevgilimle birlikte oldum yüzeysel veya değildi. Sonuç olarak artık bakire felan değilim (Kelime anlamıyla) Ve en son aşamaya kadar geldim kanamam oldu bundan daha ötesi var mı? Annem babam yüzeysel olduğunu duysa bunu belki öpüşmek el ele tutuşmak sarılmak olarak algılayacak. Ama bakire değil lafı artık erkek cinsel organının kadın cinsel organına girmiş olduğunu gösteriyor ve bu her şeyi bitiriyor. Şimdi derdimi anlatabildim mi

Sizin deyimiznizle hata yapmıssınız arkasında durun.Yanlız eski sevgiliniz iki defa aldatma girişiminde bulunmuş ki şimdiden yapan evlenince daha alasını yapar.O zaman çocuk olsa baba evine dönüp kalmak daha mı iyi olacak sizin için.
Zararın neresinden dönersen kardır derler.
Elbet sizi seven birileri çıkacak karşınıza, anlatın durumu tabi ki hemen değil ince eleyip sık dokuyup iş ciddiye binmeye başladıgında.
Ayrıca bakirelik bacak arasında değildir.

Icten tovbelerin hep karsiligi vardir, tekrari olmadikca. Uzulmeyin. Birine kendini mecbur hissetmek hep daha buyuk hatalar yapmaniza sebep olur. Karsinizdaki zaten herhangi bir seye sahip cikabilecek biri gibi durmuyor. Illa biri birine sahip cikacaksa, ailenizin size sahip cikmasi olacak.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

aileni geçelim.
arkadaşlarına dahi söz etmekten korktuğun bu meselenin altından tek başına kalkabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…