Siz ne yapardınız? (eş,boşanma sorunsalı)

catbastet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
18
13
3
30
Eşimle 2 yıl önce evlendik, öncesinde de 2 yıllık bir birlikteliğimiz oldu aynı zamanda kendisini liseden tanıyorum. Başlarda güzel bir birlikteliğimiz olsa da evlendikten sonra çok farklı huylarıyla, ilgisizliğiyle, narsistliğiyle tanıştım. Evet kendisine bu tanıyı koydum ama bazı konularda acaba haklı mıyım, bu sorunlar boşanmaya değer mi ben mi çok büyütüyorum, başkası olsa ne yapardı diye düşünmeye başladım o yüzden sizden fikir almak istiyorum. Eşim öncelikle bir iddaa, at yarışı, sanal kumar bağımlısıymış evlenmeden benim yanımda kumar oynadığını görmemiştim ama at yarışı oynuyordu arada o zamanlar çok takılmamıştım ama hastalık derecesindeymiş sabah akşam telefonunda tek baktığı şeyler bunlar. Gece yarısı 4lere kadar kumar oynuyor, kuzenleriyle bir araya gelip haftanın 3 günü alkol alıp eve geç geliyor. Bana karşı nasıl desem ilgisiz sanki aramızda çok güçlü bir bağ aşk hissedemiyorum sanki 20 yıllık evliymişiz gibi davranmaya başladı eve gelip yemeğini yiyor, kendi kafasına göre dizi film izliyor hatta birlikte izlerken onu bile yapamıyor telefona bakmaktan.Ev işlerine yardım etmez ne yemek ne temizlik zaten hijyenik biri değil deodorant bile kulanmayı sevmiyor yüz kere uyarmama rağmen. Asıl son zamanlarda bana boşanmayı düşündüren şey ise geçen günkü kolposkopi randevumda yanımda olmaması o gün kendimi çok yalnız hissettim biyopsi örneği vermem gerekiyordu benim için önemli gergin bir anda bile yanımda yoktu bir yere uğrayacaktı ama sonra da gidebilirdi oraya asla acelesi yoktu, sanki eşim olmasına rağmen hep yalnızım hayatımı kolaylaştırması gerekirken daha da zorlaştırıyor. Ekonomik olarak bana bir katkısı yok elektrik suyu ödemekten başka, şunu beğendim bana alır mısın desen kendin de çalışıyorsun der. Sizce kadın çalıştığı halde erkek olarak eşinden bir hediye ya da yine de parasal bir yardım bekleyemez mi ben mi yanlış düşünüyorum? Biz henüz balayına bile gitmedik o sebeple doğm günü için bir otel tatili ayarlamak istedim Antalya’da , bana dediği şey arkadaşlarımla olmak isterdim doğum günümde ve bunlardan sonra ben çok soğudum. Ayrıca instagramında eski sevgilisinin yeni evlendiği kişiyi araştırmış bir insan bunu neden yapar? En son ise geçen gün halıları almaya gelen adamların karşısına çok da kısa olmayan bir elbiseyle çıktım diye gelip bana ağza alınmayacak küfürler hakaretler etmesi, gerçekten ağır küfürler etti el vurmadı ama el kaldırdı ve o an boşanmaya karar verdim. Daha büyük sorunlar da var evlendikten sonra alınan bir kaç malı annesinin üzerine yapması gibi ama sorsan türlü bahanesi var yok annem de para koydu bilmem ne. Zaten kendisi de çok sevmiyor olacak ki direkt boşanma isteğimi kabul etti. Cinsellik desen çok bencil asla karşındakinin orgazmını düşünen biri değil 2 yılda belki 2 3 kez orgazm olmuşumdur o kadar
. Şu an 1 haftadır evde asla muhattap olmuyoruz ama beni öyle manipule ediyor ki bazı şeylere alınmakta çok mu büyütüyorum diye düşünmeye başladım. Siz olsanız ne yapardınız? Şu an tek düşündüğüm şey güçlü bir avukat bulup boşanmak.

2 yıllık sevgililikte tanıyamamış.Sonra kumarcı,aşırı bencil,yatakta bile duygusuz ben diyen,cimri , düşüncesiz ,vicdan yoksunu adamı kaç yıl daha çekerseniz madalya takacaklar.Manipule manipüle edildiğini anladığında biter Sihrin hilelerini öğrenip etkilenmemeye benzer .Hâlâ beni manipüle ediyor diyorsanız o istediğiniz için oluyor, adamı bahane etmeyin.

Haklısınız abartmıyorsunuz. Manipülasyonun amacı kendinizden şüphe ettirmek zaten. Hı hı sen haklısın deyip hiç uzatmadan kurtulun bundan.

Bunlari okuyunca kocamın değerini cok iyi anlıyorum.

Ben beş yıllık evliyim çocuğum yok ama aramızda sevgi ilk günkü gibi

ben asla sevip sevmediğini anlayamıyorum, sen beni sevmiyosun dediğimde seviyorum demiyor sevmesem şunu bunu yapmazdım diyor, yaptım dediği şeyler de biz evlenirken senin istediğin eşyaları aldım, en güzel düğün salonunu tuttum, güzel bir evlenme teklifi ettim diyor şaka gibi başka da yaptığı bir şey yok zaten ben bir çaba göremiyorum

Çocuğun varmı yoksa ayrilman en iyisi eğer değişir diye dusunursen hastalıklara kalirsin

Çocuğun varmı yoksa ayrilman en iyisi eğer değişir diye dusunursen hastalıklara kalirsin

ya zaten o kadar içime kapandım ki psikolojim bozuldu sürekli seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmekten. Eskiden hiç slow arabesk şarkılar dinlemezdim şimdi farkettim son zamanlarda hep böyle acıklı şarkılar dinliyorum. Öyle şeyler yapıyor ki bana kendimi değersiz ilgisiz hissettiriyor

Sizi zorlucak ama boşanmaktan başka çare. Yok çocuk olursa ilerde zor olur bide destek alin

Her şeyden önce adam ciddi anlamda bir kumarbaz, tek başına boşanmak için büyük bir sebep, zaten elle tutulur bir yanı da yok adamın.

böyle asalak birine sponsor olmayın derim, tabi ki boşanın.

faturalari kendiniz odersiniz baska katkisi mi var kokusmus herifin? cinsellik desen yok bir de kumar bagimlisi. Hastaneye gidiyosunuz yaninizda degil bu nasil hayat arkadasligi? Bosanmaktan zerre tereddut etmeyin en guzeli cocugun olmamasi koyun tekmeyi gitsin isiniz gucunuz de varmis daha ne bekliyosunuz

o kadar şeye rağmen hala boşanmamış olmanız da mucize,
elaleme ne derim mi, kör bi aşk mi sizi tutan bilmiyorum,
ama su an en büyük avantaj sanırım cocuk olmaması
lütfen hamile kalıp ona mahkum olmayın
ve lütfen bir cocugun hayatını böyle bir baba ile karartmayın.

Malı mülkü annesinin üzerine yaptığına göre, boşanmak onun da aklından geçiyormuş demekki, bir de eski sevgilisinin eşini sosyal medyadan bulup aramak..bilemedim..
Boşanmaya karar vermekte öyle güçlü sebepleriniz var ki, inanın sonrasında çok hafifleyeceksiniz.

ben de aynı şeyi düşünüp boşanmayı düşünüp mal mı kaçırıyorsun dedim, hayır annem de arabaya yardım etti o para koymasa alamazdım diyor paranın büyük kısmını da kendi koydu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…