Siz ne yapardınız? (eş,boşanma sorunsalı)

Sen evlenmemişsin korku evine gelmişsin. Pis, kumarbaz, küfürbaz, dalavereci, bir ömür bekar kal ama bundan boşan o kadar derim sana

Çocuk olmadan boşanin
Evet zor ama inan devam ederseniz hayatiniz kayar

Eşinizde her türlü sorun varmış boşanmak için. Peki görüşme nasıl geçti? Tüm haklarınızı alın mutlaka. Çok geçmiş olsun daha iyi olmanızı diliyorum.

nafaka, tazminat, ve annesinin üzerine yaptığı maldan da pay alabileceğimi söyledi, kumar oynadığı için tüm banka otel vs. kayıtları istenecek

Nasrsist kişilik bozukluğunun toplumda görülme oranı %1 civarındadır, klinik örneklemde görülme oranı dahi %10larda (yani psikolojik tedavi gören kişilerin arasında 10 kişiden 1i falan narsist) ama ne hikmetse burdaki eşiyle sorunu olan hanımların kocaları hep narsist
Hanımefendicim bu kadarcık bilgiyle bir şey söylemek tabi doğru değil ancak burdan bakınca eşiniz narsist kişilikten çok, dümdüz bi şekilde sorumsuz, kaba, düşüncesiz, asalak bir dallamaya benziyor. Yeterli değilmiş gibi üstüne mis gibi davranışsal bağımlılıkları da (kumar) var. Ben insanlar değişmez/değişemez diye düşünen birisi değilim, özel hayatımda da meslek hayatımda da. Ama insanın değişebilmesi için en önemli kriter bunu istemesi ve bu isteği doğrultusunda adım atmasıdır. Eşinizin öyle bir derdi yok ki adam kendisinden ve hayatından memnun gayet. kimse kimseye boşan boşanma dememeli ama yani mal da ortada gözünüzü açın, sizi manipüle etmesine izin vermeyin, bir tane de değil bir sürü red flag dolu adam.

Çocuğunuz yok, bunlar boşanmaya değer mi sorusunu bırakın bu yaşadıklarınız daha kumar kısmı çoktan boşanma sebebi, diğerleri de boşanmak için katmerlenmiş sebepler.
ALLAH kurtarsın.

Böyle davranan biri sevse ne olur ki? Çocuk yokken boşanmanız en iyisi gibi. Evlilik böyle bir şey değil, bir paylaşımınız yok. Annesinin üzerine aldığı mallar nedir?

Böyle davranan biri sevse ne olur ki? Çocuk yokken boşanmanız en iyisi gibi. Evlilik böyle bir şey değil, bir paylaşımınız yok. Annesinin üzerine aldığı mallar nedir?
araba ve köye ev yapıldı onlar, birde bana bir kez bile hediye almamasına paran var mı diye sormamasına rağmen kardeşlerine telefon bilgisayar almayı severdi rahmetli

Kadın derdini anlatmış gelmiş kocanı övüyorsun. Kaç yaşında kadınsın yorumların 13 yaş çocuğu gibi.
Burada mikemmel hayatım var diyenlere , nedense hiçççç inanmıyorum. onlar da öyle kandırdıklarını sansınlar bizi boşverkonu sahibine gelince, çocuk yokken hazır, vınlaaa bacım.

Canım çalışıyorsan kendin biriktir 5 kuruş dahi verme madem annesine üzerine yapiyor ya bu evlilik.simdi yürüse ilerde hic yürümez tek başına çok güzel yaşarsın sen

sen beni sevmiyosun dediğimde seviyorum demiyor sevmesem şunu bunu yapmazdım diyor, tam bi narsist cümlesi. Narsist sevmez ki sevme duygusu yok tek düşündüğü kendisidir birde empati yeteneği yoktur istersen karşısında bağır çağır ağla bir gram üzülmez çünkü empati yapamaz kalkıp bide üstüne seni suçlar bu hale gelmemizin sebebi sensin der. Valla kendıne bi hayat kuracak güce sahipsen ayrıl. Tabiki istemeyiz kimse ayrılmasın yuvası yıkılmasın ama tek başınada kafan daha rahat olacaksa kimsenin nazı kaprisiyle uğraşmayada gerek yok. Mal bu değişmez

hem de narsistin en önce gideni, 100 hatası var hiçbirini kabullenmiyor oturup 2 dk düşünmüyor, ama ben bir hata yapayım sen böyle yaptığın için bitti diyor pes, yok uğraşmayacağım zaten istesem çekişmeli dava açıp tazminat, ödediği kredilerden pay falan alırım ama hiç gerek yok anlaşmalı defolsun gitsin

Direkt def et.

Bence haklarınızı alın öyle elini kolunu sallayarak gidemesin. Evet bir an önce bitsin diyorsunuz ama zaten boşanmak bu yaşadıklarınız sizi kötü etkileyecek bari hakkınız olanı alın bu pisliğe hediye olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…