- 21 Mart 2025
- 227
- 237
- 18
- 33
Bi miktar para koyduysa geri döner borcunu öderdi, niyetini anlamadık sanki. İnsanın en zoruna giden de aptal yerine koymak, sizi anlamakla beraber bu adamdan acilen kurtulmaya davet ediyorumben de aynı şeyi düşünüp boşanmayı düşünüp mal mı kaçırıyorsun dedim, hayır annem de arabaya yardım etti o para koymasa alamazdım diyor paranın büyük kısmını da kendi koydu bu arada
Yavrum sevmediğini şurdan anlayabilirsin 2 yıl evlilikte balayına bile gidilmemiş doğum günü için tatil ayarlayayım demişsin o arkadaşlarım demiş orda bitmeliydi sende.ben asla sevip sevmediğini anlayamıyorum, sen beni sevmiyosun dediğimde seviyorum demiyor sevmesem şunu bunu yapmazdım diyor, yaptım dediği şeyler de biz evlenirken senin istediğin eşyaları aldım, en güzel düğün salonunu tuttum, güzel bir evlenme teklifi ettim diyor şaka gibi başka da yaptığı bir şey yok zaten ben bir çaba göremiyorum
Bozdurabilirsiniz eğer annesıyle para alısverısı yaptığını ispat edemıyor ise mal kaçırma diyip bozdurur hakkınızı alırsınız .ben de aynı şeyi düşünüp boşanmayı düşünüp mal mı kaçırıyorsun dedim, hayır annem de arabaya yardım etti o para koymasa alamazdım diyor paranın büyük kısmını da kendi koydu bu arada
Yazdığınız metinden 10 15 tane rahat boşanma sebebi yazarım size kardeş ömrünü zehir etme böyle adamlabazı şeylere alınmakta çok mu büyütüyorum diye düşünmeye başladım.
Kolposkopi yaptırdığınıza göre bi de HPV bulaştırdı yani size cila olarak.
Boşanma sebepleri
1. Kumar, at yarışı
2. Alkol
3. Mal kaçırmak, anne üzerine mal yapmak
4. Cinsellikte partnerine önem vermemesi ki 2 yılda iki üç kez haz almanız
5. Hijyene önem vermiyor
6. Zor günlerinde yanında olmaması hastane muayenesi boş olduğu halde gelmemesi
7. Doğum gününü kankileri ile geçirmek istemesi
8. Küfür, hakaret, el kaldırma
9. Eve ekonomik katkısı yok
10. Aşırı kıskanç ki kıyafetinizden dolayı el kaldırmış
Bozdurabilirsiniz eğer annesıyle para alısverısı yaptığını ispat edemıyor ise mal kaçırma diyip bozdurur hakkınızı alırsınız .
Yani bankalar arası annesi araba üstüne geçerken EFT havale yapmadıysa .
M Mutlak Butlan bu konularda bilgili.İzmirde iyi avukat önerileriniz varsa hemen kurtulmak istiyorum
ayrılmaya çalışıyorum işteNeden halen evlisiniz
Konuyla alakayı çözemedim. Kadın derdini anlatıyor. Harika kocalarınız var mı diye sormuyor kiBen beş yıllık evliyim çocuğum yok ama aramızda sevgi ilk günkü gibi
Çocuk yoksa hemen boşanın. Çalışıyormuşsunuz da. Bir gün çekmeyinkızlar yok mu avukat önerebilecek özelden yazabilirsiniz
Seni ne ilgilendiriki yazdığım kavga arıyorsan başkasına yazKonuyla alakayı çözemedim. Kadın derdini anlatıyor. Harika kocalarınız var mı diye sormuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?