Siz ne yapardınız?

elif__67

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
213
8
16
Zonguldak
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!

Sen de çalışırsan neden geçinemeyecekmişsiniz? Bebek olana kadar biraz para biriktirir bebek olduğunda da onunla idare edersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hangi şehirde yaşıyosunuz

sende çalışacaksın o zaman başka yolu yok. bu devirde herşey müşterek. birkaç sene para biriktirip ondan sonra bebek yaparsınız. ya da ayrılırsınız.

1300 tl az mı?
bence hiç değil.. istanbulda olsan neyse
gerçekten seviyo olsaydın parayı ölçüp tartmazdın
sen ondan hoşlanıyosn sadece bence

500600 kira ama ben 20 yaşında değilim çok derin düşünüyorum korkularım var napçağmı bilemedim mutsuz olursam çok geçim sıkıntısı yaşarsak çocuğma normal standartta bi hayat sunamazsam offf off siz olsaydınız napardınız kızlar yaa ben mi çok takıp büyütüyorum acaba

Maaşı çok az değil istanbulda 800 milyonla ev geçindirmeye çalışanlar var. Eğer seviyosanız zaten çalışırsınız. Ki yaşınız 30 olmuş galiba bu yaşına kadar kimseden hayır gelmiycegni anlaman lazımdı. 1.300 ile geçinirsiniz sende çalışıp maaşını biriktirirsin çocuk olunca onun masrafları çıkar. Zorlanırsınız hep bi hesap yaparsınız ama sevdiğin adamla olursun en azından.

bende çıkamadım işin içinden kızlar ( offff

İçinden çıkılmayacak bir şey yok, milyonlarca kadının yaptığını yapacaksın; çalışacaksın, gerekirse çalışan anne olacaksın ya da hiç başlamayacaksın. Kiraların 500-600 liradan başladığını var sayarsak kalan parayla geçinemeyeceğinize göre, seviyorsan sende elini taşın altına koyacaksın. Bu çok da kafa yoracak bir iş değil

Buarada siz niye çalışmayı düşünmüyosunuz?

sende çalışacaksın o zaman başka yolu yok. bu devirde herşey müşterek. birkaç sene para biriktirip ondan sonra bebek yaparsınız. ya da ayrılırsınız.

ben zaten çalışıyorum ama çalışamzsam ne biliim işten çıktan iş bulamadım herşeyi çok derin düşünüyorum yani benim çalışmam şart yoksa geçinemeyiz sizde bu kanıdasınız sanırım

sizde çalışacaksanız eğer boşuna kira ödemeyip direk bir ev alın ucuzundan kira ödeyeceğinize evin kredisni ödeyin kredi bitincede herşey yoluna girer sen emekli olursun eşinde emekli olur falan filan

bunu bildiğim için bu kadar soru işareti kemiriyor yaa toz penbe gelseydi hayat bunları sorgulamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…