ben zaten çalışıyorum ama çalışamzsam ne biliim işten çıktan iş bulamadım herşeyi çok derin düşünüyorum yani benim çalışmam şart yoksa geçinemeyiz sizde bu kanıdasınız sanırım
olsun o olmaz başka iş olur çalışmak isteyene çok iş var bence bu karamsar düşünüp içinizi karartmayın su akar yolunu bulur...
ben şunu öğrenmek istiyorum sizler ne yapardınız bu durumda
bence sen öncelikle bu adamla gerçekten evlenmek istemediğine karar ver. eğer gerçekten seviyorsan maddiyatı bi şekilde çözersiniz ki 1300 tl ile geçinen binlerce aile var ülkemizde. ama öyle ama böyle geçinilir. ne biliyim daha ucuz bi ev daha az lüks ile...
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Çocuklarıma daha iyi bir gelecek sağlamak adına maddi anlamda kendimin neler yapabileceğini düşünürdüm.
Bayan olunca çalışılamıyor mu?
Yeni nesil de bir garip diyeceğim ama yaşınız malum, madem azımsıyorsunuz ayrılın da aza tamah eden biriyle evlensin cocuk.
yani bu durumda evlenirdin
ben şunu öğrenmek istiyorum sizler ne yapardınız bu durumda
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Maaşı neye kime göre az ? Asgari ücretle çalışıp ev -çocuk geçindiren insanlar var tek maaşla..
Senin düşüncen şu sanırım ; bebeğim olunca zaten çalışamayacağım ama hayat da dört dörtlük olsun .Ne gezmemden kalayım ne de özel tüketimimden..
Para mı koca mecbur getircek!!!
Sevgilin 3000 alsaydı .. onun işi de garanti mi ? yarına ne olacağını nerden bilebilirsin :44:
Hayatta neyin garantisi var!
yaş ileri olunca insan körkütük aşık olamıyor sanırım ama evlenilcek iyi bi innsan ama ilerisi için korkmuyor değilim çok lüx yaşayan çok para harcayan biri değilim ama normal standartta hayatını sürdüren bi insanım ben çok detaylı düşüüyorum kötü evdede oturamamokadarda alışık değilim bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?