Siz ne yapardınız?

:)) çok tatlısın bunu bende düşünüyorum tabiki ama bazen bi yanımda gerçekçi ol dio

Bunu düşünüyorsanız ayrılacaksınız. Bu mantıkla mutlu olamazsınız cünkü. Eğer kendi maaşınızı da işin içine katmış olsaydınız o zaman bu konuyu konuşuyor olmazdık fakat siz başkasının parasıyla refah istiyorsunuz. Hepimiz calısıyoruz hepimiz gecinmeye calısıyoruz hepimiz anne oluyoruz.

Siz ya cok mantıklısınız ya da sevmiyorsunuz.

Erkek arkadaşınızla maddiyatın dışında ilişkiniz nasıl?
Bir evliliğe adım atacak kadar güveniyormusun ve seviyormusun önemli olan bu.
Evet maaşı düşük biraz.Evinizin de kira olacağını düşünürsek sıkıntı çekeceğiniz ortada.
Ancak sen de çalışırsan idare edersiniz.
Bu tür maddi sıkıntılar ile uğraşamam diyorsan da yol yakınken ayrıl bana göre.
Ayrıca burada çoğunluğumuz çift maaş ancak idare ediyoruz.
Çalışmama gibi bir lüksü yok pek çok kadının bu devirde.
Çalışamayacağın döenmleri düşünüyorsun haklısın ama o dönem için birikim yapabilirsiniz veya
o zaman eşin ek iş yapar vs.
Ama düğün dernek te borçla yapılacaksa ve siz ödeyecekseniz bu sizi zorlar tabi birkaç sene.

rahat ediyim die bişey yok karşılıklı mücadele elbette ama her ay yetmeyen bi para hep bişeyler eksik hep sıkıntı siz nereye kadar bu duruma sabredersiniz

Bu senin hayattan beklentinle ilgili işte! Madem gibi adamın durumu belli ortada mal varlığı yok.. Madem ki sen iyi bir hayat istiyorsun ya çalışacaksın ya çalışacaksın..Hayat standartını yükseltmek için..

Nerden kısılcağına gelince de hele bir evlen de gelir -giderine bakarsın..

Herkes isterdi çok çok iyi kazanmak iyi hayat yaşamak.. ama kimine dededen kimine emekten geliyor

Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Asgari ücretle geçinenler üstüne arttıranlar var. Aylık 25.000 Tl kazanıp yetmiyor diyende var. Gelire göre harcaması oluyor herkesin
Evden bazı şeyler yaparsın yeteneğin varsa, en azından kendi harçlıgını çıkartırsın

sırf bu konu içinmi bu kadar dövünürcenize konu acmanız tuhafıma geldi arkadasım o kadar bu ülkede sıkıntı ceken insanlar varki calısın sizde ozaman 800 tele bile alsana 2 bin lik prayalada gül gibi gecinirsiniz hemde sigorta olur ülkede bir cok byana bu yüzden calısıyor ve kimsenin bu kadar üzüldüğünü görmedim bana cok tuhaf geldi

bence vazgeçme şimdi nasıl yaşıyorsanız o zamanda öyle yaşarsınız neden bayansın ve çalışamayacaksın bal gibide çalışırsın sende destek olmalısın evine bence para ikinci planda olmalı eğer senn için öenmliyse o zaman böyle bir seçim yapmayacaktın nikahta keramet vardır denir eğer karşıdaki insana güveniyorsan kabul et erkek parayı bulunca zıvanadan çıkıyor boş ver işinde gücünde olsun

sağol yaa anlayan biri çıktı evet maddi durumları pek yok borç harç olcak işte bu durumdan bu kadar zorlukla başa çıkabilirmiyim ben bunu düşünüyorum lx yaşam isteyen yok normal herkes gbi standart bi hayat ama okuyanlar sanıyoki oo lüx yaşam istiyo yok öle

:)) çok tatlısın bunu bende düşünüyorum tabiki ama bazen bi yanımda gerçekçi ol dio

tabi gerçekçi de olmak lazım..ama zaten devlet memuru olmadıktan sonra hiç bir işin garantisi yokki..erkek arkadaşın ne iş yapıyor bilmiyoruz ama yükselme imkanı olabilir hep aynı maaşı alacak değil ya..
zaten sende çalışıyormuşsun çocuk olunca da bırakırsın işi sonra yine başlarsın..yani hayat böyle, ama hep olumsuz yönden de bakmamak lazım

çok ta hiç gözüm olmadı zaten 1600 1700 olsaydı en azından (

bence hata yaparsın para var huzur var anlamına gelmez keşke benm sevdiğim insan 1300 tl parayla çalışan biri olsaydı ama ben bunları yaşamasaydım emin ol paranın telafisi var başka şeylerin yok

yalnız şöle bi durum var ben ilçesindeyim o ilinde aramızda 1 saatlik yol var benim aldğimda asgari ücret evlenince aynı işimde çalışsam 500 tl yol parası sizcve bu durumda ne yapmalıyım

emin ol paranın yerini bir şeyle doldurursun ama düşünsene para var ama huzur yok boş verinnnn yeri gelsin elinize 100 tl yi alın masaya oturun ay sonunu nasıl getireceğiz diye omuz omuza verin düşünün sonra bir kahkaha patlatın beraberiz yaa boş verrr diyeee emin ol hayat bu şekilde daha güzel

bence hata yaparsın para var huzur var anlamına gelmez keşke benm sevdiğim insan 1300 tl parayla çalışan biri olsaydı ama ben bunları yaşamasaydım emin ol paranın telafisi var başka şeylerin yok
haklısın ben bunlarıda düşünmüyor değilim bi yanım aynı böle diyo diğer yanım mantık üst seviyede bende şaşırdım

canım sen farkında değilsin herhalde insanlar asgari maaşla ev geçindiriyo cocuk okutuyo benım babam bizi o parayla okuttu büyüttü ALLAHA şükürr bir sıkıntımda yok yakın bir abim dediğim insan 3 çocuk büyütüyoo asgari ücretlee azıyla yetinki çoguna alışma derlerr

ne güzel :)) tabiki ne bilimm ileriyi çocuk durumunu çok düşünüyorum sanırım

İzle canım para pul hikaye buradakilerin söylediğide hikaye...
Mücadele edeceksin!

[video=youtube;B8nJzdpBhWw]https://www.youtube.com/watch?v=B8nJzdpBhWw[/video]

Erkek arkadaşının iş değiştirme şansı yok mu.
Ayırca belli olmaz ilerde eline daha çok maaş geçeceği bir işi de olabilir.
Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
Düğünü de siz yapacaksanız zorlanırsınız tabi.
Senin maaşın ne kadar paylaşabilirmisin.
Ayrıca işlerinizin garantisi nedir,sağlam yerlerde mi çalışıyorsunuz bu da önemli.
maddiyatla ilgili kaygı duymak illa luks yaşantı isteniyor anlamında değil tabiki.yaşım 30 demişsin.yaş itibari ile de
daha derin düşünüyor,yaşayacaklarınızı tahmin ediyorsun.
luks yaşam istesen zaten erkek arkadaşınla işin olmazdı heralde.
ama nispeten rahat bi yaşantı istiyorsun ama o da bu şartlarda mümkün olamaz pek.
sıkıntı çekmeyi göze alacaksın.
hepimiz çocuk sahibi olduk,el kadarken işe döndük.hadi ben kamuydayım gerçi ücretsiz izin alabilirdim ama
maddi olarak imkanım yoktu.mecburen alamadım.
işte böyle eziyet çekmeden sefa sürülmüyor ne yazık ki.

rahat ediyim die bişey yok karşılıklı mücadele elbette ama her ay yetmeyen bi para hep bişeyler eksik hep sıkıntı siz nereye kadar bu duruma sabredersiniz

Bu kadar sorun yapıyorsan ayrıl ozaman cnmm ne diyimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…