Allah büyük bu kadar derin düşünme, alnımıza ne yazılmışsa onu yaşarız..
bende senin gibi düşünüyordum çok değil bi kaç ay önce ama sonra dedim ki sevdiğim insan bu, parayla ölçmeye değer mi hayat..
ben çalışıyorum zaten çalışılmıyor diye bişey demedim sadece gelecek adına endişelerim var her birey gibi lüx yat kat ev şu bu da istemiyorum normal standarrta geçinirmiyiz kirası malum geçim zor sadece çalışamayacağm durum olabilir bunu diyorum
yaş ileri olunca insan körkütük aşık olamıyor sanırım ama evlenilcek iyi bi innsan ama ilerisi için korkmuyor değilim çok lüx yaşayan çok para harcayan biri değilim ama normal standartta hayatını sürdüren bi insanım ben çok detaylı düşüüyorum kötü evdede oturamamokadarda alışık değilim bu duruma
Kusura bakmayın yaş 30 olunca bu saatten sonra ewlenirsem
rahat edeyim barii diye düşünüyorsunuz..
Hem kaybetmek istemiyorsunuz, hemde ewlendikten sonra az maaşla mutsuz
olmaktan korkuyorsunuz..
İyi düşünün..
Önce rahatlığınız mı yoksa sizi sewen we değer weren bir insanla ömrünüzü geçirmek mi?
yoo dört dörtlük olsun die bişey yok ama herkesin bi yaşam ortalaması var bende doğal olarak bunları düşünüyorum neden mutsuz olcaksam sürekli yok die evde huzursuzluk olcaksa o dünyaya getirdiğim çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamıycaksam ne anlamı var ben sadece korkularımı dile getirdim bende düşünüyorum elbette nasıl olur çalışmam lazım nerden kısabiliriz die
kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!
Erkek arkadaşınızla maddiyatın dışında ilişkiniz nasıl?
Bir evliliğe adım atacak kadar güveniyormusun ve seviyormusun önemli olan bu.
Evet maaşı düşük biraz.Evinizin de kira olacağını düşünürsek sıkıntı çekeceğiniz ortada.
Ancak sen de çalışırsan idare edersiniz.
Bu tür maddi sıkıntılar ile uğraşamam diyorsan da yol yakınken ayrıl bana göre.
Ayrıca burada çoğunluğumuz çift maaş ancak idare ediyoruz.
Çalışmama gibi bir lüksü yok pek çok kadının bu devirde.
Çalışamayacağın döenmleri düşünüyorsun haklısın ama o dönem için birikim yapabilirsiniz veya
o zaman eşin ek iş yapar vs.
Ama düğün dernek te borçla yapılacaksa ve siz ödeyecekseniz bu sizi zorlar tabi birkaç sene.
:)) çok tatlısın bunu bende düşünüyorum tabiki ama bazen bi yanımda gerçekçi ol dio
bence vazgeçme şimdi nasıl yaşıyorsanız o zamanda öyle yaşarsınız neden bayansın ve çalışamayacaksın bal gibide çalışırsın sende destek olmalısın evine bence para ikinci planda olmalı eğer senn için öenmliyse o zaman böyle bir seçim yapmayacaktın nikahta keramet vardır denir eğer karşıdaki insana güveniyorsan kabul et erkek parayı bulunca zıvanadan çıkıyor boş ver işinde gücünde olsun
Bunu düşünüyorsanız ayrılacaksınız. Bu mantıkla mutlu olamazsınız cünkü. Eğer kendi maaşınızı da işin içine katmış olsaydınız o zaman bu konuyu konuşuyor olmazdık fakat siz başkasının parasıyla refah istiyorsunuz. Hepimiz calısıyoruz hepimiz gecinmeye calısıyoruz hepimiz anne oluyoruz.
Siz ya cok mantıklısınız ya da sevmiyorsunuz.
çok ta hiç gözüm olmadı zaten 1600 1700 olsaydı en azından(
haklısın ben bunlarıda düşünmüyor değilim bi yanım aynı böle diyo diğer yanım mantık üst seviyede bende şaşırdımbence hata yaparsın para var huzur var anlamına gelmez keşke benm sevdiğim insan 1300 tl parayla çalışan biri olsaydı ama ben bunları yaşamasaydım emin ol paranın telafisi var başka şeylerin yok
emin ol paranın yerini bir şeyle doldurursun ama düşünsene para var ama huzur yok boş verinnnn yeri gelsin elinize 100 tl yi alın masaya oturun ay sonunu nasıl getireceğiz diye omuz omuza verin düşünün sonra bir kahkaha patlatın beraberiz yaa boş verrr diyeee emin ol hayat bu şekilde daha güzel
sağol yaa anlayan biri çıktı evet maddi durumları pek yok borç harç olcak işte bu durumdan bu kadar zorlukla başa çıkabilirmiyim ben bunu düşünüyorum lx yaşam isteyen yok normal herkes gbi standart bi hayat ama okuyanlar sanıyoki oo lüx yaşam istiyo yok öle
rahat ediyim die bişey yok karşılıklı mücadele elbette ama her ay yetmeyen bi para hep bişeyler eksik hep sıkıntı siz nereye kadar bu duruma sabredersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?