Siz ne yapıyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Herkese merhaba iyi geceler hanımlar
Sevgilimle sorunları olan inişli çıkışlı zor bir ilişkim var. Ailem desen yine öyle. Beni aşırı boğuyorlar arkadaşlarımla doğru düzgün bir yere çıkamam babam ve annemin beklentisi 10 yaşında gibi evde onlarla olayım onlar nereye giderse bende gideyim. Sevgilimi ailemden kimseye anlatamadım. Anlattığım 1 akrabam var o da zaten işine gelmediğinde kızdığında sürekli beni aynı yerimden tehdit ediyor. Her şeyi saklamaktan her şryi içimde yaşamaktan ne anneme ne sevgilime ne de başka birine kendimi anlatamamaktan çok yoruldum ben.herkesi her şeyi geride bırakıp kaçmak istiyorum çok uzaklara gitmek istiyorum. Aslında daha çok şey var diyecek ama uzun olmasın. Siz ne yapıyorsunuz böyle tükenince ??

Okuyorsunuz sanırım. Bence akrabanıza ayrıldık diyin bi daha sizi bunun üzerinden tehdit etmeye kalkmasın.
İlave olarak bence inişli çıkışlı bi ilişkiniz varsa ailenize bahsetmeyin şu aşamada.
Aslında çalışıp ekonomik özgürlüğünüzü elinize alınca daha rahat edersiniz bence. Ne kadar kaldı okulun bitmesine

Yanlış anlaşılmasın ben evlenmek istemiyorum hani insan herkesi her şeyi bırakıp alıp başını gştmek ister ya öyleyim

2 sene kaldı bitmesine. Ayrıldık desem de tehdit edecek biliyorum. Ben kendimi çok yalnız hissediyorum

Yanlış anlaşılmasın ben evlenmek istemiyorum hani insan herkesi her şeyi bırakıp alıp başını gştmek ister ya öyleyim

Ailenizin olumsuzluklarindan baslayip, sevgilinize baglayinca amann ha ani karar vermeyin demek istedim.

Calisiyormusunuz ?
Gittiginiz yerde hayata tutunabilecekmisiniz ?
Yeni sehir sil bastan bir hayat 23 yasinda zor ama imkansiz degil tabiiki

Ailenizin olumsuzluklarindan baslayip, sevgilinize baglayinca amann ha ani karar vermeyin demek istedim.

Calisiyormusunuz ?
Gittiginiz yerde hayata tutunabilecekmisiniz ?
Yeni sehir sil bastan bir hayat 23 yasinda zor ama imkansiz degil tabiiki
Okuyorum bi yere gidemem zaten ama gitmeyi çok istiyorum. Kendimi çok yalnız çok yorgun çok bunalmış hissediyorum geceleri ağlama krizlerine giriyorum içime atmaktan.

Seni kıran herşeyden uzaklaş
Özellikle o sevgilinden
Önceki konularından biliyorum sanırın
Çok üzüyordu seni, bayağı kavgalar vs ediyordunuz.
Seni bu moda sokan aslında sevgilin
Onunla gerçekten mutlu olsan herieyini ona anlatabilirdin

Okuyorum bi yere gidemem zaten ama gitmeyi çok istiyorum. Kendimi çok yalnız çok yorgun çok bunalmış hissediyorum geceleri ağlama krizlerine giriyorum içime atmaktan.

Ahhhh yapma tatlim, aglama kendini bunalima sokma, hayat dedigin 1 gun oda bugun..ne kadar sıksalarda hayatta aile gibisi yoktur.

Sevgilin seni uzmus, kirmis inan bana cokta onemli degil, sen kendini seveceksin hatta en cok kendini seveceksin, seni uzmesine asla musade etme, biraz bencil olmak herzaman iyidir. Ben bunu biraz gec ogrendim.

Seni tehdit eden sahsiyete gelince hiccc korkma bir halt yiyemez.
23 yasinda su gibi bir kizsin, birak onu bunu, sadece okuluna odaklan meslek sahibi olunca kimseye eywallahin olmaz.

Seni temin ederim 23 yasimda, bekar olsaydim suan oowwww diyorumm , tek damla gozyasimi kimseye akitmam.
O kadar kiymetliki bu yillarin lutfen kasvete burunup heba etme.

Anlatsam ne yapacak sanki diye düşünüyorum bazen bilmiyorum içime kapandım anlatsam da bana sabret evlenince düzelicek her şey dicek rvlilik ne zaman allah bilir onu da

Çok teşekkür ederim

Anlatsam ne yapacak sanki diye düşünüyorum bazen bilmiyorum içime kapandım anlatsam da bana sabret evlenince düzelicek her şey dicek rvlilik ne zaman allah bilir onu da
Sakın evlilik düşünme
Bu kadar inişli çıkışlı bir ilişkiye bir de resmiyet katmak saçmalıktan öte birşey olur
Üzgünüm
Ama bu adam seni mutlu edemiyorken sen ona neden bu kadar taktın ki? Çok mu aşıksın?

Ya zaten evlilik diye bir gündem yok ilerde evlenicez her şey güzel olacak der hep. Evlilik bir düşünce sadece. Evet ben onu çok sevdim ilk gördüğüm andan beri. Hala da çok seviyorum ama çok incindim çok kırıldım çok içime kapandım. İyidir aslında kötü biri değildir ama aniden her şeyi yakar yıkar sonra pişman olur gönül alır ama o ani korkunç öfkesi sonsuz inadı beni yordu

Aileniz ne kadar baskı yapsa da yanlış bir insanla evlenip mutsuz olmaktansa direnip okulunuzu bitirin ve mesleğinizi elinize alın bence. Karşınıza düzgün birisi çıkmadan da bu baskılara yenilip evlenmeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur sadece.

Yaşıt sayılırız, benimde bir ilişkim var. Fakat bu güzel yaşlarımı beni üzen, hep değersiz hissettiren biriyle harcamazdım ben mesela. Karşımdaki beni zibilyon kez kırıp kırıp pişman olup milyon kere özür dileyemez, tekrarlamamalı değil mi.. Bir şeye kırıldıysan ima etmek yerine direkt konuş, kim olursa olsun bu kişi. sana kırıldım çünkü..... diye sakin sakin anlat, anlamasa da boş ver. Sen anlattın ya, yeter. En güzel yaşlarımızdayız, kurban olayım zehir etme kendine. Gitmek her zaman çözüm değil, zorluklarla da başa çık. Her şey zihninde.. istersen yapamayacağın şey yoktur,gerçekten yürekten istiyorsan.. yürürken etrafına bak, ağaçlara yıldızlara.. her şey o kişilerden ibaret değil inan ki.. çok çok çok daha güzel şeyler var hayatta. inşallah hep en güzellerini yaşarsın..

Yaş 23 niye kendini ifade etmeye çalışmıyorsun seninde bi birey olduğunu özelin olduğunu insanlara kabullendirmiyorsun ki birasda siz pasif kalıyorsunuz galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…