23Kaç yaşındasınız?
19 yasinda anlattiginiz turden sikintilar yasayip, sevdigimle evlenicem dedim nitekimde evlendim.. evlenmez olsaydim.
Aile baskisi vs bu sebeplerle uzaklara gitmek isteyenlerin cogu 1 cocukla baba evinde.
Demem o ki, yagmurdan kacarken doluya tutulmayin ve ani kararlar vermeyin.
2 sene kaldı bitmesine. Ayrıldık desem de tehdit edecek biliyorum. Ben kendimi çok yalnız hissediyorumOkuyorsunuz sanırım. Bence akrabanıza ayrıldık diyin bi daha sizi bunun üzerinden tehdit etmeye kalkmasın.
İlave olarak bence inişli çıkışlı bi ilişkiniz varsa ailenize bahsetmeyin şu aşamada.
Aslında çalışıp ekonomik özgürlüğünüzü elinize alınca daha rahat edersiniz bence. Ne kadar kaldı okulun bitmesine
Yanlış anlaşılmasın ben evlenmek istemiyorum hani insan herkesi her şeyi bırakıp alıp başını gştmek ister ya öyleyim
Ona da çok fazla kırgınlıklarım var o da beni kırdığını anlamaktan çok uzak bir noktada.Sevgilinizle neden paylaşamıyorsunuz
Okuyorum bi yere gidemem zaten ama gitmeyi çok istiyorum. Kendimi çok yalnız çok yorgun çok bunalmış hissediyorum geceleri ağlama krizlerine giriyorum içime atmaktan.Ailenizin olumsuzluklarindan baslayip, sevgilinize baglayinca amann ha ani karar vermeyin demek istedim.
Calisiyormusunuz ?
Gittiginiz yerde hayata tutunabilecekmisiniz ?
Yeni sehir sil bastan bir hayat 23 yasinda zor ama imkansiz degil tabiiki
Okuyorum bi yere gidemem zaten ama gitmeyi çok istiyorum. Kendimi çok yalnız çok yorgun çok bunalmış hissediyorum geceleri ağlama krizlerine giriyorum içime atmaktan.
Anlatsam ne yapacak sanki diye düşünüyorum bazen bilmiyorum içime kapandım anlatsam da bana sabret evlenince düzelicek her şey dicek rvlilik ne zaman allah bilir onu daSeni kıran herşeyden uzaklaş
Özellikle o sevgilinden
Önceki konularından biliyorum sanırın
Çok üzüyordu seni, bayağı kavgalar vs ediyordunuz.
Seni bu moda sokan aslında sevgilin
Onunla gerçekten mutlu olsan herieyini ona anlatabilirdin
Çok teşekkür ederimAhhhh yapma tatlim, aglama kendini bunalima sokma, hayat dedigin 1 gun oda bugun..ne kadar sıksalarda hayatta aile gibisi yoktur.
Sevgilin seni uzmus, kirmis inan bana cokta onemli degil, sen kendini seveceksin hatta en cok kendini seveceksin, seni uzmesine asla musade etme, biraz bencil olmak herzaman iyidir. Ben bunu biraz gec ogrendim.
Seni tehdit eden sahsiyete gelince hiccc korkma bir halt yiyemez.
23 yasinda su gibi bir kizsin, birak onu bunu, sadece okuluna odaklan meslek sahibi olunca kimseye eywallahin olmaz.
Seni temin ederim 23 yasimda, bekar olsaydim suan oowwww diyorumm , tek damla gozyasimi kimseye akitmam.
O kadar kiymetliki bu yillarin lutfen kasvete burunup heba etme.
Sakın evlilik düşünmeAnlatsam ne yapacak sanki diye düşünüyorum bazen bilmiyorum içime kapandım anlatsam da bana sabret evlenince düzelicek her şey dicek rvlilik ne zaman allah bilir onu da
Ya zaten evlilik diye bir gündem yok ilerde evlenicez her şey güzel olacak der hep. Evlilik bir düşünce sadece. Evet ben onu çok sevdim ilk gördüğüm andan beri. Hala da çok seviyorum ama çok incindim çok kırıldım çok içime kapandım. İyidir aslında kötü biri değildir ama aniden her şeyi yakar yıkar sonra pişman olur gönül alır ama o ani korkunç öfkesi sonsuz inadı beni yorduSakın evlilik düşünme
Bu kadar inişli çıkışlı bir ilişkiye bir de resmiyet katmak saçmalıktan öte birşey olur
Üzgünüm
Ama bu adam seni mutlu edemiyorken sen ona neden bu kadar taktın ki? Çok mu aşıksın?
Yaş 23 niye kendini ifade etmeye çalışmıyorsun seninde bi birey olduğunu özelin olduğunu insanlara kabullendirmiyorsun ki birasda siz pasif kalıyorsunuz galibaHerkese merhaba iyi geceler hanımlar
Sevgilimle sorunları olan inişli çıkışlı zor bir ilişkim var. Ailem desen yine öyle. Beni aşırı boğuyorlar arkadaşlarımla doğru düzgün bir yere çıkamam babam ve annemin beklentisi 10 yaşında gibi evde onlarla olayım onlar nereye giderse bende gideyim. Sevgilimi ailemden kimseye anlatamadım. Anlattığım 1 akrabam var o da zaten işine gelmediğinde kızdığında sürekli beni aynı yerimden tehdit ediyor. Her şeyi saklamaktan her şryi içimde yaşamaktan ne anneme ne sevgilime ne de başka birine kendimi anlatamamaktan çok yoruldum ben.herkesi her şeyi geride bırakıp kaçmak istiyorum çok uzaklara gitmek istiyorum. Aslında daha çok şey var diyecek ama uzun olmasın. Siz ne yapıyorsunuz böyle tükenince ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?